STREET BILL® Anmeldelser

1.534

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 239 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma og den service, der bliver leveret. Forbrugerne fremhæver ofte den hurtige levering og det spændende udvalg af kvalitetsprodukter, som gør det sjovt at handle her. Mange fortæller, at personalet er utrolig venligt og hjælpsomt, og at processen omkring ombytning af varer fungerer helt suverænt. Nogle anmeldere var ikke glade for de lange leveringstider, som desværre forekom ved visse bestillinger af varer. Flere forbrugere nævnte også problemer med langsomme svartider på henvendelser samt ordrer, der blev annulleret i sidste øjeblik uden kompensation. Til trods for disse ulemper er den generelle tilfredshed stor blandt de handlende.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produkt, da oplevelserne med varen varierer meget. Mens nogle... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservice tvetydig, idet meningerne om leveringstiderne er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordre, hvor nogle oplever langsom levering, forsinkelser og manglende... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, idet forbrugere ofte fremhæver en meget venlig ejer og... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever hurtig respons og venlig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte for 3500,- (et par sko og en zip hoodie) og blev annulleret efter 3 uger fordi der var gået noget galt hos leverandøren ift stock. Jeg er derefter blevet taget fat i af Thomas CEO, hvor vi... Se mere

Det starte ikke godt. Efter jeg havde bestilt, gik der lang tid hvor jeg derefter kontakt jeg jer på mail 2 gange uden svar. Fandt til sidst telefon nr og da de opdagede at der var sket fejl gik det m... Se mere

Jeg kunne bestille en limited vare jeg ellers ikke kunne få, den var lidt længe om at komme, men ikke længere tid en lovet og fik fine opdateringer på vejen.

Udvalget af produkter er helt i top, men leveringstiderne er alt ALT for lange. Kundeservice er venlig og responstiden kort.

1. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik

Siden 2020 har vi været en dedikeret aktør i sneakerbranchen med en klar vision: at tilbyde vores kunder autentiske produkter, førsteklasses service og en sikker shoppingoplevelse. Med en nordisk base og et stærkt fokus på kvalitet og pålidelighed er vi i dag stolte af at være blandt de mest betroede navne i vores kategori.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.534)

God og hurtig service

God og hurtig service . Produktet lever helt op til det beskrevne

11. juni 2026

Jeg håber vi ses igen.

Jannik // Street-Bill

500kr for uafhentet uret!!!

500kr for uafhentet uret!!!
Jeg nåede ikke hente mit ur og uret blev sendt tilbage og nu kræver de 500kr for omkostningerne. Det er så ulækker!! Aldrig vil handle hos dem og fraråder alle.
Det er bare ikke i orden at de tjener penge på denne måde.. har også skrevet til forbrugsforenig om det er overhovedet tilladt at de trækker 500kr
Føj

24. juni 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne understrege, at gebyret på 500 kr. ikke opkræves for, at vi kan tjene penge på, at en pakke ikke bliver afhentet. Gebyret dækker de omkostninger, der opstår, når en ordre ikke afhentes og derfor returneres til os, herunder returfragt, håndtering og den administrative behandling af den returnerede ordre.

Når en ordre bestilles, afsættes varen specifikt til kunden, og ved manglende afhentning skal ordren efterfølgende håndteres og returneres. Det er derfor ikke blot et spørgsmål om, at varen kommer retur til vores lager uden yderligere omkostninger.

Vi er naturligvis altid åbne for at redegøre for grundlaget for opkrævningen, og hvis du ønsker en konkret gennemgang af din ordre, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Vi respekterer selvfølgelig, at du har en anden oplevelse af situationen, men vi mener ikke, at det er retvisende at fremstille gebyret som en måde for os at tjene penge på uafhentede pakker.

Street-Bill

4 ugers ventetid

Jeg er derefter blevet taget fat i af Thomas CEO, hvor vi har fundet frem til et fint kompromis, da det lykkedes dem at få skaffet zip hoodien senere hen som jeg har fået billigere.

Så derfor denne opdaterede anmeldelse:)

8. juni 2026

Besvarelse fra STREET BILL®

Tusind tak Mikael, for at tage tid til at opdaterer din anmeldelse!

