Ik ben er in getrapt. Net als de anderen dacht ik rechtstreeks de subsidie aan te vragen. De eerdere aanvraag ging zo makkelijk dat ik vol vertrouwen mijn aanvraag bij RVO deed, dacht ik. Ik kreeg ee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
LET OP: Dit is een onnodig dure tussenpartij, GEEN officiële overheidssite!Pas goed op met deze website (subsidie-aanvraag.nl). Dit is een commercieel bemiddelingsbureau dat zich via Google-advertenti... Se mere
Achteraf is mijn subsidieaanvraag goed afgehandeld. In het begin vond ik het proces wat verwarrend en had ik twijfels, omdat het voor mij niet meteen duidelijk was hoe alles precies werkte. Mijn vr... Se mere
Had zelf niet goed opgelet wat betreft hun rol als intermediair naar RVO, maar moet wel zeggen dat zij mijn aanvraag netjes hebben verwerkt, ingediend en door RVO de subsidie rechtstreeks zeer snel i... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nette en snelle afhandeling.
Nette en snelle afhandeling voor mijn subsidie aanvraag. Ik had isolatieglas laten plaatsen.
Klein minpuntje. Ik was van te voren niet op de hoogte over een financiële bijdrage (65 euro)voor de diensten die Subsidie Aanvraag heeft gedaan.

Subsidie aanvraag
Aanvankelijk duidelijke webomgeving, handige blokken om in te vullen. Geen echte moeite. Echter toen alles ingevuld was en verzonden, volgde de mededeling dat het geld kostte.
Dat had ik liever in het begin gezien.
Maar eerlijk is eerlijk, ik had een fout gemaakt en ontving van rvo te weinig subsidie. Dat hebben zij achteraf netjes en kosteloos voor mij opgelost. Dat was fijn.

Besvarelse fra Subsidie Aanvraag
Aanvraag gedaan, geen enkele reactie op vragen
Aanvraag gedaan, maar nadien geen enkele reactie meer op vragen. Zijn volgens mij uit op je geld. Totaal niet transparant en onbereikbaar. Ze geven niet aan hoeveel men gaat factureren. Tip: gewoon zelf je aanvraag doen, gaat waarschijnlijk ook nog eens sneller en je weet waar je aan toe bent.
Beste Jessica ons dossiernummer is 13720. We hebben jou diverse mailtjes gestuurd en andere mogelijkheden om te communiceren zijn er niet. Op de chat wordt niet gereageerd.
Op reacties op trustpilot wordt wel gereageerd. Aanvankelijk zouden we ongeveer de helft van de ontvangen subsidiegelden moeten afstaan aan deze organisatie. Dit vond ik best fors. Naar aanleiding van de reactie op trustpilot stelde men voor dat ik ongeveer 12% aan hen zou afdragen. Vervolgens tot 2 keer toe een rekening ontvangen met daarop het oorspronkelijke bedrag. Geen reactie ontvangen op mijn vragen over de foutieve hoogte van deze bedragen. Een week later een factuur met het overeengekomen bedrag (12%) ontvangen. Mijn advies: niet mee in zee gaan met deze mensen.

Trap er NIET in.
Het is een misleidend bedrijf waar niet duidelijk wordt vermeld dat er kosten aan je subsidie aanvraag zijn verbonden. Ze sturen alleen de gegevens door die jij al hebt verzorgd.
Na meerdere keren contact met ze, hoefde ik ook ineens de helft van het bedrag te betalen!?
Na contact met RVO kwam ik er achter dat ze mijn aanvraag wel ingediend hadden maar niet bevestigd. Dat heb ik zelf gedaan. Na mail contact werd mij vertelt dat ze dat wel hadden gedaan maar ik heb zelf gezien in mijn e ticket dat dit niet zo was.
Het zijn dubieuze praktijken, dus trap er niet in.
Direct je gegevens aanleveren bij RVO is gratis en net zo makkelijk.
Dit is een bedrijf dat aangemeld moet worden bij KASSA. Kunnen ze anderen hiervoor waarschuwen.

