Mine forældre skulle flytte deres liv fra lejlighed til ældrebolig. Sommers flyttefirma gjorde selve flytningen så meget bedre. De tre unge mænd kom med smil og godt humør. Sludrede og gjorde deres a... Se mere
Jeg ringede med kort varsel og skulle bruge flyttefolk! Martin var presset på ledige dage, men fandt alligevel plads til mig i kalenderen! Martin og Daniel var vanvittigt søde, sjove, effektive o... Se mere
Super godt. Søde mennesker, super gode børnevenlige, mega god service. Jeg vil stærkt anbefale dem her, de har alle størrelse biler, og kører over hele landet. Hvis jeg kunne give 6/5 stjerne v... Se mere
Hos Sommers flyttefirma arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele. Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.
2889, Bagsværd, Danmark
- 53522020
- Kontakt@sommersflyttefirma.dk
- sommersflyttefirma.dk
De er super professionelle
De er super professionelle! Kommer til tiden.. Passede virkelig godt på vores ting. Og ikke mindst er de søde og rare. Vi vil til enhver tid anbefale dem til andre og vil bruge dem igen til vores næste flytning til sommer. 😊😊
Suveræn flytteoplevelse! Tak!
Det var en suverænt god oplevelse at have tre gutter fra Sommers Flyttefirma ude og hjælpe med en flytning op til en 5. sal. De kom i god tid, kom med højt humør, var hurtige til at klare opgaven og generelt bare virkelig rare at have med at gøre. De holdt, hvad de lovede uden slinger i valsen. Fortsæt det gode arbejde.
Største anbefaling herfra!
Effektiv flytning med godt humør!
Effektiv flytning med godt humør!
Benyttede firmaet til en flytning fra et værelse til en to værelses lejlighed, hvor jeg havde haft ting opbevaret. De var mege gode, hurtige, effektive og vildt søde! De var der til tiden og bare virkelig gode. Meget snaksalige og mega god energi. Jeg vil til en hver tid anbefale dem til andre og er glad for, at jeg blev anbefalet at bruge dem. Derudover er det en virkelig overkommelig pris. Skal jeg flytte igen på et tidspunkt, vil jeg klart bruge dem igen.
Benyttede dem i sidste uge til flytning…
Benyttede dem i sidste uge til flytning af en to vær lejlighed. Overgik alle forventninger, hurtige, effektive og super venlige. Vil give dem mine varmeste anbefalinger og skal jeg flytte igen, vil de få opgaven.
fantastisk flytteoplevelse
jeg har i dag haft den mest fantastiske flytteoplevelse med sommersflyttefirma. i en for mig meget stresset ogpresset periode ringede jeg til Sommers og fik lynhurtigt svar på alle mine spørgsmål vdr. min flytning.
der kom 2 mand som var yderst proffesionellle og effektive de passede godt på mine ting og udførte flytningen til topkarakter og så til en yderst rimelig pris.så skal du flytte, er jeg sikker på at, du ikke finder et bedre flyttefirma end sommersflyttefirma.de bedste hilsner og anbefalinger fra Allan Mikkelsen
Superdygtige og kanon energi
Vi fik anbefalet Sommers Flyttefirma, da vi skulle flytte i hus tidligere på året - og hvis vi nogensinde skal flytte igen, eller har brug for nogen former for flytning, vil jeg kun bruge dem. Kvaliteten og energien var i top. De passede ekstremt godt på alle vores møbler og løse genstande og pakkede dem supergodt ind, så der ikke skete noget under transporten. De spildte ikke tiden, og de havde højt humør hele dagen trods en flytning ned fra 3. sal, hvorefter alt skulle bæres op ad en stejl havegang på den nye adresse.
Kun ros til de søde og effektive gutter herfra. Og prisen var også helt OK i forhold til de andre firmaer, vi havde fået tilbud fra, inden vi fik anbefalet Sommers Flyttefirma.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, både ved tømning af min tilbygning og ved reetableringen af samme, bl.a. fordi Sommers Flyttefirma tager billeder af, hvor de forskellige ting hører til, inden de fjerner dem.
Bedste flyttefirma!
Bedste flyttefirma!
Jeg stod og skulle flytte, og valgte derfor at kontakte Sommersflyttefirma, og det var den bedste beslutning.
Martin og Daniel kom før tid, de var så professionelle og sørget for at alle mine møbler blev pakket pænt ind, de var effektive og hurtige, i virkelig godt humør og snaksaglige.
Også et kæmpe plus at Daniel aften før ringer og forklare hvordan flytningen kommer til at foregå, det gjorde at jeg kunne slappe helt af.