Vi beklager naturligvis de udfordringer som du oplevede undervejs, men er ekstremt glade for, at der fandtes et godt alternativ.

Håber vi ses igen fremover!

Fede T-shirts

Jeg har flere gange købt T-shirts hos STREET BILL. Kvaliteten er super, og T-shirts mister hverken pasform, farve eller print, selv efter mange vaske.

21. juni 2026

Besvarelse fra STREET BILL®

Det er så fedt at hører, at du elsker vores produkter.

Du er altid velkommen igen!

19. juni 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi håber vi kan hjælpe igen i fremtiden.

Vi bestilte et par Nike Air Max 95 SE…

Vi bestilte et par Nike Air Max 95 SE Big Bubble Total 90 Burgundy Crush str 45 til vores barnebarns studentergilde d . 2/6; men d. 15/6 om aftenen fik jeg besked fra Street-Bill Support at de ikke kunne fremskaffe varen

Nu har jeg ventet så længe og vi skal bruge dem i weekenden 🤨

Nu kan vi jo ikke nå at bestille fra anden leverandør

15. juni 2026

Hej Triumph,

Jeg har undersøgt den konkrete nærmere og kan bekræfte, at vi har været nødsaget til at annullere din ordre, da udfordringer med vores leverandør ikke kunne nå at løse sig, forinden vi ville levere ordren alt for sent.

Det er bestemt ikke optimalt, og vi beklager mange gange.

Dog skal vi forsikre om, at det er en sjældenhed, at vi bliver nødsaget til at annullere en ordre, som vi har gjort her.

Thomas // SB

Jeg har simpelthen modtaget så dårlig…

Jeg har simpelthen modtaget så dårlig service fra Street Bill - venter fire uger på et par sko selvom jeg har rykket, som så viser sig at være fejlregisteret i systemet. Dette betyder, at skoene ikke er på lager. Beder Street Bill om at annullere ordren, hvilke de bekræfter skriftligt. En måned efter bliver jeg trukket for betaling af skoene og får sendt et par sko. Skal nu bruge tid på at returnere skoene og skal betale retuneringsafgifter. Har skrevet mange mails til kundeservice som blot ignoreres.

15. juni 2026

Hej Anonymt,

Jeg vil rigtig gerne undersøge din konkrete situation nærmere, men jeg har ikke meget at finde dig på.

Vi har forsøgt at efterspørge flere oplysninger, så jeg kan kigge ind i sagen, men vi har desværre ikke modtaget disse.

Bestilte et par sko

Bestilte et par sko, de var for små og jeg lavede en ombytning som de tilbød på hjemmesiden. Nu der gået over 1 måned !!! Og de stadig ikke blevet sendt til mig i nu. Forfærdeligt 😣 skrev til dem for at høre om hvad der sker. De svarede med at de havde problemer med deres levandør, herefter sagde de 15 dage hvor der så nu er gået 30+

10. maj 2026

Hej Hjalte,

Vi beklager for forløbet med din ombytning, det har ikke været optimalt. Det hænder desværre at et produkt pludselig oplever en eksplosiv stigning i efterspørgslen, som desværre gør, at vi ikke længere var i stand til at levere varen.

Derfor så vi os nødsaget til at annullere ombytningen.

Vi kan forsikre dig om, at det er en sjælden situation, og vi håber trods alt på, at det ikke har skræmt dig fra at give os endnu et forsøg i fremtiden.

DÅRLIGE PRODUKTER / ELENDIG KUNDESERVICE

Købte for over en måned siden et par Travis Scott sneakers. Efter første dag gik de op i sålen - den gik op i limningen. Jeg sender billeder og får en returlabel til at sende skoene retur. De når frem for tre uger siden. Jeg hører intet men har ringet og skrevet flere gange. De 4-5 gange jeg har ringet fortæller man mig at de netop er i gang med at kigge på sagen og vender tilbage senere - senest i forgårs - hører stadig ikke tilbage. I dag da jeg ringer igen kan de sige at de vil tage skoene med videre til en skomager fordi jeg ringer - altså har ingen endnu gjort noget som helst. Jeg beder om at få mine penge retur da jeg nu er meget utålmodig - men sådan foregår det ikke.
Jeg er i tvivl om skoene er fake da de var af virkelig dårlig kvalitet. Stol ikke på hverken butik eller medarbejdere.

