Sostrene Grene Anmeldelser 74

2,1

Produkt: Hobbylim. 100ml. Søstrene Grenes alm. Hobbylim. Et rigtig godt produkt. Limen er til papir og træ/karton. Tørre hurtigt, uden at være besværlig at arbejde med. Holder længe og har en god... Se mere

Indbydende butikker og ret indspirrende. Men må desværre melde til søstrene at i disse klimatider, er det vel ikke sund fornuft at kunder skal flakke rundt i landet efter deres vare! Manglende inds... Se mere

Vi købte et tæppe hos dem som er så tyndt at det er ubrugeligt - det skrider og folder ved mindste berøring - kontakter dem og får mail tilbage om at de har talt med indkøberen som siger der ikke er n... Se mere

2,1

Under middel

Hobbylim. 100ml. Rigtig god !

Produkt: Hobbylim. 100ml.
Søstrene Grenes alm. Hobbylim. Et rigtig godt produkt.
Holder længe og har en god og nemt betjent skrueprop.
Nu i gennemsigtig flaske i forhold til den anden type, der var lidt mælkehvid, så det er en stor forbedring.

23. januar 2026

Ordre nummer 5894378

Når I ikke svare på mail eller telefonnummer så skriver jeg her. Den 17 december bestilte jeg en vifte til væggen. Den 7 januar stadig ingenting. Hvornår får jeg en mail på at I har sendt varen? Der må da være lidt kompensation for hverken svar eller pakke. Pengene kunne I godt trække.

17. december 2025

Var i butikken i Haderslev

Var i butikken i Haderslev. Ville købe noget te. 100 g koster 16,60 kr. Jeg ville gerne købe et kg. De havde også de store poser på lager med 1 kg i posen. Men de ganger prisen for 100 g med 15, så jeg skal betale 249 kr for et kg. Det giver da ingen mening. I min optik skal 100 g ganges med 10 for at få et kg. Men den unge ekspedient siger, at de har fået af vide, at de skal gange prisen for 100 g med 15, hvis en kunde vil købe de store poser, hvor der er et kg i.
Nej tak.

23. august 2025

handlet i nettshoppen

handlet i nettshoppen, købt 70 stagelys men modtaget en kasse fra Søstrene grene med 2 pakker servietter, ballonger og lidt andet plastic til en værdi af ca 60 kr. Og bagefter blevet tilsvinet af kundeservice over telefon.

25. februar 2025

Betaler dobbelt så meget for en vare i…

Betaler dobbelt så meget for en vare i deres butik, end hvad den koster på deres webshop.
Da jeg gør dem opmærksom på dette, får jeg bare af vide at det skyldes deres franchisekoncept. Forstår ikke hvordan det kan være lovligt.

16. december 2024

Overholder ikke leveringstider

Webshop. Bestilte en ordre søndag d. 20/10 som skal bruges til børne fødselsdag fredag d. 25/10. Er ikke sendt onsdag d. 23 selvom der står 1-3 dages levering på hjemmeaide. Får bare at vide fra kundeservice der er tavlhed og bliver oplyst om hvordan man kan sende retur hvis ikke man skal bruge varerne. Syntes det er dårlig kundeservice at man ikke skriver på sin hjemmeside at man ikke kan overholde sine leveringstider så man har mulighed for at vurdere om man vil tage chancen. Vil ikke gøre ekstra dor at man som kunde får sin vare til tiden.

23. oktober 2024

2 stjerner til Strøget. Hvorimod 4 stjerner til Frederiksberg Centret,

Når man køber i Søstrene Grene i Frederiksberg Centret, så får man en fin service og behandling.

Men vælger man så Søstrene Grene på Strøget - SÅ får man sig sørme en dårlig overraskelse. Vi blev betjent af 1 ekspedient, som på trods af INGEN kunder - og 4 ekspedienter i skranken. Ikke engang kunne hjælpe os med at være alle vores ting (lamper, stearinlys og småting over til pakkesiden.
Jeg er meget ramt af gigt i hænderne - som er ganske tydeligt - og det gør, at jeg ikke kan bære mere end fx 2 lys ad gangen. Min veninde tog alt det, som hun kunne bære - men vi måtte gå flere gange.

