Een geweldig spannend feestje en het contact met de agent maakte het volledig af! Wij hebben G genoten! Onze zoon zag overal verdachten en bleef de agent maar bellen. De kinderen gingen op in het ver... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tegenvaller voor onze jarige. We waren met een groep van 9 jongens van 11 jaar. Telkens kon 1 jongen een puzzel oplossen en 1 kon er meekijken. De andere 7 verveelden zich. De jongens konden zich nie... Se mere
Alles liep zoals in de beschrijving stond aangegeven. Vooraf de route uitgezet kostte 1,30 uur. Kinderfeestje van 11 kinderen waarbij niet iedereen wilde puzzelen en zoeken. Maar juist die kinderen le... Se mere
Spyctive Kinderfeestje: een super feestje voor onze dochter die tien werd. Vooraf krijg je een doos met alle benodigdheden voor een top-spionnenfeestje: top secret uitnodigingen, spionboekjes, instruc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kinderfeestje thuis voor 7-13 jaar, binnen of buiten. Kinderen gaan tijdens het kinderfeestje thuis een spannende misdaad oplossen met een echte geheim agent.
Kontaktoplysninger
De Stoven 6, 7206AX, Zutphen, Holland
- 088-4080804
- info@spyctive.nl
- spyctive-kinderfeestje.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Complimenten
Ik wil jullie graag van harte bedanken voor het fantastische spel dat jullie hebben. Met groep 3-ers op spionnentocht. De kinderen vonden het reuze spannend. Eentje zei: "ik heb kriebels in mijn buik van de spanning". De kinderen gingen op in het spel en zagen verdachte personen, maar ook weer niet. Het was fantastisch hoe enthousiast ze waren en hoe spannend ze het vonden. De agent was goed bereikbaar en speelde goed mee. Ze vertelde ook aan het einde dat de spion die sommige van hun kaartjes weggehaald had, gepakt was door de agent in de tent in het park. Natuurlijk informatie die ze zelf eerder aan de agent gegeven hadden. We hebben een rond je van 2,3 km gelopen en daar deden wij ruim 2 uur over. Bij thuiskomst de code ingevuld en gezien dat de missie geslaagd is. De onderzeeboot werkt weer. Leuk was vooral dat de agent op het einde nog even belde om te zeggen dat het allemaal gelukt was. De kinderen konden toen nog even vertellen hoe ze het ervaren hadden. Iemand zei tegen de agent: "Als je nog een keer een probleem hebt met een onderzeeboot, dan kun je ons bellen, wij helpen je wel". Mijn zoon had wel een beetje moeite met in slaap komen, omdat het allemaal zo spannend was geweest 😉.
Nogmaals veel dank voor alle hulp aangezien niet alle mails aangekomen waren. Vooral heel fijn dat jullie na kantoortijd nog reageren. Alle spulletjes zijn verder perfect in orde en het is heel duidelijk hoe alles werkt. Complimenten!
Iedereen heeft genoten!
Er waren geen tegenvallers en iedereen heeft genoten!
Contact verliep heel goed, ook tijdens de missie.
Op de site staat tot 15 personen voor het eerste pakket, maar 8 meiden was druk genoeg!
De meiden (8-9 jaar) zijn tot op de dag van vandaag nog steeds aan het speculeren wie van de verdachte personen, die zij zijn tegengekomen, bij de bende horen.
Echt een aanrader en volgend jaar wil mijn dochter weer een missie doen!
Superleuk feestje
Het feestje 2 weken geleden van onze zoon die 7 werd, was een groot succes. De kinderen vonden het spannend en het contact met "de agent" verliep erg goed. Dit maakt het voor de kinderen heel realistisch. Alle voorbereidingen waren hartstikke goed.
Alleen aan het eind even een probleem gehad met het opnieuw inloggen op de site.
Ik heb gebeld met "onze agent" van de missie en die heeft ons gelukkig kunnen helpen om alsnog op de site te kunnen komen.
Heel fijn! Ik zal Spyctive zeker aanraden aan anderen.
De spionnentocht zat goed in elkaar
De spionnentocht zat goed in elkaar. Het kost wel echt veel tijd, wij hadden eerder 3 uur nodig dan 2. Gelukkig maakte dat niet uit, we konden het goed afronden. Het uitzetten van de tocht is best een klus en niet heel ruim van tevoren te doen. Anders loop je kans dat de enveloppen weggehaald worden. De kinderen vonden het fantastisch en heel spannend, erg geslaagd dus. Ik vond het wel jammer dat de plot niet heel spectaculair was, de kinderen begrepen het niet helemaal, het ging een beetje snel en was wat kort. Al met al een leuke invulling van het kinderfeest en een goede organisatie.
In 1 woord geweldig
In 1 woord geweldig. Van startmotor finish. Aanrader!
Super spel (spionnen in nood)
Super spel. Spullen zijn tijdig bezorgd, verzorgt en duidelijk.
De kinderen zaten meteen in het spel vanaf het begin van de film.
Kinderen (jongens) waren tussen de 8-9 jaar. Voor de looptijd hebben we tussen de 3-4 minuten aangehouden voor een eerste keer. dat was voor de heren prima.
De optie tot een week van tevoren van spel te veranderen is een super optie. je kan het tijdblok al vastleggen, maar kan ivm het weer bijvoorbeeld toch voor binnen kiezen.