10. juni 2026

Hej Pernille,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg vil gerne forklare forløbet fra vores side, så læsere kan få et mere nuanceret billede af sagsforløbet, samt at dine voldsomme bemærkninger får mindre betydning.

Du rækker ud til os omkring en reklamation relativt kort efter modtagelse, og vi sender et returlabel for at give skoene et nærmere kig.

Der er ingen tvivl om, at hvis en sko kun er brugt 1 gang, skal den ikke se ud, som den gjorde, da vi modtog den. Skoene er stærkt betaget, som ses via ridser og afmærkninger på og omkring ruskindet på skoene. Dertil er mesh laget foran på silhuetten fuldstændig brunt/sort beskidt.

Vi har haft mange sko i hånden i løbet af årene, og derfor er vores umiddelbare konklusion også, at skoene ikke er anvendt korrekt. Vi kan faktisk konkludere på dit udsagn og skoenes tilstand, at de har været anvendt til sportslige aktiviteter - det umiddelbare gæt er fodbold.

Som vi også tydeligt gør opmærksom på via vores handelsbetingelser, så er vores produkter, medmindre andet er angivet, ikke egnet til sportslige aktiviteter, og vælger du at bruge produkterne alligevel, så bortfalder reklamationsretten.

Med andre ord, så er du ikke omfattet af reklamationsretten længere. Alligevel vælger vi af ren og skær goodwill at tage skoene til skomageren for at få ham til at udbedre det, som du reklamerede over. Han bekræftede os desuden i, at skoene var blevet anvendt til sportslige aktiviteter.

Vi fik udbedret fejlen og har sidenhen sendt skoene retur.

Vi er med på, at behandlingstiden har været mere end, hvad man kan forvente. Forklaringen er, at der har været ferie hos vores anvendte skomager, samt at vi blev fanget midt i højsæson. For det kan vi udelukkende undskylde, det må ikke ske.

Uanset hvad, vi har forsøgt, og til trods for, at vi kun har forsøgt at udbedre fejlen, er vi kun blevet mødt af en meget direkte og uforsonlig tone, som primært bestod af, at du ikke havde bestilt en billig sko, så vi skulle bare få refunderet pengene grundet dårlig kvalitet, samt at det ikke kunne passe, at man skulle reparere skoene efter, at de kun var anvendt 1 gang.

Til det vil vi blot sige jo, det kan sagtens lade sig gøre, særligt når man anvender skoene til andre gøremål end det, de er beregnet til.

At du slutter din anmeldelse af med at skrive, at du er i tvivl om, hvorvidt skoene er fake grundet kvaliteten, samt at man ikke kan stole på os er direkte fejt.

Alle vores produkter bliver nøje verificeret inden afsendelse, og intet bliver sendt afsted, hvis den ikke gennemgår vores verificeringsproces: https://street-bill.dk/pages/verificeringsproces

Dermed har du på intet tidspunkt haft grundlag for at sige, at man ikke kan stole på os, hvilket hele sagens forløb og håndtering fra vores side tydeligt viser.

Vi har valgt at lægge vægt på alle detaljerne under forløbet, så det giver et mere retvisende billede af, hvordan vi har forsøgt at løse en situation, så øvrige læsere formegentligt kan danne sig et mere nuanceret billede af situationen.

Forfærdelig - 0 stjerner hvis muligt

Forfærdelig oplevelse med bestilling af sko.
Ventede 1,5 måned på et par sko hvor der stod levering 5-14 dage. Hvor der kun var 1 opdatering undervejs, hvor de skrev der var en fejl hos leverandøren. Kunne høre i tlf med kundeservice at de i baggrunden sagde det samme til en anden kunde.

De ender med efter 1,5 måned at slette ordren uden at informere mig da de ikke kan få skoene alligvel. Alt dette uden kompensation.
Virkelig dårlig kunde service.

