STYLEPIT Anmeldelser

87.343

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 738 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de gode priser og den høje kvalitet af produkterne, som ofte overgår forventningerne i forhold til den lave pris. Mange fremhæver den hurtige levering og den gode service før, under og efter købet, hvilket bidrager til en positiv indkøbsoplevelse. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, hvor pakker enten var forsinkede eller slet ikke ankom, og enkelte oplevede problemer med returprocessen, som de fandt besværlig og dyr. Derudover nævnte nogle, at produktbeskrivelserne, især vedrørende størrelser og pasform, ikke altid stemte overens med de modtagne varer, hvilket resulterede i returneringer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange roser gode varer, super fede og billige ægte... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, da mange roser den hurtige levering og gode service. Dog... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, idet mange roser de gode og rimelige priser på varer,... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor nogle udtrykker tilfredshed med hurtig afsendelse og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver "super flotte varer" og "god... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte et par Clarks sko og to t-shirts begge i samme størrelse. De er meget forskellige i størrelsen og den ene er helt skævt syet. Jeg har desværre klippet mærkerne ud inden jeg opdagede det. Den an... Se mere

Varerne levede ikke op til beskrivelsen. Købte sko der blev beskrevet til at være bred model , virkersom almindelig størrelse. Sko og sandaler var pæne men en super dårlig lugt af plastik /benzin lu... Se mere

Jeg har modtaget fine gode bukser, ikke den hurtigste leveringstid. Og jeres størrelsesguide er jo helt ved siden af. Ifølge størrelsesguiden skulle bukserne være et par cm. mindre end min livvidde, m... Se mere

Har købt, et par sandaler, og et par sneaks. De var alle utrolig billige, og det var gode mærker. Jeg har også købt 2 bh der svarer til beskrivelse og størrelser. Varerne bliver også hurtig afsend... Se mere

1. nr. 98 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  2. nr. 38 af de 44 bedste virksomheder i Børnetøjsbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tøjmarked
  4. nr. 67 af de 70 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 78 af de 82 bedste virksomheder i Skobutik
  6. nr. 129 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Stylepit ejes og er en del af MandM Direct Limited. Vi er en af Europas førende online off-price forhandlere, der tilbyder de største mærker inden for mode, sport og outdoor til op til 65% rabat på den vejledende udsalgspris. Med over 25 års erfaring og mere end 3 millioner aktive kunder er vi stolte af at have over 150 mærker af tøj, sko og accessories til hele familien på lager. Fra adidas, Jack & Jones, Crocs, Skechers til New Balance og mange flere tilbyder vi mærker i verdensklasse til uovertrufne priser.

God

87 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(87.343)

Forkert produkt tilsendt

Jeg havde bestilt et par sandaler til min datter. Da jeg modtager pakken, er det ikke de rigtige sandaler, som er i æsken. Jeg henvender mig til Stylepit, som beklager, og sender returlabel til pakken med besked om at jeg selv skal bestille de rigtige sandaler igen. Da jeg vil bestille sandalerne igen, er de selvfølgelig udsolgt. Jeg henvender mig igen til Stylepit og angiver min frustration i både at skulle bruge en masse tid på at sende retur m.v. samt at jeg så ikke kan få de rigtige sandaler. De tilbyder så at jeg kan få de forkerte sandaler til halv pris, men dette er jeg ikke interesseret i samt at de forkerte sandaler var også en anden størrelse. Herefter får jeg ikke tilbudt anden kompensation. Fejl kan ske, men det er for dårligt at kunden skal bruge så meget tid på deres fejl samt ingen kompensation får - og ej heller det ønskede produkt. Jeg vil ikke handle på Stylepit igen og jeg vil ikke anbefale andre at gøre det heller.

4. juni 2026

Hej Julie,

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du modtog den forkerte størrelse, men fejl kan desværre ske.

Vores varer sælges hurtigt, og vi beklager at sandalerne ikke kunne genbestilles

Vi har givet dig en kompensation på 1. måned gratis fragt..

Så vi håber at du kan finde noget andet at købe på vores hjemmeside,

POOR

HVOR I ALVERDEN BLIVER MINE BUKSER AF???????????????????

