Havde indleveret iPhone 14 Pro til reparation hos Elgiganten i Tilst efter at have betalt 499,50 kr. i selvrisiko til SquareTrade. Efter at have undværet telefonen i 4 uger, fik jeg besked om, at... Se mere

Super effektiv service! Vi oprettede en skadessag og blev hurtigt tilbudt en ombytning. Vi takkede ja, og allerede inden for et døgn havde vi den nye enhed i hånden, mens fragtmanden tog den gamle m... Se mere
SquareTrade var langt nemmere at komme i kontakt med. Jeg skulle melde en skade på min bærbare via en garanti købt hos Elgiganten, og Elcare var desværre umulige at få fat i. Via SquareTrades ch... Se mere
SquareTrade Danmark. Jeg har haft mobilforsikring hos SquareTrade igennem mit telefonselskab i fem år. Jeg har tre gange fået tilsendt en ny telefon, da den gamle havde fået revner i glas mm. (har... Se mere
SquareTrade, an Allstate company, is one of the fastest-growing providers of innovative mobile protection and ownership solutions, meeting the demands of modern consumers, mobile operators and retailers. They are trusted by over 150 million customers around the world to protect everything from their phones to fridges against life’s mishaps like breakdowns, accidental damage and theft. They partner with some of the world’s leading mobile operators and retailers, offering their customers fully-digital claims, quick repairs or replacements, and first-to-market innovations.
Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har en forsikring hos squaretrade, som også dækker tyveri. Jeg fik desværre stjålet min telefon og har indberettet til dem. Det var så i starten af marts måned at jeg meldte det til dem og sidder stadig UDEN nogen ny telefon. Jeg har sendt kvittering for politianmeldelsen til dem med journal nummeret, som de skal bruge. Dette er åbenbart ikke nok og de vil se beviser for at mit IMEI-nummer er oplyst!? Har snakket flere gange med dem og med politiet, hvor jeg får at vide fra politiet at de bare skal bruge den kvittering som jeg har givet dem. Ingen fra squaretrade som jeg har snakket med kan komme med en begrundelse for hvorfor dette er og flere har sagt modsigende ting, som at de har nye processer, som nu gør det muligt at de godt kan gå videre med min sag "kun" med kvittering for politianmeldelse. Nu er jeg i gang med at få aktindsigt, så de kan se at IMEI-nummeret er oplyst. Her "snyder" de også da de siger at de ikke slev kan søge aktindsigt fordi de ikke er et dansk baseret forsikringsselskab, men fra det jeg hører fra politiet, så kan alle søge om aktindsigt så længe man har journal nummer. Derudover har politiet givet aktindsigt til andre ikke danskbaseret selskaber før?!
Det er for dårligt man betaler til en forsikring, som ikke hjælper når man har brug for det!

Besvarelse fra SquareTrade
Jeres standardsvar, når folk klager over, at de ikke kan få lov at opsige, er, at man skal gå ind på opsigelses-portalen og anføre IMEI nr.
Det har jeg gjort 4 gange indenfor de seneste 2-3 uger!
Jeg har stadig ikke set skyggen af en bekræftelse!

Besvarelse fra SquareTrade
Super sød medarbejder og super service min søn,s mobil havde flækket glas og bliv hentet mandag den 11/3 2024 og får en ny mobil fredag den 15/3 2024. Jeg har altid haft squaretrade når jeg har købt ny mobil og altid fået en god service

Besvarelse fra SquareTrade
Altid god service. Det går stærkt og uden problemer.👍🏻

Besvarelse fra SquareTrade
Det tog 6 telefonsamtaler med oplysninger der stak i øst og vest før jeg modtog en refurbished telefon.
"Nu er sagen afsluttet, vent på et bud."
Nårh nej ikke alligevel, du skal lige oplyse 100 ting mere. 🤬
Hvis jeg ikke selv havde været ihærdig og kimet dem ned, havde jeg nok ventet endnu.
Jeg har indbetalt til den forsikring i 3 år!
Buddet dukkede ikke op som aftalt, så der måtte jeg ringe igen.

