Ik wilde me aanmelden voor praktijk en bij elke rijschool duurde het heel lang voordat ik kon of reageerde heel laat. Bij deze rijschool was dat niet zo ik heb heel snel antwoord gekregen en snelle d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... Se mere
Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne ervaring met Spoedscooter. Snelle communicatie via whatsapp, dochter kon snel terecht voor praktijklessen en gelijk daarna examen doen. En geslaagd!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Kontaktoplysninger
Door heel Nederland!, Holland
- 0619384665
- info@spoedscooter.nl
- spoedscooter.nl
Supergoed
Alles was super snel geregeld kon ook snel op voor de praktijk.
Ik raad het iedereen aan want wachttijden zijn lekker kort.
Ik was opgegaan en ben gelijk geslaagd.

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
2,5 week na mijn theorie examen kon ik…
2,5 week na mijn theorie examen kon ik gelijk op voor mijn praktijk examen. Goed contact, reageert snel!
Zeker een aanrader voor degene wie zijn rijbewijs snel wilt halen!!!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Beloofd echt wat ze zeggen
Ook onze zoon Dylan kon niet snel terecht voor zijn scooter-rijbewijs in onze buurt. Binnen 2 weken (misschien had het zelfs sneller gekund, maar hij had se-week), kon hij op zondag en op vrijdag rijden en examen doen. Resultaat was dat hij in 1x geslaagd is. Hele fijne mensen achter spoed-scooter.nl die alles goed geregeld hebben.

Helemaal tevreden 😊
Ik zat dus vast bij een andere rijschool daar kon ik pas praktijkexamen afleggen in april. Nou ik ben ook niet gek ik ga niet 4 maanden wachten. Dus ging ik zoeken naar andere rijscholen in de buurt. En kwam ik bij spoedscooters. Zij hebben mij heel goed door het proces genomen. Ik kon binnen 1 week mijn examen afleggen ben ook gelijk geslaagd dus helemaal mooi natuurlijk. Het contact was heel goed. Altijd snel antwoord en duidelijk. Dit ging via whatsapp helemaal top in plaats van die irritante mailtjes die ik elke keer moest sturen bij die andere rijschool. Ik raad spoedscooter zeker aan als je snel je praktijk examen wil halen hier doen dus. Dan ben je van al dat lange wachten en gezeur af.

fantastische service
Wat een fantastische service.
Snelle reactie, heldere uitleg en fijne communicatie. Een hele verheldering na een negatieve ervaring bij een andere rijschool.
Snel examen kunnen doen en in 1 X geslaagd!
Echt top!

Geweldige rijschool !
Het was top, voor bijna dezelfde prijs ben je 2/3 maand eerder aan de beurt. De lessen zijn goed aangesloten op je examen qua wat je moet weten en kunnen. Na de rijlessen moest ik eventjes wachten en toen was ik al snel aan de beurt voor me examen, waarvoor ik de eerste keer gelijk ben geslaagd dankzij deze rijschool!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Mijn instructeur gaf mij goed uitleg en…
Mijn instructeur gaf mij goed uitleg en zei ook continu waar we op moesten letten wat ik enorm fijn vond! Ook liet hij ons leren van onze fouten. Hij zij namelijk fouten maken mag zolang je ze maar goed oplost! Ik heb de 1e keer mijn brommer rijbewijs gehaald dus bedankt want de lessen hebben mij enorm goed geholpen!

Extreem snelle service
Ik wilde zo snel mogelijk mijn scooter praktijk examen te halen. Door spoedscooter ben ik een week na inschrijven geslaagd! Duidelijke en vriendelijke communicatie, zeker aan te raden.

In een woord top!
In eigen woonplaats was de wachttijd maar liefst 3 maanden voor de praktijkcursus en examen. Gelukkig via spoedcursus binnen twee weken aan de beurt en in één keer geslaagd! Goede communicatie en top geregeld!

Yes!!
Yes!!! Geslaagd!! Super zeg. Een onvoorstelbaar blije dochter. En wat een fijne instructeur is/was Niyazi voor haar.
Ook de examinator was een schot in de roos en bijzonder empathisch.
Uiteraard jullie ook bedankt voor het leuke contact en het meedenken / regelen. Super!

Echt super top!
Echt super top!! Zeker een aanrader. Super vriendelijk en mega snel aan de buurt, binnen 2 weken aan de beurt voor m’n praktijkexamen

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Je komt heel snel aan de beurt
Je komt heel snel aan de beurt en het gaat erg snel ik heb me rijbewijs binnen een maand gehaald dat ik 16 was

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Kon super snel op en in 1x keer…
Kon super snel op en in 1x keer geslaagd

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
De tijd in hoelang ik kon afrijden
Ik had heel erg haast met het halen van mijn examen, nu kon ik in mijn eigen provincie na 3 maanden pas afrijden. Ik ben online verder gaan zoeken naar andere opties en kwam hier terecht, ik kon na 2 dagen al afrijden en ben meteen geslaagd, uitleg was duidelijk en ik werd goed voorbereid op wat ik moest kennen en kon verwachten. De mensen waren vriendelijk dus al met al was alles perfect

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Wil je op korte termijn slagen
Wil je op korte termijn slagen? Neem dan hier contact op. Snelle service en duidelijke communicatie

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
In één keer geslaagd en super snelle service!
Ik ben vorige week in één keer geslaagd en ben super tevreden over Spoedscooter.nl. Alles werd snel en duidelijk geregeld en ik kon veel sneller terecht dan ik had verwacht. De communicatie verliep soepel en professioneel, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde.
Er zijn tegenwoordig veel onbetrouwbare aanbieders, maar Spoedscooter.nl heeft echt laten zien dat ze wél betrouwbaar zijn. Ik kan ze zeker aanraden!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
snelste rijschool die er is
snelste rijschool die er is, binnen 2 dagen geslaagd! 11 november theorie gehaald 12 november kunnen afrijden. allebei ook in 1x geslaagd door het goeie communiceren.
aanrader!!!

Geweldig bedrijf!
Geweldige service! Duidelijkheid! Ronduit top!
Geen probleem ervaren en was snel aan de beurt!
Dikke 5 sterren en ze hebben grote bijdrage aan mijn rijbewijs! Geweldig!
30-10-2025
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.