Stukadoorsbedrijf Maas Anmeldelser 330

4,8

Wat een top bedrijf ! Afgelopen week ons huis opgeleverd van stucwerk en verfspuiten door Maas stukadoors . Een aantal maanden geleden contant gehad en alles door genomen en op de afgesproken da... Se mere

Na snelle offerte en vakkundig advies hebben Frank en Toon onze kamer en keuken zeer goed afgeplakt (ook de vloeren) en hebben de naden tussen de systeemplafonds ddichtgezet en prachtig fijn gespoten.... Se mere

Uitstekend werk geleverd door stukadoorsbedrijf Maas in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk. Het team werkte netjes, hield zich aan de planning en leverde... Se mere

1. Stukkatør
  2. Byggeselskab
  3. Entreprenør
  4. Gulvlægger
  5. Maler
  6. Gipsarbejder

Bij Maas Stukadoorsbedrijf zorgen we ervoor dat u een passend advies krijgt en een resultaat dat uw eigen verwachting overtreft. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerk materialen. Afwerking en netheid staat bij ons hoog in het gareel. Stukadoorsbedrijf Maas is met ruim 20 jaar ervaring in het vak uitgegroeid tot een echte nieuwbouw specialist. Hoewel wij nog steeds verbouwingen en opdrachten doen in bestaande bouw of bedrijfspanden, zijn onze specialisten in spuitwerk echte metermakers en daardoor enorm concurrerend qua prijs. Bovendien kunt u profiteren van waanzinnige kortingen met onze speciale burenkorting. Benieuwd hoe snel we zijn? Daag ons uit!

4,8

Svarer typisk inden for 2 uger

Deze schilderbedrijf zijn echt toppers…

Deze schilderbedrijf zijn echt toppers ze hebben mij uit noodgeholpen toen een andere schilder mij liet vallen en niet meer kwam opdagen.

Deze schilder Maas heeft ons nieuwbouw woning in 2 dagen geschilderd helemaal volledig en netjes het contact verliep vanaf begin al heel netjes en vriendelijk

Jammar dat ik ze niet eerder heb kunnen vinden.

Nogmaals heel heel erg bedankt om ons te helpen ik wij waarderen het heel erg.

20. april 2026

Vakmanschap!

Ons nieuwbouwappartement is gepleisterd en in kleur gespoten door Maas. Vriendelijk, kundig en komen hun afspraken na!

27. februar 2026

Onze ervaring is heel goed met…

Onze ervaring is heel goed met stukadoorsbedrijf Maas, vanaf de offerte aanvraag naar de afwerking en als laastst de oplevering is de communicatie duidelijk en netjes geweest. In onze nieuwbouwwoning is dunpleister aangebracht en hierna de wanden op kleur gebracht, het resultaat is super strak afgewerkt. Na oplevering kwamen we toch nog 2 puntjes tegen maar deze zijn snel en oplossingsgericht opgepakt. Een aanrader, kort gezegd fijn bedrijf om mee te werken en wat met je mee denkt.

20. januar 2026

Zeer tevreden over het werk

Zeer tevreden over het werk van deze stukadoor. Hij werkt netjes, komt afspraken na en denkt goed mee over de beste oplossing. De muren en plafonds zijn super strak afgewerkt en alles is schoon achtergelaten. Fijne communicatie en duidelijke planning. Zeker een aanrader!

7. februar 2026

Zeer tevreden

Wij waren opzoek naar een stukadoor voor ons nieuwbouwhuis al snel bij Maas uitgekomen zelfde dag nog contact gehad zeer snel de offerten ontvangen afspraak gemaakt wij zouden in eerste instantie de wande late dunplijsteren en plafonds late stukadoren wij hadden zelf een schilder al geregeld maar die liet verstek gaan toen gevraagd ofdat het mogelijk was om het huis te late latex spuiten en dat kon gelukkig al op vrij korte termijn alles netjes gekit en afgewerkt zeer tevreden met het eindresultaat bedankt team Maas stukadoors

6. marts 2026