Vi fik af vide af vores tidligere bank, at to studerende ikke kunne låne til en lejlighed, og vi kunne ikke engang få et fysisk møde. Men så kontaktede vi Sparekassen Danmark, og de ville meget gern... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.
Østergade 15, 9760, Vrå, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Danmarks bedste og mest tilstedevaerende kundeservice

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi undersøgte vores muligheder med bankskifte i forhold til boligkøb og finansiering af dette.
Jeg kom i kontakt med Martin fra Sparekassen Danmark i aalborg via findbank.dk.
Martin var utrolig høflig, rar og forståelig! (ikke alt det banksprog, men rent faktisk et sprog den almindelige dansker kan forstå)
Ydermere gjorde han en rigtig stor indsats for at få os som kunde. Vi følte prioritering var i top, han var proaktiv og kom med gode løsninger vi ikke troede var mulige.
Han var også god til at lytte på os, hvilket jeg forestiller mig nogle gange kan være lidt svært fordi kunder kan komme med en masse underlige spørgsmål ;)

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Har været kunde i Sparekassen Vendsyssel, som i dag hedder Sparekassen Danmark, i mange år. De har åbenbart ikke engang styr på at sørge for, at ens kreditkort bliver genbestilt, når det udløber, selvom man ringer flere gange og rykker for, at man ikke har modtaget noget nyt kort. Og de gør ingenting, indtil det er for sent; og kortet er lukket, og jeg skal så nu gå i 14 dage uden kreditkort. 🤯

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg har kun positivt at sige. Det virker som at det er kunden der kommer i første række. En kunderådgiver og ikke en bank rådgiver. Tak

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Kun gode oplevelser. Højt serviceniveau og forstående gode medarbejdere. Altid hjælpsom og imødekommende.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Fantastisk kunderådgivning, gode og overskuelige produkter. Nem og tilgængelig netbank og altid mulighed for at få fat på min rådgiver.
Kun de bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi skiftede til SparDK i Hobro sidste sommer i forbindelse med huskøb. Det har alt i alt været en rigtig god oplevelse. Det var særligt for at have en lokal og tilgængelig rådgiver, og det "krav" er blevet opfyldt til fulde og mere til.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Dejlig modtagelse af en kompetent bankrådgiver.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg synes at jeg har fået god sparring fra Flemming Grønbjerg i forbindelse med låneomlægning, og jeg har fået lavet de forslag og beregninger jeg havde behov for, for at kunne træffe rette beslutning om type af lån

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Stor tilfredshed med at være kunde i Sparekassen Danmark, vi får en dejlig service når vi kommer ind i banken også når vi skriver/ringer. Kan kun anbefale at skifte til den bank.
Mvh. Lene Krath

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg har været kunde hos SparD i mange år. Behandlingen har altid været god og nye ideer og tiltag har man været åbne for. Rare og imødekommende mennesker.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Man får god service og direkte telefon til ens rådgiver. Priserne er fornuftig, men ikke de bedste på markedet. Alting går hurtigt og effektivt.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vi har været kunde i 5 år. Siden dag 1 har vi fået fantastisk service. Vores bankrådgiver er altid tilgængelig og hertil er bankens produkter skarpe og til gode priser.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Min kone og jeg stod i en situation, som mildt sagt var ubehagelig. I vores yngre år fik vi opbygget en gæld, som ikke har været let at slippe af med. Vi har arbejdet hårdt for at banke den ned, men der var stadig en stor rest tilbage, og det gjorde det svært at komme videre.
Via fælles bekendte kom jeg i kontakt med Rikke fra Sparekassen Danmark, og det blev starten på noget, der har ændret vores økonomi markant. Rikke tog sig tid til at forstå vores situation og havde efterfølgende dialog med sin overordnede. Som vi har forstået det, traf de en fælles beslutning om at tage os under deres vinger og hjælpe os med at få økonomien på rette spor.
Rikke har været helt igennem fantastisk. Hun har forklaret alt i et sprog, man kan forstå, også de svære dele. Vi har desværre gæld uden reel værdi, hvilket normalt er et stort rødt flag, men Rikke fandt en løsning og en aftale, der giver mening og passer til de mål, vi har sat os. Kommunikationen har været præcis og behagelig, både via mails og fysiske møder. For første gang nogensinde oplever vi, at der faktisk står penge fast på vores konti, og det giver en ro, vi ikke har haft før.
Derudover er netbank-appen virkelig god. Den er intuitiv og gennemtænkt. En lille ting som at flytte penge fra budget til forbrug klares ved at trykke, trække og slippe. Ingen lange overførselsflows. Det fungerer bare. Vi bruger Apple-produkter, og alle kort virker problemfrit med Apple Pay, uden bøvl eller særregler.
Uden tvivl fem stjerner herfra til Sparekassen Danmark, Rikke og det dygtige team i Odense. Tusind tak for hjælpen. Vi ser frem til forhåbentlig mange års samarbejde.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
De bruger tid på deres kunder. De forstår deres kunder. Og de giver ægte god rødgivning.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Jeg er meget tilfreds og glad for at bruge denne bank. Hurtig betjening og stor lethed i sagsbehandlingen.

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
De er flinke og. Meget hjælpsom og ingen problemer med dem

Besvarelse fra Sparekassen Danmark
Vedkommende og personlig rådgivning. Har mange års god erfaring. Bankrådgiving er en tillidssag og jeg har stor tillid til min rådgiver i Sparekassen Danmark.