Alt gik som det skulle og levering fungerede perfekt. Årsag til at det kun er fire og ikke fem stjerner er, at den sofa der var afbilledet i annoncen kostede mere end der stod i annoncen. Der stod “... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi får leveret en sofa d 7 juli. Nogle dage efter levering bemærker vi at noget er galt inde i sofaen og denne bøjer og føles som om den kan knække når som helst. Kundeservice bliver kontaktet men er ikke til nogen hjælp, de blir ved at sige vi skal være tålmodige og her har vi nu 1 august og ingen har lavet den og vi har intet hørt trods vi har bedt om penge retur som kompensation for en sofa der går i stykker tre dage efter levering , de gør opmærksomme på at d kan vi ik få fordi der er gået fjorten dage men det er ikke fjorten dage siden vi klagede første gang da dette sker , eneste sted vi nogensinde har oplevet en sofa går i stykker indeni og kundeservice er ikke til at have med at gøre så vi sidder med en sofa der er i stykker og de nægter at kompensere for det

Besvarelse fra Sofanova
Meget dårlig behandling Jeg købte en sofa for fem uger siden, efter jeg valgte farve og stof, og jeg betalte 4000 mere end normalprisen, og efter fem uger sagde de, at det ikke er muligt, og du skal kun vælge den farve, der. vi har... jeg havde en dårlig oplevelse...

Besvarelse fra Sofanova
Nu kan jeg se at i har besvaret mit tidligere opslag.
Altså i tilbød kompensation, når vi vidste hvor længe vi endte med at vente på sofaen! Den fik vi bare aldrig, altså kompensationen.
Der gik over 14 uger!
Da vi så fik sofaen, har jeg aldrig nogensinde oplevet så dårlig kvalitet.
Skæve sygninger, forskellig polstring og hårdhed, beskadiget træværk inde i sofaen og jeg kunne blive ved.
Efter tovtrækning med kundeservice, ender vi med at i tager sofaen retur fordi vi får beskeden “vi kan desværre ikke producere dig en ny af denne model, som ikke har nogen af de problemer i nævner”.
Hvad pokker! Så det i skriver er at i kun kan lave sofaer med fejl og mangler.
Selv med afhentningen var der bøvl.
Sofaen blev hentet og gudhjælpe mig om vi ikke fik en rykker fra jer i forhold til betaling!
Sikke en forretning!
Kære alle, hold jer langt væk fra dette firma.

Besvarelse fra Sofanova
Vi bestilte en sofa i start april mdr. i showroom Odense ,så den var klar til indflytning i vores nye hus.
Super god service og vejledning fik vi af ham der.
Vi modtog vores sofa 14 uger og nogle dage, efter bestilling var lagt
. Vi rykkede flere gange for den men ingen svarede rigtig på hvornår vores sofa kom, pengene blev trukket på vores konto mange dage før vi overhovedet fik sofaen, og stadig kunne ingen fortælle hvornår sofaen kom til trods for pengene blev trukket
Vi skulle søge kompensation for det lange levering - vi har aldrig hørt nærmere herom efter det et gjort
Sofaen er vi rigtig glade for, den er så flot men servicen er så ringe efter bestillingen og 14 uger og nogle dage er længe at vente på sin sofa !

Besvarelse fra Sofanova
Lad for Gud skyld vær med at bruge here penge og tid herinde.
Min kæreste og jeg bestilte en sofa tilbage i januar. Vi fik leveret den efter 12 uger, men da sofaen kom var der flere fejl på stoffet og vi kontaktede sofanova. De var her flinke og satte produktion af et nyt komponent i gang. Da den kom efter yderligere 12 uger var der endnu engang fejl i sofaen og endda flere end sidst. Kundeservice oplyser at de kan give en lille kompensation for sofaen også skal vi se på de kæmpe fejl i stoffet eller vi kan vente yderligere 12 uger, hvilket vi gør. Det er ikke fedt at designe en sofa og skal vente 9 MÅNEDER på at få den leveret i pæn stand!!

