Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 74 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kvaliteten af produktet, hvor enkelte oplevede, at sofaer ikke levede op til forventningerne efter kort tids brug, eller at der var transportskader og pletter ved levering. Nogle kunder nævnte også længere leveringstider end forventet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Mange roser sofaerne for at være flotte, komfortable og af... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange fremhæver den gode og personlige betjening, hvor sælgere og... Se mere

Quality

Brugere har tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Mens mange roser den høje kvalitet, det... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt gik som det skulle og levering fungerede perfekt. Årsag til at det kun er fire og ikke fem stjerner er, at den sofa der var afbilledet i annoncen kostede mere end der stod i annoncen. Der stod “... Se mere

Har købt en lækker flyder af en sofa, levering inden for tidsrammen, og rigtig sød chauffør der kom med den. Kvalitet er i top og sød medarbejder på Vesterbrogade som kunne huske os da vi kom igen, f... Se mere

Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

Bestilt en flot sofa, i flot kvalitet, mangler dog forsat min Puf, men den er godt på vej. Anbefaler at man tager ud i deres showroom Og bliver inspireret af de forskellige modeller.

1. nr. 12 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi får leveret en sofa d 7 juli

Vi får leveret en sofa d 7 juli. Nogle dage efter levering bemærker vi at noget er galt inde i sofaen og denne bøjer og føles som om den kan knække når som helst. Kundeservice bliver kontaktet men er ikke til nogen hjælp, de blir ved at sige vi skal være tålmodige og her har vi nu 1 august og ingen har lavet den og vi har intet hørt trods vi har bedt om penge retur som kompensation for en sofa der går i stykker tre dage efter levering , de gør opmærksomme på at d kan vi ik få fordi der er gået fjorten dage men det er ikke fjorten dage siden vi klagede første gang da dette sker , eneste sted vi nogensinde har oplevet en sofa går i stykker indeni og kundeservice er ikke til at have med at gøre så vi sidder med en sofa der er i stykker og de nægter at kompensere for det

7. juli 2024

Hej Martin

Som vi også skriver til din kone Sascha ovenfor, og tak for jeres begges anmeldelser. Det er lidt sørgeligt at Trustpilot tillader dette, men nuvel.

Vi beklager hvis du ikke syntes at vores behandling af din reklamation har gået hurtigt nok.

Ved reklamationer forsøger vi altid at afhjælpe reklamationen med mindst mulig besvær for kunden, men I nogle tilfælde hvor reklamationen er atypisk, kan behandlingstiden være lidt længere, som den har vist sig at være I dit tilfælde. Det beklager vi.

Vi aftalte at vi kom og hentede sofaen retur som endelig løsning på reklamationen.

Ang. returneringen af betalingen for sofaen, var sofaen afhentet hos dig torsdag og pengene overført til din konto mandagen efter. Vi skal desværre bruge en enkelt dags behandlingstid, men vi var uheldige at der kom en weekend i vejen.

Vi er meget kede af den kedelige oplevelse du havde med os.

Dårlig

Meget dårlig behandling Jeg købte en sofa for fem uger siden, efter jeg valgte farve og stof, og jeg betalte 4000 mere end normalprisen, og efter fem uger sagde de, at det ikke er muligt, og du skal kun vælge den farve, der. vi har... jeg havde en dårlig oplevelse...

31. juli 2024

Hej Jamil,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb hos os. Vi forstår, at det er frustrerende, når en bestilling ikke går som forventet, især når man har set frem til at få leveret en specifik vare.

Grunden til, at vi ikke kunne levere sofaen i det valgte stof, var, at vores kvalitetstest viste, at det valgte stof ikke satte sig pænt på den valgte sofa. Vi vil kun tilbyde produkter, vi kan stå inde for, og som vi ved er i orden når de afleveres til kunden.

Vi forsøgte at finde en løsning ved at tilbyde dig et andet stof uden ekstra omkostninger, og vi er kede af at høre, at dette ikke var tilfredsstillende for dig. Vi har også tilbudt en fuld refundering, da vi ønsker, at du skal være tilfreds med din oplevelse hos os.

Køb aldrig sofa her!

Nu kan jeg se at i har besvaret mit tidligere opslag.
Altså i tilbød kompensation, når vi vidste hvor længe vi endte med at vente på sofaen! Den fik vi bare aldrig, altså kompensationen.
Der gik over 14 uger!
Da vi så fik sofaen, har jeg aldrig nogensinde oplevet så dårlig kvalitet.
Skæve sygninger, forskellig polstring og hårdhed, beskadiget træværk inde i sofaen og jeg kunne blive ved.
Efter tovtrækning med kundeservice, ender vi med at i tager sofaen retur fordi vi får beskeden “vi kan desværre ikke producere dig en ny af denne model, som ikke har nogen af de problemer i nævner”.
Hvad pokker! Så det i skriver er at i kun kan lave sofaer med fejl og mangler.
Selv med afhentningen var der bøvl.
Sofaen blev hentet og gudhjælpe mig om vi ikke fik en rykker fra jer i forhold til betaling!
Sikke en forretning!

