Købte et par sneakers på hjemmesiden, der blev leveret inden for et døgn af ordren👍🏼 skoene har minimale forskelle i udtryk, men det skyldes ægte læder/pels og ikke STOY

Ærgerligt man maks kan gi, 5 stjerner;) Var en tur i Århus og turen gik selv forbi støy Aldrig oplevet mer behageligt og service mindede personale, samt super fedt udvalg af tøj, har siden besti... Se mere

Måske lidt dårlig stil at man skal betale fragt begge veje.. første afsendelse er okay, selvom det er meget mærkeligt at der ikke er et beløb som udløser gratis afsendelsesfragt. Men at trække fragtbe... Se mere

1. Shopping og mode

STOY er en lokalt forankret butik med globalt udsyn. Den centrale placering i Aarhus gør Støy til naturligt samlingspunkt for mode, kultur og udvikling der bliver fodret af en engageret og vidende medarbejderstab, som aktivt tager del i bylivet. Vi tror på et nærhedsprincip, hvor den personlige kontakt med hver enkelt kunde er essentiel, uanset om det er i den fysiske butik eller på vores webshop. Med faste halvårlige besøg i Paris, London, Berlin og New York gør vores indkøbere hver sæson en dyd ud af at finde de absolut bedste produkter til vores kunder.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk service

Fantastisk service! De bedste anbefalinger! lækker butik, serviceminded personale og masser af kvalitetsvare (prisen er selvfølgelig derefter). Jeg havde en fabriks-reklamation ift. et par sko købt i september, som derfor ikke levede op til forventningerne - Der var ingen bøvl overhovedet, jeg blev udelukkende mødt med fuld forståelse, af det imødekommende personale og kunne selv vælge, om jeg ville have et par andre sko eller alle pengene retur.

15. februar 2020

Jeg har tidligere hyppigt købt tøj i…

Jeg har tidligere hyppigt købt tøj i Stoys fysiske butik i Aarhus.
Jeg har nu fået en t-shirt i gave, købt i webshoppen. Desværre skal den returneres. Nu finder jeg så til min store, store forbløffelse ud af, at det dels koster mig 50 kr at bruge medsendte returlabel, dels at pengene ikke kan returneres til mig, men kun til gavegiveren, en slægtning.
I disse dage hvor serviceniveauet bare stiger og stiger på webhandel, virker Stoys strategi helt forkert - det skal ikke være så bøvlet at give gaver over nettet. Desværre kommer dette til at betyde, at jeg ikke kommer til at handle mere hos Stoy. En skam med deres ellers søde og dygtige personale...

27. oktober 2019

Fragt og dårlig service

Fint udvalg af tøj. Men dårlig service, og man skal betale fragt selv om man køber for mere end 2000kr. Dette synes jeg der burde blive lavet om :(

9. juli 2019

Ros til denne shop

Sætter stor pris på at handle på Stoy. De har styr på shop og priser. Jeg ville kun foretage små rettelser, hvis det var mig der styrede den, men alt i alt en god webshop med god service!

18. januar 2019

Fantastisk god service

Jeg havde købt en bøtte Aesop creme til 660kr. Til min skræk opdagede jeg, at det var den forkerte, jeg havde købt. Og naturligvis først, da jeg havde taget en lille smule af den. Så farvel til de penge, tænkte jeg.
No problem, sagde de søde unge mennesker i butikken. Vi bytter bare med den, du gerne vil have.
TAK - Megagod service 😘😘

14. november 2018

Fantastisk Service

Bedste service jeg har oplevet længe! Jeg blev nødt til at sende et par sko retur fra Australien, da størrelsen var forkert. Fra starten udvidede de returretten med en måned helt uden problemer, da jeg vidste, at størrelsen var et sats. Min pakke blev hentet udenfor min dør og pengene kom retur, da pakken ankom til Danmark. Jeg skulle ikke give en krone og det hele var så let. Mange tak.

11. oktober 2018

Skuffet over deres online levering

Skuffet over deres online levering, modtog et par sko som var beskidt og uden tvivl en udstillings model. Derudover var der et par busker med hvor der stadig sad en alarm fast så de kunne ikke bruges. Deres kundeservice medarbejder Mia var dog som virkelig hjælpsom.

27. juni 2018

Virkelig god oplevelse!

Bestilte for første gang hos Stoy og blev meget overrasket over hele forløbet. Varen kom hurtigt, var pakket super pænt ind og med charteque til papirer m.m. Der var stil over det! Handler gerne hos Stoy igen!

25. marts 2018

Højt niveau!

Uden sammenligning - den bedste service jeg har fået. Bestilte et par sneakers fra hjemmesiden og havde dem dagen efter. Udover at modtage skoene dagen efter, var de pakket ind i en flok rygsæk, samt faktura, returpapir og postlabel var lagt ind i en flot folder. Og for at det bliver gjort ekstra personligt, lå der et kort i pakken, med personlig underskrift fra Mia.

Det blev gjort personligt, selvom man køber fra deres hjemmeside. Man føler sig lige så godt behandlet, når man køber online, som i deres butik.

Tak!

28. januar 2018

Jeg bestilte nogle sko i fredags

Jeg bestilte nogle sko i fredags, hvor jeg så fik en mail, hvor der stod noget med at de var udsolgt, men de er stadig på siden med den Størrelse. Der stod også at jeg ville få mine penge tilbage, men har ikke fået den endnu. Vil rigtig gerne have dem tilbage, da jeg skal købe fra en ordentlig side

19. januar 2018