Bilen bliv gjort ren på 60 minutter indvendig og udvendig. Få helligdage på fælger, men de var nemt at fjerne med en klud. Ellers super udført arbejde af to venlige hårdarbejdende mænd. Super tilf... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Med SteamRex behøver du ikke at rulle haveslange og højtryksrenser ud, ej heller behøver du poletter til støvsuger eller holde i kø foran vaskehallen. Vi kommer til dig privat eller på dit arbejde mellem kl. 07:00 og 20:00. Så du kan bruge tiden på vigtigere ting end bilvask!
Fredericiagade 25B, 2. sal, 6000, Kolding, Danmark
- info@steamrex.com
- steamrex.com
Det tager typisk over 1 måned at svare
NUL STJERNER
Vi bestilte tid til rengøring af 2 biler medio oktober. Firmaet dukkede aldrig op til aftalt tid i dag d. 12/11-2025. Telefonnummer som er anført på hjemmesiden virker ikke.
Meget træls!!
Kan forstå på et par andre anmeldelser her på Trustpilot, at SteamRex sandsynligvis er gået konkurs.

Bestilte Steamrex den 2/11 til i dag
Bestilte Steamrex den 2/11 til i dag. Fik svar, at de ville sende besked senest i går om, hvornår de kom. Da jeg intet havde hørt prøvede jeg at ringe men tlf.nummeret virkede ikke, derpå sendte jeg e-mail, som kom tilbage fordi mailadressen ikke eksisterer.
Så det er vist tydeligt, at Steamrex ikke længere eksisterer 🙄. Men problematisk, at de ikke har taget deres website ned!
Konkurs?

2 gange uden held
Har booket dem 2 gange uden held - Vi er en større virksomhed og der kan de ikke overholde deres aftaler. Første booking, blev bekræftede, fik sms på dagen på tidspunktet om de aflyste tiden. Har booket en ny tid, her mødet de slet ikke op til aftalen trods bekræftede booking.

Effektivt og grundigt arbejde
Effektivt og grundigt arbejde. Høflig og opmærksom betjening.
Medarbejderen Amin gør det godt!

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
STEAMREX er gået konkurs og jeg er…
STEAMREX er gået konkurs og jeg er brændt inde med et gavekort på 1200kr!!
Der sælges stadig gavekort på deres hjemmeside....FLOT!!

Ingen kontakt. Penge spildt
Har købt rengøring på abonnement. Fik mail om at de kom - men har aldrig hørt fra dem. Ikke muligt at ringe og de svarer ikke på mail. Hold jer væk!

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Bestilt rengøring i god tid og fik mail…
Bestilt rengøring i god tid og fik mail på bekræftelse. Får dog aldrig SMS med præcis tid og firmaet udebliver:-(

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Efter rengøring påpeger jeg at der er…
Efter rengøring påpeger jeg at der er kommet hvide pletter på plastik inden i bilen fra noget af det rengøringsmidler de har brugt, han siger at han ikke kan få det af og bilen er ikke gjort ordentligt ren. Jeg ringer til kundeservice og påpeger fejlen vi bliver enige om at jeg skal få et tilbud fra et værksted hvad det vil koste at udbrede fejlen. Da jeg vender tilbage med tilbudet fra værkstedet beder stremrex om min bank oplysninger så de kan overføre penge, jeg modtog aldrig min penge, har skrevet til dem flere gange og kan nu ikke få fat i dem på telefon.
Kan ikke anbefale dem.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Er Steamrex Gået konkurs?
Er Steamrex Gået konkurs?
Bestilte rengøring af min bil for en måned siden, og på det tidspunkt kunne man godt få fat i deres kunde service.
Rengøringen skulle udføres i dag, men den lovede sms dagen før kom aldrig og da jeg så læste de seneste anmeldelser her på Trustpilot, forsøgte jeg at ringe til dem. Men deres nummer virker til at være lukket.
Derfor var det åbenlyst for mig at de ikke ville komme.
Kan absolut ikke anbefale Steamrex.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Fin rengøring - hvis de dukker op!
Jeg har før brugt dette firma og fået en meget fin rengøring.
I dag skulle de komme mellem kl. 15-19. Jeg skulle modtage en sms senest dagen før med et nærmere tidspunkt. Det fik jeg ikke (jeg har fået en mail med min bestilling).
I dag skynder jeg mig hjem fra arbejde, tømmer bilen og venter.
Jeg prøvede at ringe flere gange, hvor deres telefon meldte fejl. 1 gang kom jeg igennem og kunne trykke 1 for kundeservice. Efter at have ventet i 30 min kunne jeg indtaste mit nr og blive ringet op. Det er nu lidt over 4 timer siden! De sidste 3 timer har jeg prøvet at ringe, men den ringer slet ikke op længere.
Nu har jeg måtte lave en aftale med et andet firma (som man kan ringe til) og fået en aftale i morgen. Det er heldigt når bilen skal afleveres i morgen eftermiddag.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Den service der købes kan ikke udføres eller bestilles.
Kommer ikke som aftalt og de ved ikke om eller hvornår de så kan komme.
Jeg blev den mandag den 20 oktober ringet op af en venlig sælger der spørger om jeg har fået en sms fra steam rex? det fortæller jeg at jeg har søndag den 19 oktober, , og deri står bla. "de glæder sig til at komme om to tage." altså tirsdag den 21.
hun svarer "nå, du skulle have haft en hvor vi melder afbud da vi ikke kan gøre din bil ren" . jeg svarer "det var da ærgeligt men det er hvad der sker".
Jeg spørger til en ny tid og her får jeg at vide, "det kan jeg ikke få, da de har mistet samarbejdspartneren der gør bilen ren, så hun ved ikke hvornår der eventuelt kommer en ny ny. og jeg kan derfor heller ikke få en ny tid."
Jeg spørger til om jeg kan opsige mit abonnement så, hun svarer så må du sende en mail, det kan hun ikke gøre. Mail sendt.
Lidt ærgeligt da det er den eneste service jeg forventer lavet fra jeres firma, men det er den eneste service i ikke kan levere, eller ved hvornår kan leveres.