Kære alle, hold jer langt væk fra dette firma.

23. juli 2024

Hej Nanna,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med os og den sofa, du modtog. Det er bestemt ikke det niveau af kvalitet eller service, vi ønsker at levere til vores kunder, og vi forstår fuldt ud din frustration over hele situationen.

Vi beklager dybt, at du ikke modtog den kompensation, vi tidligere havde drøftet, og at sofaens kvalitet ikke levede op til dine forventninger. Det er uacceptabelt, at du har modtaget en sofa med så mange fejl og mangler, og vi er oprigtigt kede af, at vi ikke var i stand til at tilbyde en ny sofa af samme model uden disse problemer. Sofaen har vi taget ud af produktionen grundet nogle af de nævnte problemer, hvorfor det desværre ikke var muligt at producere en ny til dig.

Med hensyn til rykkerbrevet, så forstår vi, at det må have været en yderligere belastning i en allerede frustrerende situation. Brevet du omtaler kommer fra lånegiveren Santander, kommunikation fra dem er vi desværre ikke herre over. Vi kan dog forsikre dig at det ingen økonomisk betydning har for dig, da dit lån er 100% annulleret, i forbindelse med din returnering.

Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores produkter og service. Vi er meget kede af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger, og vi vil gøre vores yderste for at undgå, at sådanne problemer opstår i fremtiden.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at rette op på situationen, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Sofanova

Vi bestilte en sofa i start april mdr i…ege

Vi bestilte en sofa i start april mdr. i showroom Odense ,så den var klar til indflytning i vores nye hus.
Super god service og vejledning fik vi af ham der.

Vi modtog vores sofa 14 uger og nogle dage, efter bestilling var lagt
. Vi rykkede flere gange for den men ingen svarede rigtig på hvornår vores sofa kom, pengene blev trukket på vores konto mange dage før vi overhovedet fik sofaen, og stadig kunne ingen fortælle hvornår sofaen kom til trods for pengene blev trukket

Vi skulle søge kompensation for det lange levering - vi har aldrig hørt nærmere herom efter det et gjort
Sofaen er vi rigtig glade for, den er så flot men servicen er så ringe efter bestillingen og 14 uger og nogle dage er længe at vente på sin sofa !

5. juli 2024

Kære Mette,

Vi beklager dybt, at der har været forsinkelse på leveringen af din sofa. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at vente så længe uden klare svar.

Når en sofa er klar til levering og ankommer til vores lager, bliver betalingen trukket, hvorefter vi påbegynder logistikplanlægningen for at sikre, at din sofa leveres så hurtigt som muligt. Vi er kede af, hvis der har været kommunikationsproblemer i denne proces.

Med hensyn til kompensationen, vil vi meget gerne undersøge dette nærmere. Venligst kontakt os direkte med dine oplysninger, så vi kan få dette løst for dig.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din sofa og at du havde en god oplevelse i vores showroom i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder konstant på at forbedre vores service.

Sofanova

Lad for Gud skyld vær med at bruge here…

Lad for Gud skyld vær med at bruge here penge og tid herinde.

Min kæreste og jeg bestilte en sofa tilbage i januar. Vi fik leveret den efter 12 uger, men da sofaen kom var der flere fejl på stoffet og vi kontaktede sofanova. De var her flinke og satte produktion af et nyt komponent i gang. Da den kom efter yderligere 12 uger var der endnu engang fejl i sofaen og endda flere end sidst. Kundeservice oplyser at de kan give en lille kompensation for sofaen også skal vi se på de kæmpe fejl i stoffet eller vi kan vente yderligere 12 uger, hvilket vi gør. Det er ikke fedt at designe en sofa og skal vente 9 MÅNEDER på at få den leveret i pæn stand!!

13. juli 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi forstår fuldt ud din frustration over situationen og den lange ventetid, som du og din kæreste har oplevet.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for de gentagne problemer med stoffet på din sofa. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager de gener, det har medført.

Som du nævner, har vi forsøgt at afhjælpe problemet ved at sætte produktionen af nye komponenter i gang hver gang, der har været fejl, og vi har også tilbudt kompensation for de ulemper, du har oplevet. Vores tilbud om en kompensation på 25% af hele købsprisen er ment som en betydelig gestus for at anerkende de problemer, du har haft med din sofa.

Vi forstår, at det ikke er ideelt at skulle vente yderligere 12 uger på en ny komponent, især efter allerede at have ventet i flere måneder. Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, og vi er kede af, at dette ikke har været tilfældet i din situation.

