I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Verdens bedste oplevelse, fik ikke navnet på min ekspedient/rådgiver. Så kan ikke give ham kredit her på, Men jeg skal ihvertfald have et jakkesæt fra suit club igen!
Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra SUIT CLUB
fantastisk sted, med en rigtig god service, og flink personale, fik alt det hjælp jeg skulle bruge og mere til.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra SUIT CLUB
Må være 4 gang jeg handler med Fredrik fra Suitclub i Århus i dag, og det har alle dage været en kæmpe fornøjelse. Man skal lede langt efter et serviceniveau som han leverer. Man bliver set, hørt, og får god sparring. Man føler sig tryg og yderst velkommen hver gang. Hver gang jeg går ved jeg med sikkerhed at jeg kommer tilbage 😊👌

Besvarelse fra SUIT CLUB
I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse!
Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut.
Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning – noget jeg aldrig før har oplevet.
Kvaliteten er helt i top, med italienske metervarer og 100% kalvelædersko, til en pris der ville være markant højere andre steder.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra SUIT CLUB
Suit Club -Odense gågade.
Det var top top service! Vi fik lidt at drikke og kvinden derinde var så dygtig til at få os til at føle os set og velkommen. Så var hun skarp til at finde viben hos min kæreste og jeg, så vi havde en rigtig behagelig oplevelse! Og lækkert tøj, som hun også have helt tjek på!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg besøgte SUIT Club KBH 2. August. Endte med at købe to jakkesæt, skjorte, sko osv. Jeg blev ekspederet af Mathias, som gjorde et fantastisk stykke arbejde i at guide, og finde løsninger (som lykkedes). Var 100pct nærværende og stod klar!
Eneste minus, som ødelægger det samlede billede en smule: Der kunne godt lige været støvsuget og tømt skraldespande inden åbning (var der kl. 11). Men jeg kan bestemt anbefale at benytte SUIT Club !!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Dejligt med en desikeret ekspedient som ventede på det aftalte tidspunkt. Også fint med mulighed for at låne skjorter og sko i forbindelse med prøvning af jakkesæt. Ingen stress og god tid til spørgsmål og alternativer trods overskridelse af den bookede time.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi blev modtaget med et Håndtryk, og blev spurgt om vi kunne tænke os kaffe eller noget koldt. Sådan en fin service hele vejen igennem!!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super fed oplevelse at købe et jakkesæt hos jer!!!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fin oplevelse på en varm dag. Jeg bruger rollator, og tøjskift tager sin tid. Flink og høflig betjening.

Besvarelse fra SUIT CLUB
God service. Rådgivning i topklasse. Helt sikkert et sted jeg kommer igen og skal købe jakkesæt.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Besøgte Suitclub i Aarhus i dag i forbindelse med køb af jakkesæt. Jeg havde booket tid på forhånd og må bare sige at alt spillede. Jeg blev taget godt imod og betjent af Emil, skud ud til ham

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fantastisk smilende og meget professionel ung mand, som virkelig fik en til at føle sig i centrum, og så var han dygtig til sit arbejde.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos suit club.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service og top kvalitets jakkesæt til lav pris!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Dejlig oplevelse med en super betjening

Besvarelse fra SUIT CLUB
Det mest professionelle og søde personale og helt igennem fantastisk kundepleje 👍🏻kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra SUIT CLUB
Nikolaj var klasse oplevelse, gjorde alt hvad vi bad om, og mere til! Virkelig god service hele vejen rundt med gode anbefalinger til de forskellige sæt vi prøvede. Ham kan I sgu godt forfremme!