Bilen bliv gjort ren på 60 minutter indvendig og udvendig. Få helligdage på fælger, men de var nemt at fjerne med en klud. Ellers super udført arbejde af to venlige hårdarbejdende mænd. Super tilf... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Med SteamRex behøver du ikke at rulle haveslange og højtryksrenser ud, ej heller behøver du poletter til støvsuger eller holde i kø foran vaskehallen. Vi kommer til dig privat eller på dit arbejde mellem kl. 07:00 og 20:00. Så du kan bruge tiden på vigtigere ting end bilvask!
Fredericiagade 25B, 2. sal, 6000, Kolding, Danmark
- info@steamrex.com
- steamrex.com
Det tager typisk over 1 måned at svare

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Tilbyder ydelser, de ikke kan levere
Bestilte en grundig rengøring af min datters bil, som en gave til hende. Desværre blev resultatet, at jeg brugte over en måned på at snakke med kundeservice (responstid 24-72 timer) for at forsøge at få et forbedret resultat, kun for at måtte betale 600kr. for nogle rensede sæder, hvilket var den eneste del af opgaven, der blev udført ok. Resten har jeg selv måtte rette op på. Havde bestilt rengøring ude og inde + ekstra for hulrum, sæderens og ekstra beskidt, da himlen var ret beskidt. Jeg var meget tydelig omkring denne del af opgaven, og alligevel kom de først efter næsten 3 uger fra første 'rengøring' frem til, at de slet ikke renser himlen i biler. Det står der ellers på deres hjemmeside, at de gør, og jeg havde ikke bestilt opgaven, hvis det ikke var tilfældet. Ved første behandling havde jeg flg. bemærkninger: Ikke vasket udvendigt, ikke rengjort i hulrum, vinylrens-rester på alle flader, bakspejl ikke pudset, himmel ikke rengjort som aftalt. V. andet forsøg sendte firmaet samme mand, som helt sikkert ikke havde forstået opgaven. Her var bilen blevet lidt renere udenpå, men alt andet det samme som ovenfor. Kan ikke anbefale denne ydelse, den er ikke den høje pris værd - og du kan gøre det meget bedre selv, og hurtigere.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Kan ikke anbefale dette firma
Har fået et par rengøringer som var til 4-5 stjerner, men de sidste 3 rengøringer jeg har fået er under alt kritik. Fik en “erstatningsrengøring” den ene gang, da bilen simpelthen ikke var gjort ren udvendigt. Efterfølgende rengøringer har været sjusket indvendigt med venylpleje, som har givet misfarvninger/farveforskel på venylen af døre og bagagerum. Derudover opdager jeg, at min ene ventilationsrist er knækket/ødelagt, men de ville ikke tage ansvar for skaden. De mente ikke det var sammenhæng mellem skaden og deres rengørings til trods for de slet ikke havde set skaden? Og til trods for, at jeg går udfra de tørre over rist og foretager ventilationsrens? Jeg havde købt et abonnement ud fra de første par rengøringer jeg fik, da jeg som sagt var tilfreds - men det er da hurtigt afmeldt igen. Rengøringen blev foretaget Ballerup området.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Aflyser samme dag selv om man har booket mange uger i forvejen
SteamRex bekræftede allerede 11/9-25 vores aftale til i dag, 4/10-25. For 2 dage siden fik vi endda en SMS-bekræftelse – men den lovede SMS med det præcise tidspunkt dagen før kom aldrig.
I går ringede vi flere gange (20-35 minutters kø hver gang). Kom endelig igennem (var smidt af 1 gang). Beskeden var, at ruten endnu ikke var planlagt, men at man ville rykke for det, og vi derefter ville få en SMS. Til sidst måtte vi sende en e-mail. Svaret kom først her til morgen: “Vi har leveranceproblemer og kan først komme efter 13/10-25.”
Altså: de bekræfter, lover – og på selve dagen hvor bilen skal klargøres, aflyser de i sidste øjeblik med en dårlig undskyldning. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Resultat: vi har spildt hele dagen. Havde vi fået besked i tide, kunne vi have fundet en anden løsning – i stedet må vi nu selv klargøre bilen, fordi den skal afleveres i morgen tidlig.
Dette er ikke bare dårlig service – det er brud på en aftale. Vi bruger aldrig SteamRex igen og kan kun advare andre mod at stole på dem.

