I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Super god og nær betjening. Fik særdeles god hjælp af Malte i Aarhus afdelingen. Hans rådgivning var spot-on, og atypisk sælger stil mente han ikke en skræddertilretning var nødvendig, da det kun drejede sig om en 0,5cm. Dejlig ærlig betjening. Kommer gerne igen.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge. Prisen var super. Varen var perfekt og lige som på billedet. Og bestilte en dag og det kom dagen efter. Så super hurtig levering.

Fin service
Desværre ødelagt skjorte efter rens. Renseri siger de har renset som normalt men skjorten er gået itu

Hej,
Jeg var ude og besøge jeres butik 19 september. Jeg husker ikke navnet på kollegaen ca ved 16-17 tiden. Jeres butik ved Bredgade. Vild flink.
Hilsen,
Fahad Hussain

Flot butik
Rigtig sød ekspedient, der hjalp mig med de helt rigtige valg.
Så virkelig god service, kommer igen næste gang jeg skal have et suit, det er 100%

VIRKELIG god oplevelse.
Jeg har været forbi deres butik og købe et jakkesæt. Efterfølgende har jeg så bestilt noget på deres hjemmeside og servicen har VIRKELIG været i top.
KLAR ANBEFALING HERFRA!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fantastisk service og super kvalitet til prisen. Man føler sig i gode hænder fra start til slut, og resultatet er et jakkesæt, der sidder perfekt. Suit Club kan varmt anbefales!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg fik super god og behagelig betjening! Fik tilbudt noget koldt og drikke så snart man kom ind, og det hele gik bare i et fint tempo så man virkelig fik valgt det rigtige at tage med hjem i klædeskabet😄

Besvarelse fra SUIT CLUB
En helt unik oplevelse at prøve suit hos Suit Club. Jeg fik ekstraordinær service fra jeg trådte ind i butikken i Aarhus til jeg gik igen. Ekspedienten fandt det pæneste suit til mig og vi gennemgik alle detaljerne sammen. Kan varmt anbefales til at alle mænd der skal bruge et pænt suit til et bryllup eller lignende!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super betjening. Man bliver taget hånd om med det samme. God lidt stemning og dejlig produkter samt nem og hurtig bestilling af rettelse til jakkesættet

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg skal giftes her i slut september og skulle bruge et nyt jakkesæt. Jeg var inde og prøve 3 forskellige steder men valgte at gå med Suit Club Århus. Fik den bedste og mest hjælpsomme service og fik svar på alle mine spørgsmål og tanker om sættet. Brugte ligeså skrædderen i den lokale butik og det hele sidder nu som det skal. Kan kun varmt anbefale Suit Club.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Det tog kun 10 minutter fra jeg kom ind til jeg gik ud, med et jakkesæt som passer perfekt 👌🏻

Besvarelse fra SUIT CLUB
God, sjov og venlig medarbejder.
Fedt showroom, og klasse pasform

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi kom 3 gutter ind, hvor at den ene havde tid til at prøve/købe jakkesæt. Vi fik en sød pige, som var ny i branchen. Efter at kun havde været der i 2 uger, så kunne hun bare sit arbejde som en på 2 år. Det var helt aldeles perfekt. Jeg kan desværre ikke huske hvad hun hed, men en lønforhøjelse til hende med det samme!
Det var i København

Besvarelse fra SUIT CLUB
Et stort udvalg af kvalitetsjakkesæt, professionelle medarbejdere og en dygtig skrædder.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Ord kan ikke beskrive den geniale service jeg fik. Flink, rar, empatisk, forstående, osv. Mega fedt suit størrelse ramte i first try. Kun ros herfra.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Det var en virkelig god oplevelse at finde jakkesæt til brylluppet. Vi blev mødt af Nikolaj, som gav en venlig, imødekommende og kompetent betjening. Han tog sig tid til at vejlede personligt og gjorde os opmærksomme på detaljer, man normalt ikke selv ville lægge mærke til.
Det eneste minus ved oplevelsen er at når man kommer op i så højt et prisleje for et jakkesæt, så ville man umiddelbart forvente at tilretning hos en skrædder hører med i prisen - og det gør det ikke.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Altid super super venlig og kompetent behandling og vejledning i butikken i Århus
Det er en oplevelse af de gode at købe jakkesæt hos suit club