SUIT CLUB Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 190 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, hjælpsomhed og evne til at give kyndig rådgivning, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Mange fremhæver den fremragende service og de produkter af høj kvalitet, især jakkesæt der sidder perfekt og overgår forventningerne. Dog oplevede nogle få kunder inkonsekvenser i kundeservicen, herunder situationer hvor forventninger ikke blev indfriet, eller de følte sig mødt af en mindre kompetent eller påtrængende ekspedient.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den fremragende og professionelle service... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, hvor mange roser SuitClubs jakkesæt for deres fantastiske... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, hvor mange roser den "super kvalitet" og "lækre kvalitet" af... Se mere

Customer service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle roser den professionelle rådgivning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere

Rigtig god oplevelse hos SuitClub i København. Super god service og en afslappet stemning hele vejen igennem. Og en mega fed atmosfære i selve butikken alle medarbejderne var supper imødekommende... Se mere

Super god og nær betjening. Fik særdeles god hjælp af Malte i Aarhus afdelingen. Hans rådgivning var spot-on, og atypisk sælger stil mente han ikke en skræddertilretning var nødvendig, da det kun drej... Se mere

Jeg besøgte Suit Club (Bredgade, KBH) og bestilte tre MTM jakkesæt. Jeg oplevede et utroligt højt service niveau, ikke mindst pga Isak, der tog sig af mig. Hele processen med vejledning, sparr... Se mere

1. nr. 41 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 62 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 36 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med formel beklædning

Om SUIT CLUB

Vores koncept er simpelt – at producere højkvalitets jakkesæt, i nutidige og særprægede designs. Med respekt for klassisk simplicitet og traditionelt håndværk, er vores mission at nytænke det moderne jakkesæt og sætte vores præg på herremoden.

Vi mener at enhver mand fortjener at være iklædt et vel-tilpasset jakkesæt. Vi mener også, at normen om at jakkesæt er til særlige begivenheder bør udfordres. Vi tror på at et jakkesæt er mere end bare en beklædningsgenstand, det er et uvurderligt førstehåndsindtryk og et udtryk for selvsikkerhed.

Med denne vision tilbyder vi vores kunder unikke og gennemførte produkter til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med stærke partnerskaber gennem hele vores forsyningskæde er vi i stand til at tilbyde moderne produkter af fremragende kvalitet, til en pris vi kan stå inde for.

SUIT CLUB mere end bare en herretøjsforretning. Vores fokus er på dig, og din oplevelse hos os. Således bestræber vi os efter kunne yde det højeste niveau af kundeservice. Vores ønske er at kunne invitere vores kunder ind i et univers af ambition, mode og fællesskab. Vi vil bringe jakkesættet tilbage til sin storhedstid som allemandseje, i en nytænkt og raffineret version, som imødekommer de muligheder og udfordringer den mordene mand møder på sin vej.

Jakkesæt fra SUIT CLUB er specialdesignet til hverdage og weekender, de små stunder der gør livet værd at leve og de store øjeblikke du aldrig glemmer. Vi tror på at et jakkesæt kan bæres på mange forskellige måder, og det burde det også.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

199 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service i Aarhus

Min storebror og jeg havde en særdeles positiv oplevelse hos Suits Club Aarhus. Vi blev betjent af Malthe, som fremstod yderst professionel, dygtig og kompetent i sin rådgivning. Han udviste stor faglig viden, var imødekommende og tog sig god tid til at sikre, at vores behov og ønsker blev mødt på bedste vis. Betjeningen var præget af høj kvalitet, professionalisme og personlig opmærksomhed, hvilket gjorde hele forløbet både trygt og tilfredsstillende. Vi kan på det varmeste anbefale Suits Club Aarhus – og særligt Malthe – til andre, der søger professionel service og høj standard.

7. december 2025

Hej Muqim,

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at både du og din storebror havde en så positiv oplevelse hos Suit Club Aarhus.

Tak for den varme anbefaling. Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Bestilte en skjorte online

Bestilte en skjorte online, og der gik 1 hverdag fra bestilling til at prøve skjorten derhjemme. Har ikke noget negativt at sige om SUIT CLUB, og køber helt sikkert mere tøj fra dem.

28. november 2025

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Skønt at høre, at du er tilfreds med dit køb og har lyst til at handle hos os igen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos SUIT CLUB igen.

Verdensklasse service

Kæmpe anbefaling herfra!
Suitclubs jakkesæt spiller bare, fantastisk pasform og lækker kvalitet.
Derudover er det fantastisk service/kundeservice!
Kun gode oplevelser med suitclub!

12. december 2025

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din store anbefaling.
Det glæder os, at høre, at du kun har haft gode oplevelser med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dag til dag levering

Dag til dag levering. Brugte størrelses guiden og mit nye jakkesæt passer perfekt.
Super flot produkt og lækker kvalitet. 5 stjerner minimum!

10. december 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord.
Vi er glade for, at jakkesættet er lige som det skal være.

Tak for de fem stjerner – det betyder meget for os.

SUIT CLUB

Udsøgt service i rolige omgivelser

Jeg vil lige sige tak for en udsøgt service i forbindelse med min søns og mit besøg i SUIT Clubs butik i Aarhus.

Vi købt et par flotte jakkesæt med tilbehør – og fik igennem hele den rolige proces en fantastisk service af Frederik. Man mærker virkelig, at det bliver taget i et stille tempo, med én ting ad gangen.

