SUIT CLUB Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service og professionelle vejledning, de modtager fra personalet, hvilket skaber en behagelig og afslappet atmosfære under hele processen. Mange fremhæver personalets ekspertise, hjælpsomhed og personlige tilgang, hvor de tager sig tid til at forstå individuelle behov og sikrer, at jakkesættet sidder perfekt. Forbrugerne er yderst tilfredse med produkternes høje kvalitet, de italienske metervarer og det brede udvalg, som overgår forventningerne og bidrager til en unik oplevelse. Den positive oplevelse forstærkes af den imødekommende modtagelse, tilbud om drikkevarer og den generelle følelse af at være i gode hænder fra start til slut. Selvom der ikke er et gentagende mønster af negative oplevelser, viser anmeldelserne en overvældende tilfredshed med både service, personale og produktkvalitet.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle, venlige og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og fremhæver deres engagement, hjælpsomhed og kompetente... Se mere

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange fremhæver den gode kvalitet, som for... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser den høje kvalitet af blazere og... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere

Rigtig god oplevelse hos SuitClub i København. Super god service og en afslappet stemning hele vejen igennem. Og en mega fed atmosfære i selve butikken alle medarbejderne var supper imødekommende... Se mere

Super god og nær betjening. Fik særdeles god hjælp af Malte i Aarhus afdelingen. Hans rådgivning var spot-on, og atypisk sælger stil mente han ikke en skræddertilretning var nødvendig, da det kun drej... Se mere

Jeg besøgte Suit Club (Bredgade, KBH) og bestilte tre MTM jakkesæt. Jeg oplevede et utroligt højt service niveau, ikke mindst pga Isak, der tog sig af mig. Hele processen med vejledning, sparr... Se mere

1. nr. 41 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 62 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 36 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med formel beklædning

Om SUIT CLUB

Vores koncept er simpelt – at producere højkvalitets jakkesæt, i nutidige og særprægede designs. Med respekt for klassisk simplicitet og traditionelt håndværk, er vores mission at nytænke det moderne jakkesæt og sætte vores præg på herremoden.

Vi mener at enhver mand fortjener at være iklædt et vel-tilpasset jakkesæt. Vi mener også, at normen om at jakkesæt er til særlige begivenheder bør udfordres. Vi tror på at et jakkesæt er mere end bare en beklædningsgenstand, det er et uvurderligt førstehåndsindtryk og et udtryk for selvsikkerhed.

Med denne vision tilbyder vi vores kunder unikke og gennemførte produkter til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med stærke partnerskaber gennem hele vores forsyningskæde er vi i stand til at tilbyde moderne produkter af fremragende kvalitet, til en pris vi kan stå inde for.

SUIT CLUB mere end bare en herretøjsforretning. Vores fokus er på dig, og din oplevelse hos os. Således bestræber vi os efter kunne yde det højeste niveau af kundeservice. Vores ønske er at kunne invitere vores kunder ind i et univers af ambition, mode og fællesskab. Vi vil bringe jakkesættet tilbage til sin storhedstid som allemandseje, i en nytænkt og raffineret version, som imødekommer de muligheder og udfordringer den mordene mand møder på sin vej.

Jakkesæt fra SUIT CLUB er specialdesignet til hverdage og weekender, de små stunder der gør livet værd at leve og de store øjeblikke du aldrig glemmer. Vi tror på at et jakkesæt kan bæres på mange forskellige måder, og det burde det også.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg kan anbefale SUIT CLUB til alle

Jeg kan anbefale SUIT CLUB til alle! Eminent betjening og vejledning i butikken i Aarhus. De tog sig god tid, man følte sig velkommen og de var meget løsningsorienterede.
Af andre årsager endte jeg efterfølgende med at fortryde mit køb - og her fandt jeg så ud af, at deres kundeservice var mindst lige så meget i topklasse! De svarede hurtigt og var utrolig hjælpsomme og havde en løsningsorienteret tilgang udover det man kan forvente. Jeg kan derfor anbefale SUIT CLUB, både når alt går efter bogen, og i mindst lige så høj grad, hvis du efterfølgende får brug for hjælp. Jeg kommer uden tvivl igen og kan uden tøven anbefale dem til andre.

9. marts 2026

Kære Simon,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig godt igennem hele forløbet.

Tak for anbefalingen og tilliden – det sætter vi stor pris på.

