Ali de loodgieter heeft samen met zijn partner Ad de verstopping in de keuken professioneel verholpen. Het water loopt weer als een tielelier! Ze lieten de keuken ook mooi netjes achter. Alles werd af... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ivm met lekkage in huis heb ik Ali van loodgieter vandaag aangeraden gekregen van m’n overbuurman die had goede ervaringen met Ali Na een harde storm kregen we telkens lekkage vanuit het dakkape... Se mere
Virksomheden har svaret
Toppers deze jongens van loodgieter vandaag hebben ons uitstekend geholpen met het traceren van een hardnekkige lekkage. Waar andere bedrijven volhielden dat het lek van ons dak komt. Na 3 reparat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Loodgieter Vandaag Lekdetectie is hét moderne loodgietersbedrijf dat inspeelt op de behoeften van deze tijd. Waar traditionele loodgieters zich vaak beperken tot standaard installatiewerk, gaan wij een stap verder. Wij combineren vakmanschap met innovatie en servicegerichtheid, zodat jij als klant volledig wordt ontzorgd. Of het nu gaat om een lekkage, installatie, onderhoud of advies: wij staan klaar met kennis, ervaring en de juiste oplossingen. Onze specialisatie in lekdetectie maakt ons uniek. Met geavanceerde technieken en moderne apparatuur kunnen wij lekkages snel en nauwkeurig opsporen zonder onnodig breekwerk. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten en overlast. Wij begrijpen hoe vervelend een lekkage kan zijn en daarom handelen wij snel, efficiënt en zorgvuldig. Ons doel is om problemen niet alleen op te lossen, maar ook toekomstige schade te voorkomen. Daarnaast kun je bij Loodgieter Vandaag terecht voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Denk aan het aanleggen of vervangen van leidingen, het installeren van sanitair, het plaatsen van cv-ketels of het uitvoeren van complete renovaties. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles volgens de laatste normen en technieken wordt uitgevoerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Wat ons echt onderscheidt, is onze focus op service en gemak. Wij geloven dat een goede loodgieter niet alleen technisch sterk moet zijn, maar ook betrouwbaar en klantgericht. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie te begrijpen en bieden wij oplossingen op maat. Wij communiceren duidelijk, houden ons aan afspraken en zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien kun je bij ons terecht voor spoedklussen. Problemen met water of leidingen wachten immers niet, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zijn wij snel inzetbaar en staan wij klaar wanneer jij ons nodig hebt. Of het nu midden op de dag is of in de avond, wij zorgen ervoor dat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Kortom, bij Loodgieter Vandaag ben je verzekerd van de beste kwaliteit in huis. Wij combineren vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Van kleine reparaties tot grote projecten: wij denken met je mee, werken professioneel en leveren altijd een resultaat waar je op kunt vertrouwen. Kies voor zekerheid, kies voor kwaliteit, kies voor Loodgieter Vandaag Lekdetectie.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Buitenkraan laten plaatsen
Vanochtend contactformulier ingevuld dat ik een buitenkraan wilde laten installeren. Eind van de middag stond hij er.
Vriendelijke installateurs en erg zorgvuldig en netjes gewerkt.
Aanleggen buitenkraan
Offerte aangevraagd voor het aanleggen van een buitenkraan. Afspraak was makkelijk gemaakt en konden snel langskomen. Erg blij mee. Aardige mannen en werken netjes.
Buitenkraan
Afspraak gemaakt voor het installeren van een buitenkraan. Kreeg een belletje dat er een gaatje in de agenda was ontstaan waardoor ze dezelfde dag nog konden komen. De heren waren hartstikke vriendelijk en het klusje was zo geklaard. En daarnaast gewoon een vooraf afgesproken prijs zonder onverwachtse extra’s. Top!
Echt een aanrader Top werk geleverd
Naar aanleiding van een melding van mijn onderbuurman dat er een lekkage zichtbaar was in zijn plafond contact opgenomen!
Vervolgens dezelfde dag konden de mannen langskomen voor een lekdetectie in mijn badkamer uit te voeren.
De lekkage hebben zij gelijk weten op te sporen en heb daarna netjes een rapportage van ontvangen.
Ik raad hen zeker aan als je op zoek bent naar een vakkundig bedrijf die goed en betrouwbaar werk verricht
Loodgieter-vandaag.nl CV waterleiding reparatie
Loodgieter-vandaag.nl gebeld, uitgelegd wat het probleem was ergens lekte water vanuit de CV dezelfde dag gekomen alles gecontroleerd en gerepareerd, alsmede Lek detectie gedaan om alles uit te sluiten, aardige mannen, die gewoon ouderwets goed werk afleveren.
De klus had ook een andere dag gedaan kunnen worden maar meteen opgelost en op een lastige plek wat een service top gedaan!
Loodgieter Vandaag gebeld ivm een…
Loodgieter Vandaag gebeld ivm een gaslek.
De jongens hebben goed werk geleverd.
We hebben weer warm water.
Voor ons geen andere loodgieter meer.

