Købte et par sneakers på hjemmesiden, der blev leveret inden for et døgn af ordren👍🏼 skoene har minimale forskelle i udtryk, men det skyldes ægte læder/pels og ikke STOY
Ærgerligt man maks kan gi, 5 stjerner;) Var en tur i Århus og turen gik selv forbi støy Aldrig oplevet mer behageligt og service mindede personale, samt super fedt udvalg af tøj, har siden besti... Se mere
Måske lidt dårlig stil at man skal betale fragt begge veje.. første afsendelse er okay, selvom det er meget mærkeligt at der ikke er et beløb som udløser gratis afsendelsesfragt. Men at trække fragtbe... Se mere
Skuffet over deres online levering, modtog et par sko som var beskidt og uden tvivl en udstillings model. Derudover var der et par busker med hvor der stadig sad en alarm fast så de kunne ikke bruges.... Se mere
STOY er en lokalt forankret butik med globalt udsyn. Den centrale placering i Aarhus gør Støy til naturligt samlingspunkt for mode, kultur og udvikling der bliver fodret af en engageret og vidende medarbejderstab, som aktivt tager del i bylivet. Vi tror på et nærhedsprincip, hvor den personlige kontakt med hver enkelt kunde er essentiel, uanset om det er i den fysiske butik eller på vores webshop. Med faste halvårlige besøg i Paris, London, Berlin og New York gør vores indkøbere hver sæson en dyd ud af at finde de absolut bedste produkter til vores kunder.
Store Torv 4, 8000, Aarhus C, Danmark
- 41955444
- help@stoy.com
- stoy.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Lyn hurtig levering og god service :-)
Den bedste shopping oplevelse i Århus!
Den bedste shopping oplevelse i Århus!
I butikken og online kan du købe det sidste nye tracksuit, kjolen eller et nyt suit til den næste store fest og dit everyday wear fra flere forskellige internationale brands.
If you haven’t been there - GO!
Rigtig god service
Fik hjælp til størrelsen på et par sneaks - hurtig, sød og personlig service. Handler helt klart hos dem næste gang!
Super oplevelse
Super oplevelse. Flot hjemmeside, hurtig levering og fantastisk kundeservice. 5 stjerner her fra!
Støy har et højt service og kvalitets …
Støy har et højt service og kvalitets niveau 😊 De bedste anbefalinger herfra 👍🏼👍🏼👍🏼
⭐⭐ Virkelig lækker oplevelse ⭐⭐
⭐⭐ Virkelig lækker oplevelse ⭐⭐
Jeg har lige modtaget en pakke fra STOYs webshop og hold nu op, hvor blev jeg positiv overrasket. Den var SÅ flot pakket ind (ganske gratis) og lagt en i lækker pose. Æsken, som pakken blev sendt i, var i et super flot design. Virkelig gennemført. Derudover hurtig levering. 5 velfortjente stjerner fra mig :-)

ikke styr på lager
Jeg havde for to dage siden bestilt et par sko fra Støys hjemmeside. I dag vågner jeg så til en mail hvori der står at varen ikke længere er på lager. Dette kan jeg se at mange efterhånden har prøvet, når jeg læser disse anmeldelser. Jeg tjekker derefter min konto hvor der står at mine penge først frigives igen om en måned, hvilket er urimelig lang tid efter som det er dem der har lavet fejlen. Da jeg så var inde for at tjekke om skoene nu var blevet fjernet fra siden opdager jeg at de stadig er der på i den størrelse jeg bestilte. Så nu er der en anden der kommer til at sidde i samme sted som mig på et tidspunkt.
En overordnet set fin oplevelse
Hurtig og fejlfri levering samt produkt
Bestilte en jakke fra stoy.com og fik den efter 3 dage, og der var intet galt med hverken pakken eller selve jakken.
Købte jakken på udsalg på trods af en række opråb om dårlig lagerføring i forbindelse med udsalg på jeres hjemmeside, men jeg køber gerne hos jer igen.
Det er nu tredje gang jeg handler på …
Det er nu tredje gang jeg handler på webshoppen og har alle gange oplevet gentagne fejl. Udsolgte varer pga. utilstrækkelig lagerføring, dårlig service osv.
Ikke godt nok
Har haft samme oplevelse som mange andre her på siden. Bestilte en stor ordre hos deres udsalg, fik at vide at pga. nyt lagersystem var to af tingene ikke på lager.
Modtog resten af ordren, men blev opkrævet penge for hele min ordre, dvs. også for de ting de ikke kunne levere. Har været nødt til at skrive flere mails til dem, men her en uge efter har jeg stadig ikke modtaget pengene retur.