Aflyser ofte, utilregnelige.
Vi har oplevet flere gange, at Steamrex aflyser aftaler med meget kort varsel, nogle gange på selve dagen. Vi har netop fået en SMS med aflysning, uden nogen tidshorisont på hvornår de får tid igen. Dette er efter vi allerede har ventet 1,5 uger på rengøring, fordi der var så lang ventetid på at få dem ud. Dette trods vi giver dem HELE dagen til at komme, dvs. 8-20, for at være så fleksible som muligt! Når det endelig er lykkes at få dem ud ved tidligere aftaler, overser de ofte noget (f.eks. 3 fælge rengjort, mens det 4. er efterladt beskidt), eller den ansatte ringer konstant og vil have én til at komme ud og se det færdige arbejde, og rose deres arbejde mens de står der. Meget irriterende at blive ringet op flere gange og bedt om at komme ud til bilen, bare for at den ansatte kan snik-snakke. Vi booker jo netop rengøring så vi IKKE skal stå og bruge tid på det selv, så er det virkelig forstyrrende at den ansatte ringer os op flere gange, hvor vi må gå fra hjemmarbejdet/online møder fordi vi tror det er vigtigt, og så er det bare for at fremvise hans arbejde og tigge os om at give ham 5 stjerner.
Generelt har der næsten altid været aflysninger og problemer, når vi har haft dem ude. Og nu det seneste, hvor de aflyser 1 hverdag før, og skriver at de reelt ikke ved hvornår de kan sende nogen ud i vores område (Djursland) igen. Forrige sommer aflyste de den samme aftale 3 (!) gange, før det lykkes dem at sende en ansat og udføre opgaven.
Der er problemer eller aflysninger stort set hver gang, så jeg tror vi opgiver, og forsøger at finde et andet firma til at løse opgaven. Steamrex er åbenbart ikke interesserede i at servicere Djursland.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Føler mig godt og grundigt snydt for…
Føler mig godt og grundigt snydt for 1412 kr💸💸💸💸💸ikke pengene værd.
Min bil bliver ikke voldsom beskidt, da det kun er mig der bruger den, og da jeg er hysterisk med orden og rengøring.
Men tænkte jeg ville flotte mig med en summersaver rengøring, med lidt xtra tilkøb, hvor bilen kom til at dufte som ny og vinyl ville blive frisket op, der ville blive støvsuget xtra grundigt og mit førersæde ville få en rigtig dyb rengøring mm
Ja der var simpelhen ikke grænser for, hvor ren og fin min bil ville blive.
Men det billede udeblev fuldstændigt 😳
Selvfølgelig kunne jeg godt se den var vasket udenpå, men dækshine ? Voksbehandling ? og jo var den klistret ind i vinylrens her og der, og så var der forsøgt støvsuget og føresædet var knas tørt🤔.
Denne gang skulle medarbejderen også bruge strøm, det skulle der ikke bruges sidste gang.
Alt i alt en trist dyr oplevelse, når jeg sidste gang var helt op og ringe over deres fantastiske arbejde, for der var bilen virkelig blevet flot 👍🏻
Medarbejderen der var her og rengøre bilen, er der bestemt ingenting at udsætte på, han var utrolig venlig og sød og kom til tiden.
Han har helt sikkert og uden tvivl forsøgt at gøre sit bedste i den bagende sol, hvor han selvfølgelig fik tilbudt lidt at drikke, imens han arbejdede.
Men til 1412 kr
tak, men NEJ TAK. 🙈☹️😔
Pga alvorlig sygdom i familien kommer min anmeldes først nu.

SteamRex
Talte ikke meget med medarbejderen men hun var sød og venlig og gjorde et godt stykke arbejde

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Det kunne have været så fint
Det ville have været bedre hvis et barn på 4 år havde gjort bilen ren og hvis kundeservice var betjent af børn ville det også være bedre.
ØV - Det så ellers så fint ud.... Tror det er et "lukkeklart" firma.
………
Tak for det fine svar på min uhøflige og latterlige anmeldelse, men I må bare erkende at det er helt til grin at bruge tid på at gøre sin bil klar til en 2-3 timers grundig rengøring, for at få under 1 times rengøring til 2300,- og når man brokker sig, så får man kun tilbud om halv pris op til flere gange, fordi ens svar ikke læses.
End ikke en ny behandling kunne I tilbyde, til trods for at jeg gerne ville betale fuld pris. Undskyld, men det er helt til grin og jeg forstår slet ikke jeres forargelse over min anmeldelse, når I selv behandler jeres kunder elendigt.
Fakta er fakta og I har på det skammeligste spildt min tid og ikke løst opgaven. Hvad havde I forventet ?

