Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.
Østergade 15, 9760, Vrå, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk søde mennesker med en rigtig professionel tilgang til vores økonomi. Vi føler os i gode hænder.

Et stort tak til Nikolaj og Nathalie
Fra Sparekassen Vendsyssel til Sparekassen Danmark har service og hjælp været personlig, uformelt og nærværende. Det er tydeligt en bank som er sat i verden for sine kunder og ikke omvendt.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg kom som ny kunde og skulle lærer hvordan deres netbank osv fungerede og jeg er gammel og glemsom, så det har givet mange spørgsmål, men ikke en eneste gang har jeg følt at de ikke var venlige og hjælpsomme. Så de aller bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg har haft et fint og gnidningsløst bankskifte med god support under og efter skiftet af Rikke Kragh Pedersen og Line Hansen.
Thumbs up herfra

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Er skiftet til banken for nogle måneder siden, og alt fungerer super godt. Føler der er taget hånd om mine pengesager på en måde, jeg ikke oplevede i min tidligere banken. Kan kun anbefale.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vores 5 stjerne skyldes vores rådgiver. Hun er serviceminded, smilende og ikke mindst konstruktiv og ærlig i samtaler og møder. Jeg savner dog stadig den “lokale følelse” og tryghed ved Salling Bank.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Min fantastiske rådgiver Flemming Særkjær fik endelig held til at lokke mig til en samtale med Formue/Pensions rådgiver Stefan i Fredericia afd. Fantastisk givende møde hvor jeg fik masser af hjælp,råd,tips til at få overblik over mine pensionsopsparinger. Tusind tak for kompetent rådgivning.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Er skiftet til SD i forbindelse med salg af hus og køb af andelsbolig. Det er rigtig mange år siden, at min kone og jeg har følt os så godt behandlet af en bank, der har været sublime service fra start til slut. Kan varmt anbefale at skifte til Sparekassen Danmark.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi er netop lige flyttet til Sparekassen Danmark og vores oplevelse med Carsten og Kristoffer har været rigtig god, super hurtige til at svarer på alle spørgsmål.. - også de “dumme”. Der er en rar atmosfærer når man træder ind i banken og dørerne er åbne 😁. Alt i alt meget tilfredse kunder 🤩

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Professionel og kompetent personale, der leverer til tiden.

Rådgiver er i særklasse.
Tydelig, direkte, professionel- og enormt tryghedsskabende 👌

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Men måde at handle hus, på den måde, med lidt gebyr, men i skal jo også tjene penge

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi har for nylig skiftet bank til Sparkassen Danmark, og hele processen har været rigtig god. Vores rådgiver klarede det meste af arbejdet for os, hvilket gjorde bankskiftet meget nemt. Kommunikationen var fremragende hele vejen igennem, og alle vores spørgsmål blev besvaret hurtigt og tydeligt.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg kreditbeskytret penge i Sparekassen Danmark, og jeg vil købe nogle aktier i Novo Nordisk, men var ikke muligt, så har jeg skrevet til min bankrådgiver, men jeg har ikke hørt fra hende.
Dagen i er aktien stået med over 6%, hvis jeg havde kunne flytte mine penge selv, så jeg havde kunne få aktierne billigere end jeg kan det nu.
Jeg venter stadig på, at der kommer en afgørelse fra sagen om Ørsted nye aktier
Det er belastende, at jeg bruge en masse tid på at skrive Sparekassen Danmark, og det bliver ikke bedre af, at de bruger en masse tid at svare, og det ser ud, at det koster mig penge hver eneste gang.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg kan ikke andet end at give Sparekassen Danmark Viborg og i særdeleshed Morten Vestergård 5 store stjerner - jeg skiftede til dem i forbindelse med skilsmisse, salg af hus og køb af mit drømmehus - Morten guidede mig igennem det hele og gjorde hele arbejdet nemt og overskueligt og var altid til rådighed med hjælp og rådgivning - kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vores rådgiver Mads på Frederiksberg, har fra dag et været en kæmpe tryghed for os, god rådgivning, bruger tid på os, der følges op fra banken, om alt går godt, og så lukkes man ikke bare ned, hvis man har brug for et råd, måske hjælp mv. der lyttes og ofte lykkes tingene at få igennem gennem godt samarbejde.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Altid søde og behjælpelige når man kommer ind til sparekassen dk i Hjallerup .Lone .Lotte .Louise .Laura .Mette .Lars .En stor ros fra mig Hilsen Frank Juel

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi er nye kunder Sparekassen Danmark, I den komplicerede proces at flytte bank, var det noget irriterende, at man fik en ny person i røret, hver gang man havde et spørgsmål. Derfor spurgte jeg om vi ikke kunne få en medarbejder tilknyttet i den komplicerede proces med at skifte bank. Det fik vi, og det gjorde processen lettere.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi skiftede bank til Sparekassen DK, da vi havde brug for at tage et lån. Vi har fået god service hele vejen igennem, og er særligt glade for vores bankrådgiver Charlotte fra afdelingen på Frederiksberg.