Een geweldig spannend feestje en het contact met de agent maakte het volledig af! Wij hebben G genoten! Onze zoon zag overal verdachten en bleef de agent maar bellen. De kinderen gingen op in het ver... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tegenvaller voor onze jarige. We waren met een groep van 9 jongens van 11 jaar. Telkens kon 1 jongen een puzzel oplossen en 1 kon er meekijken. De andere 7 verveelden zich. De jongens konden zich nie... Se mere
Alles liep zoals in de beschrijving stond aangegeven. Vooraf de route uitgezet kostte 1,30 uur. Kinderfeestje van 11 kinderen waarbij niet iedereen wilde puzzelen en zoeken. Maar juist die kinderen le... Se mere
Spyctive Kinderfeestje: een super feestje voor onze dochter die tien werd. Vooraf krijg je een doos met alle benodigdheden voor een top-spionnenfeestje: top secret uitnodigingen, spionboekjes, instruc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kinderfeestje thuis voor 7-13 jaar, binnen of buiten. Kinderen gaan tijdens het kinderfeestje thuis een spannende misdaad oplossen met een echte geheim agent.
Kontaktoplysninger
De Stoven 6, 7206AX, Zutphen, Holland
- 088-4080804
- info@spyctive.nl
- spyctive-kinderfeestje.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super tof feestje!
Voor de tweede keer gedaan. Super tof feestje. Eigenlijk heel simpel, is een veredelde speurtocht, maar erg leuk dat het de fantasie van de kids zo prikkelt.
Aanrader!!
Aanrader!!
Wat een super leuk feestje hebben mijn zoon en zijn vriendjes gehad. Zo realistisch dat ik het spel echt even stil heb moeten leggen omdat ze het te spannend vonden en niet meer naar buiten durfden te gaan. Heel aardige geheim agenten die de jongens verder hebben geholpen in hun zoektocht naar de dader. En wat een feestje toen uiteindelijk bleek dat ze de juiste dader hadden ontmaskerd. Alle kinderen waren even betrokken en ieder kon zijn eigen talenten inzetten. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan met een ander mysterie!
Herl goed georganiseerd en interactie…
Herl goed georganiseerd en interactie vonden de kids heel erg leuk ! Ze waanden zich echte detectives 😊 Top!
Dit was geen succes: hulplijn nam vaak niet op, te moeilijk, te langdradig
Dit was geen succes. Het was langdradig. Duurde 3 uur. Voor kinderen van 11 was alle verschillende aanwijzingen bij elkaar legen lastig. Het meest vervelende was dat de telefonische hulplijn vaak niet opnam. Soms tot 3 x bellen achter elkaar niet. Instructie klopte niet: ene moment werd gezegd rollen allemaal op verdelen; andere moment alleen kaartjes v aantal kinderen. Het was die eerste. Dat werkte niet tijdens het spel. Dit was geen succes.

Besvarelse fra Spyctive Kinderfeestje
Het is echt super leuk
Het is echt super leuk, spannend en verrassend voor de kinderen.
Als ouder hoef je bijna niks voor te bereiden. Wel moet je de kinderen tijdens de opdrachten soms opweg helpen.
Super leuk maar duurt net te lang
Het zat heel leuk in elkaar en de kids (10/11 jaar) vonden het ook heel spannend. Maar 10 opdrachten is best veel om hun aandacht erbij te houden. Maximaal 6 a 7 opdrachten is genoeg.
leukste feestje ever
Ik heb een kinderfeestje bij jullie gevierd.
we moesten de dief vinden die de Rembrandt had gestolen.
en zo verschillende taken uit voeren onderranden mailtjes sturen en brieven lezen.
al mijn vriendinnen en vrienden vonden het super leuk en spannend
ik zelf vond het SUPER leuk.
daarom ook de 5 sterren.
groetjes Romée ik ben 12
Het leukste kinderfeestje tot nu toe!
Het was een super leuk kinderfeestje. De organisatie heeft het heel professioneel aangepakt en de kinderen vonden het erg spannend en heel leuk. Het leek allemaal ook zo echt. Leukste kinderfeestje tot nu toe. Een echte aanrader.
De Kids zaten er helemaal in
De Kids zaten er helemaal in. Alles was zo verdacht. Te leuk. Het eind is dan wel weer heel jammer. Ze hadden denk ik verwacht dat de bevrijde kinderen de hoek om zouden komen rennen hihi. Het was dus zeer geslaagd.
Superleuk concept
Superleuk concept, fantastische organisatie met gedreven mensen. 2 jaar op rij voor zoon zijn verjaardag gedaan en het was keer op keer een voltreffer
Het was een ontzettend leuk feestje
Het was een ontzettend leuk feestje. De geheim agente aan de telefoon speelde zo leuk mee met de kinderen! Wel was het voor sommige kinderen erg spannend nog (leeftijd 7-8jaar)
Het materiaal dat je thuisgestuurd krijgt is prima. Wel moest ik even een paar keer de uitleg lezen voordat ik alles goed door had.
Verjaardags feestje van onze zoon Rayen
Alles was ruim op tijd binnen en super goed en duidelijk samengesteld. Ook de begeleiding tijdens het feestje door de ons toegewezen agent was ook super goed!! Al met al een echte aanrader. De kindjes en wij hebben ons kostelijk geamuseerd en samen zijn we gekomen tot de uitkomst waardoor de boef kon worden gearresteerd. Ook alle filmpjes en het meekijken van de arrestatie vonden ze erg leuk en maakte het zeer interactief.
beste feestje ever!!
Onze dochter heeft haar ‘beste feestje ever’ gehad 😄. Ze vierde haar 10e verjaardag met 12 meiden.
Leuk verhaal, de meiden maakte het zelf ontzettend spannend. Iedereen werd verdacht op straat 🤣. In de schemering gaf een extra dimensie aan de tocht en zelfs de veerboot speelde mee in het complot 👍👍
Super kinderfeestje!
Geweldig vormgegeven, spannend! En tijdens de missie telefonisch contact met een ‘agent’ die heel goed inspeelt op de reacties en ‘aanwijzingen’ van de kinderen.
Spyctive is een leuk idee voor een kinderfeestje
Spyctive is een leuk idee voor een kinderfeestje.Alles is goed geregeld en er is over veel nagedacht. Vooral het telefonische contact met de contactpersoon vonden ze hier erg leuk. Materiaal is goed verzorgd.
Super gaaf spel voor kinderfeestjes
Super gaaf spel voor kinderfeestjes! Compleet aangeboden en goede instructies bijgevoegd. Mijn zoon en zijn vrienden hebben een geweldige middag gehad! En wij dus ook!
Het feestje was erg leuk
Het feestje was erg leuk, maar soms wel wat langdradig. Misschien kwam dat omdat wij een grote groep hadden en sommige kinderen daardoor wat lang moesten wachten voordat ze iets konden doen. Maar het was zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar
Fantastisch feestje!
De activiteit was veel eerder afgelopen…
De activiteit was veel eerder afgelopen dan was aangegeven.
Dat vond ik erg jammer.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.