Een super mooi product, aangeboden door een ontzettend aardig en hulpvaardig team. Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!

Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Se mere

Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Se mere

1. Møbelfabrikant

We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Buitenkeuken close

Top service! En product was naar wens.

6. maj 2026

top service

Top service, Snelle afhandeling van bestelling,alles was ook compleet. Buitenkeuken is fantastisch.

4. maj 2026

Alles geleverd volgens afspraak

Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een aanrader!

1. maj 2026
STILT-logo

Besvarelse fra STILT

Bedankt voor de leuke review! En erg veel plezier met je aankoop.

top bedrijf

We zijn super geholpen in de showroom
Daarna alles goed verlopen zoals besproken
Levering ✅
Bouwpakket ✅
Alles top aanwezig in het pakket
Resultaat helemaal top ✅

28. februar 2026
STILT-logo

Besvarelse fra STILT

Super bedankt voor de leuke review Emily, we hopen dat je er veel plezier van hebt.

Top service

Top service
Helemaal compleet en netjes geleverd en goede nazorg voor als je vragen hebt of er niet uit komt.

Nu wachten op het mooie weer en genieten van onze buitenkeuken

13. marts 2026

Mooie praatjes, waardeloze uitvoering

Wij kochten een groot op maat tuinhuis. Het mooie verhaal op de website, de mogelijkheden om het naar wens aan te passen en leuk contact voor de koop waren doorslaggevend. Helaas viel dat in de praktijk flink tegen. In het geleverde was absoluut geen rekening gehouden met de gezamenlijk besproken aanpassingen. Daardoor veel materiaal niet geleverd en uitloop tijdens de bouw. Ook kostte het bouwen veel meer tijd want - ook al staat het overal - het meeste materiaal was niet op maat gezaagd. Ook veel keuzes direct in het moment moeten maken omdat er zo slecht rekening was gehouden met de aanpassingen. Dat heeft geresulteerd in een veel minder mooi uiterlijk. Ook de Close buitenkeuken die we erbij bestelde stelde teleur: werd geleverd met schots en scheef hout, totaal getordeerde staanders.

De totale onverschilligheid en lakse reactie daarna was een ontzettende domper. Bijvoorbeeld: geen uitleg waarom het bouwpakket tuinhuis 4,8 meter hoog was ipv de 3,11 meter in de offerte, dat leverde een hoop problemen op met de rookgasafvoer van de houtkachel, het dak bleek immers ineens 1,60 meter hoger dan gepland. We hebben veel extra kosten moeten maken om dit in orde te krijgen.

Tot op heden geen reactie op vragen in meerdere mails. Men vond het zo wel prima. We hadden immers betaald... Ik zou twee keer nadenken voordat je hier een duur tuinhuis bestelt. Bij ons heeft het een vervelende bijsmaak gegeven die nog steeds niet weg is.

1. oktober 2025

Goede en laagdrempelige communicatie…

Goede en laagdrempelige communicatie via whatsapp. Betrouwbaar, snelle levering. Het betreft een hoek buitenkeuken in 2 delen. Een uitdaging om dat goed in elkaar te laten vallen maar het resultaat is zeer strak. In 1 woord: vakmanschap!

27. januar 2026

Service top, kwaliteit wat minder.

De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor ik dit zelf heb moeten aanpassen.

Door het vochtige weer de afgelopen weken is het hout gaan uitzetten en het stenen blad losgekomen van de achterkant en klemmen de deurtjes van de buitenkeuken.

18. januar 2026

BBQ meubel …

Wij hebben het BBQ-meubel afgemonteerd laten bezorgen. De communicatie had beter gekund, maar uiteindelijk is alles goed opgelost en werd er fijn meegedacht. Het dak bleek te lekken, waarna direct extra dakbedekking is opgestuurd om dit te verhelpen. Inmiddels hebben we al meerdere keren met veel plezier op de kamado gekookt. Erg blij met het resultaat!

17. januar 2026

Leuke showroom goede service

Leuke showroom, we hadden een bouwpakker geregeld door mijn zoon Thijmen Schoorl. Als je handig bent geen probleem anders zou ik zeker adviseren hem te laten bouwen. Goede service want er ontbrak een plankje en die werd gewoon netjes toegestuurd. We gaan genieten van onze buitenkeuken Kamado (diepe versie)

30. december 2025

Top hout,Top bedrijf,Top team

Het begon met het zelf samenstellen van onze blokhut met overkapping en het snelle oppakken van de offerte. Duidelijke communicatie t/m aan de levering. En daarna nog de interesse in het proces. Super douglas hout, super team, super bedrijf! Aan iedereen aan te raden!

11. december 2025