I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg kan anbefale SUIT CLUB til alle! Eminent betjening og vejledning i butikken i Aarhus. De tog sig god tid, man følte sig velkommen og de var meget løsningsorienterede.
Af andre årsager endte jeg efterfølgende med at fortryde mit køb - og her fandt jeg så ud af, at deres kundeservice var mindst lige så meget i topklasse! De svarede hurtigt og var utrolig hjælpsomme og havde en løsningsorienteret tilgang udover det man kan forvente. Jeg kan derfor anbefale SUIT CLUB, både når alt går efter bogen, og i mindst lige så høj grad, hvis du efterfølgende får brug for hjælp. Jeg kommer uden tvivl igen og kan uden tøven anbefale dem til andre.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi havde en super positiv oplevelse hos Suit Club. De tog sig god tid og matchede vores energi virkelig godt, så man kunne prøve og overveje i eget tempo. Vil klart anbefale!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Rigtig god service og tålmodigt personale mennesker :)

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi havde Emil, der hjalp os godt igennem med jakkesættet. Han kom med hans anbefaling og fortalte hvordan det skal side. Derudover virkelig serviceminded
Jeg kommer helt sikkert tilbage igen

Besvarelse fra SUIT CLUB
Ikke alt som skinner er guld.
Jeg besøgte butikken i Odense og udvalgte mig 3 jakkesæt og tilhørende slips og klude. I alt en regning på over 11.000kr.
Men selv ikke for et sådan beløb, kan mam handle sig frem til en skjorte på mere end 10% rabat eller undgå Porto på 69.- Det er godt nok dårligt synes jeg.
Men det som fik mit bægre til at flyde over, var at de skulle have 2500.- for at lægge et par ærmer og og en blazer, fordi et firma som dem der handler med jakkesæt, IKKE har egen skrædder.
Jeg endte med at aflyse min ordre hos dem da jeg fik et lige så godt tilbud lokalt, incl. gratis skrædder, så nu venter jeg bare på at få mine penge retur. Det har indtil nu taget 7 dage, altså come on, selv TEMU er hurtigere.
Erfaringen siger mig, at selv om det er sat pænt op, så kører jeg ikke igen 250km for noget jeg kan få bedre lokalt.
17/3
11 dage efter at pengene skulle være sendt, stadig ingenting. Til gengæld undskyldninger mht. systemnedbrud osv🤦♂️

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service, og lækre jakkesæt. Kan kraftigt anbefale

Besvarelse fra SUIT CLUB
Virkelig god oplevelse fungere så fint at bestille til på forhånd. Rigtig god og kompetent service og vejledning. Vi besluttede os for at købe jakkesæt til vores konfirmand i suit Club

Besvarelse fra SUIT CLUB
Virkelig god service! De spørg om ens budget så de ikke bare spilder ens tid. De tager jeg god tid og fortælle meget detaljeret om tøjet.
Desværre havde de ikke bukser i min størrelse 😪
Men købte en blazer til mit kommende bryllup 😊

Besvarelse fra SUIT CLUB
Ekstremt flotte produkter, men jeg har aldrig oplevet dårligere kundeservice.
“Overvej dig at tabe et par kilo”
“Kan du lige suge maven lidt ind”.
Var nogen af de kommentarer, man blev mødt med af en ekspedient, der rådede også til at købe flere sæt, så han kunne øge “sit mersalg”.
Ufattelig dårlig service, der ikke tilsvarer kvalitet i produkterne.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service og behagelig oplevelse

Besvarelse fra SUIT CLUB
Købte et jakkesæt som skulle syes op - hvilket de så har gjort alt for meget og efterfølgende er ikke til at komme i kontakt med

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service og behandling. Der bliver lyttet til ens ønsker og behov og den private ekspedient gør at man ikke skal forhaste sig i et valg.
Dog lidt ærgerligt, når man køber et eller flere jakkesæt, at der bliver taget ekstra for skrædder til mindre oplæg af bukser og ærmer.

