Spoedscooter.nl Anmeldelser 101

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service, mijn dochter kon ontzettend snel terecht! Mijn dochter wilde heel graag haar scooterrijbewijs halen, maar bij de reguliere rijscholen hier in de buurt liepen we tegen enorme w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben vorige week in één keer geslaagd en ben super tevreden over Spoedscooter.nl. Alles werd snel en duidelijk geregeld en ik kon veel sneller terecht dan ik had verwacht. De communicatie verliep s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Trafikskole

Skrevet af virksomheden

De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top rijschool

Top rijschool! Heel makkelijk, snel en persoonlijk contact via whatsapp en heel snel/veel plek. In 1x geslaagd met drie anderen!

27. august 2025

Besvarelse fra Spoedscooter.nl

Bedankt voor je geweldige review! Wat super dat alles zo vlot en persoonlijk verliep via WhatsApp en dat jullie allemaal in één keer geslaagd zijn. Gefeliciteerd en veel veilige kilometers gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

spoedscooter zorgt ervoor dat je snel slaagt

spoedscooter gaat zoals de naam zegt. In Amsterdam zouden we pas over 3 maanden aan de beurt zijn. spoedscooter is permanent aan het zoeken voor een plekje. Zo kregen we binnen een week een aanbod. En ja hoor, geslaagd! Leuk voor onze dochter nog lekker voor het schooljaar begint.

21. august 2025

Hoi Monique,
wat een mooie terugkoppeling! Fantastisch dat jullie dochter nog vóór het nieuwe schooljaar kon slagen. We zijn blij dat we jullie zo snel konden helpen aan een examenplek en dat het meteen met succes is afgerond. Gefeliciteerd en veel plezier met het rijbewijs!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service alles zonder problemen…

Snelle service alles zonder problemen geregeld. Binnen 14 dagen af kunnen rijden waar bij andere wachttijd 6 maanden is.

19. august 2025

Hoi Mariska,

Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen! We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe. Bedankt voor je mooie review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel terecht voor scooter praktijk.

Snel terecht voor scooter praktijk.
Was eerst ede maar moest toch Arnhem en krijg 100 euro voor taxi omdat het ver weg was. Cominicatie Was wel goed.

13. august 2025

Hoi Naomi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel terecht kon en dat de communicatie goed verliep. Jammer dat het uiteindelijk toch Arnhem werd, maar goed dat dit netjes is opgelost met de taxivergoeding. We wensen je veel plezier en succes met je scooter! 🛵

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben ontzettend tevreden! Elke keer als ik belde, kreeg ik meteen antwoord en werd ik supergoed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt op mijn gemak. En het allerbeste: ik was super, super, super snel geslaagd! Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn scooterrijbewijs wil halen.

We zijn echt super tevreden over spoedscooter !!!

13. august 2025

Hoi Yves,

Bedankt voor je superleuke review! Fijn om te horen dat je je op je gemak voelde en dat we je goed hebben kunnen helpen. En natuurlijk gefeliciteerd met het snelle slagen. Veel plezier en veilige kilometers op je scooter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle reactie en fijn contact…

Super snelle reactie en fijn contact via de app. Mijn dochter moest bij een andere organisatie wachter tot december/januari. Hier kon ze binnen 4 dagen afrijden en heeft ze inmiddels al een afspraak bij de gemeente om haar rijbewijs aan te vragen! Bedankt Spoedscooter.nl voor de service en het fijne contact :)

12. august 2025

Hoi Jurian,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat een verschil hè, van maanden wachten naar binnen 4 dagen afrijden. 😊 We vinden het super om te horen dat jullie dochter nu zelfs al bij de gemeente terechtkan voor haar rijbewijs. Heel leuk dat je onze service en het contact zo waardeert. Daar doen we het voor!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Kon binnen 4 werkdagen al terecht. Super lief personeel en helpen je gelijk met alles. Gelijk in 1 keer geslaagd!🎊

12. august 2025

Hoi Faithlynn,

Wat leuk om te lezen! Binnen 4 werkdagen terecht, in één keer geslaagd én ook nog zo’n fijne ervaring gehad. Dat is precies waar we blij van worden. 🎉 Bedankt voor je lieve woorden over ons team, dat waarderen we enorm. Veel plezier en veilige ritten gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste plek voor lessen en praktijk examen

Ik zocht een rijschool met spoed toen heb ik spoedscooter gevonden en ze hadden binnen 30 minuten een afspraak voor me ingeplant en goed contact via whatsapp, ik heb me examen ook in 1x gehaald

11. august 2025

Hoi Ravi,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat we je zo snel konden helpen en dat je in één keer bent geslaagd. Leuk ook dat je het contact via WhatsApp prettig vond. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe!

Top contact gehad super geholpen

Top contact gehad super geholpen

7. august 2025

Hoi Willem,

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat het contact top was! We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bedankt voor je bericht! 🏍️

Aanrader! Goede ervaring.

Ik heb via spoed scooter mijn praktijk examen gemakkelijk en snel in kunnen plannen. Het app contact was goed en klantvriendelijk. Ze hebben veel plek wat mooi uitkomt als je op een specifieke datum wilt afrijden. Zeker een aanrader dus!

31. juli 2025

Hoi Micha,

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! We doen ons best om het plannen zo makkelijk en snel mogelijk te maken, en het is mooi om te weten dat ons app-contact en ruime beschikbaarheid zo goed gewaardeerd worden.

Bedankt voor je aanrader en veel succes (en plezier) met je scooter!

Super

Super, kon al binnen 2 weken terecht voor mijn scooter praktijk. En voor een super mooie prijs!! Echt een aanrader

29. juli 2025

Hoi Thomas,

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd met het behalen van je scooterpraktijk! 🎉 We streven altijd naar korte wachttijden, dus het is fijn om te horen dat dat bij jou zo goed gelukt is.

