Købte et par sneakers på hjemmesiden, der blev leveret inden for et døgn af ordren👍🏼 skoene har minimale forskelle i udtryk, men det skyldes ægte læder/pels og ikke STOY
Ærgerligt man maks kan gi, 5 stjerner;) Var en tur i Århus og turen gik selv forbi støy Aldrig oplevet mer behageligt og service mindede personale, samt super fedt udvalg af tøj, har siden besti... Se mere
Måske lidt dårlig stil at man skal betale fragt begge veje.. første afsendelse er okay, selvom det er meget mærkeligt at der ikke er et beløb som udløser gratis afsendelsesfragt. Men at trække fragtbe... Se mere
Skuffet over deres online levering, modtog et par sko som var beskidt og uden tvivl en udstillings model. Derudover var der et par busker med hvor der stadig sad en alarm fast så de kunne ikke bruges.... Se mere
STOY er en lokalt forankret butik med globalt udsyn. Den centrale placering i Aarhus gør Støy til naturligt samlingspunkt for mode, kultur og udvikling der bliver fodret af en engageret og vidende medarbejderstab, som aktivt tager del i bylivet. Vi tror på et nærhedsprincip, hvor den personlige kontakt med hver enkelt kunde er essentiel, uanset om det er i den fysiske butik eller på vores webshop. Med faste halvårlige besøg i Paris, London, Berlin og New York gør vores indkøbere hver sæson en dyd ud af at finde de absolut bedste produkter til vores kunder.
Store Torv 4, 8000, Aarhus C, Danmark
- 41955444
- help@stoy.com
- stoy.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Der var fart på!!
Fik de sprødeste sneakers på ingen tid, bestil fredag eftermiddag og afhentning lørdag formiddag wuhuu!!
En fin lille mappe til papir, et katalog og en hurtig taske var også at finde i boksen. Hvis I igen får nogle must haves, køber jeg dem helt sikkert hos jer 👍🏾

God oplevelse!
Mega god service! Kan klart anbefale stedet - hurtig levering. Fik lige et katalog og en taske med! Mega fedt :-)
Fri fragt
Fik det jeg bestilte men fik en flabet respons da jeg skrev til dem ....

Besvarelse fra STOY
Til både online-shoppen og den fysiske butik - 5 stjerner.
Forestil dig en kundeoplevelse hvor alt er som det bør være. Let, hurtigt, og uden bekymringer. Du for det du betaler for og et smil med på vejen.
Ikke styr på lageret - OPDATERET
Bestilte et par sko og et hårbånd på stoy.com og modtager ordrebekræftigelsen på min bestilling. Det haster en smule med at få tingene sendt afsted, da det skal bruges hurtigst muligt, og jeg skriver derfor til støy via deres chat. Jeg får skrevet 3 beskeder og venter i 10 minutter uden at få et svar, hvorefter jeg ringer. En medarbejder oplyser mig så om, at skoene desværre ikke er på lager mere, og jeg kan derfor ikke få dem. Jeg har i samme ordre bestilt et hårbånd, der nok ikke vejer mere end 2 gram, som jeg ikke gider betale fragt for at få leveret. Her bliver jeg hverken tilbudt nogen form for kompensation, selvom de kan sende hårbåndet som b brev til 9 kr? Jeg er dog heldig, at de kan anullere min ordre.. Desuden virker medarbejderen total ligeglad med hvad der er sket... Fair nok hvis der er fejl i systemet og lageret, men jeg kan læse mig frem til, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet at varerene ikke har været på lager alligevel.
OPDATERING!
Efter en god samtale med en venlig medarbejder, er sagen blevet løst. Støy beklagede, og det handlede mere om en lille misforståelse. Jeg er blevet kompenseret med en rabatkode til mit næste køb - dét er kundeservice. Nu forsøger jeg mig igen med en ordre på stoy.com

Besvarelse fra STOY
Blev snydt for sko på trods af modtagelse af ordrebekræftelse
Jeg bestilte et par sko hos Støy Munchholm og modtog umiddelbart derefter ordrebekræftelse. Den efterfølgende dag bliver jeg ringet op af en ekspedient, som oplyser, at Støy Munchholm ikke kan levere varen. De tilbyder i stedet skoen i rød, hvilket jeg ikke ønsker. Ekspedienten slutter af med at sige, at der ikke bliver hævet noget beløb på min konto - men jeg har jo netop ikke fået leveret den bestilte vare - så det havde jo også været tyveri, hvis der var blevet hævet noget. Utrolig dårligt at markedsføre sig med at have en vare og sende ordrebekræftelse ud og så ikke levere varen.

