Sparekassen Danmark Anmeldelser 3.225

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 510 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også problemer med at komme i kontakt med banken via telefon og med fejlbehæftet sagsbehandling.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes kompetence, professionalisme... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den hurtige og professionelle... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den hjælpsomme, kompetente og personlige... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens mange roser den personlige kontakt, nemme tilgængelighed... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunderne værdsætter, at rådgivere er hurtige til at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere

Vi blot sige tak til verdens bedste rådgiver Jeanette Leth Neldorf (Randers afdelingen) for endnu engang at hjælpe os med at få økonomien og drømmene til at gå op. Vi kunne ikke forestille os en bedre... Se mere

Jeg havde Nordea i mange år, men oplevede efterhånden at blive gjort ret ligegyldig, især efter mine lån var afviklet. Da jeg senere skulle lave en ny bankforretning, fik jeg stort set ingen respons.... Se mere

Stor ros til vores bankrådgiver Claus Nielsen i Sparekassen Danmark i Tarup, Odense. Han er altid enormt serviceminded og hurtig til at svare på vores henvendelser. Vi bliver altid mødt med åbenhed og... Se mere

1. Bank
  2. Formueforvaltning
  3. Billån og -finansiering
  4. Finansiel institution
  5. Låneinstitut
  6. Sparekasse

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

4,5

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Drømmehuset

Vi fandt drømme huset og Sparekassen Danmark var hurtig til at hjælpe med råd lån og vejledning. Jeg kan nu sidde i drømme huset og skrive denne anmeldelse små 3 måneder senere.

15. januar 2026

Hej Christian

Tak for tilliden - vi er meget taknemmelige for at måtte hjælpe jer med at finde jeres drømmehus!
Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også.

Vi ønsker jer en god weekend!

Sparekassen Danmark

Jeg har kun så meget positivt at sige…

Jeg har kun så meget positivt at sige om sparekassen Aalborg City Syd og rådgiver Daniel Møller, at man skulle tro det var fedteri. Men jeg mødte en bankrådgiver der lyttede og vejledte og gav ro i maven. Det eneste jeg er ked af, er at jeg ikke skiftede over til Sparekassen City Syd Aalborg og Daniel for længe siden.

24. februar 2026

Hej Karmen

Tak for de positive ord - og fordi du giver dig tid til at dele dem med os her. Vi sender rosen retmæssigt videre til Daniel i City Syd med det samme.

Vi ønsker dig en god weekend!

Jeg er flyttet til Sparekassen DK

Jeg er flyttet til Sparekassen DK . Ved samtale om flytning var de meget samarbejdsvillige ,mange vil nok sige "ja,selvfølgelig" men har oplevet efterfølgende at det er behagelige medarbejdere ,som er engagerede og nærværende...God til at holde aftaler .. Bestemt glad for skiftet...

9. november 2025

Hej Inger Marie

Et varmt velkommen til Sparekassen Danmark først og fremmest!
Tak for de pæne ord - vi lover at fortsætte i samme gode stil som du har oplevet indtil nu.

Vi ønsker dig en god dag!

Sparekassen Danmark

Har kun positive oplevelser og en…

Har kun positive oplevelser og en rigtig god rådgiver

24. oktober 2025

Hej Gerda

Det er vi meget glade for at høre. Tak fordi du har tid og lyst til at dele dette med os her.

Vi ønsker dig en god dag!

Det burde være ulovligt

De er super søde og hjælpsomme, lige til du egentlig har brug for hjælp.
Jeg var kunde i 15 år, havde hvert år en indtægt over en halv million.
Jeg havde betalt af på studielån, huslån, billån, og havde kun realkreditlån tilbage med en million i friværdi.
Så besluttede jeg mig for at tage et år fri, og nyde alle mine penge.
Næh nej sagde Toralkredit og Sparekassen Danmark.
Så nu er jeg rig på papir, men sparekassen danmark trækker mit hus på tvang… med en mio i friværdi!
Det burde ikke være lovligt!

21. februar 2026

Hej Michael

Sparekassen Danmark driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid.

I praksis betyder det, at vi har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning, og at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel for vores kunder, hinanden og vores lokalsamfund.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os – og omvendt. Derfor strækker vi os gerne langt for at hjælpe vores kunder.

