Sommersflyttefirma Anmeldelser 198

4,9

Mine forældre skulle flytte deres liv fra lejlighed til ældrebolig. Sommers flyttefirma gjorde selve flytningen så meget bedre. De tre unge mænd kom med smil og godt humør. Sludrede og gjorde deres a... Se mere

Jeg ringede med kort varsel og skulle bruge flyttefolk! Martin var presset på ledige dage, men fandt alligevel plads til mig i kalenderen! Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive o... Se mere

Jeg brugte Sommersflytning til flytning fra 80 kvm. lejlighed til plejehjem. Martin og Daniel kom før tiden og klarede hele flytningen på ca. 3 timer meget hurtigt og effektivt og i godt humør. De pas... Se mere

Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service. Jeg vil stærkt anbefale dem her, de har alle størrelse biler, og kører over hele landet. Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne v... Se mere

1. Flyttefirma

Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele. Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.

4,9

Sommers flyttefirma god service

Sommers flyttefirma kan virkelig andbefales. Er lige flyttet og blev hjulpet af Daniel og rené. Det er virkelig flinke og sindsygt stærke😉 har to små der hjemme en på 2 og på 3 trods alt den flytning havde de overskud til at snakke og hygge sig med dem. Har virkelig haft en mega god oplevelse ud af sommers flytte firma
KAN ANBEFALES!!

31. marts 2021

Fantastisk flyttefirma og så søde…

Fantastisk flyttefirma og så søde flyttemand der slæber med et smil og gøre flytningen til en dejlig oplevelse jeg fik efter aftale også skilt vores senge og klædeskab ad og samlet igen i den nye lejlighed det gjorde de hurtigt og godt
Kan varmt anbefales

30. marts 2021

I regn og slud, rykker Sommers ud!

Vi valgte Sommers Flyttefirma, da de var konkurrencedygtige på prisen og mest af alt fordi kommunikationen var god, effektiv og de tilbød en fuldstændig fleksibel løsning tilpasset vores behov. Dagen for flytningen kom og sjældent har jeg mødt så energisk, positivt og engageret et makkerpar. Vi skulle flytte fra 4. sal uden elevator og i ruskende slud - det slog ikke Martin og Daniel ud af kurs. De kørte effektivt på hele dagen med det største smil og gav os den bedste flytteoplevelse vi kunne have ønsket os.
Jeg giver Sommers Flyttefirma den varmeste og største anbefaling.

16. marts 2021

Vi vil klart bruge dem igen!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Sommers. De kom 2 mand med stort overskud og var vildt effektive. Alt blev pakket godt og sikkert ind, og vi følte os virkelig i sikre hænder.

6. marts 2021

Opturs Sommer

Jeg har flyttet et par gange tidligere og haft helt ok flyttefirmaoplevelser, men fik anbefalet Sommers af en ven denne gang, og må sige at det har været den vildeste optur!!! De er ikke alene mega professionelle og tjekkede, men også hamrende søde, service-orienterede, hjælpsomme, sjove, hyggelige - ja man føler næsten man får hjælp af ens bedste venner. Endeligt og vigtigst, så passer de sindssygt godt på ens ting og sparer ikke på tæpper og indpakning for at beskytte alt fra malerier til sofa og bord. Nåhrja, og så er de mega fair med deres priser! Kan KUN anbefale Sommers 100%. Med pil op :-)

5. marts 2021

Meget tilfreds :)

Jeg er meget tilfreds med flytningen. God og hurtig kommunikation. Desuden var flyttemændene meget fleksible, da vi blev nødt til at køre til to adresser i stedet for en i løbet af flytningen. Søde og professionelle. Hjemmesiden giver et godt overblik og er nem at bestille på. Kan klart anbefales

2. marts 2021

Vil til enhver tid anbefale Sommers…

Vil til enhver tid anbefale Sommers Flyttefirma. 2 skønne drenge - Martin og Daniel - fuld af godt humør har gjort vores flyttedag til en virkelig god og hyggelig dag. Der bliver passet rigtig godt på dine ting. Yderst rimelige priser tilmed. Største anbefaling.