AFLYST 3 timer efter aftalen skulle være udført
Bestilte tid i sommer og valgte 30/09 da jeg skulle aflevere bilen næste morgen. Valgte tidsrummet 8 - 16, for at give Steamrex muligheder for planlægning.
To dage før fik jeg SMS og påmindelse.
Dagen før fik jeg SMS med endelig tidspunkt, kl. 12:15 (planlagt tid).
Kl. 13:59 fik jeg en SMS, hvor det oplystes, at Steamrex var ca. 20 minutter forsinket!!
Kl. 15:32 fik jeg så SMS om, at den rengøring jeg havde bestilt til i morgen!! Desværre ikke kunne imødekommes, men at de ville finde et andet tidspunkt og en god pris.
Jeg kan ikke bruge det, da bilen ligesom er afleveret.
Fik afbuddet så sent, at det ikke var muligt at finde alternative udbydere.
Kan se, at jeg ikke er den eneste kunde i denne uge, men et afbud på dagen. Dvs. at problemet ikke var eller er nyt.
Rettidig omhu ville være at have kontaktet mig i god tid, så jeg kunne ændre planer.
Nu måtte jeg selv i gang i løbet af aftenen.
Yderst ringe eller skal jeg sige ikke eksisterende kundeservice. Vil advare alle om at benytte Jer.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Super fin rengøring men manden som…
Super fin rengøring men manden som rengjorte bilen har ødelagt en plade i vores dør så alt i alt har vores oplevelse med dette firma kostet os mellem 6-7 tusind for at fixe vores bil har prøvet at få fat i ledelsen men dem kan man ikke få fat i sår nu går jeg til advokat hold jer væk

Ikke prangende arbejde
Jeg har lige haft besøg af to Personer fra jer. Meget flinke folk.
Men deres arbejde er ikke prangende.
Jeg har betalt for en indvendig og udvendig behandling samt betalt ekstra for vinyl behandling indvendig og ekstra fælge rens. Hertil ville i give en gratis voksbehandling.
Bilen var ikke rengøring udvendigt. Jeg har selv måtte fjerne pletter på vinyl mange steder Fælgerne er kun rengjort overfladisk. Den fik ikke en voksbehandling. Det kan ikke være rigtigt at jeg selv skal bruge 45 minutter på at rengøre det sidste når jeg har betalt jer for det.
Så jeg mener ikke at jeg har fået det jeg har betalt for. Hvis det er jeres standart, så kommer jeg ikke til at bruge jer igen.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Aflyst på dagen, elendig service.
Bestilte en tid for 18 dage siden, hvor jeg noterede at bilen skulle være gjort rent senest kl 12, da jeg skal aflevere bilen.
Dagen inden bliver jeg informeret om at de først kan gøre bilen rent kl. 12.
Jeg klager og får tiden ændret til kl. 10. hvor de så kl 8 om morgenen skriver at de ikke kan finde tid til at gøre den rent alligevel.
Så uden mulighed for at bestille ved andre mm. brugte jeg min frokost pause på at gøre bedst muligt rent, og forventer nu en regning på ca. 2.500 kr. fordi leasing selskabet skal gøre den rent.
Kæft hvor kan i ikke være det bekendt. skam jer.

SteamRex dukkede ikke op
Jeg skulle have haft besøg i går d. 27/9 kl. 08.00 til rengøring af to biler. Kl. 08.30 kommer en sms med, at SteamRex er 30 minutter forsinket. Kl. 10.30 ringer de og fortæller, at de ikke kan komme denne dag, men i stedet dagen efter. Jeg fortæller der er vigtigt de så er her kl. 08.00, da vi skal bruge bilerne. Der kommer nye bekræftelsesmails og alt er godt. Næste dag dukker de ikke op og ringer igen og fortæller, at de ikke kan komme.
Det virker helt vildt underligt først at finde ud af, at de ikke kan komme, før efter personen skulle være igang med arbejdet. Frustrerende at planlægge sin weekend efter og ingen ydelse få.
Jeg forsøger mig med et andet firma i stedet.

Overholder ikke aftaler
Firmaet overholdt ikke den aftale, der var indgået om tidsramme for bilrengøring, og var ikke villig til at påtage sig ansvaret for dette ved fx at tilbyde passende kompensation.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Utrolig flittig og dygtig mand
Utrolig flittig og dygtig mand. Bilen er som ny igen.

Nemt og effektivt
Nemt. Behagelig medarbejder. Flot resultat (fik kun indvendig rengøring). Nem bestilling og betaling

Ødelagt skærm
Efter indvendig rengøring satte jeg mig ind i bilen og touchskærmen til navigationen virkede ikke med berøring mere. Ham der havde rengjort den sagde den bare skulle tørre. Skrev til steamrex men de vil ikke påtage sig skylden og siger det en kendt fejl på den bil model. Bilen skulle sælges og jeg ender med at få den solgt til en markant lavere pris på grund af dette. Kan ikke anbefale dem pga denne svinestreg.