Sparekassen Danmark Anmeldelser 3.225

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 522 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den personlige og kompetente rådgivning, hvor medarbejderne er imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen. Mange sætter pris på den hurtige respons og den proaktive tilgang, som gør, at man føler sig godt vejledt og tryg i økonomiske spørgsmål. Den generelle service og informationsniveau beskrives som værende i top, og mange oplever en markant bedre service sammenlignet med tidligere banker. Dog oplevede nogle få, at det var svært at komme i kontakt med virksomheden, især når det gjaldt kundeservice eller specifikke rådgivere, hvilket resulterede i lange ventetider og manglende opfølgning. Nogle kunder nævnte også problemer med manglende kommunikation og fejlbehæftet sagsbehandling, hvor de ikke modtog svar eller information om vigtige ændringer.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes kompetence,... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, og mange fremhæver en høj grad af hjælpsomhed, hurtighed og... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver den hjælpsomme,... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kontakt, hvor mange roser den personlige og imødekommende... Se mere

Response time

Forbrugere finder responstiden positiv, da mange roser den hurtige rådgivning og hjælp, samt at rådgivere er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere

Vi blot sige tak til verdens bedste rådgiver Jeanette Leth Neldorf (Randers afdelingen) for endnu engang at hjælpe os med at få økonomien og drømmene til at gå op. Vi kunne ikke forestille os en bedre... Se mere

Jeg havde Nordea i mange år, men oplevede efterhånden at blive gjort ret ligegyldig, især efter mine lån var afviklet. Da jeg senere skulle lave en ny bankforretning, fik jeg stort set ingen respons.... Se mere

Vi vil gerne sige mange tak for en meget venlig modtagelse og en opmærksom tilgang til vores sag. Vi fik professionel vejledning gennem hele forløbet, og al information blev præsenteret klart, tydel... Se mere

1. Bank
  2. Formueforvaltning
  3. Billån og -finansiering
  4. Finansiel institution
  5. Låneinstitut
  6. Sparekasse

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

4,5

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

God og kyndig rådgivning i forhold til…

God og kyndig rådgivning i forhold til omlægning af boliglån.

11. februar 2026

Hej Matthias

Tusind tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner - dem er vi glade for.

God dag !

Sparekassen Danmark

Ønskede at oprette en børneopsparing…

Ønskede at oprette en børneopsparing til mine børn. De ønskede åbenbart ikke nye kunder uden man skulle flytte alle ens konto over til dem. Dette ville må ingen måde økonomisk betale sig for at at gøre, men takkede nej til nye kunder med fremtidige udsigter til depotgebyr på deres investerede børneopsparing.

6. februar 2026

Hej Mark

Vi må naturligvis ikke kommentere på enkeltsager her på trustpilot af hensyn til Persondatalovgivningen. Men du skal selvfølgelig have en forklaring på dette afslag, såfremt du ikke har fået det. Du er meget velkommen til at sende en mail til asn@spard.dk med beskrivelse af forløbet og hvilken afdeling, du har haft kontakt med, så finder jeg rette vedkommende til dig.
Jeg skal også oplyse om din mulighed for at indsende en mail til klageansvarlig@spard.dk såfremt du ønsker at klage over denne beslutning.

Vi ønsker dig en god dag !

Låneomlægning

God service fra rådgivning til endelig nyt lån var oprettet

19. januar 2026

Hej Jan

Godt at høre, at I har haft gode oplevelser - og har lyst til at dele dem med os her. Det sætter vi stor pris på!

God dag !

👍👍👍👍

Altid søde, hjælpsomme og høflige personer😁

10. februar 2026

Hej Anette

Dejligt at høre - mange tak for de rosende ord!

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Absolut en positiv oplevelse.

Absolut en positiv oplevelse.
Vi har haft rigtig dygtig og kompetent sparring i forbindelse med salg og køb af hus.
Alt blev forklaret i et sprog vi forstod og var med hele vejen.
Tak!

1. februar 2026

Hej Frank

Tak for denne flotte anmeldelse - vi er glade for, at I har haft positive oplevelser hos os og vi ser frem til det gode samarbejde fremover også.