10. juni 2026

Hej Ida,

Ved nærmere undersøgelse af din konkrete situation, står det klart, at vi har fejlet gevaldigt.

Du havde bestilt en ret unik vare, som var en af de varer, vi vidste snart ville udgået helt fra vores sortiment grundet det lave udbud. Efter din bestilling blev lavet var vores indkøbshold flittige, og de havde også en klar aftale med en leverandør, som desværre gik i vasken - og sådan fortsatte møllen desværre.

Samlet set skulle vi forbi 5 forskellige indkøbere, hvor vi stødte på udfordringer hos hver og en på alt fra forkert SKU, til forkert størrelse og til defekt vare. At processen skulle rende op i lidt over en måned er ikke acceptabelt, vi har været for optimistiske og tænkt, vi ville skuffe dig som kunde - hvilket det trods alt alligevel endte med.

Vi lægger os fladt ned og kan kun undskylde og beklage for forløbet.

Jeg vil rigtig gerne kigge ind i, hvad vi eventuelt kan gøre for dig, som en anden løsning - du kan fange mig på thomas@street-bill.dk

Thomas // SB

Jeg sendte min pakke retur og der er nu…

Jeg sendte min pakke retur og der er nu gået 4 uger, og har stadig ikke fået de nye.

4. maj 2026

Hej Dani,

Ved nærmere undersøgelse kan jeg se, at du jovist har ventet længere end oplyst ifm. din ombytning. Det er bestemt ikke i orden.

Forklaringen på forsinkelsen ligger i, at varen røg i restordre hos en række leverandører, hvorfor vi måtte finde en helt ny og logistisk mere udfordrende leverandør at hente varen hjem fra. Det resulterede beklageligvis i en anelse længere leveringstid end oplyst.

Vi håber til trods for ventetiden, at du er tilfredse med dine sko.

Thomas // SB

Deres levering tog 38 dage og det havde…

Deres levering tog 38 dage og det havde ingen konsekvenser… Jeg betalte for skoene men fik pengene tilbage på min konto 2 dage efter da der så var gået 2 måneder trak de pengene fra mit kort ud af det blå mega uprofessionelt at deres support team heller ikke svare på ens beskeder jeg ville undgå handel derfra

5. maj 2026

Hej Hjalte,

Jeg kan se, at du har haft 3 ordrer kørende hos os.

Der er kun 1 af dine ordre, som er leveret senere end oplyst (19 hverdage), og for det kan vi kun beklage. Dog blev du underrettet herom.

Ift. at trække pengene, sker det helt automatisk, når vi sender varen fra vores lager. Pengene har midlertidigt været reserveret på din konto, men vi trak dem først, da vi sendte varen.

Jeg håber at mit svar giver dig en form for afklaring på hele forløbet.

Sneakers fra New Balance

Bestilte de lækreste sneakers fra New Balance, som var en bestillingsvare. Dette gjorde de også opmærksom på inden jeg bestilte dem. Ikke sidste gang, jeg handler her.

23. maj 2026

Kære Heidi,

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at servicere dig igen.

Suveræn kundeservice

Suveræn kundeservice
Hurtig levering og processen for ombytning til anden størrelse var fuldstændigt suveræn. Har sjældent prøvet så hurtig respons om ombytning.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg give dem det. Det bestemt ikke sidste gang jeg handler her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. maj 2026

Hej Consumer,

Tusind mange gange tak for den flotte anmeldelse - den varmer.

Vi håber at kunne servicere dig igen.

Thomas // SB

Jeg skulle bytte en bluse

Jeg skulle bytte en bluse, da dem var for stor den jeg havde bestil. Den nye bluse ko 2 dage efter, jeg havde retuneret den første. Mega god service!

31. maj 2026

Kære Frederikke,

Det glæder os, du har haft en god oplevelse hos os.

Perfekt hjemmeside

Forklare alt på hjemme siden nogle søde mennesker hvis man har brug for hjælp

1. juni 2026

Hej Andreas,

Tak for den pæne anmeldelse.

