det ikke mega dårligt, jeg har bare ikke modtaget min pakke for lidt over 800 kroner som jeg skulle havde modtaget 3-7 arbejdsdage efter min bestilling men da de ikke svare på mail ved jeg ikke hvor... Se mere
Ingen ordrebekræftigelse ingen svar på mail eller tlf opkald jeg skal anmelde firmaet inden jeg har fået vare!! Intet positivt herfra..... Jeg nu modtaget varen og den fejler intet. Firmaet har kon... Se mere
De to der styrer det her forsøger konstant at udvikle på konseptet, og tilføje nye produkter. Servicen er perfekt og deres produkter lever op til hvad de lover, og mere end det. De er virkelig nemme... Se mere
Design your Soundboks, your way
Møllevej1b, 2970, Hørsholm, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Flink medarbejder jeg snakkede med.
Så alt i alt en rigtig god service.

Intet positivt herfra.....
Jeg nu modtaget varen og den fejler intet.
Firmaet har kontaktet mig og fortalt at deres system var nede og de havde fået nyt tlf nummer så de beklagede meget.

Besvarelse fra Soundframe
Super søde unge mænd. Det gik hurtig og var så let for mig.

Besvarelse fra Soundframe
Der var ingen problemer med produkt og levering tog ca. en uge. rigtig god service
Så en god oplevelse

Besvarelse fra Soundframe
Helt fint Inge problemer dov gik det ikke så hurtigt med lavenig med det nok Corona alle skal have pakker

Besvarelse fra Soundframe
Mega fed farve og folie! Det er også ret nemt at sætte på, men man skal dog ikke have 10 tommel fingre

Besvarelse fra Soundframe
Min søn har fået et svar efter hans far har sendt em mail
Tak
Har fået en glad søn😊

Besvarelse fra Soundframe
Har lige handlet hos soundframe for kort tid siden og kan ikke sige meget andet en helt igennem fantastisk service fra deres medarbejde Mattis han hjælp mig igennem så det gjorde hele købet ekstremt fedt

FANTATISK service!
Forstod ikke helt hvordan og hvorledes, men blev guidet igennem det - og fik nogle ekstra stickers da jeg spurgte 😋
Det holder, og jeg glæder mig næsten til at få et nyt motiv 😁
Det eneste jeg ville synes kunnne være fedt, var hvis man kunne sende sin SOUNDBOKS ind til jer, og i så satten dem på. det ville være fantastisk 😍
Helt vild dejlig oplevelse, søde mennesker tog min soundboks og en halv time efter var det blevet til et stykke kunst. Sødt og venligt personale der tænker på dig og din tid. Kan helt klart anbefales:)
Fremragende kvalitet på produktet, nemt at installere med de video giuder de har lavet. Har haft mit på i lidt over 5 måneder, og det er kommet få visuelle skader (det er nok mere min egen fejl), men pletter og lignende er nemme at få væk, skal bare tørres af med en fugtig klud og så er de væk. god service, og hurtig levering. Det er få penge som gør soundboksen så meget federe, kan klart anbefales
Super flinke medarbejdere og god kvalitet af nogle vildt lækre produkter:))
10/10
Jeg har fået lavet et anderledes costum hos jer, ingen flaws eller noget, det sidder perfekt. og ingen klager her fra.
en stor anbefaling her fra!
Jeg har fået lavet noget på min grill på min soundboks 2. De monterede det for mig hurtigt og effektivt og skulle knap nok vente med at få det. Det hele gik så hurtigt og produktet er fantastisk. Kan helt klart anbefales!!

Besvarelse fra Soundframe
Det er rart når ting bare virker, og det gør det her! Super service og gode produkter.