3,9

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service

We hebben vorig jaar een leuke buitenkeuken gekocht. Tijdens de winterperiode is het handvat van de bbq die wij erbij hebben grijs/zwart geworden. De bbq is nog niet eens gebruikt. Waarschijnlijk is er vocht ingetrokken in het handvat ondanks dat wij een extra nano coating hebben laten zetten en de keuken ook afgedekt hebben met een doek die van hun afkomstig is. Hierover contact gehad met de verantwoordelijke maar we krijgen hier geen nieuwe voor. We moesten het handvat zelf maar opschuren en lakken. Ik heb hier een erg slechte service ervaren.

7. maj 2026

Besvarelse fra Buitenkeukendeal

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen uw teleurstelling volkomen; u heeft een prachtige buitenkeuken gekocht en wilt uiteraard dat deze, ook na de winter, er nog als nieuw uitziet voor het eerste gebruik. Het is dan ook ontzettend zonde dat het handvat grijs/zwart is uitgeslagen.

Graag lichten we toe waarom de eerdere serviceaanvraag op deze manier is afgehandeld.

Het handvat van de barbecue is gemaakt van hout (een natuurproduct). Hoe goed de keuken zelf ook is behandeld met een nanocoating of is afgedekt met een algemene afdekdoek: hout dat buiten staat is extreem gevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen. Wanneer een barbecue in de winterperiode buiten blijft staan zonder een specifieke, direct sluitende beschermhoes om de barbecue zelf, ontstaat er onvermijdelijk condens en vochtophoping onder de algemene doek. Dit vocht trekt in het hout, wat de bekende grijze of zwarte weersplekken (schimmelvorming) veroorzaakt.

Omdat dit een direct gevolg is van de weersinvloeden op een natuurproduct bij het buiten laten staan zonder de juiste beschermhoes, valt deze schade helaas buiten onze garantievoorwaarden.

Hoewel de reactie om het handvat op te schuren en te lakken wellicht wat kort door de bocht overkwam, is dit technisch gezien wel de juiste oplossing om het handvat weer in nieuwstaat te krijgen:

Opschuren: Door de bovenste laag licht op te schuren, verdwijnt de oppervlakkige grijze/zwarte verkleuring direct.

Behandelen: Als u het hout daarna behandelt met een goede buitenlak of speciale olie, is het handvat weer optimaal beschermd tegen het komende barbecueseizoen.

We begrijpen dat dit niet de reactie is waarop u had gehoopt, maar we hopen op uw begrip voor deze situatie. Mocht u tips nodig hebben over de juiste lak of olie om het handvat te herstellen, dan helpen we u daar natuurlijk graag bij.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mooie buitenkeuken, maar scheef in elkaar gezet.

De buitenkeuken is op zich mooi, maar erg scheef en niet goed sluitend in elkaar gezet. De verhouding met wat de buitenkeuken kost had het toch echt veel netter moeten zijn.

31. marts 2026

Besvarelse fra Buitenkeukendeal

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat de buitenkeuken scheef is en niet goed sluit. Dit is absoluut niet de kwaliteit en afwerking die je voor deze prijs van ons mag verwachten.

Ik heb gezocht in ons systeem, maar ik kan helaas geen bestelling vinden op deze naam.

We willen dit heel graag snel en netjes voor je oplossen. Zou je ons een bericht kunnen sturen met je ordernummer (of de juiste naam) en eventueel een paar foto’s van de buitenkeuken? Dan gaan we er meteen mee aan de slag om dit recht te zetten.

Je kunt dit sturen naar info@buitenkeukendeal.nl. Alvast bedankt!

Mooi resultaat.

Mooi resultaat.
Goede communicatie, vriendelijke service, uitstekende aflevering!

3. april 2026

Aanschaf beutenkeuken

Nadat ik jullie bedrijf op het internet heb gevonden, is alles heel vlotjes verlopen. De samenstelling van de keuken via de tool. De bestelling ging ook heel vlot. De betaling gaf wat problemen, maar dat hebben jullie vlot opgelost. Jullie communicatie in verband met de latere levering was ook top en zeker op tijd. De levering was zelfs een dag vroeger dan verwacht maar de chauffeur heeft me geholpen om de keuken onder het droge te zetten. Dus wat mij betreft, 5 sterren

6. april 2026

Geweldig!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Buitenkeukendeal.nl. Ik heb via hun website zelf een buitenkeuken samengesteld en het resultaat overtreft al mijn verwachtingen.

Waarom ik zo enthousiast ben over deze buitenkeuken:
• Luxe afwerking: Het prachtige stenen blad van 12 mm is een absolute blikvanger en geeft het geheel een strakke, moderne en robuuste uitstraling.
• Echt vakmanschap: Er is gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardig Douglas hout. Alles is perfect glad geschaafd, en door de stevige veer-en-groefverbinding zit de hele constructie oerdegelijk en naadloos in elkaar.
• Volledig naar wens: Het is fantastisch dat je de buitenkeuken helemaal zelf kunt samenstellen, zodat hij perfect in je tuin past.