Med hensyn til de seneste fejl, du har bemærket, vil vi gerne forsikre dig om, at vi tager alle kunders feedback meget alvorligt. Selv små fejl, som de fold og mindre stofdefekter du nævner, er noget, vi ønsker at rette op på.

Vi vil meget gerne finde en løsning, der kan bringe denne sag til en tilfredsstillende afslutning for dig. Vi er stadig åbne for at diskutere, hvis du mener, at der er en anden måde, vi kan afhjælpe situationen på.

Venligst lad os vide, hvordan du ønsker at fortsætte, så vi kan sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores produkter og service.

SofaNova

Yderst arrogant “kundeservice” - godt showroom

Rigtig fin oplevelse i Frederikssund showroom med god, venlig og kompetent vejledning. Der stopper den positive oplevelse så også. Super forvirrende leverings”service” med manglende information. Kontakt med kundeservice var meget lidt serviceminded og meget arrogant. Ingen interesse i at lytte til mine spørgsmål. Hun havde mere travlt med at tale over mig med standardsvar, som intet havde at gøre med det jeg talte om. Vi talte tydeligt forbi hinanden. Hvor er det dog ærgerligt, at hun ikke ønskede at forstå årsagen til min henvendelse.

12. juli 2024

Hej Iben,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores showroom i Frederikssund med venlig og kompetent vejledning.

Vi beklager, hvis der har været forvirring omkring leveringen af dit design-selv produkt. Som udgangspunkt har vi en leveringstid på 6-12 uger. Du skrev til os med ønsket om levering efter den 19. juli.

Vi forstår, at du efterfølgende ønskede et mere konkret svar og mulighed for at få produktet leveret tidligere. Desværre er det ikke muligt, da vi i næste uge har ferielukket for kørsel, hvilket vi også forsøgte at forklare dig i telefonen.

Vi beklager, hvis du følte, at kommunikationen var utilstrækkelig, og vi sætter stor pris på din feedback. Vi vil arbejde på at forbedre vores kommunikation fremover. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for yderligere afklaring, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Sofa Nova

Super god service og hurtig svar når…

Super god service og hurtig svar når man har spørgsmål. Dejlige sofaer, elsker dem.
Det eneste er at jeg har ventet meget lang tid på mine sofaer.

18. juni 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og dine nye sofaer.

Sofanova

God betjening i forretningen og super…

God betjening i forretningen og super vejledning førte til vores valg. Leveringstiden var lang men føltes naturlig når man skulle have bygget sin helt egen løsning og da det kom til stykket kom sofaen faktisk 1 måned før planen, hvilket bragte stor glæde. Nu sidder vi så i sofaen og nyder at vi valgte 100% rigtig leverandør og produkt.

11. juni 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din anmeldelse, Jan! Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både betjeningen i forretningen og vejledningen, der hjalp dig til at træffe det rette valg. Dejligt, at sofaen kom en måned før planlagt. Det er altid en glæde, når alt falder på plads.

24. maj 2024

Hej Dorthe,

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service hos os.

Denne her sofa kommer til at holde de næste 20 år.

Denne her sofa kommer til at holde de næste 20 år.
Alt hvad der står i deres annonce omkring sofaen er rigtigt og deres kundeservice og chaufføren er top dollar, og kvaliteten er super.

24. april 2024

Hej Jens,

Tusind tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med sofaen og vores service. Det betyder meget for os, at du oplever kvaliteten og kundeservicen som værende i top. Vi stræber altid efter at leve op til vores kunders forventninger, og din tilfredshed er vores største belønning.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mvh.

Købte en Relax

Købte en Relax
Jeg elsker min nye sofa.
Der er dog et problem når man først for sat sig ønsker man ikke at rejse sig igen.
Det med at man kan vælge farve samt stof type er jeg helt vild med. Man får lige præcis det udtryk man ønsker. Og leveringen var helt i top, rigtig flinkt personale der lige kunne besvare mine sidste spørgsmål. Rat at de kender produktet de levere.

10. maj 2024

Hej Per,

Vi er glade for at høre, at du elsker din nye Relax sofa. Det lyder som om, den lever op til sit navn, og vi forstår godt, at det kan være svært at rejse sig igen, når man først har sat sig.

Det er også fantastisk at høre, at du satte pris på muligheden for at vælge farve og stof, så du fik lige præcis det udtryk, du ønskede. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse, og det glæder os, at leveringen og vores personale levede op til dine forventninger.

Mvh.

Ufatteligt dårligt

Ufatteligt dårligt. Har resulteret i en sag ved Forbrugerklagenævnet

21. april 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi beklager dybt, at din oplevelse har været så utilfredsstillende, at det har ført til en sag ved Forbrugerklagenævnet. Vi prøvede at komme til enighed, men vi kan ikke give en reklamation i den skala som var ønsket.