Besvarelse fra Sofanova
Rigtig fin oplevelse i Frederikssund showroom med god, venlig og kompetent vejledning. Der stopper den positive oplevelse så også. Super forvirrende leverings”service” med manglende information. Kontakt med kundeservice var meget lidt serviceminded og meget arrogant. Ingen interesse i at lytte til mine spørgsmål. Hun havde mere travlt med at tale over mig med standardsvar, som intet havde at gøre med det jeg talte om. Vi talte tydeligt forbi hinanden. Hvor er det dog ærgerligt, at hun ikke ønskede at forstå årsagen til min henvendelse.

Besvarelse fra Sofanova
Super god service og hurtig svar når man har spørgsmål. Dejlige sofaer, elsker dem.
Det eneste er at jeg har ventet meget lang tid på mine sofaer.

Besvarelse fra Sofanova
God betjening i forretningen og super vejledning førte til vores valg. Leveringstiden var lang men føltes naturlig når man skulle have bygget sin helt egen løsning og da det kom til stykket kom sofaen faktisk 1 måned før planen, hvilket bragte stor glæde. Nu sidder vi så i sofaen og nyder at vi valgte 100% rigtig leverandør og produkt.

Besvarelse fra Sofanova
Denne her sofa kommer til at holde de næste 20 år.
Alt hvad der står i deres annonce omkring sofaen er rigtigt og deres kundeservice og chaufføren er top dollar, og kvaliteten er super.

Købte en Relax
Jeg elsker min nye sofa.
Der er dog et problem når man først for sat sig ønsker man ikke at rejse sig igen.
Det med at man kan vælge farve samt stof type er jeg helt vild med. Man får lige præcis det udtryk man ønsker. Og leveringen var helt i top, rigtig flinkt personale der lige kunne besvare mine sidste spørgsmål. Rat at de kender produktet de levere.

Ufatteligt dårligt. Har resulteret i en sag ved Forbrugerklagenævnet

Besvarelse fra Sofanova
Fin sofa, men stoffet er godt nok ufattelig sårbart, der skal ikke meget til før der kommer løse tråde, og så opfanger den utroooolig meget fnuller. Derudover kunne 2 af benene ikke skrues på da man har lavet mellemrum mellem hullerne for store, og sofanova var ikke til den store hjælp. Man kan ikke ringe til dem, men blot skrive til dem over Messenger, og der bliver man stukket med et flabet tilbagesvar og at vi bare kan oprette en reklamationssag, og så skal vi vente yderligere 12 uger på en ny sofa, så vi måtte ud og få fat i en smed der kunne lave det for os, så vi kunne bruge vores sofa.
Jeg har givet 13.000 for denne sofa, og aldrig om jeg gør det igen, i hvert fald slet ikke fra det her firma. Magen til ringere kvalitet eller kundeservice har jeg aldrig oplevet.

Besvarelse fra Sofanova
Vi købte en modulsofa med levering. Da den så blev leveret til vores lejlighed, siger buddet, at modulsofaen ikke kan komme igennem vores dør. Vi har en fuldstændig standarddør. Sofanova vil ikke betale vores leveringsomkostninger tilbage - på trods af, at vi på intet tidspunkt via hjemmesiden blev oplyst om, at det kræver en ekstra stor dør, at få sofaen leveret.
Efter vi har gjort dem opmærksom på forbrugerlovgivningen, har sofanova rettet det til på deres hjemmeside med en rigtig fin beskrivelse af, hvilke mål ens dør skal have. Meget flot. Dog står der, at døren skal måle 80 cm i bredden. VORES DØR MÅLER 80 cm i breden. Gider I godt bare overføre de penge tilbage. Tak.

En perfekt oplevelse.
Hele processen var tip top. Kyndig hjælp ved købet. Sofaen blev produceret inden for den oplyste periode. Levering af sofaen toppede vores forventninger.

Besvarelse fra Sofanova
Bestilte bare spray til behandling af min sofa
Fin levering til døren men kun 3 ⭐️ da der gik meget lang tid før jeg modtog