SUIT CLUB

Vi havde en super positiv oplevelse at…

Vi havde en super positiv oplevelse hos Suit Club. De tog sig god tid og matchede vores energi virkelig godt, så man kunne prøve og overveje i eget tempo. Vil klart anbefale!

14. marts 2026

Kære Solvejg,

Mange tak for anbefalingen. Det betyder meget for os at høre, at I havde en god oplevelse.

Vi håber at tage imod jer igen.

God og tålmodig service

Rigtig god service og tålmodigt personale mennesker :)

14. marts 2026

Kære Sigurd,

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at vores rådgivning levede op til dine forventninger.

SUIT CLUB

Stol på Emil, hvis du vil se skarp ud

Vi havde Emil, der hjalp os godt igennem med jakkesættet. Han kom med hans anbefaling og fortalte hvordan det skal side. Derudover virkelig serviceminded

Jeg kommer helt sikkert tilbage igen

Kære Muhi,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rette jakkesæt.

SUIT CLUB

Ikke alt som skinner er guld

Ikke alt som skinner er guld.
Jeg besøgte butikken i Odense og udvalgte mig 3 jakkesæt og tilhørende slips og klude. I alt en regning på over 11.000kr.
Men selv ikke for et sådan beløb, kan mam handle sig frem til en skjorte på mere end 10% rabat eller undgå Porto på 69.- Det er godt nok dårligt synes jeg.
Men det som fik mit bægre til at flyde over, var at de skulle have 2500.- for at lægge et par ærmer og og en blazer, fordi et firma som dem der handler med jakkesæt, IKKE har egen skrædder.
Jeg endte med at aflyse min ordre hos dem da jeg fik et lige så godt tilbud lokalt, incl. gratis skrædder, så nu venter jeg bare på at få mine penge retur. Det har indtil nu taget 7 dage, altså come on, selv TEMU er hurtigere.
Erfaringen siger mig, at selv om det er sat pænt op, så kører jeg ikke igen 250km for noget jeg kan få bedre lokalt.

17/3
11 dage efter at pengene skulle være sendt, stadig ingenting. Til gengæld undskyldninger mht. systemnedbrud osv🤦‍♂️

5. marts 2026

Hej Kent,

Tak for din anmeldelse - og for at dele din oplevelse.

Vi er utroligt kede af, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne understrege, at vores priser fremgår tydeligt i butikken, og at købet er foretaget på baggrund af den rådgivning og de valg, der er truffet i dialog med vores personale. Du har haft god tid i butikken til at gennemgå løsningen og drøfte eventuelle ønsker, herunder også ift. rabat. Vi forsøgte også efterfølgende at imødekomme dine ønsker og finde en løsning, men kunne desværre ikke leve op til dem alle - hvilket vi er kede af. Købet er gennemført i butikken efter fælles gennemgang og accept.

Når det er sagt, så beklager vi meget, at du i forbindelse med din ordre er blevet opkrævet porto - det har været en fejl fra vores side.

I forhold til skrædderarbejde har vi in-house skræddere i København og Aarhus, mens vi i Aalborg og Odense arbejder tæt sammen med faste, eksterne skræddere. Det gør ingen forskel i hverken kvaliteten af arbejdet eller selve processen.

Da du efterfølgende ønskede at annullere dit køb, gjorde vi, hvad vi kunne for at stoppe processen hos skrædderen, inden arbejdet gik i gang - hvilket heldigvis lykkedes i dette tilfælde. Herefter har vi naturligvis sørget for at refundere dit køb. Der opstod en fejl i første omgang, men beløbet er efterfølgende blevet tilbageført.

Vi er oprigtigt kede af, at vi ikke kunne imødekomme dine forventninger, og vi tager din feedback med os videre.

Super god service

Super god service, og lækre jakkesæt. Kan kraftigt anbefale

Kære Nebel,

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at høre, at du vil anbefale os til andre.

SUIT CLUB

Virkelig god oplevelse fungere så fint…

Virkelig god oplevelse fungere så fint at bestille til på forhånd. Rigtig god og kompetent service og vejledning. Vi besluttede os for at købe jakkesæt til vores konfirmand i suit Club

Kære Thea,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi håber, at konfirmanden blev rigtig glad for sit jakkesæt og at I havde en fantastisk dag.

Virkelig god service!

Virkelig god service! De spørg om ens budget så de ikke bare spilder ens tid. De tager jeg god tid og fortælle meget detaljeret om tøjet.