Als er al commentaar is, dan is het het slot filmpje voor spionnen in nood. deze was een beetje een anticlimax.
Toch blijft het spel een aanrader. En we zitten zeker te denken aan een tweede keer.
leuk spel
leuk spel. voor sommige kinderen een beetje lastig. 2,5 uur de aandacht vasthouden is soms een uitdaging. spel zit goed in elkaar.
Echt een aanrader!!!
Een geweldige ervaring voor de kids, ze gingen er stuk voor stuk helemaal in op.
Iedereen was verdacht en werd in de gaten gehouden.
We hebben genoten.
Superleuk feestje
Superleuk feestje! Spannend, maar niet te (onze dochter werd 9 en we hadden het spionnenspel van 7-8).
Goeie spion aan de telefoon!
Omdat je zelf de route uitzet kun je rekening houden met het weer en de conditie van de kinderen.
Geslaagd kinderfeest!
Was leuk opgezet, was weer eens wat anders. De kinderen hebben genoten en vonden het erg spannend! ik ga dit zeker nogmaals doen. Ook de agent aan de telefoon was zeer vriendelijk en hulpvaardig. belde zelfs erna nog op of we helemaal tevreden waren. Top!
Top geregeld
Op de site staat al duidelijk wat je kan verwachten. De speurtocht uitzetten kan je zelf zo groot of moeilijk maken als je wilt. Er zijn duidelijke instructies. De contactmomenten verlopen zoals afgesproken. De kinderen vonden het ren geweldig feestje waar veel over gesproken werd.
Erg uitdagend voor de kids.
We hebben een geweldig kinderfeestje…
We hebben een geweldig kinderfeestje achter de rug. Op de dag van het feestje was mijn dochter ziek. Het was geen probleem om het feestje te verplaatsen. Super service!
Toppertje
Het was een leuke dag.
Onze meisjes hebben met de hele groep van begin tot einde een spannend spel gespeeld. Iedereen was verdacht, zelfs de eigen vriendinnen! Het spel zat echt fantastisch in elkaar!
Bijzonder en spannend
Wat een ongelooflijk leuk feestje. Met name de agent op afstand is een fantastische toevoeging. De kinderen hebben allemaal genoten. Dank!
Supertof concept!!! Aan te raden!!!
Eerst en vooral mijn complimenten!!! Dit is een superleuk concept!!!
Het vergt idd wel wat voorbereidingswerk, maar dat is het meer dan waard!!!
Wij waren met een 12 tal spyctives en ik liet de missie doorgaan in station Gent Sint Pieters. Hiervoor vroeg ik natuurlijk toestemming aan de security en de permanentie van het station zelf! Allemaal heel vriendelijke mensen die er zeker geen probleem van maakten zolang we ons maar niet op de perrons begaven.
Toen de uitnodigingen uitgedeeld werden, bouwde de spanning zich stilaan op... Ook in de communicatie met de ouders sprak ik over "de geheime missie" en noemde ik de kinderen al "spyctives"... Ze mochten ook vermomd naar de missie komen, zodat ze niet zouden worden herkend 😉
Ik probeerde het allemaal geloofwaardig en "echt" te laten overkomen naar de kinderen toe... Wat me blijkbaar goed was gelukt... 😎
Elk van hen was curieus en in spanning niet wetende wat er komen zou... ze zaten vol vragen!!!
Bij de start van de missie leefden ze zich volledig in!! Tijdens de missie twijfelden enkelen zelfs serieus aan het feit of dit nu voor het echt was, of niet !?! 🤔 😂🤣
Het startfilmpje is echt goed gemaakt! En het telefonisch contact tijdens de missie maakt het allemaal nog veel realistischer!!! Ook omdat ikzelf bitter weinig wist vóór de start, komt het ook allemaal reëler en mysterieuzer over, want zelfs ik mocht die info niet weten!! 😉😂🤣
Wij hadden zelfs een tof toeval: ze vonden een van de envelopjes niet onmiddellijk en ze vroegen info aan voorbijgangers. Een grappige man speelde het spel onmiddellijk mee met de kinderen, maar stuurde hen -zonder beter weten in - de verkeerde kant op... Daar bovenop kregen ze erna te horen via het telefonisch contact dat er idd een "verdacht persoon" in de omgeving was, de hen misschien wel zou willen dwarsbomen!!! 😂🤣😂 Mijn spyctives hebben de rest van de missie die "saboteur" lopen zoeken!!! 😂🤣😂
Kortom, het was een super ervaring!!! Zowel voor mij, als voor mijn 12 spyctives!!! Elk van hen is met een spectaculair verhaal naar huis gegaan, en ze zullen mijn zoontje zijn feestje niet gauw vergeten ! 😁
Zeker een aanrader!
Wij hadden een buitenopdracht gekozen voor de 12e verjaardag van onze zoon en ondanks een flinke plensbui en wat kaartjes die door voorbijgangers van de weg waren geplukt, was het zeer geslaagd.
Goed georganiseerd en ontzettend leuk voor de kinderen. De kaarten met eigen opdrachten zijn echt super want zo trekken niet altijd dezelfde kinderen de kar maar worden de taken eerlijk verdeeld.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.