I dag har jeg været hos Suit Club i Aarhus – og sikke en oplevelse! Fantastisk modtagelse og professionel rådgivning fra start til slut. Sættet jeg fik, sad perfekt allerede ved første prøvning –... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Suit Club Århus - Virkelig god service, især fra Malthe😀

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg fik en øl og betjeningen var i topklasse, min bror fik professionel hjælp til at se super stilet ud til sit bryllup. Rock on!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg er ikke normalt ikke så god til tøj, men blev guidet godt igennem fra start til slut med at finde et godt sæt tøj til mit bryllup, samt hjælp til skræddersyninger der vil få sættet til at sidde som det skal. Fuldt anbefalet.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg er desværre meget utilfreds med min oplevelse.
Jeg havde booket tid både til mig selv og min kærestes søsters mand, fordi vi begge skulle kigge på jakkesæt. Selve servicen under besøget var rigtig fin, og vi fik god hjælp. Undervejs blev vi dog tydeligt givet indtryk af, at hvis vi begge valgte den fulde pakke med jakkesæt, vest, slips, skjorte osv., så kunne der laves en god samlet pris.
Jeg nævnte også, at jeg kender flere, som har fået gode priser hos jer, og at I samtidig kører gode tilbud på hjemmesiden. Derfor var min klare forståelse, at når vi begge valgte en samlet pakke og købte et sæt hver, så ville vi få en form for ekstra rabat.
Ved betalingen fik jeg først at vide, at den eneste rabat var 500 kr., fordi det bare var den standardpakke, de altid tilbyder til bryllupper. Jeg gjorde opmærksom på, at vi jo netop havde talt om, at hvis vi begge gik med det hele, så burde vi kunne finde en god aftale. Her fik jeg blankt at vide, at der ikke var mere at gøre, og at det teknisk set slet ikke var muligt at give mere rabat.
Det, der gjorde oplevelsen endnu værre, var, at jeg lige inden købet alligevel endte med at få yderligere 125 kr. i rabat. Det bekræftede for mig, at det ikke handlede om, hvad der teknisk kunne lade sig gøre, men om manglende vilje til faktisk at imødekomme det, der var blevet lagt op til under samtalen.
Efter 5-10 minutters diskussion ved kassen endte jeg med at betale, fordi vi allerede havde brugt lang tid på besøget, fået taget mål og derfor følte jeg mig presset til at gennemføre købet.
Det er især følelsen af at være blevet lovet noget, som ikke blev holdt, der gør oplevelsen dårlig. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet til andre på baggrund af denne oplevelse.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg var inde i suit club Aalborg d. 5 marts og købe et jakkesæt. Jeg skulle have det syet til flere steder. Jeg fik at vide det ville være færdig ved skrædder d. 19 marts, da jeg skulle bruge det d. 11 april. Jeg får ingen besked om at kunne afhente det indtil den. 26 marts hvor jeg skriver og spørger, hvor det blev af. Jeg får at vide det er en fejl og jeg bare kan hente det. Da jeg så henter det, er det ikke blevet syet til. Derudover er jeg blevet faktureret for noget jeg ikke skulle have.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Dejligt at man skal bestille tid så man kan få ekspedienten for sig selv ☺️

Besvarelse fra SUIT CLUB
Har været på besøg i Suit Club Odenses flotte lokaler! God vejledning og guidening gennem jakkesættets verden, når man skal have et skræddersyet sæt.
Anbefalingsværdig selv for dem der er helt nye i jakkesæt!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg plejer at hade og tage ind i tøjbutikker, netop jeg føler mig overfuset af sælgere, som bare vil sælge. Måske er problemet mig, men det gør noget ved min tillid til sælger. Jeg var inde hos Suit Club i Odense og var mødt af 2 søde sælgere som vigtigst af alt gjorde mig tryg. I min uvidenhed dukkede jeg op uden at “bestille tid”, men alligevel fandt de tid til mig. Og vigtigst af alt, så var det en god oplevelse fordi jeg følte at det handlede mere om mig end om produktet de ville sælge mig. Fed oplevelse!

