Ønskede at købe en IPhone 13 og Sparsom var klart det billigste sted at handle mobilen. Var i kontakte med kundeservice forud for handlen grundet nogle dårlige anmeldelser her på trustpilot. Besti... Se mere

Trods en højere pris bestilles "iPhone 13 ProMax" mandag formiddag, fordi den står anført som lagervarer. Men 5 hverdage senere dvs. fredag kl. 14.30 har jeg INTET hørt og det anførte telefonnummer på... Se mere

Du skal have god tålmodighed. Fik dog besked at min telefon ville blive forsinket og at jeg ville få anden cover og glas som kompensation. Venter stadig efter 14 dage og 5 samtaler med kundeservice,... Se mere

1. Elektronikbutik

vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi vil konkurrere på de rette produkter og yde den bedste service til vores kunder.

3,4

Middel

Sparsom med service

Levering af ordren gik egentlig ganske godt - men da det kom til returnering startede problemerne.
Jeg hørte intet fra Sparsom, selvom Postnord appen viste, at pakken var returneret til afsender for flere dage siden. Jeg rykkede derfor for refundering af beløbet og fik at vide, at det ville ske hurtigt - men det gjorde det bare ikke. Måtte derefter true med bål og brand, og så kom der pludselig et svar om, at returpakken angiveligt var beskadiget, og at den var blevet forlagt på lageret – men pengene var på vej, sagde de...
Nu er det gået 14 dage siden, Sparsom modtog varen retur og stadig ingen penge på min konto.
Så pga. den manglende styr på butikken, er jeg sparsom med at give mere end 1 stjerne.

Tilføjelse: Pengene blev indbetalt til min konto. Men der gik altså 14 dage+. Alt i alt fint nok - bare langsomt og jeg tænker på, hvad der ville være sket - eller ikke sket, hvis jeg ikke havde rykket dem. Så kundeservicen vurderer jeg fortsat som sparsom.

18. juli 2022

Besvarelse fra Sparsom

Hej Uri. Tak for din anmeldelse. Ja, det var en beklagelig episode med din telefon. Som sagt den var kommet retur og lagt i beskadigede varer. Vores normale procedure er, at beskadigede telefoner sendes til værksted og herefter bliver de kontrolleret. Og det tager tid, eftersom det er et ekstern værksted og har haft travlt. Pengene var sendt som aftalt men det tager mellem 2-5 arbejdsdage før man kan se pengene på kontoen igen.

Bedste pris

Bedste pris. Men selvom I skriver 2 - 5 dage, behøver I ikke vente til sidste dag med at sende. Netop en telefon kan være ret svær at undvære i længere tid.

9. juli 2022

Ingen service

Jeg har bestilt en Iphone 12 Odr. 2854. Jeg bestilte den, den 27 Juni og de sagde den kom inden for 2-5 dage. 8 Dage efter skriver jeg til dem og de svarer at jeg skulle have fået en mail og at jeg bør kigge under min spam. Jeg finder ikke noget og svarer dem, jeg har ikke fået noget savr tilbage fra dem og der er intet tegn på en telefon

5. juli 2022

Besvarelse fra Sparsom

Hej Rasmus. jeg vil starte med at beklage alt dette. Vi har tjekket alt igennem og der er sket en fejl fra vores side af. Min kollega er på sagen og det bliver ordnet til i morgen.

Hav tålmodighed ;-)

Levering tog lidt længere end lovet, men telefonen kom frem. Kundeservice var nem at komme igennem til på telefonen og de vendte hurtigt retur med svar leveringstiden.

Så alt i alt en fin oplevelse. Og frem for alt er de billigere er konkurrenterne.

30. juni 2022

Potentielt tyveri / svindel

Har dokumentation på at postnord har returneret den telefon jeg aldrig afhentede og I har modtaget den retur 7.6. Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbagebetalt efter flere rykkere. Nu må I virkelig tage jer sammen, ellers ender det her med en politianmeldelse for svindel og tyveri. Pakkeid 00157128965084200295

26. juni 2022

Kære Peter.

Din retur er blevet behandlet i sidste uge og refunderingen er også sendt. Men der kan gå mellem 2-5 dage før du kan se pengene.

Vi beklager alt dette og selvfølgelig kan vi bekræfte at varen er kommet retur på lageret. Der var enkelte misforståelser, som gjorde at den ikke blev opdateret i vores system, at den var returneret.

Alle returvarer bliver tjekket når de kommer retur. Da vi skal sikre os, at varen ikke er beskadiget eller lignende.

Men i disse dage er der ekstra ordinært travlt så det tog lidt tid at tjekke returvarer også.

Super hurtigt levering

Super hurtigt levering, bestilte en iPhone 13 pro til knægten som bliver student i morgen.
Bestilte i tirsdags, fik den i dag om morgenen torsdag. Pisse fedt med overholdningen af leveringen!

16. juni 2022

Gode priser og næsten alt i orden.

Har kun bestilt 1 gang fra sparsom og kunne godt overveje det igen for fremtiden. Priserne er gode i forhold til andre webshops og alt kommer ubeskadiget frem i god kvalitet. Skrev også til kundeservice og fik et svar dagen efter med manglende information. Det eneste der gør jeg ender på 4 stjerner er leveringstiden som tog rundregnet 7 hverdage før jeg stod med min ordre i hånden (andre webshops bruger kun 1-3 hverdage på at fuldføre en ordre). Det var en ferie periode men en hverdag er en hverdag. Alt i alt hvis jeg kunne give 4,5 stjerne gjorde jeg det.

13. juni 2022

fantastisk produkt

Jeg bestilte en Iphone 13 pro, som egentlig var billigere end de andre hjemmesiders. Så da jeg fik varen 5 dage efter bestilling åbnede jeg kassen og så alt var perfekt. Jeg vil klart anbefale at smide penge i Sparsom i stedet for at betale overpris for samme produkt på andre hjemmesider

30. maj 2022