Geen meerwaarde!
Geen meerwaarde
De tussenpersoon biedt geen extra waarde. Je vult exact dezelfde velden in als op de officiële website van rvo.nl. In werkelijkheid zit je niet op de RVO-website, maar op die van een tussenpersoon. De antwoorden die je invult, worden via een systeem één-op-één doorgestuurd naar RVO.
Belangrijk om te weten
Een subsidieaanvraag via rvo.nl is gratis.
Bij de tussenpersoon wordt achteraf onverwacht een bedrag van €65 in rekening gebracht.
Conclusie
Dit is misleidend en onnodig. Het voelt als oplichting: er wordt gesuggereerd dat je via de officiële weg aanvraagt, terwijl er kosten worden berekend voor een gratis dienst.

Snel mijn subsidie ontvangen
Snel mijn subsidie ontvangen! Top!

Kort en gewoon doen
Kort en bondig iedereen om mij heen zei niet doen je krijgt toch niets terug.
Gelukkig ben ik eigenwijs en heb ik het toch gedaan; met groot succes !

Besvarelse fra Subsidie Aanvraag
Voor mij was dit Ervaring met Subsidie-aanvraag.nlde eerste keer dat ik…
Voor mij was dit de eerste keer dat ik een subsidieaanvraag wilde doen. Via Google kwam ik bovenaan terecht bij dit bedrijf. Ik heb keurig alle gegevens ingevuld, maar werd vervolgens verrast met een factuur van €65. In ons geval ging het om één kleine isolatiemaatregel, dus ik vond dit bedrag behoorlijk overdreven.
Na het ontvangen van de factuur heb ik de website nog eens goed bekeken, en inderdaad: onderaan de pagina staat vermeld dat er kosten aan verbonden zijn. Jammer genoeg is dit niet duidelijk of opvallend aangegeven tijdens het invullen van de aanvraag.
Mijn doel met deze review is om anderen te waarschuwen. Je kunt de subsidieaanvraag eenvoudig zelf indienen via de website van de RVO. Daarvoor moet je op Google alleen iets verder naar beneden scrollen, maar het scheelt je onnodige kosten.
Ik vind het misleidend dat Subsidie-aanvraag.nl niet duidelijk communiceert over de kosten vooraf. Transparantie zou hier veel frustratie kunnen voorkomen.

Besvarelse fra Subsidie Aanvraag
Jullie zijn absoluut niet transparant…
Jullie zijn absoluut niet transparant genoeg en de site ziet er uit alsof jullie ern 'gewone' subsidie-site zijn. Boeven om zo'n bedrag te vragen en dat niet nog een keer te vermelden TIJDENS het doen van de aanvraag of in ieder geval bij het indienen er van. Triest om zo je geld te verdienen.

Besvarelse fra Subsidie Aanvraag
Kosten die in rekening gebracht worden…
Kosten die in rekening gebracht worden zijn niet duidelijk. Verder is het op goed vertrouwen.
En voordat er weer gereageerd gaat worden dat de kosten op de homepage staan. Er is niemand die daadwerkelijk helemaal naar beneden scrolt als er boven aan de pagina "start hier je aanvraag" staat. Dus de kosten zijn zeker niet zltijd zichtbaar voor dat je je aanvraag start. Even eens met de voorwaarde al is dat natuurlijk niet de schuld van dit bedrijf. Maar erg duidelijk is het ook niet.

Top! Snel en vakkundig
Top! Binnen 1 dag was mijn aanvraag al ingediend!
Super fijn geholpen door Jessica
Super fijn geholpen door Jessica. Alles werd me meteen duidelijk en vond hun werkwijze zeer snel, correct en voor de scherpste prijs! Wanneer ik nog extra vragen had, kon ik ze direct bereiken door de Chat of mail. Aanrader als je snel en gemakkelijk een subsidie aanvraag wilt indienen!
Niet met dit bedrijf in zee gaan, verborgen kosten
Niet met deze mensen in zee gaan. Er zitten verborgen kosten aan de dienst verbonden die ze later op je proberen te verhalen. De subsidie aanvraag word niet getoetst, de gegevens worden klakkeloos doorgestuurd zonder te toetsen, dus geen geen enkele toegevoegde waarde.

Kosten onduidelijk
Kosten onduidelijk. Het is niet duidelijk dat je betaald voor deze service, pas op het eind staat dat aangegeven. KvK staat niet vermeld op algemene voorwaarden en privacy statement.

Besvarelse fra Subsidie Aanvraag
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.