Besvarelse fra SUIT CLUB
God oplevelse. Vi blev tilbudt med drikkevarer ved ankomst. Efterfølgende fik vi hjælp til at finde det perfekte jakkesæt.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg var i butikken i Odense. Og fik betjening af Laura. Virkelig venlig og arrangere i at give en god service. Meget dejlig oplevelse. Der vil jeg helt sikkert komme igen. Og super flot butik, overskuelig og ren og pæn. Og god kaffe.
Martin Hasseltoft

Besvarelse fra SUIT CLUB
God og professionel service.
Skulle bruge en smoking med 2 dages varsel. De nåede at sy det op og ind.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fantastisk service i øjenhøjde! Jeg gik ud af butikken med ro i maven og med et rigtig flot jakkesæt på bare 45 minutter. Endnu engang, tak for hjælpen.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg skulle have et jakkesæt til forlovelse, og fik hjælp af Isak fra Suit Club København. Service var ikke bare perfekt, men de tips og meninger som Isak havde gjorde alt perfekt ved oplevelsen.
En 100% ærlig mand med et sindssygt godt øje for stil! Meget stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg har nu besøgt Suit Club 3 gange. Den første gang, var der en engageret medarbejder, som var glad for at servicere os, og havde tålmodighed. Vi fik købt 2 jakkesæt den dag, men ikke lagt ærmer og bukser op. Vi kommer tilbage 2 måneder efter, for så at sikre at det hele stadigvæk passer, da jakkesættet først skal bruges til April.
Den anden gang vi er der, så får vi en medarbejder som hverken smiler eller ligner en der har lyst til at hjælpe. Vi får målt, og jeg er lidt utilfreds med ærmelængden på skjorten, så den får vi også lagt op. Efter den er lagt op, spørger jeg så medarbejderen om det er at jakken ikke også skal lægges op, men han siger det behøves ikke den skal "bare op 1 cm", men det ser ud nu, at den vurdering ikke er korrekt. Vi spurgte endda to gange om den ikke burde tjekkes, men nej han var sikker på at den er korrekt lagt op. Derudover skulle der også mere plads på kraven, som han sagde var gratis, men der er simpelthen glemt at ændre i kraven, når jeg får den hentet. Tusind tak for at spilde min tid. Skjorten er nu også lagt op for meget, sådan så at det er umuligt at bevæge sig i. Ved ikke hvordan dette er blevet målt men der skal altså være mere styr på det her.
Tredje gang får jeg den hentet og prøver det her så, og intet passede udover bukserne.
Jeg har nu booket en tid til København på søndag, og håber at det kan ændres på en bedre måde, og hurtigt, da det skal bruges om to uger, og ved simpelthen ikke om det er muligt for dem at ændre skjorten, da den allerede er blevet lagt op, men jeg må sige at det har været en forfærdelig oplevelse, nu skal jeg derhen for fjerde gang, hvor butikken ligger 45 minutter i bil fra mit hjem. Det bør ikke være iorden for en butik, der annoncerer med at være så specialiseret inden for jakkesæt, ikke engang kan finde ud af at sætte det op og give en normal kundeservice, der lytter til kundens behov.
Opdatering:
Da jeg i dag kom for at afhente min blazer efter en justering, blev jeg mødt af et meget hjælpsomt personale, som hurtigt fik rettet den tidligere fejl. Selvom min oplevelse ikke var den bedste i starten, endte det med en klart positiv afslutning.
De tilbød også at tilpasse både ærmerne og min skjorte, og som ekstra service foreslog de endda at sende skjorten hjem til mig, så jeg slap for endnu en tur forbi butikken.
Det er virkelig rart at se en virksomhed tage ansvar og gøre en ekstra indsats for at rette op på en fejl.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg kom ind og var mødt med smil og godt humør i alle. De tilbød kaffe og andre drikkevarer til en god rundvisning. Da vi fik fundet mit jakkesæt, kom de med flere størrelser og gav mange gode råd til hvordan de syntes det skulle se ud.
Alt i alt var det en meget god oplevelse med god service og fede jakkesæt.

Besvarelse fra SUIT CLUB
God vejledning og jakkesættet sad lige som det skulle!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fantastisk service kæmpe kadus til Emil!!!!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Fint og behageligt sted at være, god service og lækkert materiale

Besvarelse fra SUIT CLUB
Har været i Suit Club på Guldsmedgade i Aarhus to gange.
Første gang kom jeg ind fra gaden og blev taget godt imod. Jeg fik at vide at jeg havde 30 minutter før ekspedienten have næste bookede kunde. Det var super og jeg fik prøvet et jakkesæt, og ekspedienten var fantastisk og meget hjælpsom & proaktiv. Jeg var ikke klar til at købe, men bookede tid et par uger senere for at prøve sættet igen med henblik på at købe det.
Til den bookede tid fik jeg en utrolig uengageret medarbejder, som ikke “gad” hjælpe. Det var i hvert fald følelsen.
Der var ikke rigtig noget tøj på lager, vi blev smidt i et prøverum klods op op ad nogle andre i stedet for lidt privatliv i et af de mange andre rum.
Meget dårlig service når man tænker på de relative dyre priser. Kunne ligeså godt gå i vilkårlig butik på gågaden, og få et jakkesæt til en billigere pris.
Jeg gik derfra meget skuffet, og finder et jakkesæt andetsteds.