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
Heel fijn en snel geholpen
Heel fijn en snel geholpen. Zorgvuldige en aardige monteurs. Zeker aan te raden.

Ali is echt top
Ali is echt top. Ik mag hem altijd bellen. Absolute aanrader!
Emergency appointment
We had an emergency with the heating and he came the same day. The problem was fixed very fast. Good service and professional attitude.

Very good service
Very good service! Our problem was solved very fast!

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
Ali is vandaag langs geweest samen met…
Ali is vandaag langs geweest samen met z’n collega Perry.
Gisterenavond heb ik een vochtvlek op t Plafond ontdekt.
Vandaag gebeld voor een lekdetectie en de jongens zijn in de middag gekomen het lek is gevonden en gedicht.
Bedankt voor de goede.
Eerlijk is eerlijk échte toppers.
Mvg Sam
Prachtig uit de nood geholpen
Prachtig uit de nood geholpen, zeer vakkundige werkmannen! Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Loodgieter Vandaag.

Top bedrijf
Top bedrijf, komt z'n afspraken netjes na, weet van aanpakken!

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
Eindelijk is de lekkage verholpen
Wij hebben zoveel lekdetecties (door andere bedrijven) in de afgelopen 2 jaar laten doen en de badkamer zo veel keren gedaan maar niks hielp. Als laatste hoop hebben wij Ali benaderd om ons met spoed te helpen en binnen 24 uur was het probleem ontdekt en opgelost. Ben super dankbaar voor jullie hulp en werkwijze/geleverde resultaat. Top!

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service
I'm so happy for their service
I'm so happy for their service. It was very quick and very reasonable price compared to others which are almost triple the price. Highly recommended
Bespaar je tijd en geld bel Ali Loodgieter Vandaag voor een uitstekende service!
Na bezoek van 2 loodgieters was mijn lekkage nog steeds niet opgelost. De ene zegt het ligt aan de koudwater leiding en de andere zegt je badkamer moet opnieuw gekit worden.
Toch maar naar nr 3 gebeld voor hulp.
Ali heeft ongeveer 1.5 uur onderzoek gedaan en kon mij 100% verzekeren waar de lek precies was. Ik ben hem super dankbaar. Nu kan in gericht actie ondernemen. Mensen a.u.b bespaar je tijd en geld en laat de klus aan Ali over! Bedankt Ali, je bent mijn reder in nood!
Ali vandaag langs gekomen om de Buiten…
Ali vandaag langs gekomen om de Buiten kraan te plaatsen snel en vakkundig geplaatst even kleine twijfel of de keramische tegel terug gelegd kon worden maar geen probleem net voor het weg rijden bleek de onder aansluiting los gedraaid zijn doordat de bovenkant was vast gedraaid en onder niet tegen gehouden snel naar de bus en alsnog opgelost top geregeld en zeker een aanrader loodgieter nodig zeer zeker Ali en zijn collega laten komen
Lekkage verholpen
Ali gesproken aan de telefoon. Paar dagen later was hij hier thuis en de lekkage was snel gevonden en verholpen. Nu nog even op het rapport wachten maar verwacht dat dit ook prima geregeld zal worden.
Zeker aan te bevelen !
Great!
They were able to come the very next day, everything was quick, and they explained everything very clearly. Also explained to us what we should do for our insurance. Highly recommended!
I contacted them in the middle of the…
I contacted them in the middle of the night, they could not send anyone to help but explained me on the Whatsapp how to fix the pressure issue! Super thankful!