Vi kan ikke kommentere på enkeltsager her på Trustpilot af hensyn til Persondatalovgivningen, hvorfor jeg vil opfordre dig til at kontakte din rådgiver.

Langsomste bank nogensinde

I over 6 uger kunne de ikke finde ud af at lave finansiering til et boligkøb. Undgå dem for enhver pris.

20. februar 2026

Hej Nick

Det vil vi meget gerne høre mere om, send gerne en detaljeret mail til asn@spard.dk så vi kan undersøge sagen nærmere.

Super

Venlig, hurtig og effektiv kontakt.

20. februar 2026

Hej Maria

Tusind tak for de fem stjerner, og din anmeldelse du har delt med os her.

Tak for at sætte så fine ord på din oplevelse.

Kan sateme godt forstå

Kan sateme godt forstå, at i kan sponsorer alle sportshold og arenaer rundt om i Danmark, når det koster 150 kr at få en overførsel trukket tilbage og det koster 10 kr pr straksoverførsel, det er tyveri ved højlys dag

Hej Louise

Vi vil gerne forklare nærmere om gebyrer, så du er meget velkommen til at kontakte din rådgiver.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Sparekassen Danmark

Vi er så glade for vores skifte til…

Vi er så glade for vores skifte til sparekassen Danmark. Vi har fra vi trådte ind ad døren første gang, følt os hørt. Vores bankrådgiver er den bedste og vi er så taknemmelig for hende. Var det ikke for sparekassen Danmark, var vores drøm ikke gået i opfyldelse.

19. februar 2026

Hej Annika

Allerførst vil vi gerne byde varmt velkommen her til os i Sparekassen Danmark, vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Tak for at dele den meget fine oplevelse I har mødt her hos os - vi er glade for at være med til at hjælpe drømmene på vej.

Rigtig god weekend til jer, og endnu engang tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Sparekassen Danmark

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Sparekassen Danmark, hvor jeg gennem en længere periode har været i dialog med Frederik Hoe som rådgiver. Han har været fantastisk at arbejde sammen med – altid hurtig til at følge op, grundig i gennemgangen af min sag og meget hjælpsom i forhold til at se på min boligsituation.

Frederik har været nem og behagelig at få kontakt til og har handlet hurtigt i forbindelse med rådgivning omkring både køb af ny ejerlejlighed og salg af min egen ejerbolig. Jeg har oplevet ham som både kompetent, professionel og meget imødekommende gennem hele forløbet.

Alt i alt en virkelig tryg og positiv oplevelse med kompetent rådgivning, som jeg varmt kan anbefale.

Dexter

19. februar 2026

Hej Dexter

Vi vil gerne sige mange tak for den meget flotte anmeldelse og de fine ord du sender mod Frederik.

Det glæder os at du har fået lige præcis den rådgivning du havde brug for med både Huskøb/og salg - stort tillykke med begge dele.

Vi sender straks den varme anbefaling videre til Frederik.

Endnu engang tak for at dele de fem stjerner med os og rigtig god weekend.

Kompetent rådgivning.

Meget kompetent rådgivning af forskellige omlægnings muligheder med mulighed for at imødese vore specifikke ønsker. Fleksibiliteten ifht vores ønsker var helt i top. Meget tilfreds forløb og gør det gerne igen. Klar anbefaling herfra 👌🏻

17. februar 2026

Hej Jørn

Mange tak for den flotte anbefaling og de fem stjerner.

Tak fordi du deler den gode oplevelse med os, omkring den rådgivning I har fået.

Endnu engang tak for at sende os denne fine anmeldelse, og rigtig god weekend.

Alt var fint.

Alt var som altid, helt i orden.

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse, de fem stjerner samt de fine ord.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Den gode oplevelse

Skiftet fra DB har været intet mindre end godt - super service, hurtige svartiden og hurtige løsninger. Her er en bank hvor man føler sig godt modtaget og lyttet til.

31. december 2025

Hej Lars

Allerførst et varmt velkommen her til os i Sparekassen Danmark.
Vi er meget glade for at du deler den gode modtagelse du har fået her hos os.

Tak for de fem stjerner og den meget flotte anmeldelse og rigtig god weekend.

