Mine forældre skulle flytte deres liv fra lejlighed til ældrebolig. Sommers flyttefirma gjorde selve flytningen så meget bedre. De tre unge mænd kom med smil og godt humør. Sludrede og gjorde deres a... Se mere
Jeg ringede med kort varsel og skulle bruge flyttefolk! Martin var presset på ledige dage, men fandt alligevel plads til mig i kalenderen! Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive o... Se mere
Jeg brugte Sommersflytning til flytning fra 80 kvm. lejlighed til plejehjem. Martin og Daniel kom før tiden og klarede hele flytningen på ca. 3 timer meget hurtigt og effektivt og i godt humør. De pas... Se mere
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service. Jeg vil stærkt anbefale dem her, de har alle størrelse biler, og kører over hele landet. Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne v... Se mere
Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele. Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.
2889, Bagsværd, Danmark
- 53522020
- Kontakt@sommersflyttefirma.dk
- sommersflyttefirma.dk
Godt arbejde af Sommer's
De kom i tide og afviklede flytningen fra København Ø til Helsingør NW utroligt gnidningsfrit og med et venligt smil. Dem tør vi godt vælge igen.
Med sommers flyttefirma gik min…
Med sommers flyttefirma gik min flytning nemt. Der var godt humør og effektivitet.
Tak til Sommers Flyttefirma for…
Tak til Sommers Flyttefirma for flytning. Det var en kæmpe hjælp og der var en rigtig god stemning. Tak fordi vi måtte hjælpe til. Det er der nogle firmaer der ikke vil have. Vi vil anbefale jer til andre der måtte have brug for assistance. Hilsen Lena
Jeg bookede med et par dages varsel men det var ikke noget problem. Det var super godt og effektivt. Det bliver passet godt på ens ting. Kan klart anbefales
Fremragende oplevelse
Vi troede faktisk ikke, at det var muligt at få så god service hos et flyttefirma...
- Rigtig god dialog, forståelse og fleksibilitet lige fra levering af flyttekasser, på selve flyttedagen samt ved afhentning af flyttekasser igen.
- De kom til aftalt tid alle gange og var søde og venlige under hele processen. Det gav en rar stemning uden stress på flyttedagen.
- De pakkede vores skrøbelige ting rigtig godt ind og passede godt på dem under transport ned, i bilen og op igen. Intet fik skrammer eller gik i stykker.
- De var tilmed billigere end de andre flyttefirmaer, vi har kigget på.
Når vi skal flytte næste gang (forhåbentlig først om nogle år) vil vi 100% sikkert bruge Sommers igen. Vi giver dem vores varmeste anbefaling!
Kæmpe optursfirma!
Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive og venskabelige! Alle mine ønsker blev opfyldt og alt skete med et smil!
De passede tiden, gav besked når de var på vej og færdiggjorde opgaven hurtigst muligt!
Jeg var deres sidste kunde og fodrede dem af med kage og energidrik, så de blev hængende lidt og vi fik sludret! Vildt hyggeligt!
Flytning med Sommers Flyttefirma
Vi brugte Sommer Flyttefirma til flytning af en hel familie lige før jul. Det var en rigtig fin oplevelse - de passer godt på tingene og udfører arbejdet med et smil og godt humør. Det er med til at gøre en hård flyttedag til en god dag, og vi vil derfor gerne give vores bedste anbefalinger af Sommers Flyttefirma.
Vi har haft en supergod oplevelse med…
Vi har haft en supergod oplevelse med Sommer Flyttefirma. Vi skulle ikke flytte, men pga. større renovering i ejendommen besluttede vi os for at ommøblere hjemmet og skulle derfor have ting på loftet og i kælderen. Vi havde derfor brug for nogen, som kunne hjælpe med det. De firmaer vi talte med før Sommer, gad ikke at tage opgaven fordi den var “for lille”! Så vi var ved at opgive, men havde i panikken hørt om Sommer Flyttefirma.
De kom med helt nye flyttekasser, som vi gav 30 kr. for pr. stk. Det er ikke byggemarked-flyttekasser, men rigtige flyttekasser, som holder.
Natten før de skulle komme, blev jeg indlagt akut. Min mand ringede og fortalte, at det nok ville tage længere tid end først antaget, men Martin Sommer foreslog selv at flytte det til en anden dag – uden ekstra beregninger eller sure miner og vi sad heldigvis ikke tilbage med følelsen af, at være en irriterende og dårlig kunde – tværtimod.
De mødte op på den nye aftalte dag og alt arbejdet tog halvdelen af den tid vi selv havde regnet med.
