Jeg er generelt godt tilfreds med SRS multiservice. Det passer mig godt, at de kommer ud i par, og de er generelt godt uddannede, hurtige og effektive. Dog oplever jeg, at når de skrifter team, skal v... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 13 af de 13 bedste virksomheder i Rengøringsservice
- nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Rengøringsfirma
- nr. 10 af de 10 bedste virksomheder i Erhvervsrengøringsservice
Hos SRS Multiservice tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, hvor vi sætter en ære i at imødekomme netop jeres unikke behov. Vi specialiserer os i grønne rengøringsløsninger og effektive serviceydelser, der skaber et rent og sundt miljø, uanset om det drejer sig om privatboliger eller erhvervslokaler. Vores mål er at levere den bedst mulige service, tilpasset jeres ønsker og krav, så I kan få et resultat, der lever op til jeres forventninger. SRS Multiservice er mere end bare et rengøringsfirma – vi tilbyder service, kvalitet og fleksibilitet som kerneværdier, uanset om vi servicerer jeres hjem eller arbejdsplads. Vores mission er at lette hverdagen for både private og virksomheder ved at levere pålidelige og stabile services præget af høj kvalitet. Hos os møder du engagerede og pålidelige medarbejdere, der leverer professionel rengøring skræddersyet til netop dine behov.
Gefionsvej 8F, 3400, Hillerød, Danmark
- Srservice@srsmultiservice.dk
- srsmultiservice.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi har brugt SRS til rengøring i vores…
Vi har brugt SRS til rengøring i vores lejlighed igennem flere år. Vi har altid oplevet at standarden var god og at dialogen med SRS var nem og venlig.
God rengøring
Rengøringen er af OK niveau
Rengøringen er af OK niveau. De er hurtige og effektive, måske ikke lige så grundig som man selv ville være, men til gengæld slipper man så også for det. Der er også lidt forskel på grundighed afhængig af, hvem der kommer og gør rent.
Fast og venligt rengøringshold, nemt firma at tale med.
Både rengøringspersonalet og administrationen er kompetente og hjælpsom.
Jeg oplever at det er stort set altid det samme rengøringshold der kommer til vores hus, og det betyder noget for vores tryghedsfølelse.
tak---godt tilfreds----er meget glad…
tak---godt tilfreds----er meget glad når de samme unge folk møder op---vi kender hinanden-----tak også henvendelser til kontor når aflysning er skal gøres---alt ok-----vh.Hanne
Det er ok rent
Det er ok rent, kunne være mere grundige. Næsten altid ny personale og hver gang er de forvirrede over hvis de skal rengøre 1. Sal.
helt i orden efter aftalen
Ok rengøring dog svingende grundighed
Ok rengøring, dog ikke særlig grundig. Vil man have tip top rengøring må man selv gå det efter, der bliver ofte sprunget over hvor gærdet er lavest.
Virkelig god rengøring
Virkelig god rengøring
Altid dejligt at komme hjem til …
Kan varmt anbefale dem til andre
God og stabil service
God og stabil service. Vi har brugt SRS Multiservice gennem mange år. Venlige og imødekommende medarbejdere fra teams der kommer fast. De er også gode til at håndtere vores hund.
Når det er mænd har de aldrig støvekost…
Når det er mænd har de aldrig støvekost med og damerne er mere omhyggelige
Stabilt og ordentligt
Stabilt og ordentligt. Medarbejderne medbringer selv industristøvsuger og øvrige rengørings rekvisitter.
Trofast og venlig service
Trofast og venlig service. Gode til at tage toppen af skidtet i vores lille hjem.
Fin service flinke medarbejdere
Altid super fleksible og god…
Altid super fleksible og god kundeservice. Rengøringen er super fin.
Jeg anbefaler IKKE dette firma!
Jeg fik et godt tilbud fra start og en liste over, hvad de ville gøre rent og hvor ofte. Det virkede super professionelt, men da først rengøringen blev udført, blev jeg ret skuffet. Den var sjusket og mangelfuld. Der blev slet ikke overholdt de ting der var aftalt fra start. Da jeg henvendte mig til kundeservice og spurgte ind til forklaringen om manglende rengøring, valgte de at lade være med at svare.
En af gangene, dukkede de også op, uden for aftalt tid og det passede super dårligt.
Da jeg valgte at opsige rengøringen, skulle de lægge nøglen i postkassen, men det glemte de og jeg måtte henvende mig til dem igen. Deres svar til ovennævnte var at de ville vende tilbage. Der var ingen undskyldning eller beklagelse. Da jeg ikke havde hørt nærmere fra dem efter nogle dage, måtte jeg henvende mig igen!
Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma.
Ville aldrig anbefale SRS til nogle!
Ville aldrig anbefale SRS til nogle. Rengøringen er dårlig, sjusket og mangelfuld. Desuden er deres kundeservice ualmindelig uprofessionel i deres opførsel og I deres håndtering af klager. Absolut ikke pengene værd!
Kan ikke anbefales!
Vi har haft rengøring fast hver uge i 3 måneder. Det startede fint med ok rengøring, ikke så grundigt, men ok.
Men de sidste 4-5 gange er det altså bare ikke godt nok. Der er ikke støvsuget eller tørret støv af godt nok. De holder sig slet ikke til rengøringsplanen. Jeg har for 4 uger siden bedt om et andet team der skulle komme her, men i morges dukkede det samme team op.
Jeg kan ikke anbefale dette firma.
God og pæn rengøring
Jeg havde et fast team
Jeg havde et fast team, som jeg var så glad for. De sidste gange har det været andre, men den sidste gang måtte jeg tage billeder af det, det ikke var gjort rent, da de var gået, der var direkte møgbeskidt. 2 personer a 20 min = 40 min ialt. Der blev ikke støvsuget møbler eller andet, det værste var badeværelset.
Jeg har nu aflyst min fremtidige rengøring fra firmaet.