STYLEPIT Anmeldelser

87.343

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 738 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de gode priser og den høje kvalitet af produkterne, som ofte overgår forventningerne i forhold til den lave pris. Mange fremhæver den hurtige levering og den gode service før, under og efter købet, hvilket bidrager til en positiv indkøbsoplevelse. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, hvor pakker enten var forsinkede eller slet ikke ankom, og enkelte oplevede problemer med returprocessen, som de fandt besværlig og dyr. Derudover nævnte nogle, at produktbeskrivelserne, især vedrørende størrelser og pasform, ikke altid stemte overens med de modtagne varer, hvilket resulterede i returneringer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange roser gode varer, super fede og billige ægte... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, da mange roser den hurtige levering og gode service. Dog... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, idet mange roser de gode og rimelige priser på varer,... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor nogle udtrykker tilfredshed med hurtig afsendelse og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver "super flotte varer" og "god... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte et par Clarks sko og to t-shirts begge i samme størrelse. De er meget forskellige i størrelsen og den ene er helt skævt syet. Jeg har desværre klippet mærkerne ud inden jeg opdagede det. Den an... Se mere

Varerne levede ikke op til beskrivelsen. Købte sko der blev beskrevet til at være bred model , virkersom almindelig størrelse. Sko og sandaler var pæne men en super dårlig lugt af plastik /benzin lu... Se mere

Jeg har modtaget fine gode bukser, ikke den hurtigste leveringstid. Og jeres størrelsesguide er jo helt ved siden af. Ifølge størrelsesguiden skulle bukserne være et par cm. mindre end min livvidde, m... Se mere

Har købt, et par sandaler, og et par sneaks. De var alle utrolig billige, og det var gode mærker. Jeg har også købt 2 bh der svarer til beskrivelse og størrelser. Varerne bliver også hurtig afsend... Se mere

1. nr. 98 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  2. nr. 38 af de 44 bedste virksomheder i Børnetøjsbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tøjmarked
  4. nr. 67 af de 70 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 78 af de 82 bedste virksomheder i Skobutik
  6. nr. 129 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Stylepit ejes og er en del af MandM Direct Limited. Vi er en af Europas førende online off-price forhandlere, der tilbyder de største mærker inden for mode, sport og outdoor til op til 65% rabat på den vejledende udsalgspris. Med over 25 års erfaring og mere end 3 millioner aktive kunder er vi stolte af at have over 150 mærker af tøj, sko og accessories til hele familien på lager. Fra adidas, Jack & Jones, Crocs, Skechers til New Balance og mange flere tilbyder vi mærker i verdensklasse til uovertrufne priser.

God

87 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(87.343)

Det ligner virkelig en kopivare

Det ligner virkelig en kopivare. Jeg er skuffet, men pris og kvalitet følges naturligvis.

4. juni 2026

Hej Else,

Vi beklager, at den vare du købte ikke levede op til dine forventninger. Du er derfor velkommen til at sende den retur.

Stylepit sælger kun originale mærker, der er købt direkte fra de brands vi forhandler på Stylepit.

Hvis der er fejl på varen, så er man altid velkommen til at skrive til vores kundeservice, med billeder af varen så vi kan hjælpe.

Vi sælger alle vores varer året rundt til nedsatte priser.

Team Stylepit.

Min pakke er aldrig ankommet

Min pakke er aldrig ankommet. Den nåede til Aalborg og blev derpå sendt til Køge som returvare. Den har aldrig været på min adresse - og her er altid nogen hjemme!
Henvendelse til Stylepit's "kundeservice" bliver mødt med larmende tavshed.
Jeg venter stadig på min pakke - eller penge tilbage.
Bestilte 27. eller 28. maj.

10. juni 2026

Hej Annette,

Vi har tjekket op en ekstra gang på din ordre, og kan se at du har glemt at skrive dit husnummer på din bestilling, og derfor er pakken af naturlige årsager sendt i retur til os,

Vi kan også se at pengene blev tilbagebetalt med det samme du henvendte dig til vores kundeservice den 11/06, så du hurtigt kunne bestille på ny.

Så tjek din konto 2-3 hverdage efter denne dato.
Vi har svaret dig den 10/06 og den 12/06

Du må meget gerne skrive tilbage i vores tråd hvis der skulle være andet vi kan hjælpe dig med, eller skrive på ny til vores mailadresse.

Enormt dårlig kundeoplevelse

Enormt dårlig kundeoplevelse. Forventet leveringstid er overskredet.
Forsendelsen mangler opdatering, og man kan ikke komme i kontakt med Stylepit. Der er kun mulighed for chatbot i deres kundeservice, og den henviser til 48 timer før tilbagemelding.

9. juni 2026

Hej Thomas,

Vi leverer normalt alle pakker på 4-5 hverdage,

Vi kan se at den er scannet hos PostNord første gang den 04/06, og skulle normalt have blevet leveret næste hverdag, så vi beklager for at pakken blev forsinket med 1. hverdag,

Vi er også kede af ventetiden på vores svar ved din henvendelse.

Mangler penge for reklamtion

Har sendt nogle sko retur pga af reklamationsretten. Har ikke modtaget pengene retur, skrevet til firmaet to gange for at høre hvornår pengene kommer, har ikke fået noget svar.