Naast de uitmuntende kwaliteit wil ik ook een enorm compliment geven voor de topservice. Ik had de buitenkeuken namelijk met spoed besteld. Waar dit bij andere bedrijven vaak voor problemen zorgt, maakte Buitenkeukendeal.nl het gewoon waar: de keuken werd binnen één week al bij mij geleverd!

5. april 2026

Top product en bedrijf

Top bedrijf, prettig contact/afstemming en een erg mooie buitenkeuken geleverd gekregen. Goede kwaliteit!

2. april 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastisch bedrijf is…

Wat een fantastisch bedrijf is Buitenkeukendeal! We wilden onze tuin al een tijdje upgraden met een echte buitenkeuken voor onze Kamado, en na wat rondkijken kwamen we hier terecht. Dat is de beste keuze die we hadden kunnen maken.

Wat deze partij zo goed maakt:

Vakmanschap: Het meubel is waanzinnig mooi afgewerkt. Het hout voelt robuust en zwaar aan; dit is echt een meubel dat jarenlang mee gaat. Onze barbecue past er naadloos in.

Snel en soepel: Vanaf het bestellen tot aan de levering liep alles op rolletjes. Ze doen precies wat ze beloven en de communicatie is helder en snel.

Top service bij levering: De mannen die de keuken kwamen afleveren en installeren waren super vriendelijk, werkten netjes en namen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Binnen no-time stond onze droomkeuken op z'n plek.

Sinds de buitenkeuken er staat, koken we bijna vaker buiten dan binnen. Het is een absolute eyecatcher in de tuin geworden. Twijfel je nog? Niet doen, gewoon bestellen bij Buitenkeukendeal. Je krijgt absoluut geen spijt!

2. marts 2026

1 woord geweldig

Na lang zoeken naar de perfecte buitenkeuken voor onze tuin, kwamen we uit bij Buitenkeukendeal, en wat zijn we blij met die keuze! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing was de service ronduit fantastisch.

Waarom wij zo enthousiast zijn:

Prachtige kwaliteit: De afwerking van het hout en de robuuste uitstraling van de meubels zijn precies zoals we hadden gehoopt. Je merkt aan alles dat hier met passie en vakmanschap wordt gewerkt. De materialen voelen ontzettend degelijk en duurzaam aan.

Geweldig meegedacht: We hadden wat specifieke wensen voor de inbouw van onze barbecue en de afmetingen van het werkblad. Het team van Buitenkeukendeal nam echt de tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en kwam met een ontwerp dat perfect in onze tuin past.

Transparante communicatie: Korte lijntjes, snelle reacties op e-mails en duidelijke afspraken. Je weet precies waar je aan toe bent, en dat wekt enorm veel vertrouwen.

Zorgvuldige levering: De bezorging en installatie verliepen vlekkeloos. De bezorgers waren vriendelijk, professioneel en gingen pas weg toen alles perfect waterpas stond en we 100% tevreden waren.

Dankzij Buitenkeukendeal is onze tuin nu helemaal klaar voor de zomer. We krijgen non-stop complimenten van vrienden en familie over hoe gaaf het eruitziet. Zoek je een bedrijf dat topkwaliteit levert tegen een eerlijke prijs, en waar klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staat? Dan hoef je echt niet verder te zoeken.

Heel erg bedankt, team Buitenkeukendeal!

14. marts 2026

Buiten koelkast

Mooie overzichtelijke buiten koelkast, maar het heeft als nadeel dat de bediening van temperatuur en verlichting aan de achterkant zit. Dit is niet handig als de koelkast in een ombouw van een buitenkeuken of bar is geplaatst, je moet de koelkast dan altijd demonteren om de instelling aan te kunnen passen.

12. marts 2026

Besvarelse fra Buitenkeukendeal

Dank je wel voor de mooie review! We hebben zeker wat met je commentaar gedaan en gaan koelkasten voeren met een display aan de voorzijde. Mocht je hem hier voor om willen ruilen dan kan dat.

Fijn contact

Fijn contact, en een mooie deal kunnen maken. Mooi product. Snelle en goede bezorging. Top service

3. marts 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Product is geleverd volledig naar wens

Product is geleverd volledig naar wens, ik had na de bestelling nog wat aanvullende vragen, deze werden snel en goed beantwoord. Enige min punt is het pop up stopcontact niet op gewenste plek zit, wel is er voor een logische plek gekozen. Maar even een korte mail/vraag was beter geweest naar mijn idee. Verder is de keuken volledig naar wens!

3. marts 2026

Super blij

Wat zijn wij blij met onze nieuwe buitenkeuken! Echt een hele mooie uitstraling. De communicatie verliep ook heel fijn. Snel en duidelijk contact maar zeker ook behulpzaam. We werden goed op de hoogte gehouden en alles is volgens afspraak geleverd. Absoluut een aanrader!

