Geweldige service, mijn dochter kon ontzettend snel terecht! Mijn dochter wilde heel graag haar scooterrijbewijs halen, maar bij de reguliere rijscholen hier in de buurt liepen we tegen enorme w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben vorige week in één keer geslaagd en ben super tevreden over Spoedscooter.nl. Alles werd snel en duidelijk geregeld en ik kon veel sneller terecht dan ik had verwacht. De communicatie verliep s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Kontaktoplysninger
Door heel Nederland!, Holland
- 0619384665
- info@spoedscooter.nl
- spoedscooter.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top rijschool
Top rijschool! Heel makkelijk, snel en persoonlijk contact via whatsapp en heel snel/veel plek. In 1x geslaagd met drie anderen!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
spoedscooter zorgt ervoor dat je snel slaagt
spoedscooter gaat zoals de naam zegt. In Amsterdam zouden we pas over 3 maanden aan de beurt zijn. spoedscooter is permanent aan het zoeken voor een plekje. Zo kregen we binnen een week een aanbod. En ja hoor, geslaagd! Leuk voor onze dochter nog lekker voor het schooljaar begint.

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Snelle service alles zonder problemen…
Snelle service alles zonder problemen geregeld. Binnen 14 dagen af kunnen rijden waar bij andere wachttijd 6 maanden is.

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Snel terecht voor scooter praktijk.
Snel terecht voor scooter praktijk.
Was eerst ede maar moest toch Arnhem en krijg 100 euro voor taxi omdat het ver weg was. Cominicatie Was wel goed.

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben ontzettend tevreden! Elke keer als ik belde, kreeg ik meteen antwoord en werd ik supergoed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt op mijn gemak. En het allerbeste: ik was super, super, super snel geslaagd! Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn scooterrijbewijs wil halen.
We zijn echt super tevreden over spoedscooter !!!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Super snelle reactie en fijn contact…
Super snelle reactie en fijn contact via de app. Mijn dochter moest bij een andere organisatie wachter tot december/januari. Hier kon ze binnen 4 dagen afrijden en heeft ze inmiddels al een afspraak bij de gemeente om haar rijbewijs aan te vragen! Bedankt Spoedscooter.nl voor de service en het fijne contact :)

Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! Kon binnen 4 werkdagen al terecht. Super lief personeel en helpen je gelijk met alles. Gelijk in 1 keer geslaagd!🎊

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Beste plek voor lessen en praktijk examen
Ik zocht een rijschool met spoed toen heb ik spoedscooter gevonden en ze hadden binnen 30 minuten een afspraak voor me ingeplant en goed contact via whatsapp, ik heb me examen ook in 1x gehaald

Top contact gehad super geholpen
Top contact gehad super geholpen

Aanrader! Goede ervaring.
Ik heb via spoed scooter mijn praktijk examen gemakkelijk en snel in kunnen plannen. Het app contact was goed en klantvriendelijk. Ze hebben veel plek wat mooi uitkomt als je op een specifieke datum wilt afrijden. Zeker een aanrader dus!

Super
Super, kon al binnen 2 weken terecht voor mijn scooter praktijk. En voor een super mooie prijs!! Echt een aanrader

We konden snel terecht
We konden snel terecht voor het praktijkexamen, de communicatie was goed. Via de app met Natan alles netjes geregeld. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. Mijn zoon is ook nog in 1 keer geslaagd.

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Supersnel en vriendelijk contact via…
Supersnel en vriendelijk contact via Whatsapp. Voor het eerst op maandagochtend contact en ik kon dinsdag al gaan lessen en dinsdagmiddag examen doen. En gehaald in 1x 🎉🛵. Werd zelfs nog gevraagd na de lessen of het naar wens ging. En ook nog felicitaties na het behalen van het examen.
Superblij met deze ervaring.

Spoedscooter bedankt!
Na lang zoeken eindelijk iemand gevonden die 2x achter elkaar binnen een paar weken plek had. Spoedscooter zorgt voor alles, en is 10x sneller dan de gemiddelde rijschool.

Aanrader
Op het begin was ik een beetje onzeker want er zijn best veel oplichters, maar besloot het toch te doen en geen spijt.
Ik had binnen een halve maand een plekje volgens mij en ben in 1x geslaagd!
Zeker een aanrader, ook reageren ze snel en helpen goed.

Snel scooter praktijkexamen reserveren
Het heeft mij slechts 30 minuten gekost om in contact te komen, een datum toegewezen te krijgen voor een scooter praktijkexamen en gekoppeld te worden aan een rijschool. Het contact ging vlot en er werd heel duidelijk uitgelegd wat ik zelf moest regelen. Allemaal via what’s app, lekker snel en toch heel professioneel. Een aanrader als je snel een examen wilt reserveren!

Geslaagde scooter ervaring!
Een week geleden slaagde mijn zoon voor zijn scooter theorie. In de middag had ik al contact met Nathan van spoedscooter, die ging gelijk volop zoeken en meedenken en kwam met meerdere opties.
Bij ons in 'de buurt' was er op korte termijn niks beschikbaar, wel in Zoetermeer, voor ons 150 km van huis.
De kans gelijk gegrepen, een paar lessen gehad in de ochtend, gelijk door naar het CBR en geslaagd!
Heel blij met het resultaat, en hij heeft bovenal ook een leuke dag gehad!
Zeker aan te bevelen, alles was super geregeld!

Snelle reacties
Snelle reacties, snel plek voor afrijden scooter en vriendelijke mensen. Ik ben erg tevreden!

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
top service alles ging soepel en verliep heel snel goeie contact gehad
top service

Aanrader!
Na een flink tegenvallende ervaring met een andere rijschool waren we eerlijk gezegd behoorlijk huiverig om weer in dit traject te stappen — zeker omdat het opnieuw een smak geld kost. Je hoopt dan maar dat het deze keer beter gaat...
Gelukkig bleek Spoedscooter.nl precies het tegenovergestelde van wat we eerder meemaakten. Vanaf het eerste appcontact voelde het goed: snel, duidelijk en heel professioneel. Er werd meteen met ons meegedacht en we hadden razendsnel een passende datum geregeld.
De communicatie was vriendelijk, open en helder. En het allerbelangrijkste: binnen twee weken kon het praktijkexamen al worden gedaan — en met succes: geslaagd!
Kortom: super ervaring, uitstekend geregeld, en elke euro waard. Een echte aanrader!
Bedankt spoedscooter!
Ramses v P

Besvarelse fra Spoedscooter.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.