26. maj 2026

Hej Per,

Da du endnu ikke har været i kontakt med os direkte, men skrevet på Trustpilot. Så har vi ikke kunnet følge op på din pakke. Så du må meget gerne kontakte vores kundeservice på nedenstående mail. så vi kan få tjekket op på hvad der er sket.

customerservices.denmark@mandmdirect.com

Team Stylepit.

Har købt flere gange hos Stylepit

Har købt, et par sandaler, og et par sneaks.
De var alle utrolig billige, og det var gode mærker.
Jeg har også købt 2 bh der svarer til beskrivelse og størrelser.
Varerne bliver også hurtig afsendt.
Jeg har allerede, fortalt om Stylepit tilmine nærmeste

18. maj 2026

Da jeg skulle bestille gik der fejl i…

Da jeg skulle bestille gik der fejl i betaling og den sagde jeg skulle prøve igen og ja jeg prøvede igen og nu er der 2 pakker påvej og grundet de sender så hurtig nået de ikke og svare før den var sendt så nu skal jeg sende den ene retur og køre ekstre for deres fejl. Det syns jeg godtnok er træls. Men nu må vi se hvor længe der går før alt er i orden men pakken er tilbage og penge er tilbage

3. juni 2026

Hej Michelle,

Vi beklager meget for at din ordre gik igennem 2 gange.

Vi har givet dig en alternativ mulighed for at du kan sende den tilbage.

Vi informerer om vores returpolitik på vores hjemmeside.
Vores behandlingstid på returnering er ca. 10 hverdage,

Hvis det er yderligere vi kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at skrive tilbage.

Meget fin produkt kvaltitet

Meget fin produkt kvaltitet. Meget hrutig forsendelse. Dog savner jeg noget i beskrivelsen af kvaliteten på hjemmesiden: En angivele af materiale vægten. Da det viste sig at træningdragten var en kraftig kvalitet, der vil være alt for varm til brug om sommeren.

23. maj 2026

Jeg har ikke modtaget min pakke ,den…

Jeg har ikke modtaget min pakke ,den var annonceret til at komme d 22 maj,men den kom ikke.HVOR ER DEN??????????😡

26. maj 2026

Hej Hanne,

Da du ikke har været i kontakt med os, så har vi ikke kunnet følge op på din pakke. Så du må meget gerne kontakte vores kundeservice på denne mail. så vi kan få tjekket op på hvad der er sket.

Hvis en pakke har været over 5. hverdage undervejs, så er er det vigtigt at vi bliver kontaktet direkte.

customerservices.denmark@mandmdirect.com

Oplevede kun problemer desværre

Oplevede kun problemer desværre, først gik ordren ikke ordentligt igennem og måtte kontakte Stylepit igennem en besværlig og langsommelig proces, hvor man ikke kan tale med et levende menneske.
Da det bestilte endelig kom , var det desværre for stort og jeg blev nødt til at returnere.
Så begyndte udfordringerne rigtig først at dukke op.
Skal downloade returlabel på pdf .. og det virkede ikke tros flere forsøg.
Og igen.. forsøge at kontakte Stylepit IGEN.
Fik så efter flere dag en mail med et nyt forsøg til af få fat i retur label.
Endelig pakken afleveret , og så går det urimelig lang tid før pengene er tilbage på kontoen.
Alt i alt en møg besværlig omgang og jeg kom ikke til at handle der mere.

10. maj 2026

Hej Lone,

Vi kan se at vi har svaret din første henvendelse 20 min efter at have modtaget den.
Vi kan også se at vi oplyser dig at du havde en tastefejl i din mailadresse, så det er derfor at du ikke modtog din ordrebekræftelse og heller ikke din returlabel.
Vi kan se at din returlabel blev sendt til dig med vores besvarelse 3 timer efter åbningstid mandag formiddag hvor du havde skrevet til os søndag.

Som informeret på vores hjemmeside er behandlingstiden på returneringer ca. 10 hverdage, og vi kan se at din returnering er afsluttet på hurtige 6. hverdage.
Hvis det er yderligere vi kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at skrive tilbage i vores tråd.