Desværre havde de ikke bukser i min størrelse 😪

Men købte en blazer til mit kommende bryllup 😊

6. marts 2026

Kære Philip,

Tak for anmeldelsen. Det glæder os, at du følte dig godt vejledt, og vi håber, at I havde en helt igennem fantastisk dag.

Tak for at vælge SUIT CLUB til så særlig en anledning.

SUIT CLUB

Ekstremt flotte produkter, men ekstrem dårlig kundeservice

Ekstremt flotte produkter, men jeg har aldrig oplevet dårligere kundeservice.
“Overvej dig at tabe et par kilo”
“Kan du lige suge maven lidt ind”.
Var nogen af de kommentarer, man blev mødt med af en ekspedient, der rådede også til at købe flere sæt, så han kunne øge “sit mersalg”.

Ufattelig dårlig service, der ikke tilsvarer kvalitet i produkterne.

7. marts 2026

Hej Nicolaj,

Det gør os oprigtigt kede af at læse om din oplevelse. Den type kommentarer hører på ingen måde hjemme hos SUIT CLUB, og det stemmer slet ikke overens med den måde, vi ønsker at behandle vores kunder på.

Vi kan ikke umiddelbart genkende situationen efter, at have været i kontakt med vores butikschef, og derfor vil vi meget gerne høre mere om, hvornår og i hvilken butik besøget fandt sted, så vi kan undersøge det nærmere. Hvis oplevelsen har været hos os, tager vi det meget alvorligt og vil meget gerne følge op internt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@suitclub.dk eller telefon +45 30 20 11 33, så vi kan komme til bunds i sagen og forhåbentligt rette op på din oplevelse.

Super god service og behagelig oplevelse

Super god service og behagelig oplevelse

6. marts 2026

Kære Buster,

Mange tak for de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at du havde en behagelig oplevelse med os.

SUIT CLUB

Købte et jakkesæt som skulle syes op

Købte et jakkesæt som skulle syes op - hvilket de så har gjort alt for meget og efterfølgende er ikke til at komme i kontakt med

20. februar 2026

Hej Lauritz,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi må dog samtidig være ærlige og sige, at vi er noget uforstående over for din anmeldelse. Vi har forsøgt at finde din ordre i vores system, men uden held, og vi kan heller ikke se, at du på noget tidspunkt har kontaktet os via mail eller telefon. Derfor undrer det os, at du skriver, at vi ikke er til at komme i kontakt med, når vi desværre ikke har modtaget nogen henvendelse fra dig.

Derudover vil vi gerne nævne, at vores tilretninger udføres af meget kompetente skræddere, som arbejder ud fra den opmåling og nålning, der foretages i butikken. Nålningen laves direkte på kunden sammen med vores personale, hvor man i fællesskab gennemgår, hvordan jakkesættet ønskes tilrettet, inden det sendes videre til skrædderen.

Hvis der alligevel er sket en fejl i processen, beklager vi utrolig meget, og vi vil meget gerne se nærmere på sagen.

Vi vil meget gerne hjælpe og finde en god løsning sammen, hvis der er opstået en misforståelse eller et problem i forløbet. Derfor håber vi, at du vil kontakte os på telefon +45 30 20 11 33 eller via mail kundeservice@suitclub.dk, så vi kan få undersøgt sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

OPFØLGNING:

Vi har nu modtaget dine ordreoplysninger og er gået i gang med at undersøge sagen nærmere. Vi er rgtig kede af at høre om din oplevelse, og det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi har nu også sendt dig en mail, så vi sammen kan gennemgå sagen nærmere og finde en god løsning hurtigst muligt.

Vi sætter pris på, at du er villig til at gå i dialog med os, og vi arbejder videre på sagen.

Godt og sød service

2. marts 2026

Kære Tais,

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du følte dig godt taget imod under dit besøg.

SUIT CLUB

Super god service og behandling men..

Super god service og behandling. Der bliver lyttet til ens ønsker og behov og den private ekspedient gør at man ikke skal forhaste sig i et valg.
Dog lidt ærgerligt, når man køber et eller flere jakkesæt, at der bliver taget ekstra for skrædder til mindre oplæg af bukser og ærmer.

27. februar 2026

Hej Rasmus,

Jeg forstår godt dit synspunkt. Det er dog desværre en del af vores koncept, at eventuelle skræddertilretninger efter købet afholdes af kunden selv. Det er blandt andet med til at gøre det muligt for os at tilbyde vores jakkesæt til de priser, vi gør.

