det ikke mega dårligt, jeg har bare ikke modtaget min pakke for lidt over 800 kroner som jeg skulle havde modtaget 3-7 arbejdsdage efter min bestilling men da de ikke svare på mail ved jeg ikke hvor... Se mere
Ingen ordrebekræftigelse ingen svar på mail eller tlf opkald jeg skal anmelde firmaet inden jeg har fået vare!! Intet positivt herfra..... Jeg nu modtaget varen og den fejler intet. Firmaet har kon... Se mere
Fremragende kvalitet på produktet, nemt at installere med de video giuder de har lavet. Har haft mit på i lidt over 5 måneder, og det er kommet få visuelle skader (det er nok mere min egen fejl), men... Se mere
Design your Soundboks, your way
Møllevej1b, 2970, Hørsholm, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Meget tilfreds, hurtig levering så intet der. Rigtigt god og høj kvalitet elsker alle jeres produkter :)

Besvarelse fra Soundframe
Godt produkt, og god kundeservice, helt klart en god invistering før roskilde festival.

Besvarelse fra Soundframe
Absolut verdensklasse-service. Det er utroligt hvordan to unge gutter kan levere en bedre - og ikke mindst mere effektiv - service end nogle af de største virksomheder i hele verden.
En soundbox-fans drøm.

Besvarelse fra Soundframe
Engageret folk som stræber efter at give deres kunder det bedst service. Kan kun anbefales. Reagere hurtigt på henvendelser, enestående produkt på markedet. Håber det bedst for dem.

Besvarelse fra Soundframe
Jeg er godt tilfreds med soundframe!
Hurtig levering og de kom og satte skinnet op for mig:)

Besvarelse fra Soundframe
Soundframe kan virkelig anbefales!
Først og fremmest gør de et super stykke arbejde på på meget kort tid, hvilket er så lækkert hvis man ikke vil vente 100 år uden sin Soundboks. Soundframe har bare styr på det, hvis du har et vildt ønske om hvordan den skal se ud, så finder de bare ud af det.
Det kalder jeg en service og den er god, de hjælper med det der mangler. Kvaliteten af deres resultat er høj og til meget rimlige penge.
Jeg har brugt Soundframe til 2 forskellige bokse og det er bare lækkert når det spiller👍

Besvarelse fra Soundframe
De to der styrer det her forsøger konstant at udvikle på konseptet, og tilføje nye produkter. Servicen er perfekt og deres produkter lever op til hvad de lover, og mere end det. De er virkelig nemme at kommunikere med og der er ikke nogen problemer der.
KÆMPE like herfra.

Besvarelse fra Soundframe
Ideen bag Soundframe er super fed, og selve firmaet er super hårdarbejdende og udvikles konstant:)

Besvarelse fra Soundframe
Skide lækre produkter, med høj kvalitet. De kan stoles på! Alt i alt yderst tilfreds.

Besvarelse fra Soundframe
jeg har købt noget selvlysende bånd til min soundboks 3.
det er mega god kvalitet og en super god service.
jeg kan helt klart anbefale soundframe

Besvarelse fra Soundframe
Fremragende service og hurtig leveringstid. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Soundframe
Super god service, god kvalitet til fornuftige priser! Jeg vil helt sikkert anbefale soundframe! 💯

Besvarelse fra Soundframe
Super kvalitet til en god pris, og super god service! Meget samarbejdsvillig, så alt i alt, fremragende 👌

Besvarelse fra Soundframe
Super fine folier til sin soundboks til gode priser

Besvarelse fra Soundframe
Super fine foiler, lige hvad man ønsker sig hvis man vil pimpe sin soundboks lidt op :)