Jeg ringede med kort varsel og skulle bruge flyttefolk! Martin var presset på ledige dage, men fandt alligevel plads til mig i kalenderen! Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive o... Se mere
Jeg brugte Sommersflytning til flytning fra 80 kvm. lejlighed til plejehjem. Martin og Daniel kom før tiden og klarede hele flytningen på ca. 3 timer meget hurtigt og effektivt og i godt humør. De pas... Se mere
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service. Jeg vil stærkt anbefale dem her, de har alle størrelse biler, og kører over hele landet. Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne v... Se mere
Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele. Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.
2889, Bagsværd, Danmark
- 53522020
- Kontakt@sommersflyttefirma.dk
- sommersflyttefirma.dk
Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra. Jeg har brugt dem de sidste 2 gange jeg er flyttet, og jeg ved godt hvem der skal hjælpe mig igen næste gang :-)
En virkelig god flytte oplevelse!🌟
En virkelig god oplevelse!
Meget professionelle og utrolig søde. Martin hjalp endda med at samle min seng efter en meget lang flyttedag. Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma!
Flinke og stærke flyttemænd og super service :)
Jeg kan varmt anbefale Sommers Flyttefirma efter at have brugt dem endnu en gang. Super service, super flinke og alt som aftalt. Fik flyttet en en hel lejlighed inklusive opbevaringsrum og stort og tungt (400+ kg) pengeskab og Martin og Daniel var endnu engang imponerende dygtige og stærke! Jeg kommer helt sikkert til at ringe til Sommers Flyttefirma næste gang :)
De får mine varmeste anbefalinger!
De får mine varmeste anbefalinger. Flinke, imødekommende og effektive flyttemænd med god energi. Man får virkelig value for money. Vælg ALTID sommers flyttefirma!
SUPER FLYTNING MED HØJT HUMØR😀
Mine forældre skulle flytte deres liv fra lejlighed til ældrebolig. Sommers flyttefirma gjorde selve flytningen så meget bedre. De tre unge mænd kom med smil og godt humør. Sludrede og gjorde deres arbejde ordentligt, tillidsfuldt og hele tiden med stor imødekommenhed. Og så var de sindssygt hurtige.
De får vores største anbefaling. Hvis vi skal flytte noget igen, vil vi helt sikkert benytte Sommers flyttefirma. 👍😀
Super god service, søde flyttemænd og god energi.
Jeg ringede lidt for tæt på en flytning og selvom de havde travlt, lykkedes det dem at presse mig ind den dag, jeg ønskede at flytte.
De var meget omhyggelige og pakkede alt ind for at beskytte det.
Ens ting er i gode hænder hos dem.
Kan klart anbefales
Super fin oplevelse
En helt igennem positiv oplevelse.
Meget professionelle og tiltalende.
Alle ting blev flyttet med omtanke og et glimt i øjet :-)
Kan kun anbefale Sommers Flyttefirma.
Virkelig professionelle , top service
Virkelig professionelle , god service, meget imødekommende og tiltalende.
En helt igennem top oplevelse
Flytning fra 5. sal til hus
Vi havde en rigtig god oplevelse med Sommersflyttefirma. De passede rigtig godt på vores ting og pakkede selv de mest udsatte ting endnu bedre ind. Der var hurtig svar på alle vores henvendelser og alt kunne lade sig gøre. De flyttede med et kæmpe smil og godt humør. Vi vil til en hver tid anbefale Sommersflyttefirma til andre.
Højt humør og effektive folk!
En meget forsinket anmeldelse af en fantastisk oplevelse med de bedste folk.
Vi brugte Sommers tilbage i påsken, hvor vores liv skulle flyttes fra Nørrebro til Odense S. En kæmpe mundfuld, især med lille baby på armen. Men Sommers gjorde dagen til et dejligt Minde, de ikke bare levede op til alle aftaler, men havde så meget overskud på godt humør, kunne lave fis og ballade med vores lille dreng og fandt en god løsning da vi pludselig sad fast i trafikken og ikke nåede frem før dem til den nye adresse.
Kæmpe anbefaling og vi har allerede to vennepar som har gjort brug af dem efter vores gode oplevelse 👌
FANTASTISK OG PROFESSONEL
FANTASTISK OG PROFESSONEL
Jeg skulle flytte fra stort hus til mindre lejlighed og må bare sige, helt ærligt!
Martin, Daniel og Mads var super dygtige, effektive, profesionelle og nærværende igennem hele flytningen. ALT blev pakket forsvarlig ind og læsset korrekt i bilerne. 👏🏻
Vi havde en fest med deres humør og god musik. 🥳
De gjorde også lige det ekstra og det sætter jeg enorm meget pris på som alene 🙏🏼 I lod også min 14 årig søn være en del af processen.
TAK for jeres super effektivitet og humor.
Jeg vil til hver en tid anbefale sommersflyttefirma 🤗
Ekstrem god flytning
Ekstrem god flytning!
De flyttede for mig d. 27. Maj, fra et depot i Skovlunde til min lejlighed i Valby. De var der lige til tiden, fik tømt depotrummet på en halv timen og hele flytningen tog under 2 timer. Det hele gik super hurtigt og de var simpelthen så søde. Uden tvivl den hurtigste, nemmeste og billigste flyt jeg nogensinde har oplevet. Vil helt klart bruge Sommers flyttefirma igen, når jeg skal flytte og har spredt ordet om dem til alle jeg kender!
Det er absolut den bedste flytning vi…
Det er absolut den bedste flytning vi har haft og vi følte os trygge fra start til slut. De var hurtige, effektive og forsigtige og der var konstant god stemning. Kan 100% anbefales!
Så søde og effektive!
Jeg brugte dem til min flytning og jeg havde en masse ting. De pakkede pænt mine møbler ind og behandlede tingene som deres egne.
Jeg anbefalede dem til min store søsters flytning, og denne gang gik det lige så godt. Jeg vil til hver en tid anbefale drengene her.
Har brugt Sommers Flyttefirma 2 gang
Har brugt Sommers Flyttefirma 2 gang, både privat og firmamæssigt. 5 ud af 5 på alle parametre super arbejde, og likeability af medarbejderne er helt i top.
Dejlige mennesker og gnidningsfri…
Dejlige mennesker og gnidningsfri flytning. Tak for en god oplevelse.
Fantastiske gutter 50% hurtigere og 50%…
Fantastiske gutter 50% hurtigere og 50% billigere end forventet. 6 ud af 5 stjerner
Godt humør, god service, samt pris
Alt i alt en pisse sjov dag! De passede godt på mine ting, og generelt bare en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kan klart anbefale dem. God service og pris.
Fantastisk service og billige priser