Men ellers tak for din rigtig flotte anmeldelse - vi håber på at se dig igen.

Perfekt jakkesæt

Perfekt jakkesæt

2. februar 2026

Kære Ali,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med dit køb.

OK betjening

OK betjening. Men de kan godt oppe deres game en smule. Herrerne i butikken var ikke særlig velklædte. Og æstetikken er vigtig når man handler et jakkesæt. Derudover synes jeg det er mærkeligt - at en halvdyr butik som Suit Club sælger jakkesæt i syntetisk stof.

21. februar 2026

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi tager naturligvis æstetik alvorligt - både når det gælder vores produkter og det samlede indtryk i butikken. Vores fokus er dog først og fremmest at sikre kompetent rådgivning og en god oplevelse for den enkelte kunde.

I forhold til materialer fører vi jakkesæt i forskellige prisklasser og sammensætninger - herunder både uldblandinger og mere tekniske kvaliteter. Det gør vi for at kunne tilbyde noget til forskellige behov, budgetter og anvendelser. Mange foretrækker eksempelvis stretch-blandinger for komfort og slidstyrke, mens andre ønsker 100 procent uld. Begge dele har deres berettigelse.

Vi rådgiver altid om materialevalg, så den enkelte kunde kan træffe et oplyst valg ud fra pris, komfort og formål.

Du er naturligvis meget velkommen igen, hvis du ønsker en nærmere gennemgang af vores kollektion.

Vi ønsker dig ellers en rigtig god dag! :-)

Jeg som kommende gom og min 2…

Jeg som kommende gom og min 2 kammerater fik fantastisk betjening fra Suit Club butikken i København. Vi fik alle god råd og vejledning og endte alle med et godt resultat, takket være dygtige sælgere og skræddere. De har noget til en hver smag, så vi kommer helt sikkert igen👍

20. februar 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder utrolig meget for os.

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse. Og kæmpe stort tillykke med det kommende bryllup - vi håber, I får en helt fantastisk dag.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se jer igen en anden god gang.

Bedste hilsner
SUIT CLUB

God service, gode produkter og mange flotte valgmuligheder.

16. februar 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du er godt tilfreds med din oplevelse.

Vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen en anden gang.

Bedste hilsner
SUIT CLUB

Lækkert kvalitet og servicen var også i top. Skulle ombytte noget der ikke helt passede, men det gik som smurt tak til deres høje service. Jeg fik svar næsten med det samme jeg skrev til dem.

3. februar 2026

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både kvaliteten og servicen levede op til dine forventninger.

Jeg er mor til en 18 årig

Jeg er mor til en 18 årig, som skulle have tøj til "festen", gallafesten på gymnasiet, der hvor ingenting er overladt til tilfældigheder. Han ville bruge nogle af hans selvtjente penge, på "tøjet" til festen. Der er åbenbart gået lidt mode i at køre til Ålborg i Suit Club, også selv om man bor 50 km derfra. Så mor fik den besked, at tøjet, det er der helt styr på. Tænkte da ok, da han kom hjem, og sagde, tøjet skulle hentes senere, da der skulle laves oplægning, af ben og ærmer. Tøjet fik han sin bror, som alligevel bor i Ålborg til at hente. Så kiggede jeg i nogle dage på en fin dragtpose, uden jeg kunne få ham til at vise frem. Endelig en aften ville han så prøve sættet, mest for at lære at lave en slipsknude, og se hvordan det så ud. Det første jeg ligger mærke til er hvordan reverset på jakken sidder helt ude over skulderen, da han rører ved slipset, dernæst da han smider jakken, hvordan han er presset ned i skjorten. Han er kommet hjem med skjorte og jakke som er 2 størrelser for lille!!! Jeg er bare så ked af det, det tøj er købt til "festen", og så ligner det rent ud sagt noget der er købt på Temu.. Hvordan kan det ske, når han står i butikken og prøver? Med en dygtig medarbejder? Var der ingen dygtige medarbejder på arbejde den dag? Vi havde været bedre tjent med at købe på nettet, der bestiller man efter mål. Jeg er bare så ked af det på min søns vegne.