Min søn har nogle lange ben, så hans bukser skulle lige forbi butikkens skrædder, hvilket vi fik at vide kunne tage op til 10 dage, men jeg fik en opringning 15 min. efter vi havde forladt butikken, der fortalte at skrædderen var der, så de kunne hentes en halv time senere.

En udsøgt service og jeg kan kun anbefale SUIT Club til venner og bekendte.

6. december 2025

Hej Peder,

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt taget imod gennem hele processen.

Tak for din varme anbefaling og for tilliden. Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen hos SUIT CLUB.

God service!

Fik rigtig god hjælp og betjening af Benedikt i Kbh. Imødekommende og god service ligeledes mht. returnering.

27. november 2025

Hej Alihan,

Tusind tak for din anmeldelse og for dine fine ord.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.

28. november 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord.
Skønt at vide, at vi får lov til at byde dig velkommen igen.

Vi ser frem til at handle med dig igen hos SUIT CLUB.

Virkelig god service

Virkelig god service, alle behov blev opfyldt og jeg kunne mærke at medarbejderen ville mig det bedste

27. november 2025

Hej Caspar,

Tusind tak for din anmeldelse og for dine fine ord.
At du kunne mærke, at vores medarbejdere ville dig det bedste, betyder meget for os.

Super lækker butik

Super lækker butik. God service og lækre suits 👌🏾

24. november 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord.
Det glæder os meget at høre, at helhedsoplevelsen sidder lige i skabet.

SUIT CLUB

Jeg skulle bruge et jakkesæt virkelig…

Jeg skulle bruge et jakkesæt virkelig hurtigt, så jeg begyndte at søge på nettet. Tidligt om morgenen fandt jeg SuitClub. Jeg tjekkede deres anmeldelser på Trustpilot, så deres priser, og det hele lød rigtig godt. Derfor valgte jeg at skrive til dem og bookede en tid, hvor jeg så fik Nikolaj.

Da jeg kom ind, var jeg virkelig stresset og havde travlt. Det kunne han også tydeligt se på mig. Alligevel tog han det helt roligt og sagde, at han havde læst mine mail. De havde taget hensyn til min situation, og selvom jeg ikke kunne få et skræddersyet jakkesæt, ville de sørge for at finde og tilpasse et rigtig godt et til mig.

Han viste mig et jakkesæt, jeg bad om en bestemt farve, og den fik jeg. Han tilpassede det til mig med det samme. Servicen var virkelig god. Jeg skulle ikke løfte en eneste finger — han ordnede alt.

Det var både super service og en rigtig god pris. Det er helt sikkert et sted, jeg vil komme tilbage til. Alt det, der står på Trustpilot, er bare sandt: ikke kun gode priser, men også et fedt sted med fantastisk service.
Alt tak til Nikolaj herfra.

25. november 2025

Hej Xancerli0405,

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at læse om din oplevelse.

Det er præcis den form for engagement og overblik, vi ønsker, at vores kunder oplever – så det glæder os ekstra meget at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om.

Tusind tak for tilliden og for de meget pæne ord. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos SUIT CLUB.

Gennemført koncept

Gennemført koncept, engageret mennesker, høflige og professionelle. Servicen er på et højt niveau.
Kan bestemt anbefales.

19. november 2025

Hej JLD,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede service på højt niveu.
Tak for din klare anbefaling – vi håber at se dig igen hos SUIT CLUB.

Perfekt.

Virkelig god oplevelse. Flot butik.

21. november 2025

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse og synes godt om butikken.

Mig og 2 venner havde booket en tid

Mig og 2 venner havde booket en tid, hvor vi blev mødt af Emil der var god til at hjælpe os og rigtig sød at snakke med. God oplevelse.

14. november 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både du og dine venner havde en god oplevelse.

Vi håber at se jer igen hos SUIT CLUB.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Der er afsat 1 time men de bruger den tid, der skal til indtil alt er tilfredsstillende. Virkelig god kundeservice...og fede suits!

12. november 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse.

Pasform og pris spiller

Nu har jeg købt et jakkesæt tre gange hos SUIT CLUB og jeg bliver bare aldrig skuffet. At kunne købe et jakkesæt online som ingen tilpasning kræver, er bare nemt - det sidder nøjagtig som det skal.

10. november 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og for din fortsatte tillid til SUIT CLUB.
Det glæder os at du oplever, at jakkesættene sidder præcis, som de skal, også ved onlinekøb.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

SUIT CLUB

Tak for en god oplevelse

Intet at sætte en finger på. Fed butik og venligt personale 👍🏻

21. oktober 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse.

Lækker butik

Lækker butik, god betjening og fair priser.

16. oktober 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.

SUIT CLUB

Fremragende service fra start til slut

Fremragende service fra start til slut! Man bliver budt velkommen, tilbudt noget at drikke! Man får lov til at prøve så mange sæt man nu har lyst til, også er de ansatte fantastisk gode til at give dig selvtillid med på vejen. Kan klart anbefale Suit Club til alle der mangler deres nye jakkesæt

17. oktober 2025

Hej Lukas Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og for anbefalingen.
Det glæder os meget at høre, at du havde en fremragende oplevelse fra start til slut.

SUIT CLUB

Jeg fik strålende behandling af fyren i…

Jeg fik strålende behandling af fyren i butikken og fik et sæt, som jeg glæder mig til at bruge hver gang.

Proffesionel service fra øverste hylde!

Varmeste anbefalinger herfra.

2. september 2025

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i butikken og er glad for dit sæt.