Vi ønsker jer en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Bent og Birgitte Ville ikke give mig…

Bent og Birgitte Ville ikke give mig mine konto udtog, og der jeg sagde jeg ville luk min konto gik Bent helt i forsvarposition, og jeg fik ikke lukket min konto eller noget som helst. Uproffesionelt. Man kan høre det læser script op, men er for inhabile til at svare udenfor det script. Og generelt bar meget uhøffeligt at skulle side og snakke med Birgitte som sender en uden at sige noget, videre til Bent. Bent Sir de skal vide hvem jeg er, efter at have fortalt mit cpr nummer til dem. BENT TROR REN OG SKÆR HAN ER ORDENSMAGTEN, og er ligeglad med den pligt de har til at oplyse mig ting om min bankkonto. Uproffesionel bank

9. februar 2026

Hej

Tak for din anmeldelse. Det vil vi meget gerne høre mere om, du er velkommen til at sende en detaljeret mail til asn@spard.dk, så vi sammen kan få taget fat om dette. Du må gerne skrive dit fulde navn og den afdeling, du er tilknyttet, i mailen, så vi ved hvor vi skal vende blikket hen. Vi har ikke en Bent ansat nemlig.

Vi hører gerne fra dig - og ønsker dig en god dag!

Sparrekassen Danmark og Karoline Kristiansen en fantastisk Bankforbindelse

Sparrekassen Danmark er et fantastisk sted, at være kunde i. Vores søde kunderådgiver Karoline Kristiansen er altid behjælpelig og man får et svar med det samme, om det er pr. Email, besked eller telefonisk. Hvis Karoline ikke er tilstede er der altid en backup, der kan hjælpe.
Vi har aldrig haft en bankforbindelse før, hvor tingene bare fungerer og hvor man føler sig velkommen.
Susanne og Lars Skjoldby

6. februar 2026

Hej Susanne og Lars

Tak for de flotte 5 stjerner til Karoline og Sparekassen Danmark. Det er vi rigtig stolte af.

Vi ønsker jer en skøn weekend!

Fantastisk service og rådgivning

Efter mange år hos de største banker valgte vi at skifte til Sparekassen Danmark og det har været en virkelig positiv oplevelse. Serviceniveauet er helt i top, med personlig, kompetent og nærværende rådgivning hele vejen igennem.
Man føler sig lyttet til, får grundig vejledning og oplever oprigtig interesse i at finde de bedste løsninger. Det er en markant forskel fra de store banker, hvor man ofte bare er et nummer i rækken.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sparekassen Danmark og vil klart anbefale andre at overveje et skifte.

5. februar 2026

Hej Adrian

Tak for denne fantastiske anmeldelse - og fordi I har lyst til at videregive de varmeste anbefalinger.
Vi glæder os til det fremtidige gode samarbejde - og ønsker jer den dejligste weekend!

Boliglån og bankskifte

Min kæreste og jeg skiftede bank (fra Danske Bank til Sparekassen) ifm lån til en andelsbolig, og det har været en rigtig god oplevelse! Tydelig kommunikation, hurtige svar, og god kundeservice er noget jeg har sat pris på.

Hej Ellen

Det er vi glade for at høre - tak fordi I giver jer tid til at dele de positive oplevelser med os her.

Skøn weekend til jer!

Sparekassen Danmark

Jeg har været kunde i mange år

Jeg har været kunde i mange år, og i alle de år er jeg blevet mødt af kompetente rådgiver og god service.
Man bliver mødt med forståelse, altid får konstruktive begrundelser og man føler sig altid tryg og vejledt.
Jeg anbefaler sparkassen Danmark til alle , og det får 10/10 stjerner!!!

Hej Marina

Tusind tak for at være vores loyale kunde og ambassadør - og for de 10/10 stjerner, det var bare flot!

Ønsker dig den bedste weekend!

Klart anbefalelsesværdig.

Klart anbefalelsesværdig.
Vi blev anbefalet banken, da den endnu hed Jutlander. Vi skulle købe hus, og de turde hjælpe os. I en anden bank, ville de ikke hjælpe, da vi ikke havde boet sammen før... vi var 45 og 41 år...
Her kunne vi få den rådgivning og hjælp vi havde brug for. Den hjælp er ikke stoppet, vi har stadig samme bankrådgiver, selvom vi ikke har millioner stående, vi får besked med det samme, når vi skriver. Det er som en bank i de gode gamle dage.

Hej Rikke

Tak for rosen og den fine anbefaling - vi er glade for at kunne hjælpe jer på bedste vis.

Rigtig god weekend!

Sparekassen Danmark

Vi mødte en lyttende og velforberedt bankrådgiver

Vi mødte en velforberedt bankrådgiver, der var lyttende ift. vores ønsker og som kender os og vores behov.

16. januar 2026

Hej Pernille

Tak fordi I ønsker at dele dette med os - det er jo hele kernen i et godt forhold mellem rådgiver og kunde, som I beskriver der.

Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også.

Med ønsket om en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Tænk jer om inden i bliver kunde.. fordi det er næsten umuligt at flytte igen.

Da vi valgte at blive kunde i Sparekassen Danmark i Aalborg, var der ikke det de ville gøre for os. Efter nogle år begynde jeg at klemme den lidt på maven på gebyr og valgte at indhente tilbud fra andre banker, som var markant bedre. I hele denne process var der fuld åbenhed over fra Sparekassen Danmark og de fik endda chancen for at kommer med det sidste mod bud. Har valgte de at stå fast på deres tilbud og kunne ikke gøre det bedre, og derfor valgte vi at flytte.
Så begynde problemerne først, med at de begyndte at lukke webadgang, som vi have penge, garantibeviser og aktier hos sparekassen Danmark. Det er nu 3mdr, . vi kæmper med at flytte væk fra Sparekassen Danmark... og de siger, at det altid er vores nye bank. Anbefaling, tænk jer om inden i bliver kunde.

23. januar 2026

Hej Palle

Tak for jeres feedback. Vi er glade for at I har haft det godt hos os. Der er naturligvis helt frit valg med hvor man ønsker at have sit pengeinstitut.
Sparekassen Danmark driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid.

I praksis betyder det, at vi har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning, og at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel for vores kunder, hinanden og vores lokalsamfund.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os – og omvendt. Derfor strækker vi os gerne langt for at hjælpe vores kunder.

Vi kan ikke kommentere på enkeltsager her på Trustpilot af hensyn til Persondatalovgivningen, men I har naturligvis mulighed for at sende en detaljeret mail til klageansvarlig@spard.dk såfremt I ønsker at indgive en klage.

Sparekassen Danmark

Anbefaling til Simon Møller, Hirtshals afd.

Jeg skiftede til Sparekassen Danmark i forbindelse med køb af nyt hjem. Jeg fik anbefalet Simon Sulbæk Møller af nogle bekendte, og det er jeg rigtig glad for.
Altid nem at få fat i, overholder aftaler og rigtig god vejledning.
Kæmpe anbefaling herfra!

1. december 2025

Hej Tobias

Et varmt velkommen til Sparekassen Danmark. Vi er glade for at du er landet godt hos Simon i Hirtshals.
Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Hav en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Vi skiftede til Sparekassen Danmark for…

Vi skiftede til Sparekassen Danmark for at få en mere personlig rådgivning, og det har vi fået. Desuden foregik bankskiftet gnidningsfrit, og vi har oplevet en god og seriøs opfølgning på de spørgsmål, vi har haft siden skiftet.

1. december 2025

Hej Andreas

Vi er meget glade for at høre at jeres skifte her til os i Sparekassen Danmark er gået godt - velkommen til.

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fine ord du sætter på den rådgivning i får, vi ser frem til det gode samarbejde fremadrettet.

Endnu engang tak også for de fem stjerner, rigtig god weekend.

Helt perfekt oplevelse.

Helt perfekt oplevelse.
Imødekommende og kompetent rådgivning.

27. november 2025

Hej Pia

Mange tak for dine fem stjerner du sender vores vej, vi er meget glade for at du deler de fine ord med os om din oplevelse her i Sparekassen Danmark.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Sparekassen Danmark

Fantastisk god service og rådgivning

Fantastisk god service og rådgivning. Hurtig tilbagemeldinger på alt ! Her har man personlig kontakt og kan sparre med en professionel bank rådgiver.
I starten var vi helt overraskede men det er forsat og er utrolig dejligt.
Kæmpe ros og stor anbefaling herfra

29. januar 2026

Hej Camilla

Mange tak for de flotte rosende ord, og forbi I deler jeres anbefaling af os i Sparekassen Danmark her.

Vi er meget glade for at I oplever den gode service og rådgivning - nu og i fremtiden.

Endnu engang tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Rigtig god weekend.

Vanvittig god personlig service

27. januar 2026

Hej Jakob

Tak for de fine ord og de fem flotte stjerner, vi er meget glade for at du deler din anmeldelse med os.

Rigtig god weekend

Sparekassen Danmark

En meget god oplevelse i forbindelse…

En meget god oplevelse i forbindelse med jeg har skiftet til Sparekassen Danmark. Har kun positivt at sige.

27. januar 2026

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse, og varmt velkommen her hos os i Sparekassen Danmark - vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Vi siger også tak for de positive ord, og ønsker dig en rigtig god weekend.