Sparekassen Danmark

Bedste rådgiver jeg har mødt

Bedste rådgiver jeg har mødt!
Nikolaj G. P. fra Frederiksberg afdelingen er ekstremt god til sit arbejde. Man får hele kunderejsen med ham. Han er transparant omkring alt hvad han laver og han er vildt god til at forklare alt og håndtere indvendinger. Han gør det personligt men holder det professionelt på samme tid. Det er virkelig, virkelig godt arbejde!
Jeg skriver aldrig sådan noget her, men jeg synes virkelig han havde fortjent at blive anerkendt.

16. februar 2026

Hej Christian

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner,
og ikke mindst tak for at dele omkring den gode oplevelse og rådgivning.

Vi er meget glade for at du sender sådan en flot anderkendelse mod Nikolaj, vi sørger straks for at han modtager de flotte ord.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og ønsker en rigtig god weekend.

Godt modtaget og rådgivet

Efter 52 år i samme pengeinstitut var det ikke en let beslutning.
Men da beslutningen var taget var valget ikke svært på Sparekassen Danmark da vi kendte Morten og vidste at vi vil blive godt modtaget 🥰

19. juni 2025

Hej Asta og Ole

Vi vil meget gerne byde jer varmt velkommen her til os i Sparekassen Danmark.

Vi er glade for at I deler den gode modtagelse I har fået af Morten.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Endnu engang tak for jeres anmeldelse og rigtig god weekend til jer.

Hurtigt, effektivt og hjertevarmt

Vi er ekstremt glade for vores skifte. Særligt vores rådgiver Trine kunne jeg mærke en tillidsfuld relation med lige med det samme, og vi har følt os i gode i hænder lige siden. Jeg kan kun anbefale Sparekassen Danmark - og helt særligt afdelingen i Frederikshavn. Vi føler os godt taget imod, godt behandlet og fik lige præcis det vi gerne ville have. Tak til Sparekassen Danmark, men særligt Trine.

1. december 2025

Hej Nikolaj

Det er vi rigtig glade for at høre, varmt velkommen her til os i Sparekassen Danmark.

Mange tak for den meget fine anbefaling, og de flotte ord til Trine og Frederikshavn - Rosen bliver straks sendt videre.

Endnu engang tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend.

Sparekassen Danmark

Jeg er meget tilfreds med min…

Jeg er meget tilfreds med min bankrådgiver i denne bank.
Alle mine sager blev håndteret online, hurtigt og med god opfølgning.
Meget god service og nem kommunikation.
Kan klart anbefales

13. februar 2026

Hej Elaheh

Mange tak for den flotte anbefaling af os, og tak for at sætter så fine ord på vores service.

God, imødekommende og effektiv rådgivning og service

God, imødekommende og effektiv rådgivning og service

Besvarelse fra Sparekassen Danmark

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, og tak for de flotte ord.

Deres APP virker ikke

Deres APP virker ikke, har haft kontaktet kundeservice 5 gange nu og de kan ikk hjælpe eller løse problemet.
Når man godkender med MitID er der bare hvid skærm..

Besvarelse fra Sparekassen Danmark

Vi beklager udfordringerne, dette giver og ønsker at give det et ekstra forsøg med at hjælpe og vejlede dig. Har du mulighed for at sende dit mobil nr. til asn@spard.dk så skal jeg sørge for, at du bliver ringet op af vores Netbank Support, som vil gøre deres yderste for at hjælpe. Der er visse typer af mobiltelefoner, som er indstillet på en bestemt måde, der kan være en forhindring for at apps kan fungere korrekt - og det vil vi gerne undersøge sammen med dig hvordan din mobil er sat op.

Vi håber på at høre fra dig - og ønsker dig en god dag!

Sparekasen Danmark

Gav tilbud igennem mybanker som blev…

Gav tilbud igennem mybanker som blev annulleret på påskud af manglende kreditværdighed.

Mystisk når man har lånegrad på 40 % og 2 indkomster, aktier og alt gæld er bundet i mursten uden et eneste forbrugslån.

11. februar 2026

Hej Jonas

Jeg håber, at du har modtaget en forklaring på et evt. afslag, vi måtte have givet dig. Hvis ikke, så er du velkommen til at sende en detaljeret mail til asn@spard.dk med hvilken afdeling, du har talt med, så finder jeg rette rådgiver til dig til at kunne forklare dette. For det har du naturligvis ret til.

Jeg håber at høre fra dig - og ønsker dig en god dag!