Bilen bliv gjort ren på 60 minutter indvendig og udvendig. Få helligdage på fælger, men de var nemt at fjerne med en klud. Ellers super udført arbejde af to venlige hårdarbejdende mænd. Super tilf... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Med SteamRex behøver du ikke at rulle haveslange og højtryksrenser ud, ej heller behøver du poletter til støvsuger eller holde i kø foran vaskehallen. Vi kommer til dig privat eller på dit arbejde mellem kl. 07:00 og 20:00. Så du kan bruge tiden på vigtigere ting end bilvask!
Fredericiagade 25B, 2. sal, 6000, Kolding, Danmark
- info@steamrex.com
- steamrex.com
Det tager typisk over 1 måned at svare
Ingen service
Ingen service !
Bestilte i god tid. Talte m chauffør dagen før.
Ikke en bil eller lyd til aftalt tid kl 14.30 skrev og ringede. Ikke en lyd. Kl 17 ringede en som sagde Hallo. Spurgte om der ikke var ringet? Nej intet. Så kunne jeg booke igen.
Nej tak og fandt en anden som gav perfekt løsning til tiden

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Vores bil var super flot efter…
Vores bil var super flot efter rengøring både indvendig og udvendig 👍. Desuden var det en yderst behagelig medarbejder, der udførte opgaven 👍🥀👍🥀
Super ren bilen 🙂
Bare let og i orden
Let at bestille, kom til tiden, fint resultat, rimelig pris
Helt ren bil
Ankomst til tiden. Meget effektiv og flot rengøring, hvor selv hundehår blev fjernet.
Helt igennem en god service og et godt resultat.
SteamRex
Dejlig ren bil, søde imødekommende mennesker. God kundeservice.
Fremragende service
Endnu en perfekt rengøring fra Steamrex! Payman i vogn 2307 har gjort et fantastisk stykke arbejde. Ligesom at få en ny bil
Mangelfuld
Lav overflyvning. Større flader var OK rengjort, men mange steder var rengøring mangelfuld eller slet ikke eksisterende. Pengene givet dårligt ud og selskabet afviste i øvrigt min klage.

Super service.
Super service.
Fantastisk flot bil både udvendig og indvendig. Behagelig og kompetent personale.
Kan klart anbefales.
God service og godt resultat👍
Tidsplan holdt og venlig medarbejder…
Tidsplan holdt og venlig medarbejder ligesom rengøring samlet set er “godkendt” omend finisheden halter i hjørnerne. Bilerne virkede ikke 100 % rengjorte i kabinen så sammenholdt med prisen kunne der godt være gjort lidt mere at komme helt i mål.
Som altid et godt stykke arbejde og de…
Som altid et godt stykke arbejde og de 2 unge herrer var yderst professionelle og behagelige og effektive.
Perfekt rengøring
Perfekt rengøring. Tog sig den nødvendige tid til en snavset bil, den ny står totalt ren inde og ude.
Jeg bestilte rengøring af bil
Jeg bestilte rengøring af bil, let og uden problemer online.
Efterfølgende blev tiden udsat 2 timer, 2 timer senere aflyst. Ny tid blev tilbudt 3 dage senere med nyt klokkeslæt, 1 dag før udsættes tiden 4 timer.
30 minutter før tidspunktet for den accepteret udsættelse, aflyses tiden endnu engang. 😞
Stol ikke på aftaler indgået med STEAMREX

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Meget professionel og grundig…
Meget professionel og grundig rengøring, både inde og ude. Bilen skinner som ny.
Venligt og meget imødekommende personale. God opdatering på sms i forhold til aftaletidspunkt.
Bilen bliv gjort ren på 60 minutter…
Bilen bliv gjort ren på 60 minutter indvendig og udvendig.
Få helligdage på fælger, men de var nemt at fjerne med en klud.
Ellers super udført arbejde af to venlige hårdarbejdende mænd.
Super tilfreds!
Super nem og effektiv bilvask
Jeg bookede SteamRex til at komme hjem til mig, og det fungerede perfekt. Bilen blev skinnende ren uden at jeg skulle bruge tid i vaskehallen.
Fint arbejde
Kom til tiden, meget sød og imødekommende medarbejder. Bilen blev fint rent til fornuftig pris. Måske SteamRex kan overveje rengøringsmidler med mindre odør? :)