Besvarelse fra SquareTrade
Squaretrade tog mine penge i 5 år og da jeg havde brug for forsikringen ville de ikke betale. Fuskerfirma

Besvarelse fra SquareTrade
Jeg købte en forsikring gennem elgiganten i foråret 2023. Jeg indleverede min computer til elgiganten d. 11 dec 2023 med en defekt ventilator. Jeg får ikke besked i butikken om hvordan jeg anmelder skaden og efter ikke at have hørt noget i en uge (tror jeg), får jeg fat i Elgiganten, der fortæller mig at jeg skal anmelde skaden til jer for at de kan sende computeren. Der går en måned før jeg rykker for at høre noget om min computer første gang. Hører intet. Der går halvanden. Hører intet. Nu to måneder efter er min computer færdig. Synes hele forløbet er er under al kritik - særligt fordi "skaden" formentlig er "medfødt" og er sket inden for computerens garanti-tid. Sidste gang jeg køber en SquareTrade forsikring gennem elgiganten.

Besvarelse fra SquareTrade
Fupfirma man ikke kan komme ud af.
Jeg har skrevet til dem flere gange, de bliver ved med at trække penge.

Besvarelse fra SquareTrade
Penge ud af vinduet! ALDRIG køb noget af dem
Købte for mange år siden en telefon som jeg så har solgt videre ikke så lang tid efter. Her snakker vi om en periode fra slut 19 frem til slut 2020
Da jeg prøver og opsige min forsikring kan jeg ikke fordi jeg ikke har min telefon og mange andre dårlige undskyldninger.
Nu har jeg prøvet flere gange og opsige uden held og jeg tror jeg har betalt de sidste 3 år for et produkt jeg ikke har brug for.
Det føles som totalt svindel og fusk.

Besvarelse fra SquareTrade
En ubrugelig forsikring. Penge ud af vinduet. Ville gerne give 0 stjerner. En forsikringssag med et smadret glas, som ville blive meget kompliceret ved at jeg skulle undvære min tlf. i måske en uge, og det kan jeg ikke. Da der ikke var noget værksted i Næstved var jeg villig til at køre til kbh for at få det fikset. Men på dette værksted skulle telefonen ligge i måske en uge indtil de fik et glas hjem!!! Jeg kunne ikke have den mens jeg ventede på nyt glas. Jeg fandt et Firma i Næstved, som isatte nyt glas samme dag, super service, og bad om at få refunderet prisen på glasset, som jeg havde betalt. Men det kunne forsikringen ikke. En forsikring der er så svært at gennemskue, og ved køb af den, bliver det oplyst hvor trygt det er at have en forsikring!!!!

Besvarelse fra SquareTrade
Vi har betalt et beløb på 300kr. i forbindelse med en forsikrings sag. De har aldrig sendt telefonen tilbage. 2 måneder efter får vi besked om at de mangler nogle oplysninger. Nå vi prøver igen, intet. Vi prøver så at opsige abonnementet. Det virker ikke, de opkræver stadig månedligt beløb. 6 måneder efter. Dagen i dag svarer de ikke på mails og har for nogle måneder siden sagt at vi skulle gøre det i mit navn i stedet. På det her tidspunkt er der gået næsten 2 år!!
Men burde snart rejse sag mod dette scam firma. Et sted mellem 1500 og 2000 kr. lige i skraldespanden!

Besvarelse fra SquareTrade
Vi skyndte od at afmelde inden der var gået 30 dage, men der var allerede sendt opkrævninger til banken, kr.89.

Besvarelse fra SquareTrade
Ville ønske jeg kunne give minus stjerner!
Min søns telefon er stjålet og forsikret gennem jer men fordi I åbenbart er udenlands kan I ikke søge akt-indsigt ved dansk politi. Så kan man så ikke få ny telefon. Snyd og bedrag. Brug ikke dette firma!

virkelig dårlige kundeservice
jeg valgte at ombytte min telefon i mandags, da den gik i stykker. jeg modtager ingen mail eller trackingnr. så jeg havde ingen fornemmelse om hvornår de ville komme. de kommer så om onsdagen, hvor jeg så self ik er hjemme. men laver en klar aftale om de skal komme torsdag kl 12, der kommer så ikke nogen. jeg vælger at ringe til kundeservice for at de kan løse problemet, det kan de så ik. da de ik har noget med det at gøre mere, og det så er mit eget problem at få det løst.
også når man læser deres andre anmeldelser, at over halv delen af dem er dårlige. at man så ikke gør noget for at gøre det bedre

Super god hjælp.
Kunne ikke få online skadesanmeldelsen til at virke ordentligt. Ringede og fik en sød ung mand i røret, som hjalp mig. Allerede dagen efter kom en ny iPhone hjem til mig.