Kunne man ikke udvise lidt god kundeservice ved at hjælpe med at bære alting over til poserne, når nu der ikke var mere end 2-3 kunder - og de var 4 til at ekspedere..? Der stod ingen i kø. Jeg synes bare, at det er god service og velvillighed til at arbejde i handelsbranchen.

Så derfor kun 2 stjerner til Strøget. Og 4 stjerner til
Frederiksberg Centret, hvor jeg så vil handle altid fremover.

18. februar 2024

Falsk reklame

Købte en lille kurv til 10,? kr.
Da jeg kom til kassen forlangte ekspedienten 14,? kr
Jeg opponerede, tog et foto af kassen, hvorpå prisen stod til 10,?, men det ville ekspedienten ikke godtage, hun hævdede, at det var ligegyldigt, hvad der stod på kassen, det var den pris, der stod på kurven, der gjaldt, så den skulle jeg betale.
Det ville jeg ikke, og jeg fortalte, at der her klart var tale om falsk reklame, og at det ikke var tilladt, så hvis ikke jeg kunne få kurven til 10,? kr, ville jeg bede om et skriftligt afslag.
"Nå men så får du den til 10,? kr, hvis det skal være sådan" - og "ja, det skal være sådan" svarede jeg, varerne skal sælges til den pris, der står på kassen.
Jeg fik refunderet 4,? kr med sure miner.
Ubehagelig oplevelse, utilstedelig opførsel, falsk reklame - øv
Skiltet blev straks fjernet fra kassen med små kurve.

16. oktober 2023

Bestilte 18 nøgler garn da det ankom…

Bestilte 18 nøgler garn da det ankom var der kun 17. Jeg skriver det til dem intet svar. Finder tlf nr til dem og snakker med en dame. Forklarer problemet. Ja de kunne returnere pengene for det ene nøgle. Jeg siger det er ikke det jeg vil. Put det nøgle i en kuvert og send. Det er vigtigt for det jeg skal lave. Men nej jeg kunne lave en ny ordre ja så igen porto på. Det kunne de jo refundere. Nej sagde jeg. Jeg handler aldrig mere der kunne msn give 0 stjerner gjorde jeg det. Mage til dårlig kunde omsorg har jeg aldrig set

4. november 2022

Besøgte i dag søstrene grene i…

Besøgte i dag søstrene grene i spinderiet, Valby. Skulle købe 3 små træ-køkkenredskaber til børn.
Der var ikke stregkode på den ene del - en kagerulle. Ekspedienten hentede sin chef der sagde; sælg den for 30,-. Jeg mente det var dyrt da de to øvrige kostede under 10,-.
Så sagde hun jeg kunne få den for 15,- og lige pludselig skiftede hun over og påstod hun skulle tale med sin chef. De måtte lige pludseligt ikke sælge på en pris uden dokumenteret stregkode (ville endda “spørge i gruppen og kontakte sin chef). Da jeg høfligt foreslog vi begge accepterede 15,- var det pludseligt ikke muligt (jeg var på vej til læge og havde ikke tid til at vente på “gruppens” svar 🙃) for det måtte de ikke uden at spørge.,. Øhhh forvirret ?? Ja jeg forlod butikken uden varerne, uden forklaring eller undskyldning og tænker at finde en anden butik der har styr på reglerne.
Jeg vil nok hellere betale mere i en butik hvor ekspedienterne ikke drøner rundt i forskellige forklaringer .,,… 😒

31. oktober 2022

Sindssyg lang leveringstid

I skriver 1-3 dages levering på hjemmesiden.. nu er det 3 døgn siden jeg lagde min ordre og der er ikke sket en skid siden.. og det betaler man endda fragt for???
Hvornår sender i min ordre? Jeg synes det er under al kritik at skulle vente så længe, når man endda betaler 30kr i fragt.

