Sportsmaster Rødovre Centrum Har købt Yonex badminton sko i butikken. Efter få ganges brug revnede snørehullerne så skoene ikke kunne bruges. Besøgte butikken igen for reklamation. Ekspedient kunne... Se mere
Sportsmaster
Se, hvad kunderne siger
Spar tid og lad vær med at brug deres webshop. De har slet ikke styr på deres lagerstatus, og tager mod betaling for varer, som de så senere aflyser. Herefter går der ugevis, før du får pengene retur... Se mere
Så mega ringe service - kørte halvvejs over Sjælland for at hente et par sko der stod som værende på lager i butikken. Da vi kommer frem får vi at vide at alle sko er pakket ned fordi de skal sendes t... Se mere
Sportsmaster Rødovre Centrum
Sportsmaster Rødovre Centrum
Ekspedient kunne ikke tilbyde ombytning, idet butikken ikke havde samme str. Nr. Tilbyd i stedet vi kunne køre til Fields eller Køge, som ville ombytte. Vi spurgte til om de nye sko, ikke kunne overføres til der hvor vi havde købt skoene evt. Også click and collect, men nej det var kun muligt vi selv kørte til nævnte butikker for ombytning (bor i Albertslund). Vi protesterede overfor denne kundepolitik og forlangte efterfølgende pengene tilbage, hvilket skete med sure miner fra ekspedient. Med den service handles ikke fremover i Sportsmaster Rødovre Centrum.
Den 21/4 var jeg i Sportsmaster…
Den 21/4 var jeg i Sportsmaster Hjørring hvor jeg købt et par shorts med hjem, det viser sig så de skal byttes. Ser online de har dem et nr større. Kører så igen til butikken hvor jeg bliver spidset af med en forklaring om det har de ikke hvis de ikke hænger på hylden, dog var der bestilt hjem og derfor stod der online de var der.
Tager hjem og bestiller dem som Click and Collect og 1 min efter ligger min ordre klar i butikken. Prøver så at ringe den 24/4 til butikken for at hører om de er klar. 1 1/2 time tager de ikke telefonen, så ringer til kundeservice der fortæller de ligger klar.
Kører derpå i butikken og giver dem en ordentlig opsang om dårlig service og at de får den ringeste anmeldelse herpå.
Handler aldrig i den butik igen. Mangen til personale skal man lede længe efter🤬
Dårlig håndtering af reklamation
Er skuffet over jeres håndtering af en reklamation, hvor mine sko er gået i stykker. Men fordi de er over 1 år, er det min skyld og ikke hjælp og hente ved jer. I er ikke stedet jeg vil lægge mine pengene igen, når der skal handels sko.
Dårligere service findes ikke
Hver eneste gang jeg bestiller online ved jer bliver min ordre annulleret.
I lovede sidste år at få styr på det hvilket har gjort jeg har valgt ikke at støtte jer i en lang periode da det simpelhen er for dårligt.
Jeg valgte så igen i går at give det et forsøg men nej samme mail kom i dag.
M79 comfort slippers
Super dejlig slippers;) meget behagelig at have på
I har russiske ejere
I har russiske ejere, så jeg kan ikke få mig selv til at købe noget som helst hos jer.
Sportmaster ligger i skattely i…
Sportmaster ligger i skattely i Singapore, ejet af russiske oligarker og forhandler det russisk producerede sports brand DEMIX udgivet af samme ejerkreds ...
Sportsmaster er russiske ejet
Sportsmaster er russiske ejet. Og DEMIX er er et russisk sportsbrand.
Jeg kommer aldrig til at købe noget som helst af jer, så længe ejerforhold og produkter har det mindste med Rusland at gøre.
Elendig service
Elendig service. Jeg ventede over to måneder på min bestilling. Kunne ikke ringe dem op. Da jeg endelig fik min vare blev jeg mødt af total ligeglad personale.
Øv fy føj
Har frem til nu været tilfreds med Sportsmaster, men indtil nu har de russiske ejere ikke taget afstand frakrigen i Ukraine. Har i blod på hænderne? Og den danske direktørs bortforklaringer er skammelige.
Annullerer gentagne gange ordre....
Har nu 2 gange på 1 uge bestilt varer på sportsmater.dk. Begge gange bliver en del af ordren annulleret efter et par dage, så jeg alene modtager halvdelen af ordren. Nu har jeg for 3. gang forsøgt at bestille de samme bukser - som står tilgængelig på hjemmesiden - så må vi se, om 3. gang er lykkens gang. Tænker ikke, det kan være så svært at holde styr på lageret. Det kan andre onlinebutikker håndtere.
Sportsmaster kundeservice og speciel…
Sportsmaster kundeservice og speciel rettet til Oliver d. 7-9-2021
Jeg havde brug for Nike SG fodboldstøvler til levering fra Sverige indenfor 24 timer, pga. at min søn havde prøvetræning i VB.
Oliver sørgede for at de var fremme dagen efter i Odense, og her til morgen havde min søn en god træning og ikke mindst meget glad for sine nye støvler, som gjorde han kunne stå fast på det bløde underlag.
Tusind tak for indsatsen
Mvh Torben Frahm
Fuldstændig useriøst- undgå butikken!
Fuldstændig useriøst - de havde 2 par af de sko, jeg skulle bruge, på lager. Efter bestilling annullerer de først det ene par. Dagen efter par nr. 2. Derefter kan jeg konstatere, at de faktisk har et par til rådighed i en anden butik - men at prisen der er 1500 kr. i stedet for 1200 kr som annonceret. Så de har annulleret ordren, fordi de ikke gider sælge til tilbudsprisen. Useriøst.
Dårlig lagerstyring giver utilfredse kunder
Jeg havde en dårlig oplevelse da jeg skulle handle på deres hjemmeside.
2 af de 5 ting jeg bestilte havde de alligevel ikke på lager. Ordren blev derfor annulleret.
Jeg modtager så "kun" 3 af de ting jeg har bestilt..
Det kan ikke være så svært at få styr på jeres lagerstyring.. Jeg handler et andet sted næste gang.
Nemt og hurtigt
Bestilte lørdag aften 2 par sandaler til rigtig god tilbuds pris. De kom fra henholdsvis Skive og Stenløse og landede i Aalborg tirsdag og onsdag, så kan ikke klage over leveringstiden eller sandalerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Ekstrem dårlig oplevelse og ingen vare
Har bestilt et par sko (på lager!) på tilbud - nu efter en uge er status stadig 'Afventer'.
Kundeservice lukker bare l... ud!
Udsalgspriserne er rent fup.
Spar tid og lad vær med at brug deres…
Bestilte en pakke for to dage side. Ordren er stadig "afventer". Altså sker der absolut ingenting. Alle andre webshops sender varen afsted samme dag, så den er fremme 1-2 dage.
Langsom levering
Bestilte d. 23. juni en bold med henblik på fødselsgave d. 29. juni. Der stod 1-2 dages levering og her d. 29. juni er der forsat ingen bold og hvad gør man så til en fødselsdag. Tænker de burde opdatere deres leveringstider, så det retvisende.
Talentløs en 3 dages lev
Talentløs en 3 dages lev. Blev endte med 14 dage
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.