Sparekassen Danmark Anmeldelser 3.225

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 510 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også problemer med at komme i kontakt med banken via telefon og med fejlbehæftet sagsbehandling.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes kompetence, professionalisme... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den hurtige og professionelle... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den hjælpsomme, kompetente og personlige... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens mange roser den personlige kontakt, nemme tilgængelighed... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunderne værdsætter, at rådgivere er hurtige til at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere

Vi blot sige tak til verdens bedste rådgiver Jeanette Leth Neldorf (Randers afdelingen) for endnu engang at hjælpe os med at få økonomien og drømmene til at gå op. Vi kunne ikke forestille os en bedre... Se mere

Jeg havde Nordea i mange år, men oplevede efterhånden at blive gjort ret ligegyldig, især efter mine lån var afviklet. Da jeg senere skulle lave en ny bankforretning, fik jeg stort set ingen respons.... Se mere

Stor ros til vores bankrådgiver Claus Nielsen i Sparekassen Danmark i Tarup, Odense. Han er altid enormt serviceminded og hurtig til at svare på vores henvendelser. Vi bliver altid mødt med åbenhed og... Se mere

1. Bank
  2. Formueforvaltning
  3. Billån og -finansiering
  4. Finansiel institution
  5. Låneinstitut
  6. Sparekasse

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

4,5

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Omlægning af boliglån

Boliglånet skulle omlægges – det gik hurtigt og effektivt – og vi blev ikke mere involveret end nødvendigt. Super fin og hurtig service – kan kun anbefale Sparekassen Danmark herfra.

27. marts 2026

Hej Ole

Tak for jeres anbefaling og de fine ord der hører med.

Uovertruffen

Uovertruffen, rar og gnidningsfri overflytning og optagelse af boliglån. Det hele har været professionelt og personligt fra dag et. Den bedste bank vi har haft

31. december 2025

Hej Maja

Vi siger mange tak for de flotte 5 stjerner og fordi I har lyst til at dele det med os her - det betyder meget for os!

Personlig rådgivning i topklasse

Vi har netop solgt og købt nyt hus. Må sige at Sparekassen Danmark har været med os hele vejen. Virkelig været en go oplevelse og følt os godt vejledt i alle valg. Samtidig med en rådgiver der følger op og tar sig tid til en. Alt i alt er vi super glade som kunde i Sparekassen Danmark.

26. marts 2026

Hej Kim

Dejligt med super glade kunder - tak fordi I har lyst til at dele jeres positive oplevelser med os her!

Sparekassen Danmark

Er blevet for stor og langsom

Pulje investeringer giver dårlig afkast. Er blevet for stor med for mange høvdinger= langsommelig sagsbehandlingstider. Hvilket i den sidste ende koster os kunder mange penge .

26. marts 2026

Hej Per

Din rådgiver kontakter dig snarest for at afklare din oplevelse omkring langsommelige sagsbehandlingstider.

God weekend!

Sparekassen Danmark

For 8 år siden kom jeg over i…

For 8 år siden kom jeg over i sparekassen. Jeg har altid blevet behandlet og taget godt imod. Kan kun varmt anbefale sparekassen.

Hej Lene

Tak til dig fordi er vores gode og loyale kunde, vi ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Sparekassen Danmark

Vi har lige været igennem en lånesag

Vi har lige været igennem en lånesag, vi er blevet hjulpet på bedste vis, vores kunderådgiver har været go , vi har haft spørgsmål som er blevet besvaret på bedste vis. Tak til vores rådgiver og Sparekassen Danmark

25. marts 2026

Hej Mikael

Vi er glade og stolte over at kunne hjælpe på bedste vis - så selv tak.

Fantastisk nærvær og forståelse

Fantastisk nærvær og forståelse for min økonomiske situation. God tid og overskud til mig og min økonomi. Fantastisk bank😊

12. februar 2026

Hej Rune

Mange tak for de flotte 5 stjerner og de fantastiske ord!

Sparekassen Danmark

Det har været udmærket at få kontakt…

Det har været udmærket at få kontakt med nogle bankansatte, som var interesseret i at have en som kunde.

