Købte et par sneakers på hjemmesiden, der blev leveret inden for et døgn af ordren👍🏼 skoene har minimale forskelle i udtryk, men det skyldes ægte læder/pels og ikke STOY

Ærgerligt man maks kan gi, 5 stjerner;) Var en tur i Århus og turen gik selv forbi støy Aldrig oplevet mer behageligt og service mindede personale, samt super fedt udvalg af tøj, har siden besti... Se mere

Måske lidt dårlig stil at man skal betale fragt begge veje.. første afsendelse er okay, selvom det er meget mærkeligt at der ikke er et beløb som udløser gratis afsendelsesfragt. Men at trække fragtbe... Se mere

Skuffet over deres online levering, modtog et par sko som var beskidt og uden tvivl en udstillings model. Derudover var der et par busker med hvor der stadig sad en alarm fast så de kunne ikke bruges.... Se mere

1. Shopping og mode

STOY er en lokalt forankret butik med globalt udsyn. Den centrale placering i Aarhus gør Støy til naturligt samlingspunkt for mode, kultur og udvikling der bliver fodret af en engageret og vidende medarbejderstab, som aktivt tager del i bylivet. Vi tror på et nærhedsprincip, hvor den personlige kontakt med hver enkelt kunde er essentiel, uanset om det er i den fysiske butik eller på vores webshop. Med faste halvårlige besøg i Paris, London, Berlin og New York gør vores indkøbere hver sæson en dyd ud af at finde de absolut bedste produkter til vores kunder.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Den bedste shopping oplevelse i Århus!

Den bedste shopping oplevelse i Århus!
I butikken og online kan du købe det sidste nye tracksuit, kjolen eller et nyt suit til den næste store fest og dit everyday wear fra flere forskellige internationale brands.
If you haven’t been there - GO!

27. november 2017

⭐⭐ Virkelig lækker oplevelse ⭐⭐

⭐⭐ Virkelig lækker oplevelse ⭐⭐
Jeg har lige modtaget en pakke fra STOYs webshop og hold nu op, hvor blev jeg positiv overrasket. Den var SÅ flot pakket ind (ganske gratis) og lagt en i lækker pose. Æsken, som pakken blev sendt i, var i et super flot design. Virkelig gennemført. Derudover hurtig levering. 5 velfortjente stjerner fra mig :-)

11. oktober 2017

Besvarelse fra STOY

Hej Susanne! Hvor er vi glade for at du har haft en lækker oplevelse med os og tusind tak fordi du deler det. Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang /Team STOY

ikke styr på lager

Jeg havde for to dage siden bestilt et par sko fra Støys hjemmeside. I dag vågner jeg så til en mail hvori der står at varen ikke længere er på lager. Dette kan jeg se at mange efterhånden har prøvet, når jeg læser disse anmeldelser. Jeg tjekker derefter min konto hvor der står at mine penge først frigives igen om en måned, hvilket er urimelig lang tid efter som det er dem der har lavet fejlen. Da jeg så var inde for at tjekke om skoene nu var blevet fjernet fra siden opdager jeg at de stadig er der på i den størrelse jeg bestilte. Så nu er der en anden der kommer til at sidde i samme sted som mig på et tidspunkt.

30. september 2017

Hurtig og fejlfri levering samt produkt

Bestilte en jakke fra stoy.com og fik den efter 3 dage, og der var intet galt med hverken pakken eller selve jakken.
Købte jakken på udsalg på trods af en række opråb om dårlig lagerføring i forbindelse med udsalg på jeres hjemmeside, men jeg køber gerne hos jer igen.

21. juli 2017

Ikke godt nok

Har haft samme oplevelse som mange andre her på siden. Bestilte en stor ordre hos deres udsalg, fik at vide at pga. nyt lagersystem var to af tingene ikke på lager.
Modtog resten af ordren, men blev opkrævet penge for hele min ordre, dvs. også for de ting de ikke kunne levere. Har været nødt til at skrive flere mails til dem, men her en uge efter har jeg stadig ikke modtaget pengene retur.

23. juni 2017

Besvarelse fra STOY

Hej Cecilia, jeg er ked af at læse omkring din oplevelse med vores sale. Vores lagersystem havde desværre nogle opstartsproblemer, og vi beklager mange gange at dette har ramt din ordre. Hvis du stadig føler at der manger at blive taget hånd omkring din case, så skriv mig en mail på mv@stoy.com - så løser vi det!

Sig endelig til!

Fik ikke mine sko....

Jeg bestilte nogle sko og efter en dags tid fik jeg mail tilbage hvori de skrev at de desværre var udsolgt. Det var selvom jeg først havde fået en mail hvor de skrev at min odre var bekræftet.

15. juni 2017

Besvarelse fra STOY

Hej Mads, vi beklager mange gange at vi ikke har kunne hjælpe dig med den seneste ordre - du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er noget du vil have yderligere bekræftet. Vi arbejder hver dag på at dette ikke skal kunne ske og jeg håber at få muligheden for at hjælpe dig en anden gang.

