We zijn goed geholpen en geadviseerd door hun. Ze hebben net werk geleverd en voor een nette prijs ook alles geschilderd. Alles netjes afgeplakt en achtergelaten na de werkzaamheden. Zou ze zeker aanr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Uitstekend werk geleverd door stukadoorsbedrijf Maas in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk. Het team werkte netjes, hield zich aan de planning en leverde... Se mere
Topbedrijf! Komt afspraken na, werkt netjes en levert strak stucwerk af. Het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt.
Onze nieuwbouwwoning laten stucen en texen daar stukadoorsbedrijf Maas. Super tevreden met het resultaat! Alles super strak. Komen afspraken na, en altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanra... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Maas Stukadoorsbedrijf zorgen we ervoor dat u een passend advies krijgt en een resultaat dat uw eigen verwachting overtreft. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerk materialen. Afwerking en netheid staat bij ons hoog in het gareel. Stukadoorsbedrijf Maas is met ruim 20 jaar ervaring in het vak uitgegroeid tot een echte nieuwbouw specialist. Hoewel wij nog steeds verbouwingen en opdrachten doen in bestaande bouw of bedrijfspanden, zijn onze specialisten in spuitwerk echte metermakers en daardoor enorm concurrerend qua prijs. Bovendien kunt u profiteren van waanzinnige kortingen met onze speciale burenkorting. Benieuwd hoe snel we zijn? Daag ons uit!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na snelle offerte, vakkundig advies en snelle beschikbaarheid
Na snelle offerte en vakkundig advies hebben Frank en Toon onze kamer en keuken zeer goed afgeplakt (ook de vloeren) en hebben de naden tussen de systeemplafonds ddichtgezet en prachtig fijn gespoten. Zeer netjes werk! We kunnen nu reklame maken. Bedankt.
Betrouwbaar en professioneel!
Wij hebben 3 stukadoors van Maas in huis gehad voor een uitdagende klus. De hal, trappengat en overloop. Vanwege onvoorziene familieomstandigheden moesten wij naar Breda. Bij thuiskomst troffen wij een zeer net huis aan. Alles was netjes gestukadoord en opgeruimd. Ik kan met 100% delen dat Maas een zeer betrouwbaar bedrijf is met professionele en vakkundige medewerkers.
Heel erg blij met het eind resultaat
Heel erg blij met het eind resultaat! Werken heel professioneel en komen afspraken na! Laten ons nieuwbouw appartement super netjes achter zonder rotzooi! Bedank Maas stucwerken/nieuwbouw specialist 💪🏻
Wat een top bedrijf service 5 Sterre…
Wat een top bedrijf service 5 Sterre kwa kwaliteit en omgang met mij (de klant) zelf niks was teveel gevraagd
Hele goed ervaring met…
Hele goed ervaring met stukadoorsbedrijf Maas. Fijne werkploegen qua stucwerk en spuitwerk. Werkvloer netjes achtergelaten.Hele fijne en nette mensen.
Hartelijk bedankt
Harry en Franka
Helemaal Top!
Fije mensen werken netjes en het resultaat is helemaal top.
Maas heeft ons mega snel geholpen
Maas heeft ons mega snel geholpen, binnen 1 week was er iemand bezig met stucen. Naast snelheid is er ook heel mooi stucwerk afgeleverd, dankjewel!
Wij hebben in ons nieuwbouw huis de…
Wij hebben in ons nieuwbouw huis de wanden en plafonds laten stuce door Maas. En alles latex laten spuiten het eindresultaat is super strak en zijn er dan ook erg blij mee. De communicatie was ook erg prettig daarom raad ik Maas ook zeker aan!
Onze nieuwbouw woning laten stuce en…
Onze nieuwbouw woning laten stuce en schilderen door de vakmannen van Maas.
Een echte aanrader , we zijn super blij met het eind resultaat!
Godsamme Jezus!
Godsamme Jezus! Die jongens van Maas hebben mijn prachtige kerkloft (met allerlei ornamenten die intact moesten blijven) enorm strak & schôn lopen te dunpleisteren afgelopen week. Met ook nog een dosis goedgeluimd arbeidsplezier gaven ze perfect kleur (RAL 9001) aan mijn Monumentale muren. Vakmanschappelijk in alle opzichten.
Top werk
Normaal schrijf ik geen reviews en dit is dan ook de eerste die ik schrijf. Ben via reviews bij Maas beland voor het stucen van mijn appartement en wat hebben ze top werk geleverd. Werknemers waren vriendelijk, mee denkend, zeer snel en natuurlijk het belangrijkste, het stucwerk is erg strak. Zoals ik al zei, ik schrijf nooit een review maar Maas heeft deze wel een verdiend. Zeker een aanrader!
Prachtig bedrijf met super vriendelijk…
Prachtig bedrijf met super vriendelijk personeel! Als je voor vakmanschap kiest, kies je voor dit bedrijf! Super snel en overzichtelijk gaan ze te werk. Bedankt
Toppers
Korte lijntjes en erg flexibel.
De jongens hebben top werk geleverd, wij zijn erg tevreden met onze nieuwbouwwoning!
Klantvriendelijk en goed advies
Klantvriendelijk en goed advies. Onze nieuwbouwwoning is netjes gestuct en geschilderd! Zeer tevreden een echte aanrader en komt zijn afspraken na!
Top kwaliteit!
Super geholpen door Danny en collega’s. Volgens planning, flexibel toen we toch nog meer wilden en fijne communicatie. Super strak stuc- en spuitwerk. Kunnen Maas bij iedereen aanraden!
Nette prijs, nette afwerking
Maas ingeschakeld voor het stucwerk en schilderwerk in mijn nieuwbouwwoning. Prijs was erg netjes, afwerking was nog veel netter!
Uitstekend vakwerk!
Prettige communicatie en eerlijke adviezen vooraf. Snel en uitstekend afgewerkte muren en plafond. Ondanks de tropische temperaturen is er heel hard en secuur gewerkt. Complimenten!
Mooi werk geleverd
Mooi werk geleverd. Alle afspraken goed nagekomen.
Zeer snelle reactie van Danny Maas.
Zeer snelle reactie van Danny Maas.
Keurige stucadoors met perfect eindresultaat !
Nog nooit een stucadoor gehad die zo keurig en schoon werkt !
Zeker aan te bevelen !!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.