Ønskede at købe en IPhone 13 og Sparsom var klart det billigste sted at handle mobilen. Var i kontakte med kundeservice forud for handlen grundet nogle dårlige anmeldelser her på trustpilot. Besti... Se mere

Trods en højere pris bestilles "iPhone 13 ProMax" mandag formiddag, fordi den står anført som lagervarer. Men 5 hverdage senere dvs. fredag kl. 14.30 har jeg INTET hørt og det anførte telefonnummer på... Se mere

Du skal have god tålmodighed. Fik dog besked at min telefon ville blive forsinket og at jeg ville få anden cover og glas som kompensation. Venter stadig efter 14 dage og 5 samtaler med kundeservice,... Se mere

Jeg bestilte en Iphone 13 pro, som egentlig var billigere end de andre hjemmesiders. Så da jeg fik varen 5 dage efter bestilling åbnede jeg kassen og så alt var perfekt. Jeg vil klart anbefale at smid... Se mere

1. Elektronikbutik

vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi vil konkurrere på de rette produkter og yde den bedste service til vores kunder.

3,4

Middel

Fint

Iphone leveret inden jul som lovet! Ingen andre kunne det.
Man kan ikke tracke forsendelsen online, men Josef er altid klar ved telefonen.

5. januar 2022

Besvarelse fra Sparsom

Tusinde tak for din anmeldelse

Der gik 5 arbejdsdage og så lå…

Der gik 5 arbejdsdage og så lå telefonen klar til afhentning. Beløbet blev først hævet, efter jeg havde hentet telefonen

30. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Tusinde tak for din anmeldelse :)

God oplevelse

Det var alt i alt en god oplevelse!

Når man ringer til den svarer de med det samme og besvare dine spørgsmål.

Det eneste man lige skal være opmærksom på er at der kan være lidt tid på levering. Det tog 6 dage at få afsendt. Dog bestilte jeg midt i juletid, så da jeg ringede ind beklagede de også men gjorde opmærksom på der var travlt under juletid.

Men helt klart en hjemmeside jeg ville handle fra igen, da man sagtens kan stole på dem og deres produkter er også til en god pris.

29. december 2021

Hej Emilie. Tusinde tak for din anmeldelse

Ikke tilstrækkeligt serviceniveau

De skrev levering indenfor 2-5 arbejdsdage den 4/12. Det tog 9 (levering 16/12). Dertil 3 rykker mails fra min side. De ringede 2 gange for at fortælle den var på vej og kom i morgen, uden dog at pakken blev leveret som lovet. Ingen track-and-trace fra Sparsom, så man kunne se om pakken var på vej, og først advisering fra PostNord samme dag som den blev leveret.
Det er ikke det serviceniveau man normalt ser fra webshops der sælger Iphones - også selvom det er december.
Købte efterfølgende en anden Iphone fra Power der kom 2 dage efter med track-and-trace, ingen problemer.

21. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Hej Thomas. Tak for din anmeldelse. Ja, vi erkender at der var nogle fejl i vores forsendelser i denne her måned. Og kan kun beklage dette.

Normalt så afsender lageret vores varer indenfor meget kort tid, oftest 2-3 dage. Men der har været både kort på mandskab og ikke mindst forkerte varer fra vores leverandører som gjorde at vi blev forsinket.

Men kan se at den kom frem til dig.

Salg og Service.

Direkte svindel.

Direkte svindel.

Lige nu kører de et såkaldt "Søndagstilbud" på en Playstation 5 Disc Version. Sat ned til 7.676,00 DKK, i forhold til (hvad de mener er) vejledende udsalgspris på 8.249,-
Det er jo helt hen i vejret, når PlayStation selv har fortalt, at den vejledende pris er 4.200,-

Tænk sig at man vil være bekendt at prøve på at snyde sine kunder på den måde.
Føj.

19. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Hej Bjarne. Først og fremmest så er den vejledende salgspris angivet af vores leverandører og ikke Sony. Jeg kan garantere dig, at absolut ingen butik får den til den pris, som Sony mener den skal sælges til.

Avancen er så lav på disse varer at du vil selv blive overrasket.

Konkurrencen er så hård disse dage, at enhver butik kæmper for at få kunder ind. Og det har vi også valgt at gøre idag.