//Mia, STOY

Ufatteligt at Støy stadig ikke har styr på deres lager.

Gad vide hvor mange der modtager denne email fra Støy:

"Tak for din interesse og ordre hos STØY.

Da vi desværre har haft nogle udfordringer med vores lager, må jeg melde din ordre udsolgt. Vi arbejder hver dag på at gøre dette bedre, så du ikke vil komme til at få denne mail igen."

Når man læser mange af anmeldelserne på Trustpilot er det ufatteligt at STØY endnu ikke har fået styr på deres lagersystem - Det kan sku' da ikke være så svært!

30. maj 2017

Besvarelse fra STOY

Hej Niels, vi arbejder hver dag på at gøre dette bedre og vi har netop fået helt nyt lagersystem for at undgå at sende disse mails. Så der er ingen tvivl om at du er i din fulde ret til at være skuffet over din seneste oplevelse, men jeg lover dig at vi er klar over at problemet har været der og vi gør alt hvad vi kan! Jeg håber at få mulighed for at hjælpe dig en anden gang!

Online bestilling

Online bestilling, der er slet slet ikke styr på deres webshop! Der står ved flere vare at de er på lager, men nå man så bestiller og har betalt, så har de ikke varen alligevel.

11. maj 2017

Besvarelse fra STOY

Hej Mads, jeg er ked af at vi har måtte skuffe dig omkring din ordre, det er selvsagt langt fra vores ønske om vores service og webshop. Jeg håber at vi hjælpe dig igen en anden gang. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål!

//Mia, STOY

Reklamerer med udsalg, men annullerede efterflg ordre

Bør få styr på deres lagerstyring! Reklamerede med udvalg på 75%, hvor jeg fik bestilt et par sko. Efter et par dage var de stadig ikke sendt, så jeg tænkte godt, at der ville komme en annullering fra deres side. Endelig kom beskeden så med annullering, hvor de måtte beklage at ordren var annulleret og pengene var tilbageført (disse penge har jeg stadig ikke set - jeg betalte via mobilepay). Derudover tilbød de mig en latterlig rabatkode af en værdi af 150 kr, hvilket på ingen måde tilsvarer den rabat jeg fik på min ordre. Alt i alt en forfærdelig oplevelse og kan på ingen måde anbefales andre. Nu vil jeg så prøve at få mine penge igen.

18. februar 2017

Hej Sebastian,

Vi er helt enige med dig I at vi skal få styr på vores lagerstyring og vi arbejder på højtryk for at få det ordnet. Vi er selvfølgelig virkelig ked af den situation, som du har været ude for at det er på ingen måder i tråd med den kundeservice, vi ønsker at yde. Pengene er tilbageført til dig, hvilket vi også fik bekræftet telefonisk. Endnu gang beklager vi – vi håber at kunne betjene dig en anden gang så vi kan få lov at modbevise din opfattelse af vores service.

Mia, Customer Care Manager

Lækkert udvalg og super service

Jeg har efterhånden handlet i Støy i en del år, og jeg regner med at fortsætte længe endnu. Udover at have byens velsagtens bedste udvalg, er deres service også helt i top. Personalet ikke bare tager sig tid, de er også gode til at komme med input. Derudover har jeg også oplevet stor fleksibilitet og samarbejdsvillighed fra deres side i forbindelse med en defekt vare, hvilket helt sikkert er et plus.

Kun gode anbefalinger herfra.

19. januar 2017

Perfekt kundeservice

Støy har et super godt kundeservice og sælger noget fedt tøj. Alle dem som har givet mindre end 5 stjerner er nogen idioter der ikke ved hvordan man shopper online (PUNKTUM)

18. januar 2017

dårlig optimeret hjemmeside

skulle betale for en ven, da han ikk var hjemme..
daer stod alt var betalt, fik hverken ordres bekræftelse eller trukket noget på min konto... dagen efter får jeg afvide i deres support, jeg hverken har en fejl ordre eller en normal ordre,... så deres PHP / database er bugged assfuck ... hende i support skrev at der var mange der ville have dem... det sjove er bare den størelse var der en tilbage i efter mit " køb " i ca 30 min før den sidste var købt, mens andre størelser var udsolgt på 30min... så der ser i mig aldrig mere på den side

26. november 2016

Hej Mathias.

Vi er naturligvis rigtig kede af du har haft en dårlig oplevelse med vores side.

Vi har de sidste par uger været i gang med et server skift, så siden kan holde til loaden på netop de her releases. Alt skulle gerne have fungeret i sidste uge, men der har været nogen efterveer, hvilket er svært at gardere sig imod. Vi har sendt problemet videre til vores teknikere, som gør alt for det ikke sker igen.

Vi undskylder selvfølgelig mange gange, og arbejder videre på at levere den bedste online brugeroplevelse.

Hvis du vil sende mig en mail på mu@stoy.com med hvilke sko du ønskede, så prøver vi at se hvad vi kan finde ud af.

//Mikkel