Een super mooi product, aangeboden door een ontzettend aardig en hulpvaardig team. Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!

Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Se mere

Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Se mere

De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor... Se mere

1. Møbelfabrikant

We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Goed meegedacht en een aanbieding op maat

Goed meegedacht en een aanbieding op maat gedaan. Communicatie verloopt soepel en wordt ook na de koop voortgezet. De levering van het bouwpakket verliep uitstekend. Op een paar kleinere onderdelen na was de levering volledig en van goede kwaliteit. De door mij aangeschafte gemiste onderdelen zijn later door Steigerhoutje vergoed. Een positieve ervaring dus.

11. december 2025

Duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Bleven correct na meerdere vragen.
Ook na de levering contact gezocht door hun.
Helemaal goed.
Moet de Odin Grill nog ingebruik nemen , recent gekocht. Was zeer goed ingepakt.
Tot nu toe zo weer doen.

26. november 2025

Super bedrijf super overkapping

Nadat ik dit bedrijf gevonden had op internet ben ik een overkapping gaan samenstellen. Nette offerte gekregen maar wilde het toch even in het echt zien. Dus bij de jongens langs gegaan in Beek en Donk waar ik gastvrij ontvangen werd en nog wat aanpasaingen heb gedaan aan de offerte. Overkapping daar maar meteen besteld en werd netjes 4 weken later voor op de stoep geleverd. Duidelijke bouwbeschrijving erbij via de mail en alles tot in de puntjes geregeld.

5. november 2025

Top ervaring en eindresultaat

Er wordt de tijd genomen om te bekijken wat je wensen zijn. Meerdere tekeningen totdat het gewenste op papier staat. Er wordt meegedacht en snel gereageerd op berichten.
Vriendelijke en prettige ervaring. Bar/keuken wordt netjes geplaatst op de gewenste plek
En ze zijn net zo blij als ik met het eindresultaat :-)

10. oktober 2025

Blijf hier ver van uit de buurt

Heb in augustus een buitenkeuken gekocht. Bij levering bleek het bovenblad beschadigd, de kastjes niet goed passend gemaakt en ook beschadigd. Wacht nu al bijna 3 maanden op een oplossing. Uiteindelijk moesten we het blad maar met een stift bijkleuren en de kastjes zelf opschuren. Zeer slechte afwerking en nog slechtere service. GEEN ZAKEN mee doen

24. oktober 2025

Goede service

Mooi resthout mogen ophalen. Gewoon op zondag toen er niemand op het bedrijventerrein aanwezig was, kwestie van vertrouwen. Daaraan zie ik dat de producten van hoogwaardige materialen worden gemaakt. Ik ging voor het brandhout maar ga binnenkort kort zelf ook eens kijken voor een terrasoverkapping.

19. oktober 2025

Zeer degelijk materiaal.Na telefonisch…

Zeer degelijk materiaal.Na telefonisch contact is de buitenkeuken voor mijn Kamado’s volledig naar wens gemaakt.Enkel de levering liep niet zoals verwacht,maar aangezien steigerhoutje niet zelf levert,treft hen hiervoor geen schuld.Maar,kortom,een aanrader.

8. oktober 2025

Prachtige meubels

Prachtige meubels. Goed in afstemming en afwerking. Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. We zijn ontzettend blij met onze bar en buitenkeuken.

15. september 2025