Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service! Buitenlaag koffer liet los, garantietermijn verstreken, geen aantoonbare bon meer te vinden. Ik heb foto’s met uitleg gestuurd, gevraagd of SuitSuit nog iets kon betekenen. Dag later kree... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I have been travelling yearly and as a family, we have bought altogether 8 suitcases and accessories from SuitSuit. The luggage bags are excellent. They're moderately durable and aesthetically beautif... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik mail en chat nu al weken met de service maar er wordt maar geen gevolg gegeven. Er was op vakantie een wieltje defect gegaan van mijn best prijzige SUITSUIT trolley. Hij is beslist al buiten garant... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Taske- og kuffertbutik

Skrevet af virksomheden

Wij willen dat elke vrouw zich 'top of the world' voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt. Klaar om de wereld te ontdekken, op zoek naar inspiratie en avontuur.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Superhandige toilettassen

Superhandige toilettassen in verschillende formaten. Materiaal ook erg praktisch en heeft n mooie uitstraling.

27. august 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze toilettassen.

We hopen dat je er veel plezier mee hebt!

Super service

Ondanks dat het al om een oudere koffer ging hebben ze hem buiten de garantietermijn toch kunnen repareren.

27. august 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Fijn dat we je blij hebben kunnen maken door je koffer te repareren. Hopelijk mag je er nog veel mooie reizen mee maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle en goede reactie

Super snelle reactie. Ik had een probleem met mijn rits, het kon niet meer worden gerepareerd maar ik kreeg een gloednieuwe toegestuurd! :)

26. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn dat je zo snel en goed bent geholpen. Bedankt voor je positieve review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De ritssluiting van de koffer was na…

De ritssluiting van de koffer was na een jaar kapot gegaan. Ik heb Suitsuit foto's gestuurd hiervan en had binnen een week een nieuwe koffer in huis. Prima service!

26. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat je zo snel en prettig geholpen bent. 🙏✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een mooie koffer gekocht

Ik had een mooie koffer gekocht bij SuitSuit.
Na 1 reis in de zomervakantie, kwamen we thuis zonder koffer.
Deze werd nagebracht aan huis.
Bij het aannemen van de koffer, was mijn koffer enorm gehavend en kapot.

Ik heb de service afdeling van SuitSuit geraadpleegd, of dit mag na 1 vakantie?

En zonder dat men er misschien iets aan zou kunnen doen, heeft men direct geregeld dat ik een nieuwe koffer kon uitzoeken.
Wat een service gericht bedrijf is dit, hier kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen.

Ik koop voortaan alle producten van SuitSuit, mede door de service gerichtheid van dit bedrijf.
Ook vanwege de fijne lichte producten.

23. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én koffers. ✨🙏

Top garantie

Kleine koffer van 3 jaar viel onder garantie. Kosteloos teruggestuurd. Naast het probleem vonden ze nog een ander probleem. Dit konden ze nu niet maken en ik mocht een nieuwe koffer uitzoeken die ik de volgende dag in huis had. Het mail en telefoon contact was behulpzaam en vriendelijk.

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn dat je zo goed en snel geholpen bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. 🙌✨

Mooie koffers

Mooie koffers . Goed verpakt en de volgende dag al in huis . Alleen zit een klein draadje los . Ik weet niet wat dat doet . We hebben ze nu gebruikt en het zijn fijne koffers om te gebruiken . Rollen ook goed

23. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de koffers naar wens zijn en soepel rollen. Mocht het losse draadje nog vragen oproepen, neem gerust even contact op met onze klantenservice. ✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een top service!! Echt super!

Mijn dochter heeft in maart voor haar verjaardag een Suitsuit koffer gekregen vd vriendengroep. In juli op vakantie en bij aankomst blijkt er een wiel af te zijn. Tui fly schuift verantwoordelijkheid af, terwijl Suitsuit dit onder garantie laat vallen. Afgelopen woensdag koffer retour gestuurd ter reparatie en nu vrijdag alweer terug ontvangen en gerepareerd. Hoe dan, per omgaande? Wat een top service!!! Waar maak je dit nou nog mee? Geen getouwtrek, snel en kundig. Ben super positief verrast!

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en goed is opgelost! Bedankt voor je positieve woorden, hier doen we het voor

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede en snelle service

De rits van mijn koffer vertoonde een defect. Klantenservice reageerde snel en effectief; kon mijn koffer op kosten SuitSuit terugsturen. Defect kon niet worden gerepareerd, en omdat kleur was uitverkocht en het binnen garantie viel, mocht ik een soortgelijke koffer uitzoeken in andere kleur. Binnen week had ik deze binnen! Blij mee!