Besvarelse fra SquareTrade
At det var en god oplevelse, bortset fra, at ombytnings-telefonen ikke var blevet udstyret med panserglas, som min returnerede telefon!!🤔🤔

Besvarelse fra SquareTrade
Simpelthen den mest ringe service.
Min ombytningsenhed bliver sendt afsted til en forkert adresse (medarbejderen spørger ikke engang hvor den skal hen) og så når de HAR sendt den afsted så kan de åbenbart ikke lave den om eller noget som helst og så hænger den på UPS. Jeg modtager så mit tracking nummer 4 minutter efter UPS lukker, og nu er den på vej til og blive leveret til en adresse jeg ikke kender eller har nævnt.
Simpelthen den mest uprofessionelle service jeg nogensinde har oplevet.

Besvarelse fra SquareTrade
Smadret skærm på iPhone og under skærm i smadrede farver bag panseret.
Indleveret d. 16/10 og d. 26/10 info om ny iPhone kan hentes i Elgiganten.
Ja det tog 10 dage og jeg købte ingen låne telefon.
Jeg er tilfreds. Tilfreds med at få en tilsvarende iPhone og at forsikringen fortsætter på mit abonnement som hidtil.

Besvarelse fra SquareTrade
Umuligt at komme igennem til kundeservice og nu er de lukket 😳 har brug for hjælp! Skal jeg accepterer at mit kort kan blive krediteret op til 8000 kr når jeg laver en skadesanmeldelse og hvorfor???

Besvarelse fra SquareTrade
Har haft kontakt med firmaet s. 4 august. Har ringet næsten hver dag inden for de sidste 3 uger. Hvad hjælper svaret i giver her i anmeldelserne, når I ikke hjælper alligevel. I lyver så det driver. Jeg afleverede min telefon d. 4 august gennem Elgiganten. D 24 august får jeg besked om at min telefon er færdig. Jeg kontakter Elgiganten, som siger at den ikke er dem i hænde. Jeg ringer til squaretrade og jeg får tusind forskellige forklaringer. Jeg får at vide at den er på vej, at de vil sende en ny, og nu kan den pludselig ikke laves, så jeg får penge, som så skulle have været gået ind for længe siden. Jeg ringer stort set hver dag, både til dem og Elgiganten, og i samarbejder ikke, I siger noget forskelligt. Jeg får så et screenshot af en overførsel som I skulle have lavet 7 september, men på screenshot står fakturering til 11 september. Uanset hvad så skulle jeg have mine penge. I mailen henviser I til banken som om de kan afvise, dette er ikke tilfældet. De har ikke modtaget noget, og ja jeg har tjekket at det er min konto. Jeg ringer igen til Elgiganten som ringer til jer. De afslutter så min sag d. 22 september med det svar, at I har udbetalt penge denne dag. What the F...
, nu en ny dato. Jeg skulle have haft mine penge eller en telefon for meget længe siden. Jeg ber om en mail hver gang jeg ringer, men der kommer intet. I er så ligeglade. Men jeg kan nok få et spørgeskema via sms, selvom jeg har tastet NEJ i jeres telefonsvarer, så forøvrigt ikke virker ordentligt. Helt ærligt tag jer sammen nu. Det er simpelthen så vanvittigt dårlig kundeservice. I bryster jer af, at I er nummer 1 indenfor kundeservice, men I hjælper overhovedet ikke. Vær venlig at lade være med at kommentere herinde, hvis I ikke kan hjælpe andet end med et standard svar. Jeg har ringet, jeg har kontaktet banken. Hvad vil I have jeg skal gøre mere, det er jeres job at servicere mig, men I snyder og bedrager og hjælper slet ikke.