10. oktober 2022

Må give en stjerne da mindre ikke kan…

Må give en stjerne da mindre ikke kan gives. Købte for 80 kr. betalte med 200 seddel. Spurgte om det var muligt at få tilbage i en tyver og 2 x 50 kr. Ekspedienten kunne ikke gøre dette uden tilladelse fra en overordnet. Denne blev tilkaldt. Hun svarede at de ikke var et hæveautomat og vekselkontot og de gav slet ikke tilbage over beløbet. Svarede det var ikke på en kort over beløbet, men at jeg betalte med en 200 kroneseddel , svaret hertil var, vi er en lille forretning.., vi kan ikke give tilbage i sedler. Jeg skulle jo have penge tilbage, så da jeg frygtede at ikke kunne forvente at få bare en 100 kroneseddel tilbage aflyste jeg købet, når de nu ikke kunne give tilbage i sedler og jeg skulle ikke have mere end for 80 kroner Og så synes jeg det er synd at medarbejderne ikke selv kan vurdere om de kan hjælpe en kunde med en forholdsvis lille tjeneste…
Håber det kun er gældende for søstrene grene i Hørsholm, da jeg hsr bæret en hyppig kunde der, men vil nu prøve en anden af kædens forretninger.

13. april 2022

Var i Søstrene Grene 4.4.2022

Var i Søstrene Grene 4.4.2022. Købte 2 bambuskurve - fordi de ikke havde flere - skulle have brugt 3. Spurgte efter dem på lageret, men der var ikke flere.De kom måske igen, da de var ret populære svarede man.
Da jeg idag checker min bon, ser jeg, at jeg har betalt for 3 kurve. Ringer til forretningen - nummeret virker ikke. Ringer til kundeservice - henviser til forretningen.
Tager derefter ud til forretningen - forgæves. Får bare det svar, at jeg skulle have checket bonen inden jeg forlod forretningen. Ja - det vved jeg udmærket. Det fik jeg så ikke lige gjort.
Resultat : SNYDT for 60,-kr.

5. april 2022

SNYDT SNYDT SNYDT!!!

SNYDT SNYDT SNYDT!!!
Jeg returnere en vare jeg købte i februar månede. Og STADIG til dags dato har jeg IKKE modtaget pengene retur på mit kort! Jeg snakker med deres kundeservice, og de henviser mig til butikken som så siger konstant jeg skal vente på pengene, SELVOM det højst kan tage 6 hverdage! Jeg skriver og ringer ind til dem, og dette fortsætter sådan frem og tilbage i 2 måneder nu! INGEN tager ansvaret for at fixe det. Og min bank fortæller jeg selvfølgelig IKKE har modtaget pengene på noget tidspunkt, hvilket jeg selvfølgelig også selv ved, men bare lige for at få dette bekræftet.
Det er snyd og bedrageri! At kunne slippe afsted med inte og gøre for, at løse deres kunders problem! Jeg har sagt, og siger det igen: Jeg har STADIG kvitteringen, OG jeg kan bevise med kontoudtog, at pengene IKKE er havnet tilbage på kortet!
Handel ikke med Søstrene Grene! De SNYDER og BEGRAGER uden ansvar!!!

1. april 2022

Forfærdelig og uprofessionel arbejdsplads

Forfærdelig arbejdsplads! Overvej lige en ekstra gang, hvis du søger job i søstrene grene, især butikkerne på Kultorvet, Amagertorv og Nørrebro. Du vil møde en ledelse der er utrolig uprofessionel og upædagogiske, hvor man bliver råbt af og oplever bagtaleri og utrolig dårlig arbejdsmiljø. DU ER IKKE UNDER EN OVERENSKOMST, så ledelsen bøjer reglerne som det passer dem, på bekostning af medarbejderne. Jeg er i chok over måden at medarbejderne bliver talt til og behandlet, og jeg er især i chok over at der ingen konsekvenser af dette er sket. Den største 1 stjerne jeg nogensinde har givet.

22. marts 2022

Er dette din virksomhed?