24. oktober 2025

Hej Aase

Selvfølgelig er vi det - vi samler på nye skønne kunder!
Velkommen til Sparekassen Danmark!

Sparekassen Danmark

virkelig dygtig og hjælpsomt personale

Jeg har fået en virkelig god modtagelse og hjælp som ny kunde. Jeg har solgt mit hus og købt ejerlighed og gennem hele processen fået den nødvendige hjælp og rådgivning.
Mit skifte af pengeinstitut har jeg bare været super glad for og giver min varmeste anbefaling af sparekassen hvor der er mulighed for det.

16. marts 2026

Hej Hanne

Vi siger mange tak for den varmeste anbefaling - og fordi du er vores gode ambassadør.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Sparekassen Danmark

Vi er ret glad for og være flyttet…

Vi er ret glad for og være flyttet bank, super service og lyttende så 👍herfra!

20. marts 2026

Hej Finn

Et varmt velkommen til Sparekassen Danmark og tak for de pæne ord.
Vi ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Sparekassen Danmark

Den varmeste anbefaling (Tarup)

Jeg har tidligere haft Carsten Lunderskov, fra Tarup afdelingen, som bankrådgiver andetsteds. Ham var jeg enormt glad og taknemmelig for, da jeg som nyuddannet havde brug for et lån til en opstart i en ny by med et nyt job. Han gav mig den mulighed økonomisk som jeg havde brug for og troede på mig og min fremtid dengang.

Min bedre halvdel og jeg synes derfor det var nærliggende at opsøge ham og tage en snak med ham igen i forbindelse med huskøb og sammenlagt økonomi. Og der var absolut ingen tvivl! Vi ønskede begge at skifte vores respektive banker ud og rykke til Sparekassen Danmark. Carsten "overbeviste" os med sin lyttende og forstående rådgivning med OS for øje.

Han er god til at se på VORES ønsker og behov så man ikke nødvendigvis skal passe ind i et Excel-ark og en kasse. Jeg kan varmt anbefale, særligt Tarup afdelingen, og ikke mindst Carsten Lunderskov. Vi er meget taknemmelige for den hjælp og det samarbejde vi nu har lagt for fremtiden.
De bedste hilsner fra Charlotte

9. marts 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for denne flotte anbefaling af Carsten, som nu er i Odense N afdelingen. Skønt at høre at I får den hjælp og støtte som gør det muligt at kunne indfri jeres ønsker!

Vi ønsker jer en skøn weekend!

Professionel og opmærksom kundeservice

Vi har ifm. huskøb skiftet bank til Sparekassen Danmark afd. Løgstør. Selv om vi bor i Københavnsområdet, har det fungeret perfekt.

Det har virkeligt været en rigtig god oplevelse. Vores primære kontakt har været ekstremt opmærksom, tilgængelig, serviceminded og ikke mindst pædagogisk. Tak Johnny!

Men den generelle service og informationsniveau har været i top. Kan kun anbefales.

Sofie og Thomas

19. marts 2026

Hej Sofie og Thomas

Vi vil gerne byde jer velkommen til Sparekassen Danmark, og sige tusind tak for den flotte anbefaling og de fine ord.

Dejligt at høre at afstanden ikke er nogen hindring, vi sender jeres tak videre til Johnny og afdelingen i Løgstør.

Vi ønsker jer også et stort tillykke med huskøbet.

Endnu engang tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Kæmpe plus herfra

Kæmpe plus herfra. Virkelig god start og overflyttelse. God kommunikation og vi har været trygge hele vejen igennem. Kæmpe ros til Anne-Mette og Christina 🌸🌸

Hej Tina

Allerførst varmt velkommen til Sparekassen Danmark, dejligt at høre at alt er gået godt.

Tusind tak for at dele de gode oplevelser, og trygheden i fra starten af har mødt fra Anne-Mette og Christina i jeres afdeling, vi sender straks rosen videre.

Endnu engang mange tak for at dele jeres anmeldelse med os, samt de fem stjerner.

Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark er en bank med høj…

Sparekassen Danmark er en bank med høj kundeservice faktor. Altid smilende og imødekommende ansatte. Du får svar på dine spørgsmål. Kun positive oplevelser.

12. marts 2026

Hej Marianne

Mange tak fordi du deler de positive oplevelser med os.

Det er dejligt for os at høre, at du møder smil og imødekommenhed.

Rigtig god weekend, og endnu engang tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Sparekassen Danmark

Fantastisk service og personlig…

Fantastisk service og personlig rådgivning i topklasse

Vi har altid kun haft gode oplevelser med Sparekassen Danmark og vores rådgiver, Flemming Særkær fra afd. Odense N.

Flemming er utrolig dygtig til at forklare selv komplicerede økonomiske sammenhænge på en måde, der er til at forstå – også for os, der ikke er tal-knusere. Han er meget tålmodig og grundig i sin rådgivning, og vi føler os altid trygge og godt klædt på til at træffe beslutninger.

Samtidig er han nem at få fat på, empatisk og virkelig god til at lytte. Det gør en stor forskel at møde en rådgiver, der tager sig tid og oprigtigt interesserer sig for ens økonomi.

Jeg kan varmt anbefale både Sparekassen Danmark og Flemming til andre, der ønsker kompetent, personlig og nærværende rådgivning.

11. marts 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, og de fine ord I sender mod Flemming i Odense N - vi sender dem straks videre til ham.

Det varmer meget at I deler de meget positive oplevelser med os, samt jeres anbefaling af både Flemming og Sparekassen Danmark.

Endnu engang mange tak for de fem flotte stjerner.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend.

Med Venlig hilsen

Sparekassen Danmark

Jeg har følt mig godt rådgivet i hele…

Jeg har følt mig godt rådgivet i hele forløbet omkring køb og salg af bolig i forbindelse med min skilsmisse

Hej JC

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at du har følt dig godt hjulpet, og fået en god rådgivning i dit forløbet omkring både køb og salg af bolig.

Vi vil meget gerne ønske dig en rigtig god weekend.

Kundevenlighed

For første gang føler jeg mig velkommen. Venlig service, klare og præcise svar på spørgsmål, hyppig telefonkontakt. Nogle af pengene går tilbage til lokalsamfundet.

2. marts 2026

Hej Semek

Vi er meget glade for at høre at du føler dig velkommen, for sådan skal det være.

Godt at høre om de positive oplevelser du har hos os.

Det betyder meget for os at støtten fra vores mange fonde gør glæde ude i lokalsamfundet.

Endnu engang tak for din anmeldelse og rigtig god weekend.

Sparekassen Danmark

Vi kan på det Varmeste anbefale…

Vi kan på det Varmeste anbefale Sparekassen Danmark Mariager afdeling til alle som leder efter en ny bank.
Vores personlige oplevelser med Sparekassen Danmark , Mariager afdeling giver en professionel rådgivning og vejledning af os som privat kunder både i forhold til vores daglige økonomi men også vores fremtidige økonomi så vi får en god pensionist tilværelse når den kommer. Sparekassen Danmark følger med i hvad der sker med renten til at rådgive os med hensyn til vores huslån m.v
Vi er hos dem i de bedste hænder.

17. marts 2026

Hej Elsebeth

Mange tak for den flotteste varme anbefaling af sparekassen Danmark og Mariager afdelingen.
Vi sender straks de flotte ord videre til afdelingen.

Vi er meget glade for at I har så gode oplevelser med den rådgivning i modtager i afdelingen, og føler jer i de bedste hænder.

Endnu engang tak også for de fem stjerner i sender vores vej.

Sparekassen Danmark

Vi skiftede bank i november

Vi skiftede bank i november, det har været en super fantastisk positiv oplevelse, vi er udelukkende blevet mødt, af nogle meget kompetente medarbejdere der har gjort skiftet til en leg.
Anbefaler jer til alle.

10. november 2025

Hej Vibeke

Tusind tak for anbefalingen - vi er glade for at have jer som kunder hos os og ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Vi ønsker jer en skøn dag!