Dankjewel voor je mooie review en veel plezier met je scooter! Veilig rijden gewenst! 🚦🏍️

We konden snel terecht

We konden snel terecht voor het praktijkexamen, de communicatie was goed. Via de app met Natan alles netjes geregeld. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. Mijn zoon is ook nog in 1 keer geslaagd.

22. juli 2025

Hoi Nasia,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat de afspraken allemaal zijn nagekomen. Het is ons doel om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

En wat een topnieuws dat je zoon in één keer geslaagd is! Gefeliciteerd! 🎉 Veel veilige kilometers gewenst voor hem.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supersnel en vriendelijk contact via…

Supersnel en vriendelijk contact via Whatsapp. Voor het eerst op maandagochtend contact en ik kon dinsdag al gaan lessen en dinsdagmiddag examen doen. En gehaald in 1x 🎉🛵. Werd zelfs nog gevraagd na de lessen of het naar wens ging. En ook nog felicitaties na het behalen van het examen.
Superblij met deze ervaring.

15. juli 2025

Hoi Sylvia,

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd met je rijbewijs! 🎉 Het doet ons supergoed om te horen dat de snelle service, de goede communicatie via WhatsApp en de oprechte aandacht zo gewaardeerd worden.

Daar doen we het voor! Veel plezier en veilige kilometers gewenst met je scooter.

Spoedscooter bedankt!

Na lang zoeken eindelijk iemand gevonden die 2x achter elkaar binnen een paar weken plek had. Spoedscooter zorgt voor alles, en is 10x sneller dan de gemiddelde rijschool.

18. juli 2025

Hoi Levi,

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat we je zo snel konden helpen, en zelfs twee keer achter elkaar! Precies waar we voor staan: alles snel en goed voor je regelen, zodat jij je kunt focussen op de weg.

Veel veilige kilometers gewenst!

Aanrader

Op het begin was ik een beetje onzeker want er zijn best veel oplichters, maar besloot het toch te doen en geen spijt.
Ik had binnen een halve maand een plekje volgens mij en ben in 1x geslaagd!
Zeker een aanrader, ook reageren ze snel en helpen goed.

1. juli 2025

Hoi Ihsan,

Wat fijn om te horen dat je de stap hebt gezet en er geen spijt van hebt! We begrijpen heel goed dat er onzekerheid is in de markt en het is voor ons belangrijk om te laten zien dat we betrouwbaar zijn.

Super dat je in één keer bent geslaagd en dat je de snelle reacties en goede hulp waardeert. Bedankt voor de mooie woorden en veel veilige kilometers gewenst!

Snel scooter praktijkexamen reserveren

Het heeft mij slechts 30 minuten gekost om in contact te komen, een datum toegewezen te krijgen voor een scooter praktijkexamen en gekoppeld te worden aan een rijschool. Het contact ging vlot en er werd heel duidelijk uitgelegd wat ik zelf moest regelen. Allemaal via what’s app, lekker snel en toch heel professioneel. Een aanrader als je snel een examen wilt reserveren!

30. maj 2025

Hoi Marinda,
Goed om te horen dat het contact vlot en duidelijk verliep en dat alles zo snel geregeld kon worden. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken, dus fijn dat dat gewaardeerd wordt. Veel succes en veilige kilometers gewenst!

Geslaagde scooter ervaring!

Een week geleden slaagde mijn zoon voor zijn scooter theorie. In de middag had ik al contact met Nathan van spoedscooter, die ging gelijk volop zoeken en meedenken en kwam met meerdere opties.
Bij ons in 'de buurt' was er op korte termijn niks beschikbaar, wel in Zoetermeer, voor ons 150 km van huis.
De kans gelijk gegrepen, een paar lessen gehad in de ochtend, gelijk door naar het CBR en geslaagd!
Heel blij met het resultaat, en hij heeft bovenal ook een leuke dag gehad!
Zeker aan te bevelen, alles was super geregeld!

2. juli 2025

Hoi Jenifer,
Super om te horen dat Nathan snel kon meedenken en er samen een goede oplossing gevonden is, ook al was het iets verder weg. Geweldig dat het zo goed is verlopen en dat je zoon niet alleen geslaagd is, maar ook een leuke dag heeft gehad. Veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Snelle reacties

Snelle reacties, snel plek voor afrijden scooter en vriendelijke mensen. Ik ben erg tevreden!

30. juni 2025

Hoi Leon,
Dank voor de positieve reactie! We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen, dus fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Aanrader!

Na een flink tegenvallende ervaring met een andere rijschool waren we eerlijk gezegd behoorlijk huiverig om weer in dit traject te stappen — zeker omdat het opnieuw een smak geld kost. Je hoopt dan maar dat het deze keer beter gaat...

Gelukkig bleek Spoedscooter.nl precies het tegenovergestelde van wat we eerder meemaakten. Vanaf het eerste appcontact voelde het goed: snel, duidelijk en heel professioneel. Er werd meteen met ons meegedacht en we hadden razendsnel een passende datum geregeld.

De communicatie was vriendelijk, open en helder. En het allerbelangrijkste: binnen twee weken kon het praktijkexamen al worden gedaan — en met succes: geslaagd!

Kortom: super ervaring, uitstekend geregeld, en elke euro waard. Een echte aanrader!

Bedankt spoedscooter!

Ramses v P

12. juni 2025

Hoi Lisette,
Goed om te horen dat de ervaring bij ons zo positief is verlopen, zeker na een eerdere tegenvaller. We vinden het belangrijk om vanaf het eerste contact duidelijk, snel en professioneel te zijn, dus fijn dat dat zo is ervaren. En natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van het rijbewijs! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Læs mere om andre typer anmeldelser.