Als je echt honger hebt dan kun je hier prima iets te eten halen, alleen toen ik hier iets had gehaald was mijn ervaring dat de friet wel erg vettig wasm en daar was ik niet echt blij mee. Ik had het... Se mere
Se, hvad kunderne siger
- stoepjeoosterbeek.nl
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Als je echt honger hebt dan kun je hier…
Als je echt honger hebt dan kun je hier prima iets te eten halen, alleen toen ik hier iets had gehaald was mijn ervaring dat de friet wel erg vettig wasm en daar was ik niet echt blij mee. Ik had het afgehaald.
Grootse bager zaak ooit nooit bestellen…
Grootse bager zaak ooit nooit bestellen laten je 2,5 uur wachten en daarna als je belt zeggen ze gwn note bene niet weer bestellen ondat ik zeur om de bezorgtijd is toch wel logische na 2,5uur tijd zeer onklantvriendelijke zaak en veeel te lange bezorgtijd

Besvarelse fra Cafetaria
Bestelling menu was goed verzorgd!

Besvarelse fra Cafetaria
Oh oh 58 minuten nadat de bestelling…
Oh oh 58 minuten nadat de bestelling geplaatst is wordt het eten bezorgd.
De saté was een zooitje in de zak.
Dit is niet de eerste keer, maar wel de laatste keer dat wij bij 't Stoepje besteld hebben.

Besvarelse fra Cafetaria
Altijd goede service en zijn zo goed…
Altijd goede service en zijn zo goed als altijd op tijd!
Een van de beste cafetarias in Oosterbeek!

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Ik ben altijd super tevreden het eten…
Ik ben altijd super tevreden het eten is heerlijk de bezorger is vriendelijk heb hier vaker besteld en altijd ben ik tevreden alles is vers gemaakt😁
Beste cafetaria
We krijgen altijd heerlijke frites en snacks keurig bezorgd. Dit is echt de beste cafetaria in Oosterbeek.

Top cafetaria
Wat een top cafetaria! Heel netjes en schoon, gastvrij en lekker eten. Echt een aanrader!

Saus
Het eten was goed te doen, patat zwom alleen in de saus, ook was de cheeseburger een beetje simpel voor het bedrag verder alles prima.

Besvarelse fra Cafetaria
Me friekandel broodje was erg taai en…
Me friekandel broodje was erg taai en de curry was zwart verbrand

Besvarelse fra Cafetaria
Vandaag heerlijke frieten gegeten in…
Vandaag heerlijke frieten gegeten in het cafetaria. We waren met 3 volwassenen en 5 kinderen waaronder een tweeling van 1.5 jaar. Er werd gelijk ruimte gemaakt en alle tafeltjes bij elkaar gezet. Heel vriendelijke mensen en eten was ook lekker. Top en zeker een aanrader.
Catering op bedrijfsfeestje
Wij hadden een bedrijfsfeestje en daarbij de catering laten verzorgen door ‘t Stoepje. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we kwamen niets tekort. De vriendelijkheid en het enthousiasme van het personeel maakte het helemaal af! Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.
Altijd vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk personeel, en het eten is altijd weer even lekker. Alleen vind ik het heel erg jammer dat ze nog niet bezorgen in Doorwerth. Want de snackbar in Doorwerth vind ik niet zo lekker als die van het stoepje.
Ook op feestdagen snel en goed
Ook op feestdagen even bestellen bij de sympathieke medewerkers van ‘t Stoepje. Ondanks de drukte lukt het ze weer een heerlijke warme hap te bezorgen. Goed en keurig op tijd. Zoals altijd eigenlijk.
Goede maaltijd en service
Net weer een heerlijke maaltijd gegeten. Super goede bezorging en altijd vriendelijk. Goede service top. Ze zijn echt een aanrader
Læs mere om andre typer anmeldelser.