Besvarelse fra STOY
Super, kan klart anbefales!
Super webshop, ingen problemer overhovedet!
Pakken kom på først kommende hverdag, alt i skønneste orden.
Fremragende service
Jeg købte et par bukser der desværre gik i stykker (elskede de bukser) :-) Støj-Munkholm gav en rigtig god service under reklamationen. Skønt med en butik der tager deres kunder alvorligt.
Kan varmt anbefale både service og tøj
Super søde
Har efterhånden handlet hos Støy mange gange, og hver gang har været en god oplevelse. Deres service på webshoppen er lige så skarp som den er i butikken. Det kan klart anbefales :-)
Fantastisk
1 dags levering, intet mindre end fantastisk! Lækker og "overlegen" leveringsindpakning samt kvittering. Super troværdigt og skønne produkter.

Besvarelse fra STOY
Exceptionel kunderservice, lækre produkter og hurtig levering
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Støy Munkholm. Jeg fik ombyttet et par sko til nogle, der sad meget bedre på min fod. Kunderservicen var i den forbindelse yderst behagelige og sendte mit nye par uden ekstra omkostninger til porto. Derudover, er jeg personligt meget imponeret over de varer de tilbyder - hvis bare der lå en fysisk butik i Købehavn! Jeg kan med fordel anbefale Støy Munkholm.

Besvarelse fra STOY
Fremragende service og hurtig levering
Super god kundeservice pr telefon ved spørgsmål om produktet. Modtog pakken allerede dagen efter. Kan varmt anbefales.

Elendig kendeservice
Jeg bestiller et par Acne Pistol støvler, som normalt sjældent er på tilbud, med 40% på udsalget. Jeg får en bekræftelsesmail lige efter købet. Jeg kan ikke forstå, at jeg ikke hører mere fra dem og henvender mig 8 dage senere, hvor jeg får beskeden, at de har lavet en fejl og at de ikke har støvlerne mere. Jeg er ikke interesseret i at få pengene igen, men i stedet i at få de støvler, som jeg har købt, men de er ikke interesseret i at give nogen form for rabat på trods af, at det er dem, der har lavet en fejl.
Jeg kan efterfølgende læse, at det er sket for flere andre, og jeg vil anbefale, at hvis man kan købe et tilsvarende produkt et andet sted, så skal man gøre det i stedet for at handle hos Stoy Munkholm. Jeg kan nu ikke købe støvlerne på udsalg andre steder, da de i mellemtiden er blevet udsolgt, og ville ønske, at jeg havde bestilt dem via en af de andre hjemmesider fra starten af.
En ting er, at man ikke har styr på sin lagerbeholdning og ordre, men jeg synes egentlig, at det værste er, at man ikke tilbyder nogen form for kompensation. Virkelig elendig kundeservice er vist det, det hele kan opsummeres til. Jeg kommer i hvert fald ikke til at handle der igen
Søde og hjælpsomme men ikke tjekkede nok
Det her er en fed butik med mange gode varer og en sød og hjælpsom kundeservice. Men jeg måtte bruge alt for lang tid på mailen og telefonen for personligt at rekvirere ordrebekræftelse, tracking-nr. og faktura - altsammen ting som man er vant til bliver sprøjtet automatisk ud af systemet. Og dette måtte jeg endda gøre to gange da jeg sendte en vare retur som skulle byttes...
For at få topkarakter, skal ovenstående servicemeddelelser bare leveres uden problemer i ens indbakke og varer skal sendes inden for 1 arbejdsdag. Det sker ikke her, så derfor en noget middelmådig købsoplevelse.
Tæt på landets bedste kundeservice.
Altid hurtig levering og exceptionelt god kundeservice.
Havde ikke den vare som fremgik af deres hjemmeside
Købte støvler, som det viste sig at de ikke havde alligevel. Fik tilbuddet om at købe andre af deres sko/støvler. MEN ingen rabat eller nedslag, som undskyldning for ulejligheden. Lidt dårlig stil. Dårlig oplevelse - men som teksten ved stjernerne siger, så er der ingen tegn på ond tro. Bare ingen styr på lager...
Bestilte søndag - modtog tirsdag
Stoy-Munkholm har både en fremragende fysisk butik samt webshop. Dette var første gang, at jeg benyttede mig af webshoppen, idet jeg er flyttet fra Aarhus til Odense.
Udover den ultrakorte leveringstid var skoene indpakket i en eksklusiv emballage, og derudover var der et gratis returfrankeringsklistermærke med, hvis man ønskede at bytte varen (hvilket jeg dog ikke gjorde). Ofte oplever jeg, at man hos andre webshops selv skal betale for eventuel returnering af varen, og derfor synes jeg virkelig, at det er god stil, når butikken selv betaler for dette.
Alt i alt en meget positiv oplevelse!
Bestilte søndag - modtog tirsdag!
Alt i alt en god oplevelse! Bestemt ikke sidste gang jeg handler over deres netbutik.