Vebtede 8 uger på et par sko

Vebtede 8 uger på et par sko, hvor der stod det max var 21 dage hvis man var uheldig.
Fik stort set ingen info om den lange og har skrevet til dem flere gange, hvor de kun svarede en enkelt gang.
Fik endelig fat i kundeservice telefonisk, der beklagede meget og godt kunne se forløbet var gået helt skævt.
Han lovede at der ville blive puttet lidt ekstra i kassen som kompensation, men ikke så meget som en lille vingummi var der, da de endelig kom frem.

Handler ALDRIG med dem igen

10/6 SVAR på jeres henvendelse.
Hvor er den kompensation, skal jeg også vente 8 uger på det!!!!!!

2. juni 2026

Hej Monika,

Tak for din anmeldelse - som i øvrigt er mere end berettiget.

Vi lægger os fladt ned på alle parametre, hvad angår din konkrete situation, hvor vi bestemt ikke har handlet godt nok.

Alting er gået skævt fra håndteringen og leveringen af din ordre, samt sikre at kompensation blev inkluderet. Det er ikke den service og/eller oplevelse, vi ønsker at levere.

Jeg kan heldigvis se, at der er eftersendt kompensation, som vi håber fungere som et mindre plaster på såret.

I mellemtiden kan jeg fortælle dig, at vi internt har haft konkrete møder for, hvordan lignende situationer ikke udspiller sig igen i fremtiden.

Endnu engang undskyld.

Intet svar

Jeg ved ikke om produktet, et par sko, lever op til forventningerne, for jeg har endnu ikke modtaget dem. Jeg bestilte skoene den 19. maj, for 14 dage siden, hvor jeg også betalte via mobilepay. Jeg har skrevet til Steet Bill 3 gange, 1 gang på mail og 2 gange via deres interne beskeder. Intet svar. Jeg har også ringet, men stadig uden at komme i kontakt. Jeg kan forstå, at det kan tage tid at få en vare frem, men at man ikke svarer, det forstår jeg ikke!

2. juni 2026

Hej Kathrine,

Ved undersøgelse af din ordre, kan jeg se, at vi leverer den på 12 hverdag, altså inden for det oplyste tidsinterval på 6-15 hverdage.

Jeg kan ydermere se, at du har fået svar på dine henvendelser. Som vores kundeservice også har skrevet, nytter det ikke noget at sende flere mails oveni hinanden, da du blot ryger til toppen i indbakken.

Ydermere vil jeg gerne høre dig til, hvad problemet var med at ringe til os? Vores kundeservice sidder klar på telefonen under telefontiderne.

Langsom og ugidelig

Købte et par Nike Shox d. 9 maj og har i dag d. 29 maj måtte annullere ordren da de ikke skriver hele sandheden på deres hjemmeside med der både er en behandlingstid På 6-15 hverdage og en leveringstid på 6-15 hverdage det synes jeg er utilgiveligt at man ikke oplyser det inden man køber ting hos dem!! Jeg kommer aldrig til at handle hos dem!!

8. maj 2026

Hej Mathias,

Jeg har brugt tid på at undersøge situationen, og jeg må konstatere, at det virker til, at du har misforstået noget.

Behandlingstid/leveringstid er det samme, når vi refererer til den ene eller anden, mener vi tiden fra din ordre er placeret til at levere den.

Som du er gjort bekendt med, skyldes annulleringer kontinuerlige udfordringer med leverandøren, som desværre var den eneste, der havde varen i den størrelse, du havde bestilt.

Af denne årsag så vi os nødsaget til at annullere din ordre, hvilket vi selvfølgelig er kede af. Desværre stod vi ikke længere med andre muligheder.

Med venlig hillsen

Fed oplevelse

Hej jeg bestilte yeezy slides og syntes prisen for dem var meget rimelig for størrelsen jeg bestilte, hvilket jeg ikke kunne finde fra andre steder man kunne købe dem fra. Shipping tog lidt tid men det helt fair da jeg bestilte dem i ferieperioden, da det var første gang jeg bestilte herfra blev jeg lidt nervøs over det ikke var en troværdig hjemmeside så derfor kontaktede jeg service flere gange og de svarede hver gang ret hurtigt og fik mig til at falde ned og til ro. Vil helt klsr bestilte herfra igen!!!😊

26. marts 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glad for at hører, du havde en god oplevelse.