Fik ikke mine sko....
Jeg bestilte nogle sko og efter en dags tid fik jeg mail tilbage hvori de skrev at de desværre var udsolgt. Det var selvom jeg først havde fået en mail hvor de skrev at min odre var bekræftet.

Besvarelse fra STOY
Ufatteligt at Støy stadig ikke har styr på deres lager.
Gad vide hvor mange der modtager denne email fra Støy:
"Tak for din interesse og ordre hos STØY.
Da vi desværre har haft nogle udfordringer med vores lager, må jeg melde din ordre udsolgt. Vi arbejder hver dag på at gøre dette bedre, så du ikke vil komme til at få denne mail igen."
Når man læser mange af anmeldelserne på Trustpilot er det ufatteligt at STØY endnu ikke har fået styr på deres lagersystem - Det kan sku' da ikke være så svært!

Online bestilling
Online bestilling, der er slet slet ikke styr på deres webshop! Der står ved flere vare at de er på lager, men nå man så bestiller og har betalt, så har de ikke varen alligevel.

Besvarelse fra STOY
Reklamerer med udsalg, men annullerede efterflg ordre
Bør få styr på deres lagerstyring! Reklamerede med udvalg på 75%, hvor jeg fik bestilt et par sko. Efter et par dage var de stadig ikke sendt, så jeg tænkte godt, at der ville komme en annullering fra deres side. Endelig kom beskeden så med annullering, hvor de måtte beklage at ordren var annulleret og pengene var tilbageført (disse penge har jeg stadig ikke set - jeg betalte via mobilepay). Derudover tilbød de mig en latterlig rabatkode af en værdi af 150 kr, hvilket på ingen måde tilsvarer den rabat jeg fik på min ordre. Alt i alt en forfærdelig oplevelse og kan på ingen måde anbefales andre. Nu vil jeg så prøve at få mine penge igen.

Besvarelse fra STOY
Lækkert udvalg og super service
Jeg har efterhånden handlet i Støy i en del år, og jeg regner med at fortsætte længe endnu. Udover at have byens velsagtens bedste udvalg, er deres service også helt i top. Personalet ikke bare tager sig tid, de er også gode til at komme med input. Derudover har jeg også oplevet stor fleksibilitet og samarbejdsvillighed fra deres side i forbindelse med en defekt vare, hvilket helt sikkert er et plus.
Kun gode anbefalinger herfra.
Perfekt kundeservice
Støy har et super godt kundeservice og sælger noget fedt tøj. Alle dem som har givet mindre end 5 stjerner er nogen idioter der ikke ved hvordan man shopper online (PUNKTUM)
Århus bedste tøjbutik
Stoy er klart den fedeste tøjbutik i Århus, efter min smag.
dog synes jer ofte deres produkter bliver solgt til mere end hvad de går for andre steder :)
dårlig optimeret hjemmeside
skulle betale for en ven, da han ikk var hjemme..
daer stod alt var betalt, fik hverken ordres bekræftelse eller trukket noget på min konto... dagen efter får jeg afvide i deres support, jeg hverken har en fejl ordre eller en normal ordre,... så deres PHP / database er bugged assfuck ... hende i support skrev at der var mange der ville have dem... det sjove er bare den størelse var der en tilbage i efter mit " køb " i ca 30 min før den sidste var købt, mens andre størelser var udsolgt på 30min... så der ser i mig aldrig mere på den side

Forrygende service
Ikke så meget at sige, STØY leverer varen hver gang. Det giver ingen mening at tøve, hvis du overvejer at handle hos dem.