Besvarelse fra SUIT CLUB
OK betjening. Men de kan godt oppe deres game en smule. Herrerne i butikken var ikke særlig velklædte. Og æstetikken er vigtig når man handler et jakkesæt. Derudover synes jeg det er mærkeligt - at en halvdyr butik som Suit Club sælger jakkesæt i syntetisk stof.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg som kommende gom og min 2 kammerater fik fantastisk betjening fra Suit Club butikken i København. Vi fik alle god råd og vejledning og endte alle med et godt resultat, takket være dygtige sælgere og skræddere. De har noget til en hver smag, så vi kommer helt sikkert igen👍

Besvarelse fra SUIT CLUB
God service, gode produkter og mange flotte valgmuligheder.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Lækkert kvalitet og servicen var også i top. Skulle ombytte noget der ikke helt passede, men det gik som smurt tak til deres høje service. Jeg fik svar næsten med det samme jeg skrev til dem.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg er mor til en 18 årig, som skulle have tøj til "festen", gallafesten på gymnasiet, der hvor ingenting er overladt til tilfældigheder. Han ville bruge nogle af hans selvtjente penge, på "tøjet" til festen. Der er åbenbart gået lidt mode i at køre til Ålborg i Suit Club, også selv om man bor 50 km derfra. Så mor fik den besked, at tøjet, det er der helt styr på. Tænkte da ok, da han kom hjem, og sagde, tøjet skulle hentes senere, da der skulle laves oplægning, af ben og ærmer. Tøjet fik han sin bror, som alligevel bor i Ålborg til at hente. Så kiggede jeg i nogle dage på en fin dragtpose, uden jeg kunne få ham til at vise frem. Endelig en aften ville han så prøve sættet, mest for at lære at lave en slipsknude, og se hvordan det så ud. Det første jeg ligger mærke til er hvordan reverset på jakken sidder helt ude over skulderen, da han rører ved slipset, dernæst da han smider jakken, hvordan han er presset ned i skjorten. Han er kommet hjem med skjorte og jakke som er 2 størrelser for lille!!! Jeg er bare så ked af det, det tøj er købt til "festen", og så ligner det rent ud sagt noget der er købt på Temu.. Hvordan kan det ske, når han står i butikken og prøver? Med en dygtig medarbejder? Var der ingen dygtige medarbejder på arbejde den dag? Vi havde været bedre tjent med at købe på nettet, der bestiller man efter mål. Jeg er bare så ked af det på min søns vegne.
Opfølgning: Efter min anmeldelse, på trustpilot, blev jeg kontaktet af Suit Club, som beklagede, hvis min søn havde fået forkert størrelse. Vi har så skrevet sammen i en uge!!!! De har stillet så mange spørgsmål, eks. hvad kan vi gøre for at rette op på fejlen. Vi svarede så ny jakke oplægning af ærmer uden beregning, og vi kunne komme dagen efter. Dagen efter blev vi så sidst på dagen bedt om at tage fotos af knægten med jakken på, hvilket vi gjorde, og sendte. Så i dag fredag, kommer der besked om, at de faktisk ikke kan se at der er noget galt, de fornemmer at der er mange i dag, som foretrækker en, mere tilpasset og markeret silhuet, så der er ikke noget at dadle deres ekspedient for. Min søn står med en jakke som er to størrelser for lille???? Han havde ikke noget ønske om en markeret silhuet, det skulle bare sidde pænt. Vi fik så faktisk tilbud om at aftale en tid, og få jakken byttet, jo, tak, det var i onsdags, vi havde mulighed for at køre til Ålborg, men der var der ingen reaktion. Jeg er faktisk noget chokeret over den kommunikation, vi har haft den sidste uge, og jeg har slet ikke lyst til at bruge tid på, at besøge butikken igen. Tænker vi finder på noget andet, det her virker som det rene bluf, meget useriøs. Send ikke jeres unge førstegangskøbere derind.
Opfølgning 27-02: Hvordan kan en kompetent medarbejder, hitte på, at hænge en jakke str. 50, svarende til et brystmål på 100 cm, på en ung mand med et brystmål på 108, og så bilde ham ind, at bare den kan knappes så er det fint, har den ekspedient ikke lært andet? Meget skuffet over betjeningen. Det værste er faktisk, at butikken ikke selv kan se det er helt galt.Denne anmeldelse gælder butikken i Ålborg, kender intet til hvordan det fungerer i de andre butikker. Den ene stjerne gives for at slipset passede.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Isak, som virkelig udviste en stærk ekspertise og en imponerende forståelse for mit behov. Han guidede mig helt igennem processen, gav ærlige anbefalinger og sørgede for, at jeg endte med et resultat, jeg er mere end tilfreds Suitclub
Kan varmt anbefales!