Helt klart det flyttefirma jeg ville bruge igen hvis jeg stod og skulle flytte og i den grad et flyttefirma jeg ville anbefale alle som står og skal flytte.
Vi kan give de bedste anbefalinger
Vi kan give de bedste anbefalinger. Vi har fået den bedste og mest professionelle flytning. Effektiv, professionel, pålidelige og meget punktlige og – og så endda til en god og meget rimelig pris. Vi vil til en hver tid anbefale jer.
Super effektiv og professionel flytning…
Super effektiv og professionel flytning af søde og behagelige flyttemænd.
Alt er i orden. Dem ville vi gerne bruge igen
Tak Sommers
Tak Sommers, for en fantastisk flytteoplevelse.
Gik hurtigt, den bedste pris og fænomenal service! Det glemmer man sgu ikke! 😀🙏
Mvh Mike
Københavns bedste flyttefirma?
Martin Sommer og hans team er virkelig fantastiske. Grundige, venlige, hjælpsomme og effektive.
Jeg kan virkelig anbefale at booke dem, kæmpe ***** herfra!
Jeg brugte Sommersflytning til flytning…
Jeg brugte Sommersflytning til flytning fra 80 kvm. lejlighed til plejehjem. Martin og Daniel kom før tiden og klarede hele flytningen på ca. 3 timer meget hurtigt og effektivt og i godt humør. De passede på møblerne og pakkede dem ind i wrap. Meget rimelig pris og effektivt. Jeg vil absolut bruge dem igen og give dem mine bedste anbefalinger.
Helt igennem fantastisk flyttefirma
Helt igennem fantastisk flyttefirma, som jeg varmt kan anbefale.
Det var en fornøjelse at få hjælp fra så kompetente flyttemænd.
De var punktlige, realistiske og meget omhyggelige med deres arbejde. De var enormt høflige og i dejligt humør hele dagen, også selvom den stod på 85 kg vitrineskab ned fra 2. sal og silende regn. Jeg tænker, man skal lede længe efter SÅ gode flyttemænd som Sommers. Jeg er meget begejstret.
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk flytteoplevelse, 2 super effektive, energiske og glade flyttemænd hjalp os med flytning for godt en måned siden. Vi brugte meget tid på trustpilot før vi valgte flyttefirma, og det der gjorde det for os er at Sommers flyttefirma ikke har en eneste dårlig anmeldelse, i modsætning til stort set alle de store firmaer. Og det er der en grund til, til den billigste pris får du bare den bedste service og flytning!
Kæmpe anbefaling af Sommers Flyttefirma…
Kæmpe anbefaling af Sommers Flyttefirma herfra! God rådgivning i telefonen omkring hvilke flytning der passede bedst til mig. På dagen kom de en lille smule før tid og gik direkte igang. De var hurtige og effektive og passede rigtig godt på mine ting med tæpper og film omkring det hele. Selv da jeg bad om hjælp til at skille et par ting ad og bære ud var der stor JA hat på selvom det ikke var en del af selve flytningen.
Sidst men ikke mindst er det flinke og snakkesagelige flyttemænd som har overskud til lidt hyggesnak og jokes selvom de knokler på!
Jeg havde selv fået Sommers Flyttefirma anbefalet og vil ikke tøve med at give den anbefaling videre!
Jeg anbefaler varmt Sommers…
Jeg anbefaler varmt Sommers Flyttefirma. Kompetente, søde, sjove og yderst ansvarsfulde. Allerede ved første tilbud er de reelle og tilbuddet er transparent og til at forstå. Man låner gratis flyttekasser og de hentes igen så de ikke står og fylder i det nye hjem. GODE priser , masser for sine penge. Når de flytter er det med høj energi og man kan mærke de elsker deres arbejde. Kæmpe anbefaling.
Kan klart anbefales
Det var en fornøjelse at hjælpe til ved min brors flytning - flyttefirmaet gjorde det fantastisk, med godt humør og høj service! Kan klart anbefales
Super søde og dygtige flyttemænd
Super søde og dygtige flyttemænd. Utrolig punktlige og prisen passede og er endda det billigste jeg har fundet. Vil klart anbefale dem til alle.
God stemning og god service
Jeg skulle flytte fra en lejlighed på 2 sal til en lejlighed på 4 sal, og Sommers flyttefirma var en kæmpe hjælp! 3 flyttemænd troppede op i højt humør og gav den en skalle. Og på trods af, at det for dem var dagens tredje flytning, gik det tjept. Jeg kan klart anbefale dem til andre! Der var god stemning alle knap 6 timer flytningen tog.