4 aflysninger i streg!
4 aflysninger i streg fra august til oktober. Hver eneste gang med begrundelsen “meget uventede udfordringer”. Det er fuldstændig uholdbart og stærkt kritisabelt. Har nu sat mit abonnement i bero og vil kraftigt opfordre andre til at gøre det samme. Bor på Sydfyn.

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Under rekonstruktion - leverer ikke det, der er betalt
Har med stor fornøjelse benyttet Steamrex de sidste fire-fem år med abonnement. Så ville lige se, hvornår næste rengøring frigives. Det skulle den have været 4. oktober. Men der var ingen rengøring. Så jeg gravede lidt dybere og kan se, at Steamrex er under rekonstruktion. Så den rengøring må jeg nok kigge langt efter - sammen med de fire gange 212 kr., jeg har betalt i abonnement de sidste fire måneder

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
AFLYST grundet uventede udfordringer!
AFLYST grundet uventede udfordringer!
Havde en tid mandag den 20. oktober, men har fået besked om at den er aflyst. Der er ingen erstatningstid, ligesom jeg nu er nervøs for om mit gavekort er værdiløst.
ØV!

Aftale aflyses meget sent
Havde aftalt rengøring af bil i min indkørsel og havde arrangeret at være hjemme og tømt hele bilen og bliver om eftermiddagen dagen før aflyst. Må side længe i kø for at få at vide at jeg først kan få en ny tid 2,5 uge senere. Meget dårlig oplevelse indtil videre. Nu er jeg spændt på om næste aftale overholdes og om rengøringen lever op til forventningerne.
Lad være!! Dine børn på 10 år kan gøre det langt bedre.
Bestilte total rengøring af min VW Touran. Valgte selv at betale ekstra, da den var ekstra beskidt. Resultatet ligner noget der er løgn. Har betalt knap 2000,00 kr hvilket ærgrer mig at jeg gjorde. Svarede på en tilfredshedsundersøgelse jeg fik på mail. Firmaet ringede mig op og bad om dokumentation. Jeg sender 6 fotos af fejl og mangler. Hører intet tilbage. 5 dage senere spørger jeg til om de har modtaget mine billeder. Intet svar. 9 dage senere ny rykker. Stadig ingen reaktion. Vi finder fortsat steder i bilen som han slet ikke har berørt med hverken støvsuger eller klud. Kan absolut ikke anbefale et firma som ikke vil håndtere en reklamation.
Stribevis af aflysninger- svært at opsige abonnement
Stribevis af aflysninger gennem tre måneder
Aflysninger med kort varsel og med vekslende begrundelser- nu med besked om at de slet ikke kører i mit område længere. Og de beder om min tålmodighed. Nu har jeg ventet i tre måneder. Ved kontakt til kundeservice kan de heller ikke anvise hvilken by jeg ellers skulle køre til. Nu vil jeg opsige abonnement og det vil de have penge for! Begrundelsen er at en behandling er frigivet- men de kan desværre ikke levere ydelsen- det er alligevel ca 800kr af mine penge som de gerne vil beholde. Det er jo svindel. Kan bestemt ikke anbefale dette firma. Upålideligt.
De aflyser,giver ny tid
De aflyser,giver ny tid. Glemmer så at sende sms om det nøjagtige tidspunkt dagen før. Jeg rykker. Desværre,den tid er aflyst.
Sidste gang betalte jeg for hundehår,da bilen skulle sælges. De havde så lige glemt bagagerummet
Bestilte til to biler til D14/10
Bestilte til to biler til D14/10
Bestilling lavet D 29/9
Fik sms D 12/10 om at nu kunde jeg godt glæde mig
Blev så ringet op i dag med en aflysning med begrundelse at de hade opsagt deres samarbejdes partner i mit område.
Her til eftermiddag tilbyder de stadig rengøring i mit område.
Virker som et useriøs firma som ikke har styr på deres ting

Besvarelse fra SteamRex Danmark Aps
Aflyser, vil ikke betale penge tilbage, ingen kontakt
SteamRex er en virksomhed, der ikke overholder sine aftaler, ikke leverer den betalte ydelse og ikke svarer på henvendelser. Jeg vil derfor fraråde andre at indgå løbende aftaler med SteamRex.
Jeg har haft en løbende aftale med SteamRex om bilrengøring, men virksomheden har aflyst fire gange med kort varsel og uden nogen begrundelse – både mine egne bookinger og min hustrus.
Når man betaler for en fast aftale, skal man kunne regne med, at ydelsen bliver leveret. Det gør SteamRex ikke.
Efter gentagne aflysninger meddelte jeg, at jeg ville ophæve aftalen og bede om tilbagebetaling for de måneder, hvor rengøringen ikke blev udført. Det afviste de med den forklaring, at “rengøringen er frigivet” – en forklaring, der ingen mening giver, når de selv udebliver fra de aftalte tider.
Efter deres svar er det ikke længere muligt at komme i kontakt med virksomheden.