Verschillende (vak)mensen hadden al gekeken en we kregen het niet opgelost. Voor lekdetectie gebeld en die middag gelukkig plek. Eind van de dag opgelost. Wat ik prettig vond was dat hij de volgende... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ivm met lekkage in huis heb ik Ali van loodgieter vandaag aangeraden gekregen van m’n overbuurman die had goede ervaringen met Ali Na een harde storm kregen we telkens lekkage vanuit het dakkape... Se mere
Loodgieter Vandaag Lekdetectie is hét moderne loodgietersbedrijf dat inspeelt op de behoeften van deze tijd. Waar traditionele loodgieters zich vaak beperken tot standaard installatiewerk, gaan wij een stap verder. Wij combineren vakmanschap met innovatie en servicegerichtheid, zodat jij als klant volledig wordt ontzorgd. Of het nu gaat om een lekkage, installatie, onderhoud of advies: wij staan klaar met kennis, ervaring en de juiste oplossingen. Onze specialisatie in lekdetectie maakt ons uniek. Met geavanceerde technieken en moderne apparatuur kunnen wij lekkages snel en nauwkeurig opsporen zonder onnodig breekwerk. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten en overlast. Wij begrijpen hoe vervelend een lekkage kan zijn en daarom handelen wij snel, efficiënt en zorgvuldig. Ons doel is om problemen niet alleen op te lossen, maar ook toekomstige schade te voorkomen. Daarnaast kun je bij Loodgieter Vandaag terecht voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Denk aan het aanleggen of vervangen van leidingen, het installeren van sanitair, het plaatsen van cv-ketels of het uitvoeren van complete renovaties. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles volgens de laatste normen en technieken wordt uitgevoerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Wat ons echt onderscheidt, is onze focus op service en gemak. Wij geloven dat een goede loodgieter niet alleen technisch sterk moet zijn, maar ook betrouwbaar en klantgericht. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie te begrijpen en bieden wij oplossingen op maat. Wij communiceren duidelijk, houden ons aan afspraken en zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien kun je bij ons terecht voor spoedklussen. Problemen met water of leidingen wachten immers niet, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zijn wij snel inzetbaar en staan wij klaar wanneer jij ons nodig hebt. Of het nu midden op de dag is of in de avond, wij zorgen ervoor dat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Kortom, bij Loodgieter Vandaag ben je verzekerd van de beste kwaliteit in huis. Wij combineren vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Van kleine reparaties tot grote projecten: wij denken met je mee, werken professioneel en leveren altijd een resultaat waar je op kunt vertrouwen. Kies voor zekerheid, kies voor kwaliteit, kies voor Loodgieter Vandaag Lekdetectie.
100 % no cure no pay
Vioolstraat 19, 2841 AP, Moordrecht, Holland
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat ik prettig vond was dat hij de volgende dag even na belde om te vragen of het goed ging

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
Snelle en goede gezellige hulp. Probleem snel en goed opgelost

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
Ik ben ontzettend tevreden over deze loodgieter. Hij werkte snel, professioneel en dacht goed mee over de beste oplossing. De communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekomen. Daarnaast was de prijs eerlijk en transparant. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare vakman!
On my last night visiting Amsterdam, I dropped my wedding ring down a hotel shower drain and of course immediately panicked. After thirty minutes trying to retrieve it with hotel staff, I called several plumbing companies that said they were available 24/7, but these guys were the only ones who answered on a Sunday night at 10pm.
They took my phone call, discussed the issue over WhatsApp messages and a video chat, offered suggestions for resolving without incurring additional cost, but then arrived within an hour once we were still unable to get my ring out.
Once they arrived, it would have been easy to try once or twice without success and then charge me for their services, but they continued to problem solve and try again, and after 15 tense minutes they successfully pulled my ring out of that shower drain pipe in the canal district.
I cannot recommend this team highly enough. They were responsive, calm, kind, and diligent. They communicated clearly, were direct about expectations, didn’t give up, and acted with integrity to resolve a potentially heartbreaking situation. I would fly them to the US for all my plumbing projects if I could. Thank you again for your help, I will definitely never forget this experience!