Så 6 ⭐️ for flexibilitet, 6 ⭐️ for venlighed, 6 ⭐️ for tempo, 6 ⭐️ for pris og 6 ⭐️ for kundetække. De ser ikke problemet, men fokuserer på løsningen.
Vi kan varmt anbefale Sommer Flyttefirma, som udover flytning også påtager sig handymanservice, ind-og udpakning af flyttegods.
Søde flyttemænd
Søde flyttemænd. Passede godt på alle ting og på at der ikke kom ridser/hakker nogen steder. Vil klart bruge dem en anden gang.
Fantastisk og pålidelig service
Efter at have søgt vidt og bredt efter en hurtig, god, prisvenlig og pålidelig flytteservice, fik vi anbefalet Martin Sommer. Og alle fire parametre blev indfriet over forventning. Hurtige, effektive, det bedste tilbud vi indhentede og de passer godt på dine ting. Og så er Martin og Daniel samtidig super søde og serviceminded. Kæmpe anbefaling herfra.
Danmarks bedste flyttemænd
Sommers flyttefirma får den bedste anbefaling herfra. Simpelthen Danmarks bedste flyttemænd og til en god pris.
Martin og Daniel har idag gjort min flytning til en leg.
Mødte til tiden, passede så godt på mine ting og meget arbejdsomme.
Selv udfordringerne med den lidt trange plads til store møbler klarede de uden problemer.
Deres god service og fantastisk humør hele vejen igennem.
Vil helt klart bruge dem igen, hvis jeg får brug for flyttemænd.
Sommersflyttefirma får de bedste…
Sommersflyttefirma får de bedste anbefalinger, så dygtige, glade og yderst arbejdsomme mennesker skal man ellers lede længe efter 👍🏻
Varm anbafaling
Super god service. De var her til tiden og tog det med et smil, at jeg havde glemt at fortælle/advare, om et tungt møbel der skulle flyttes op på 1. sal.
Kan varmt anbefale Sommers Flyttefirma.
Super flytteteam
Super flytteteam
Vi aftaler en god pris, og de er behjælpelig med ekstra opgaver, og går til opgaven med smil på læben.
Super hurtige og meget grundige med at sikre, at møbler bliver pakket ordentligt ind. Kan kun anbefale at vælge Sommers flyttefirma. Kæmpe tak for hjælpen med at flytte til Odense :D
God og tryg flytning
Til aftalt tid, til aftalt pris :-)
De varmeste anbefalinger.
Martin og hans folk var en kæmpe hjælp.
Super og tryg service
Super og tryg service. De ringede dagen før, hvilket var rigtig dejligt, og på selve dagen var det med effektivitet, højt humør og de behandlede også vores ting med respekt.
Bestemt ikke sidste gang vi har brugt dem, hvis altså vi flytter igen :)
God oplevelse fra Fam. Meldgaard
DK bedste flyttefirma
Top service, top humør og top professionelt! Danmarks bedste flyttefirma! Hvis jeg kunne give dem 100 stjerner i stedet for 5 havde jeg gjort det, for det fortjener de.
Suverænt!
Vi havde den bedste flytning med SommersFlytteFirma. De kom til tiden som aftalt og knoklede på, som to godstoge! Der kun havde ét formål, som var at få vores indbo rykket fra A til B, med fuld professionalisme. Stærke, energiske, rigtig god humor og ikke mindst omsorg for det inventar der skulle flyttes. Alt det tunge bliver taget med et smil på læben og en sang på vejen! Det overskud skal du lede længe efter. Eller nej for det er fundet. Jeg er helt ærlig når jeg siger at min kone og jeg, aldrig har set noget lignende. Vi er super imponeret over det engagement de ligger i deres arbejde. Vi kommer ikke til at flytte igen, uden SommersFlytteFirma. Stor! Anbefaling herfra.
Super godt flyttefirma
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service.
Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne ville jeg 100% gøre det, og snakker venligt.
Jeg synes til alle forældre der skal flytte så ring. tlf: 53522020.
Hvis Martin, Michael og Daniel læser det her super godt gjort.
Og flytte gerne alle dine ting næsten hele døgnet.
Super godt drenge👍😊
Venlig Hilsen Karl Bærentzen.
trygt, effektivt og serviceorienteret
Jeg bad om hjælp til at få fragtet en lift. Der gik ikke lang tid, så var det ordnet. Jeg fik løbende besked om at den var hentet, og fik billeder undervejs, således det blev bekræftet at den var leveret det rette sted.
ALt i alt skide søde, venlige og effektive! bruger dem gerne igen. Kæmpe anbefaling herfra og MINDST 5 stjerner!