27. februar 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ons geduld werd op de proef gesteld maar keurig netjes opgelost!

Ons geduld werd op de proef gesteld, de keuken was niet op tijd klaar. De levering naar Spanje verliep zeer stroef maar dat lag niet aan buitenkeukendeals. En door hun onzorgvuldigheid was de keuken ook nog eens beschadigd. Het heeft even geduurd maar buitenkeukendeals heeft het keurig opgelost! Een pluim voor Marja en Jesper!

14. august 2025

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, deuren zitten helemaal vast, geen service

7. august 2025

Besvarelse fra Buitenkeukendeal

Wat vervelend om te horen dat de deuren vastzitten en dat je dit zo ervaart. Dit is absoluut niet de kwaliteit en service die we willen leveren.

Ik heb meteen in ons systeem gekeken, maar ik kan op deze naam helaas geen ordernummer of bestelling terugvinden.

We willen dit heel graag voor je oplossen. Zou je ons een bericht willen sturen met je ordernummer of de naam waarop de keuken is besteld? Als je hierbij ook je contactgegevens deelt, nemen we direct contact met je op om een passende oplossing te vinden.

Alvast bedankt voor je reactie!

Mauvaise finitions

Mauvaise finition…
Le meuble n’a pas été poncé et on voit les bavures de la scie sur le bord des panneaux !
Ce n’est pas un travail propre… j’ai été obligé de tout poncer et repeindre le meuble entièrement.

5. juni 2025

Besvarelse fra Buitenkeukendeal

Nous sommes vraiment désolés d'apprendre que le meuble était mal fini et que tu as dû tout poncer et repeindre toi-même. Ce n'est absolument pas la qualité que nous souhaitons offrir.

J'ai cherché dans notre système, mais je ne trouve malheureusement aucune commande à ce nom.

Nous aimerions vraiment trouver une solution ensemble. Pourrais-tu nous envoyer un message avec ton numéro de commande ou le nom exact utilisé lors de l'achat ? Nous te recontacterons au plus vite.

1 ster al teveel!

1 ster al teveel!

Een buitenkeuken besteld voor €1924 euro.
De planken zijn schots en scheef gemonteerd. Kastjes gaan na een week al niet meer dicht. Na 2 weken gebruiken vliegt het hout in de fik omdat de bbq geheel was ingebouwd in hout en de warmte dus nergens heen kon. Na veel mailen eindelijk contact maar niks wat ze deden na hun grove fout. Reviwe geplaatst maar deze wordt keer op keer verwijderd zoals ze met meeste slechte recensies doen. Koop hier zeker niet, zoek even verder zodat u een mooi product en waqr voor uw geld krijgt.

Gaat om order BKD20210405

25. april 2024

Hallo Lodewijk,

Je hebt deze reactie nu op onze verschillende reviewplatformen geplaatst. Iedere keer plaatsen we hierop dezelfde reactie, dus dat zal ik nu nog eens doen. Bij dezen dan ook nogmaals het verzoek om de gevraagde rapporten toe te sturen.

Wanneer je een review schrijft, is het wel belangrijk dat de feiten op de juiste manier worden weergegeven:

3 juni 2022: Je hebt de buitenkeuken ontvangen. Hierna hebben wij nooit een melding ontvangen dat de deuren van je keuken niet goed zouden sluiten.

10 augustus 2022: Je maakte de melding dat de buitenkeuken in brand was gevlogen. We hebben hierover direct telefonisch contact met je opgenomen om dit samen op te lossen. Onze inbouwbarbecues zijn speciaal onderworpen aan hittetests. De leverancier (Grandhall) gaf na inspectie direct aan dat de barbecue niet juist was aangesloten en in contact stond met de gasslang.

Expertise: Omdat je aangaf dat dit niet het geval was, hebben we afgesproken dat je een brandexpert kon inschakelen. Als hieruit zou blijken dat de fout niet bij jou lag, zouden wij uiteraard alles vergoeden. Op 28 september 2022 gaf je aan dat de expert was geweest en het rapport onze kant op kwam. Op 15 oktober 2022 hebben we hier nogmaals naar geïnformeerd en gaf je aan dat het eraan kwam. Dit document hebben wij echter nooit ontvangen.

Ons aanbod: Ondanks het uitblijven van het rapport, hebben we uit coulance nog het volgende aangeboden:

De barbecue mocht geretourneerd worden.

Een financiële tegemoetkoming van € 450,-.

We lossen elke klacht graag op om iedere klant tevreden te stellen met een prachtig product. Als er vervolgens niet meer wordt gereageerd en afspraken niet worden nagekomen, vinden we het niet terecht dat ons dit wordt verweten. Dit blijft dan ook ons standpunt.

Team Buitenkeukendeal

Læs mere om andre typer anmeldelser.