Opfølgning: Efter min anmeldelse, på trustpilot, blev jeg kontaktet af Suit Club, som beklagede, hvis min søn havde fået forkert størrelse. Vi har så skrevet sammen i en uge!!!! De har stillet så mange spørgsmål, eks. hvad kan vi gøre for at rette op på fejlen. Vi svarede så ny jakke oplægning af ærmer uden beregning, og vi kunne komme dagen efter. Dagen efter blev vi så sidst på dagen bedt om at tage fotos af knægten med jakken på, hvilket vi gjorde, og sendte. Så i dag fredag, kommer der besked om, at de faktisk ikke kan se at der er noget galt, de fornemmer at der er mange i dag, som foretrækker en, mere tilpasset og markeret silhuet, så der er ikke noget at dadle deres ekspedient for. Min søn står med en jakke som er to størrelser for lille???? Han havde ikke noget ønske om en markeret silhuet, det skulle bare sidde pænt. Vi fik så faktisk tilbud om at aftale en tid, og få jakken byttet, jo, tak, det var i onsdags, vi havde mulighed for at køre til Ålborg, men der var der ingen reaktion. Jeg er faktisk noget chokeret over den kommunikation, vi har haft den sidste uge, og jeg har slet ikke lyst til at bruge tid på, at besøge butikken igen. Tænker vi finder på noget andet, det her virker som det rene bluf, meget useriøs. Send ikke jeres unge førstegangskøbere derind.
Opfølgning 27-02: Hvordan kan en kompetent medarbejder, hitte på, at hænge en jakke str. 50, svarende til et brystmål på 100 cm, på en ung mand med et brystmål på 108, og så bilde ham ind, at bare den kan knappes så er det fint, har den ekspedient ikke lært andet? Meget skuffet over betjeningen. Det værste er faktisk, at butikken ikke selv kan se det er helt galt.Denne anmeldelse gælder butikken i Ålborg, kender intet til hvordan det fungerer i de andre butikker. Den ene stjerne gives for at slipset passede.

22. januar 2026

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse..

Vi er oprigtigt kede af, at I står tilbage med den oplevelse. Det har på intet tidspunkt været vores intention, at jeres søn skulle føle sig forkert klædt på til en så vigtig begivenhed.

Efter din anmeldelse tog vi straks kontakt for at finde en løsning. Vi har i dialogen tilbudt en ny blazer i større størrelse samt tilpasning af ærmer uden beregning, netop for at sikre, at pasformen blev, som I ønskede den. Vi bad også om billeder for at kunne vurdere situationen korrekt, da I bor et stykke fra butikken, og vi ønskede at spare jer for unødig kørsel.

Ud fra billederne vurderede vi, at pasformen ligger inden for det, mange i dag foretrækker - en mere tilpasset og markeret silhuet. Når det er sagt, anerkender vi fuldt ud, at pasform også er en smagssag, og derfor fastholdt vi tilbuddet om at bytte til en større størrelse.

Vi kan desværre ikke genkende, at der ikke skulle have været reaktion på jeres ønske om at komme forbi onsdag, men hvis kommunikationen har oplevets sådan, beklager vi det. Vores tilbud om ombytning og tilpasning uden beregning står fortsat ved magt.

Vi ønsker altid at finde løsninger frem for konflikter, og døren står fortsat åben, hvis I ønsker at tage imod tilbuddet.

OPDATERING:

For god ordens skyld vil vi præcisere, at jakkesættet blev købt fysisk i butikken, hvor blazeren blev prøvet og godkendt inden køb. Der blev efterfølgende ønsket en ærmetilpasning, som vi naturligvis udførte.

Anmeldelsen blev offentliggjort, før vi blev kontaktet direkte omkring utilfredsheden. Vi tog herefter selv initiativ til at opsøge ordren og etablere dialog for at finde en løsning.

Vi har i forløbet svaret løbende. En svartid på under ét døgn ligger inden for almindelig kundeservice, og vi behandler alle henvendelser i kronologisk rækkefølge.

Vi står fortsat ved vores tilbud om ombytning til en større størrelse samt tilpasning uden beregning. Vores fokus er at finde en saglig løsning - uanset anmeldelsens status.

Vores ønske er en konstruktiv dialog, og tilbuddet om at finde en løsning står fortsat ved magt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Isak, som virkelig udviste en stærk ekspertise og en imponerende forståelse for mit behov. Han guidede mig helt igennem processen, gav ærlige anbefalinger og sørgede for, at jeg endte med et resultat, jeg er mere end tilfreds Suitclub

Kan varmt anbefales!

6. februar 2026

Besvarelse fra SUIT CLUB

Tusinde tak for den fine anmendelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen hos SUIT CLUB.