20. maj 2026

Hej Sabrina,

En returnering tager ca. 10 hverdage fra den er indleveret indtil den er ankommet til vores lager og afsluttet.

Vi har tjekket op på din returnering, og kan se at du har sendt din pakke tilbage den 18/05 og at pengene er blevet refunderet den 28/05 via den valgte betalingsmåde,

Der er også sendt flere mails med bekræftelse om dette samt bevis for overførslen.

Du er meget velkommen til at skrive tilbage i vores tråd hvis du har yderligere spørgsmål.

SKAM firma …..

Hvor bliver min forsendelse af!!!?

Ingen levering af ordre til gave, som skulle bruge i dag den 8/6.
Ingen besked - intet svar (først - skriver en chat robot - jeg vil hører noget indenfor 48 timer)
Bestilte i god tid 29/5
Levering : der skrives 4-5 hverdage på hjemmeside) - nu er pengen på vej retur indenfor 10 dage 😕

8. juni 2026

Hej M Bank Lauridsen,

Vi er rigtig kede af at du ikke modtog din pakke fra os.
Jeg kan se at pakken desværre er bortkommet på vejen fra vores lager.

Pengene blev refunderet den 08/06, og er kommet tilbage på din konto senest den 11/06.

Vi har svaret din henvendelse den 09/06, men det ser ikke ud som om du har modtaget vores svar.

Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice hvis det er andet vi kan hjælpe dig med.

Team Stylepit.

Det var dyrt og sende retur

Der gik lidt længe før jeg modtog dem og da jeg skulle sende noget retur måtte jeg selv printe lebel ud og betale 6.99€ for at sende den.

4. juni 2026

Hej Hanne,

Vores levering er 4-5 hverdage og vi kan se at din pakke er leveret på 4. hverdage som er indenfor det vi lover.

Da vi sælger alle vores varer med store rabatter året rundt, så har vi valgt at returfragten ikke er inkluderet i vores priser, og det gør vi for at sikre den billigste og mest reelle pris for vores kunder.

Prisen 52 DKK på returfragt inkluderer følgende, fragten fra kunden til vores lager, varerne gøres klar til salg igen, få varerne tilbage på vores lager, som vi informerer om på hjemmesiden så skal vores labels printes af kunden

Med venlig hilsen.
Team Stylepit

Lang retur

Rigtig god service lige indtil det drejer sig og retur varer som er defekte. Pakke sendt retur 19 maj og i dag den 8 juni er der stadig intet sket.
Mail sendt til kundeservice at pakken først skal sendes til Sjælland og herefter videre til Polen(???) og herefter har de 10 dage til at behandle sagen.
Det går en anelse trægt🤯

18. maj 2026

Hej Jannie,

En returnering tager normalt ca. 10 hverdage fra den er indleveret indtil den er ankommet til vores lager og afsluttet.

Hvis de 10 hverdage overskrides, så er man meget velkommen til at kontakte os på ny, også vil vi selvfølgelig afsluttet returneringen med det samme.

Vores lager har siden 2014 ligget i Polen, men pakkerne lander først på PostNords opsamlingslager i Køge, inden de bliver transporteret videre.

Du er meget velkommen til at skrive tilbage, hvis du har yderligere spørgsmål

Men vi beklager selvfølgelig for de ekstra dages ventetid.

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Dyr fragt.
Man kan ikke kontakte kundeservice.
Retur er besværligt og dyrt.
Minus at man ikke kan betale med MobilePay.

6. juni 2026

Hej Simone,

Vores leveringstid er 4-5 hverdage, men da du ikke oplyser dit ordrenummer, så kan vi desværre ikke tjekke op på din ordre..

Hvis kunder ønsker at sende retur, betaler man separat for dette. Det mener vi er mest fair og transparent for alle vores kunder.

Man kan betale med flere forskellige betalingskort på vores retur site.

Vi har gratis fragt på alle ordrer over 700 DKK.

Og vi vil på det varmeste anbefale vores ubegrænset levering i 1. år, som kun koster 120 DKK.

Vi kan nemt kontaktes via chat og messenger.

Du er også meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på denne mailadresse.

Gode priser

Gode priser
Jeg købte et par badesandaler med vævet rem.
Desværre er modellen meget smal, jeg har ikke brede fødder (Brave Soul Herre Theo eagle slider). Så jeg må bruge de udslidte fra Lidl, som hunden har hygget sig med.
Selve handlen var ok, man kan returnere, men ikke når man har taget produktet i brug.
Ps det er selve sålen der er smal.

28. maj 2026

2 ud af de 3 produkter jeg betaler for…

2 ud af de 3 produkter jeg betaler for var udsolgt. Så har beslt fragt for en undertrøje for 70 kr. Så ville jeg hellere have haft annulleret Så jeg kunne købe en samlet gave et andet sted

2. juni 2026

Hej Vasant,

Vi beklager at 2. af de varer du bestilte blev udsolgt.
Det sker desværre en gang imellem.

Du må meget gerne kontakte os hvis du kan finde alternativer også vil vi sørge for at du får gratis fragt på ordren.