Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Op het laatste nippertje boekten wij een parkeerplaats via Sparkspot, nabij Tomorrowland te Boom. Dit omdat alle gewone plaatsen op de parkeerterreinen van Tomorrowland reeds vol waren. We hadden een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SparkSpot maakt parkeren eenvoudig, betaalbaar en stressvrij. Of je nu op zoek bent naar een parkeerplek voor je bezoek aan de stad of je eigen oprit, garage of parkeerplaats wilt verhuren, ons platform brengt bestuurders en hosts op een slimme manier samen. Als driver vind je snel een betrouwbare plek, vaak dichter bij je bestemming en zonder gedoe. Alles verloopt soepel via de app: reserveren, rijden en parkeren. Als host haal je meer uit je ongebruikte parkeerplek. Je bepaalt zelf de beschikbaarheid en tarieven, ontvangt veilige betalingen en rekent op onze ondersteuning wanneer nodig. Het aanmelden is gratis en je betaalt alleen commissie wanneer er effectief een reservatie plaatsvindt. Door je parkeerplek te delen, help je bovendien de parkeerdruk in jouw buurt te verlagen en draag je bij aan een aangenamere, beter bereikbare stad. SparkSpot is de ideale oplossing voor iedereen die makkelijker wil parkeren of extra inkomsten wil halen uit zijn parkeerplek. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer fijne ervaring
Zeer fijne ervaring, je bent zeker van een plaatsje als je Sparkspot gebruikt.
Zo gemakkelijk en geen stress voor het…
Zo gemakkelijk en geen stress voor het zoeken naar een plekje
Vreselijke klantenservice
We hadden een parkeerplek geboekt, betaald maar kregen geen mail bevestiging wat wel stond aangeven op de site na betalinf. Omdat we nog geen account hadden in de app ook daar geen info. Was de boeking goed gegaan? We hebben 2 keer het contact formulier ingevuld, 3 keer gemaild en een paar keer gebeld. We zouden terug gebeld worden door joyce, maar degene die de eerste keren opnam werkte voor een ander bedrijf en zou het doorgeven. Na dagen wachten nogmaals proberen te bellen maar het nummer ging niet meer over. Uiteindelijk per mail reactie en nooit gebeld. Het was zeer lastig om contact te krijgen. Vreselijke klantenservice. Als je dan weinig tijd hebt om te mailen probeer dan in ieder geval de vraag te beantwoorden. Eerste booking was ook echt onnodig aangezien er op 100 meter een gratis parking was. En gebruik aub geen ai om deze review te beantwoorden zoals alle andere reacties zo te lezen.
Via de SparkSpot-app is het…
Via de SparkSpot-app is het supergemakkelijk om snel en eenvoudig een parkeerplek te reserveren. Er is een ruime keuze aan locaties en bovendien zijn de prijzen heel fijn! 👍 Geen parkeerstress meer en alles netjes geregeld via de app. Echt een aanrader! 🚗😊

Besvarelse fra Sparkspot
It is a quick and easy way to find a parkingplace!
It is a quick way to find a parking place for a correct price. Especially if you want to spend a day at sea in the high season as we did. After you made a demand you get very quickly an answer weather the owner agrees or not. Everything went really easy. I can definitely recommend SparkSpot. By the way, I just made a second reservation, as easy as the first one!

Zo gemakkelijk
+Super handig
+géén stress om parking te zoeken .
- prijzig

Slecht organisatie
Slecht geregeld, het was niet bevestigd van de eigenaar en die wist van niks. Maar was toch gelukt. In vervolg beter met makar afstemmen, want is niet plezant als je daar bent en geen plek is voor te parkeren.

Besvarelse fra Sparkspot
Goede plek vlakbij het centrum
Goede plek vlakbij het centrum, vriendelijke en behulpzame beheerder.

Besvarelse fra Sparkspot
Such a wonderful parking spot
Such a wonderful parking spot . The picture and instruction were very précise . It is very near to the most secure and private beach area for family . I am so glad that I was able to book this spot . My kids and I had wonderful time for hours in the beach

Besvarelse fra Sparkspot
Fijne parkeerplaats en op loopafstand…
Fijne parkeerplaats en op loopafstand van het strand ongeveer 15min

Besvarelse fra Sparkspot
Blij Sparkspot te hebben ontdekt!
Het was mijn eerste ervaring bij Sparkspot. Ik was op zoek naar een parkeerplaats voor mijn geladen trailer. Via google kwam ik op de website en de booking zelf verliep erg makkelijk.

Parking Lokerse Feesten
Het reserveren ging heel vlot en de host wachtte ons op, waardoor alles enorm vlot verliep!

Zeer gemakkelijk
Zeer gemakkelijk, geen stress, veilige parkeerplaats en vriendelijk onthaal !

Parking makkelijk te bereiken
Parking makkelijk te bereiken. Kwartiertje stappen tot op de zeedijk.