I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg var inde hos suit club og havde en super oplevelse. Gode medarbejdere der virkelig tager hånd om en og hjælper dig med at finde det rette og alt i alt sørger for kunden for en god oplevelse i butikken.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super behagelig service - hurtig og effektiv rådgivning og behandling - kan anbefales.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Suit Club. Jeg havde en gruppe kammerater med ind og prøve jakkesæt til mit bryllup. Vi blev taget sindssygt godt imod og Casper, som var den ansatte der hjalp os, gav vanvittig god vejledning. Jeg gik derfra med noget, jeg var enormt glad for og det var alt i alt en kanon oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Professionel og behagelig service/behandling. Ærligt og effektivt!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Elsker at komme hos Suit Club.
Altid god betjening- en kold Pepsi Max og fede produkter til skarpe priser.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Suit Club. Jeg var nede i butikken for at købe et jakkesæt samt et par bukser og en blazer, som på tidspunktet sad helt perfekt. Der gik dog nogle måneder, hvor jeg ikke fik brugt sættet, og da jeg senere prøvede det igen, opdagede jeg, at pasformen på bukserne desværre ikke længere var, som jeg ønskede.
Jeg kontaktede derfor Suit Club, selvom jeg var fuldt ud klar over, at jeg havde overskredet deres 100 dages returret. Til min store positive overraskelse var deres CEO, Kaan Alici, så utrolig venlig og imødekommende at tillade en ombytning alligevel. Den service og fleksibilitet værdsætter jeg rigtig meget, og derfor vælger afsætte tid til at skrive en anmeldelse.
Hele forløbet bekræftede mig i, at Suit Club ikke kun sælger kvalitetstøj, men også prioriterer kundetilfredshed og god service helt i top. Jeg kan varmt anbefale Suit Club til alle, der leder efter både et stilet jakkesæt, kvalitet og kundeservice ud over det sædvanlige. En klar 10/10 oplevelse!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi har nu to gange været i butikken i Bredgade i København - fantastisk butik med virkelig godt personale! Vi fik super god service, og meget kvalificeret hjælp ifht. tilpasning af jakkesæt, så det sidder som skræddersyet - også selvom vi valgte en af de billigere modeller. Hvis jeg kunne give mere end fem stjerner, ville jeg gøre det.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg besøgte Suit Club (Bredgade, KBH) og bestilte tre MTM jakkesæt.
Jeg oplevede et utroligt højt service niveau, ikke mindst pga Isak, der tog sig af mig.
Hele processen med vejledning, sparring, og en perfekt balance med at udfordre ens valg, men altid konstruktivt og med respekt for ens ønsker.
Lige fra valg af materialer, stof, knapper, design, til selve customization delen og tilpasning af pasform, følte jeg at der var taget højde for alt.
Jeg har modtaget mine tre jakkesæt og de er over al forventning.
Jeg kan kun anbefale SuitClub KBH, og Isak.
Tusind tak til jer, vi ses snart :)

Besvarelse fra SUIT CLUB
Kan ikke anbefale deres kvalitet eller kundeservice

Besvarelse fra SUIT CLUB
Dejlig butik at komme i, de har god tid, bliver altid budt på kaffe og super service.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg lavede et walk-in d. 10/01-2026 hvor omkring kl 15 hvor Isak lige havde et hul til at hjælpe og vejlede.
Det var en kæmpe oplevelse og super service, han havde bare styr på det hele og hjalp med den gode stemning

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg havde set et bestemt jakkesæt på nettet til 3.500 kr. og tog derfor ned i showroomet.
Jeg blev mødt godt med kaffe og god service. Så alt i alt en god start.
Da jeg kom ind i showroom, faldt jeg faktisk for et helt andet sæt, som sælgeren også sagde klædte mig bedre. Jeg spurgte flere gange til modellen, og hver gang blev jeg oplyst, at det var “Premium” til 3.500 kr. Det var ud fra den information, jeg prøvede det og besluttede mig for, at det var dét, jeg gerne ville have.
Da vi så kom op til kassen, stod der pludselig 5.000 kr., og først dér blev det forklaret, at det var en helt anden model – “Heritage”. Det blev håndteret med “det beklager jeg” og forslaget var at købe det jeg havde set på nettet, som jeg jo ikke ville have. Det var ærligt talt en mærkelig følelse, for man står jo dér og tror, man har truffet en beslutning ud fra en korrekt pris. Oven i det lugtede prøveskjorten af sved, hvilket heller ikke gjorde oplevelsen bedre eller mere professionel.
Efter næsten en time endte jeg med at gå derfra uden køb og med en skuffet oplevelse – især fordi jeg var blevet anbefalet SuitsClub netop for deres service og vejledning. Som kunde forventer man, at den information man får, er til at stole på, især hvis det er den same person der rådgiver, guider og scanner varen ind. Det var desværre ikke tilfældet for mig,.
Jeg lader den stå her, for jeg tror de fleste kan sætte sig ind i situationen.
EDIT:
Opdatering til anmeldelsen:
Efter min anmeldelse tog SuitsClub kontakt til mig og inviterede mig tilbage til butikken. Her blev der taget hånd om situationen på en professionel og imødekommende måde, og den uheldige oplevelse blev erstattet af en markant bedre én. Jeg sætter pris på, at de fulgte op og viste vilje til at rette op på forløbet – det gør en forskel som kunde

Besvarelse fra SUIT CLUB
Suit Club leverer over forventning!
Jeg har bestilt en del igennem de sidste par år og da der var en lille fejl ved et sæt sko, sendte jeg dem en mail.
De sendte så et nyt par afsted som ankom dagen efter.
Generelt en super god service.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service Frederik hjalp mig med det hele fra top til tå. Rigtig imødekommende, blev også tilbudt noget at drikke imens jeg kiggede rundt. Desuden rigtig nemt med tidsbestilling!
Alt i alt en god oplevelse, jeg kom derfra med et jakkesæt rigere.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Som så mange andre, så kan jeg varmt anbefale suitclub. Jeg kom ret sent inden luk, og Isak tog stadig i mod og gav en kanon oplevelse. Han havde ikke travlt med at sørge for, at jeg fik det rigtige jakkesæt. Han kom med sine meninger, og var bare skide dygtig til hans arbejde.

Besvarelse fra SUIT CLUB
God service fantastisk personale der lytter til en der kommer med gode råd til at finde det perfekte jakkesæt

Besvarelse fra SUIT CLUB
Rigtig god oplevelse hos SuitClub i København. Super god service og en afslappet stemning hele vejen igennem. Og en mega fed atmosfære i selve butikken alle medarbejderne var supper imødekommende og viste alle en stor interesse for enten af hjælpe eller svare på spørgsmål.
Jeg blev betjent af Maja, som var mega dygtig, imødekommende og god til at guide mig til det helt rigtige jakkesæt. Hun tog sig tid og sørgede for, at det hele sad, som det skulle.
Kæmpe anbefaling herfra