Wat een vakkundige en meedenkende vakmensen! En ook heel snel ter plaatse om mij te helpen met mijn loszittende toilet. Daarnaast hebben ze ook flexibel mijn leidingen in de badkamer ontstopt. WC, wastafel en douche werken weer als een zonnetje. Grandioos!
Reageert zeer snel, kwam dezelfde dag langs en heeft de volgende dag de lekkage in mijn douche verholpen met nieuwe voegen en kitwerk! Heeft de douche daarna keurig opgeruimd en schoongemaakt achtergelaten, complimenten.
Goede ervaring met deze vakmensen. Naast het plaatsen van de boiler hebben ze ook een gebroken afvoerbuis van de wasmachine ontdekt en direct gerepareerd. Snel en vakkundig opgelost! Zeker een aanrader voor wie een goede loodgieter zoekt.
Een dag gebeld volgende dag op de stoep, meteen geregeld. Heel erg fijn te werk gegaan
Comunicatie was duidelijk en snel. Sochtend gebeld en einde middag stond Ali al op de stoep. Ik kreeg een paar uur van te voren een tijd door en die is netjes nagekomen. Lekkage is opgelost en kan weer gebruik maken van mijn badkamer.
Erg goed en snel geholpen door Ali.
Vandaag heeft loodgieter Ali de lekkage in Maassluis vakkundig opgelost. Binnen een uur was hij op locatie. Eerst middels lekdetectie opgespoord waar het probleem zat en daarna gelijk het probleem aangepakt. Geweldig!
Update: we zijn nu twee maanden verder sinds Ali Moutahir bevestigde de tegels voor de reparatie te vergoeden. Ik heb nog geen geld gezien. De factuur voor het lekdetectierapport ook niet. Opnieuw loze beloften van meneer. Waarschuwing: meneer wil na een klus meteen afrekenen met je; betaal niet voordat je een factuur hebt ontvangen!
Ali de loodgieter heeft samen met zijn partner Ad de verstopping in de keuken professioneel verholpen. Het water loopt weer als een tielelier! Ze lieten de keuken ook mooi netjes achter. Alles werd afgeveegd en schoongemaakt met zelfmeegebrachte doekjes en schoonmaakmiddel. Een dikke duim voor deze loodgieter uit Gouda! 👍🏻
In Delft uitstekende service gehad. Ali legt alles duidelijk uit en weet precies wat hij doet. Probleem snel opgelost.
Vandaag snel geholpen in Zoetermeer door Ali. Hij vond het lek direct en werkte netjes. Echte specialist en vriendelijk.
Top loodgieter vandaag Gouda ze hebben mn vaatwasser aansluiting gemaakt en zelfs de volgende week toen mn vaatwasser was geleverd hebben ze deze kosteloos aangesloten dat waardeer ik
Dankjewel Ali voor de goede service
We hadden gisteren avond een lekkage vanuit het plafond Ali de loodgieter heeft het lek gerepareerd en alles droog gemaakt met een 💦 zuiger
We zijn goed geholpen bedankt loodgieter vandaag
Ali de loodgieter die met spoed komt. 's Nachts heeft hij ons uit de brand geholpen ivm een gesprongen leiding. Hij is uren doorgegaan in de nacht . Hij is ongeveer om drie uur 's nachts begonnen tot een uur of zes smorgens. Hij is gewoon een fijne jongen, veel ervaring en vakkennis.
Bedankt je bent mijn vaste loodgieter geworden veel dank Ali van loodgieter-vandaag
Lekkage vanuit de cv leidingen elke dag drukval.
Ali van loodgieter vandaag heeft ons letterlijk uit de brand geholpen omdat we elke dag 2 x moesten bijvullen van de cv ketel wat ontzettend vervelend is.
Ze zijn 3 uur onder het huis bezig geweest om de doorgeroeste cv leidingen te vervangen.
Bedankt Loodgieter vandaag je bent onze held in deze koude dagen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.