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle afhandeling en je nieuwe koffer. We wensen je veel mooie reizen toe met je SUITSUIT!

Slechtste tassen/koffer merk ooit

Slechtste tassen/koffer merk ooit, geen klantenservice, verschrikkelijk. richard is ongeloofelijk traag, en niet profesioneel. Slecht, slecht slecht slecht. Beter om nooit wat te kopen hier

Besvarelse fra SUITSUIT

Dat klinkt als een heel vervelende ervaring en absoluut niet zoals het hoort te gaan. We zouden dit graag samen met je willen oplossen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@suitsuit.com? Dan kijken we met je mee om dit recht te zetten.

Miserable Qualität

Ich habe den Koffer aufgrund der Optik bestellt und bin dafür leider von der Qualität bitter enttäuscht worden.

Der Koffer hat zwei Flüge mitgemacht. Nach dem ersten hat er bereits massive Kratzer und Schäden an den Rollen davongetragen, nach dem zweiten Flug ist eine Rolle komplett raus gebrochen.

Zum Glück hat die Airline mir einen neuen Koffer zur Verfügung gestellt, sodass ich mit der Marke nichts mehr zu tun haben muss ☺️
Selbst Koffer, die ich 10 Jahre benutzt habe sahen nicht so schlecht aus nach zwei Flügen.

21. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Vielen Dank für Ihr ehrliches Feedback! Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Koffer bei Ihrer Reise beschädigt wurde. Natürlich möchten wir, dass Sie mit einem einsatzfähigen Koffer die Welt entdecken können, und würden uns freuen, wenn Sie uns eine E-Mail an kundenservice@suitsuit.com schicken, damit wir gemeinsam eine Lösung finden.

Goede nazorg

Snelle vriendelijke en correcte afhandeling garantiecasus!
Na een defect aan een SuitSuit product contact opgenomen met de klantenservice waarna na check gestuurde foto's een nieuw product onder garantie is opgestuurd.Dit alles is op een zeer snelle ,vriendelijke en corrcte manier gebeurd.

21. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling van je garantieaanvraag! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Slecht

Slecht, ze weigeren een bedrag terug te betalen

19. august 2025

Besvarelse fra SUITSUIT

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

Wil je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@suitsuit.com
? Dan kijken we graag samen naar jouw situatie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt fantastisch goed geholpen.

Echt fantastisch goed geholpen door een goed bereikbare en professionele klantenservice. De coulance bij beschadiging van mijn koffer was uitzonderlijk. Kan SuitSuit van harte aanbevelen.

Besvarelse fra SUITSUIT

Hartelijk dank voor jouw mooie woorden.

We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service!!

Enorm snelle klantenservice

Ik had een probleem met mijn koffer en daardoor contact opgenomen met de klantenservice, nu heeft Richard het probleem super snel en met humor opgelost!
Ik koop dan ook graag mijn volgende cadeau of koffer weer bij Suitsuit!
Tegenwoordig krijg je snel een bot te spreken of een bot iemand, maar ik ben enorm enthousiast over het contact met SuitSuit, dit is nou klantenSERVICE!

Goedemiddag,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Richard.
We kijken er naar uit je weer te mogen helpen bij een volgende aankopen.

Bedankt voor jouw review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De rits van de koffer

De rits van de koffer, het ijzeren gedeelte, was verbogen op het vliegveld. We moesten foto’s doorsturen van de schade om te zien of het gemaakt kon worden en het onder garantie viel. Dit bleek zo te zijn. Nadat we de koffer hadden opgestuurd, krijgen we het bericht dat de koffer toch niet gemaakt kon worden en dat we een nieuwe met 50% korting konden aanschaffen. Ik heb toen netjes aangegeven dat ik dit raar vond omdat ik duidelijke foto’s van de schade had opgestuurd en naar aanleiding daarvan de koffer gemaakt kon worden. Ze hebben de casus nog een keer bekeken en besloten dat door de miscommunicatie wij uiteindelijk een nieuwe koffer zouden krijgen. Uiteraard ben ik meer dan tevreden over de oplossing en de nette communicatie hierover.

18. august 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat er een goede oplossing heeft plaatsgevonden en dat je meer dan tevreden bent met onze service.

We hopen dat je veel mooie reizen mag maken met je nieuwe koffer!

SUITSUIT

Top product

Snelle levering , mooi product, kwaliteit zeer goed.

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat het product en onze service zo goed bevallen.

We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe aankopen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.