Mvh
Salg og Service

Jeg har bestilt en iPhone 12 og en…

Jeg har bestilt en iPhone 12 og en Apple oplader. Ved leveringen var opladeren ikke med, den eftersendes, hvad kan jeg så lige bruge den til? Nu, en uge senere, er den endnu ikke kommet. Dårlig stil, så kunne det det ha’ stået ved bestillingen. Og så ringede de endda, før leveringen, og bad mig om at anmelde dem på Trust pilot!

18. december 2021

Hej Gitte
jeg vil starte med at beklage dette.
Da din telefon blev sendt afsted, var der ikke flere oplader i forsendelsesområdet. De var på lageret, men et andet sted. Da de har meget travlt på lageret disse dage, vil medarbejderen sende en ekstra forsendelse med opladeren til dig. Jeg tror faktisk at de har glemt dette og det beklager jeg virkelig meget.
Jeg sørger for at de bliver mindet om det mandag morgen, så de kan sende den afsted.

Salgsansvarlig

PS5, dårlig indpakning og længe undervejs

Bestilte en PlayStation 5 - som jeg dog ikke har modtaget endnu. Kort efter bestilling fik jeg besked fra PostNord, der meldte at de havde modtaget besked fra sparsom.dk om en pakke, men ikke havde modtaget noget?
Sparsom.dk skriver at PostNord har sendt pakken retur pga dårlig indpakning? Blev lovet nyt trackingnummer - men har intet modtaget.

Update:
Har netop modtaget min ps5. Hurtig reaktion efter anmeldelse her på trustpilot.
Min ps5 kom i en noget tvivlsom indpakning, dvs en papkasse uden fyld eller lign. - faktisk var de v udleveringen i tvivl om hvorvidt den skulle retur. Umiddelbart fejler maskinen ikke noget, men køn er kassen ikke.
Den sene levering skyldes angiveligt at vi er i dec og at den første forsendelse kom retur pga, det der må være endnu dårligere indpakning.

11. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Hej Allan. jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft denne oplevelse.

Men stadig mener vi at det er unfair med denne dårlige anmeldelse, eftersom vi har gjort alt efter hvad vi lover.

Men sagen kort.
Vi fik din bestilling ind om søndagen og din Playstation pakkes om onsdagen og sendes afsted. Postnord mente ikke pakningen var i orden så den gensendes om torsdagen. ( pakken var for stor og skulle betragtes som en pallevare. Lageret tømmer pakken for det ekstra som de putter ind for at bevare en buffer i pakningen og sender den afsted)
Vi fortæller vores kunder at det er indenfor 2-5 arbejdsdage vi afsender.

Trackingnummeret får vores kunder via mail og det står også på fakturaen som vi afsender. Det er et link som man kan trykke på direkte og følge sin varer.

i normale sammenhænge vil din vare have været leveret allerede om fredagen og så dog senest om lørdagen, men
Din forsendelse kommer til dig først idag. mandag den 13.12.

Vi lever af vores kunder og går meget op i at hver af vores kunder får en god oplevelse hos os. Vi går meget op i at vi informere vores kunder om eksakte hændelser og hvis der sker forsinkelser, så gør vi også opmærksomme på det i god tid.

Jeg håber at du vil genoverveje denne dårlige anmeldelse, da vi ikke har lovet mere end hvad vi kunne overholde.

Mvh
Tim Hansen
Salgsansvarlig
Sparsom.dk

Super hurtigt levering

Super hurtigt levering, god service, glade medarbejder der tager telefonen når man har spørgsmål og så har de fantastiske tilbud!

Jeg kommer til at handle der igen, ligeledes har jeg anbefalet hjemmesiden til andre

3. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Tak for den fine anmeldelse Louise

Efter dårlig anmeldelse på trustpilot fik jeg en rigtig god løsning

Jeg bestilte en IPhone den 27/11. Leveringstiden var sat til 2-5 arbejdsdage. Efter 5 dage uden at jeg havde hørt noget, prøvede jeg uden held at kontakte på telefon og mail. Derefter skrev jeg en anmeldelse på trustpilot. SÅ blev jeg kontaktet, og fik tilbudt en dyrere model til samme pris, da de ikke havde den anden på lager. Så nu er jeg tilfreds!

3. december 2021

Besvarelse fra Sparsom

Tak for kampen Sven :) håber du får en fantastisk god jul her rundt om hjørnet

Top service

Var lidt skeptisk da der gik 6 dage men Josef ringede og sagde at de havde lavet en fejl i deres lager opdatering... det er menneskeligt så jeg syns de fortjener de 5 stjerner for deres gode service

25. november 2021

Besvarelse fra Sparsom

Tusinde tak for din gode anmeldelse Jonas.