1. marts 2021

Professionelt, effektivt og med et smil uanset opgaven.

De her seje gutter, de fortjener en kæmpe kæmpe anbefaling for en fantastisk flytning.
Faktisk før selve flytningen var der bare styr på. Jeg fik leveret flyttekasser før flytningen og der blev ringet og bekræftet klar til flytning dagen før.
På dagen dukkede de op før tid i strålende humør og kastede sig over opgaven med det samme.
I de 9,5 time flytningen tog knoklede de på uden at sidde ned et øjeblik og hele tiden i strålende humør - uanset hvad jeg bad om af næsten umulige opgaver, så blev det klaret med et smil. Alt blev forsvarligt pakket ind og passet på hele vejen igennem.
Hold nu op nogle fantastiske dygtige og hårdt arbejdende mennesker, der bare gjorde dagen skøn og som fik flyttet os trygt og sikkert til vores nye hjem.

Står du og skal flytte, så kan jeg virkelig varmt anbefale Sommers flyttefirma! Det vil du ikke fortryde.

28. februar 2021

Beste flyttefirma

Som altid en fornøjelse st få hjælp fra Sommers flyttefirma.
Ikke en skramme til trods for diverse udfordringer med parkering og elevator.
Vil til hver en tid bruge dem igen og give mine varmeste anbefalinger

25. februar 2021

Verdens varmeste anbefaling!

Jeg kan VARMT anbefale Martin Sommers flyttefirma og ville give dem 100 stjerner, hvis man kunne! Martin kom med flyttekasser i god tid og fulgte op på vores aftale dagen inden. Han og makkeren kom til tiden (faktisk lidt før) på dagen, passede rigtig godt på vores ting og var samtidig helt utrolig effektive - og søde. Ja, og så var det oven i købet rigtig billigt! De flyttede også et klaver på ca. 300 kilo, uden at det fik en skramme. Jeg har KUN ros at videregive!

9. februar 2021

De Stærkeste Mænd i Det Danske Land

Sommers flyttefirma var super gode. Enormt stærke, dygtige (og sjove). Vi brugte dem til et lejlighedbytte, hvor de dukkede kl. 9 sharp ved begge lejligheder og fik byttet det hele rundt. Udover de arbejdede hurtigt, passede de også godt på vores ting.

8. februar 2021

Danmarks bedste flyttefirma

Største anbefaling herfra.
Flytning fra København til Bornholm som gik over alt forventning. Super punktlige og alt blev passet på og pakket forsvarligt ind. Der blev lynhurtigt fundet løsning da Sverige lukkede grænsen. Og det blev ændret til Køge - Rønne istedet.
Alt kommunikationen var perfekt. Og man stod tilbage med en følelse af de havde fuld styr på deres arbejde.

Skal der flyttes igen - Vil det uden tvivl blive samme firma. Og jeg anbefaler dem på det højeste til andre der på udkig efter det samme.

5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

1. februar 2021

Kan på det varmeste anbefale Sommers…

Kan på det varmeste anbefale Sommers flyttefirma! De er top professionelle, passer på ens ting og pakker møblerne ind i tæpper og plast, så de ikke bliver beskadiget under flytningen. Martin, Daniel og Mads knoklede fra start til slut og var samtidig super søde, og det var faktisk både hyggeligt og sjovt at flytte med dem. Det havde jeg ellers aldrig troet, jeg skulle sige om en flytning. Jeg bruger kun Sommers flyttefirma fremover.

28. januar 2021

Fornemt arbejde

Fornemt arbejde. Utrolig flinke og effektive. Flyttede fra stuen i kbh NV til 4. Sal på Vesterbro på kun 2 timer. Bruger dem helt sikkert igen når jeg en anden gang skal flytte.

27. januar 2021

Perfekt service til en god pris.

Perfekt service, og generel en super god oplevelse. De var rigtig effektive, passede rigtig godt på ens ting. Var behjælpelige med at skille ting ad. Det er rigtig flinke og i godt humør. Kan kun varmt anbefale dem og ville selv bruge dem igen.

20. januar 2021