Patience hjørnesofa

Fin sofa, men stoffet er godt nok ufattelig sårbart, der skal ikke meget til før der kommer løse tråde, og så opfanger den utroooolig meget fnuller. Derudover kunne 2 af benene ikke skrues på da man har lavet mellemrum mellem hullerne for store, og sofanova var ikke til den store hjælp. Man kan ikke ringe til dem, men blot skrive til dem over Messenger, og der bliver man stukket med et flabet tilbagesvar og at vi bare kan oprette en reklamationssag, og så skal vi vente yderligere 12 uger på en ny sofa, så vi måtte ud og få fat i en smed der kunne lave det for os, så vi kunne bruge vores sofa.
Jeg har givet 13.000 for denne sofa, og aldrig om jeg gør det igen, i hvert fald slet ikke fra det her firma. Magen til ringere kvalitet eller kundeservice har jeg aldrig oplevet.

30. april 2024

Hej Marie,

Vi er naturligvis kede af at høre, at sofaen ikke levede op til dine forventninger. Stoffet på din sofa har en Martindale-vurdering på 100.000 og en pilling-vurdering på 4-5, hvilket er blandt det bedste, man kan få. Nogle stoffer har en større tendens til at samle fnulder, men dette afspejler ikke kvaliteten af dit stof.

Den seneste besked, vi modtog fra dig på Messenger, omhandlede, at vi gav dig de korrekte mål til din sofa.

Hvis der var problemer med hullerne, beklager vi naturligvis dette. Sofanova har polstrere og reperatører tilknyttet, der kommer ud og fikser dette gratis for vores kunder, men det kræver, at vi får besked om problemet.

Vi håndterer ikke reklamationer via Messenger, da det er en anden afdeling, der tager sig af dette. Vi har en kundetelefon, og du kan ringe til os på 71998055, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din ordre.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og håber, trods alt, at du vil være glad for din sofa.

Hej Maria,

Vi beklager selvfølgelig, at du fik leveret det forkerte modul i første omgang. Det er godt at høre, at vi hurtigt fik det ombyttet til det rigtige, og vi er glade for, at du er tilfreds med din sofa. Rigtig dejlig dag til dig!

Mvh. Sofanova

Fin levering og skøn sofa

Alt som det skulle være

24. april 2024

Hej Anne,

Tusind mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glad for at alt forløb som du havde forventet.

Mvh. Sofanova

Dårlig kundeservice - manglende penge retur

Vi købte en modulsofa med levering. Da den så blev leveret til vores lejlighed, siger buddet, at modulsofaen ikke kan komme igennem vores dør. Vi har en fuldstændig standarddør. Sofanova vil ikke betale vores leveringsomkostninger tilbage - på trods af, at vi på intet tidspunkt via hjemmesiden blev oplyst om, at det kræver en ekstra stor dør, at få sofaen leveret.

Efter vi har gjort dem opmærksom på forbrugerlovgivningen, har sofanova rettet det til på deres hjemmeside med en rigtig fin beskrivelse af, hvilke mål ens dør skal have. Meget flot. Dog står der, at døren skal måle 80 cm i bredden. VORES DØR MÅLER 80 cm i breden. Gider I godt bare overføre de penge tilbage. Tak.

1. maj 2024

Besvarelse fra Sofanova

Det står tydeligt i vores vilkår følgende: Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, tilbageholder vi leveringsgebyr, ligesom der også opkræves leveringsgebyr for en eventuel ny levering. Alle mål står på hjemmesiden, så det er kundens ansvar at sikre at møblet kan komme ind af deres egen dør. Vi kan ikke vurdere hvad der er en standard dør, derfor står diverse mål på hjemmesiden så man selv kan måle inden køb.

Vi forstår din frustration, og vi beklager de gener, dette har medført. Rigtig god dag.

En perfekt oplevelse.

En perfekt oplevelse.
Hele processen var tip top. Kyndig hjælp ved købet. Sofaen blev produceret inden for den oplyste periode. Levering af sofaen toppede vores forventninger.

2. april 2024

Besvarelse fra Sofanova

Hej Torben, mange tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Du ønskes en dejlig sommer.

Bestilte bare spray til behandling af min sofa

Bestilte bare spray til behandling af min sofa
Fin levering til døren men kun 3 ⭐️ da der gik meget lang tid før jeg modtog

26. marts 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi beklager den lange leveringstid. Vi sender normalt med Post Danmark, hvor leveringen typisk bør tage mellem 3-5 hverdage. Vi sætter pris på din forståelse og vil bestræbe os på at forbedre leveringstiderne fremover. Tak for din feedback.