Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 74 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kvaliteten af produktet, hvor enkelte oplevede, at sofaer ikke levede op til forventningerne efter kort tids brug, eller at der var transportskader og pletter ved levering. Nogle kunder nævnte også længere leveringstider end forventet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Mange roser sofaerne for at være flotte, komfortable og af... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange fremhæver den gode og personlige betjening, hvor sælgere og... Se mere

Quality

Brugere har tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Mens mange roser den høje kvalitet, det... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt gik som det skulle og levering fungerede perfekt. Årsag til at det kun er fire og ikke fem stjerner er, at den sofa der var afbilledet i annoncen kostede mere end der stod i annoncen. Der stod “... Se mere

Har købt en lækker flyder af en sofa, levering inden for tidsrammen, og rigtig sød chauffør der kom med den. Kvalitet er i top og sød medarbejder på Vesterbrogade som kunne huske os da vi kom igen, f... Se mere

Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

Bestilt en flot sofa, i flot kvalitet, mangler dog forsat min Puf, men den er godt på vej. Anbefaler at man tager ud i deres showroom Og bliver inspireret af de forskellige modeller.

1. nr. 12 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 uge

God service, levering inden for aftalt tidsramme og skøn sofa

18. december 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen, leveringen og din nye sofa. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

22. december 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi er glade for, at du oplevede super service, og vi håber, du er lige så glad for dit køb.

Sofanova

Skuffende kvalitet og kundeservice hos Sofanova

Vi købte en sofa fra Sofanova i april, som vi i starten var meget glade for.

Desværre begyndte problemerne at vise sig hurtigt: sofahynderne faldt sammen, og stoffet begyndte at fnuldre efter kun seks måneders brug, selvom vi har passet godt på den.

Jeg kontaktede kundeservice og forklarede problemet.

Deres svar var først afvisende – de mente ikke, at fnulder var et kendt problem, selvom jeg havde set lignende anmeldelser på Trustpilot.

De bad om billeder, som jeg straks sendte, men deres løsning var blot at "ryste hynderne", hvilket ikke adresserer problemet med stoffet eller kvaliteten generelt.

Efter flere dages ventetid sendte Sofanova billederne til en ekstern vurdering, som afgjorde, at der ikke var tale om en reklamationssag.

Jeg blev dermed efterladt med en sofa, der allerede ser slidt ud og tydeligvis ikke lever op til de løfter, der blev givet i butikken.

Jeg er dybt skuffet over både produktet og den manglende vilje til at hjælpe fra Sofanovas side.

Når man investerer i en sofa, forventer man, at kvaliteten holder i mere end et halvt år, og at kundeservice tager reklamationer seriøst. Det gjorde de desværre ikke her.

Jeg kan derfor ikke anbefale Sofanova til andre, der ønsker en sofa af høj kvalitet og en kundeservice, der tager ansvar.

1. oktober 2024

Hej,

Vi beklager, at sofaen ikke har levet op til dine forventninger, og at du er skuffet over både produktet og håndteringen af sagen. Vi tager altid reklamationer seriøst og vurderer dem grundigt – både internt og, som i dette tilfælde, ved at inddrage en ekstern polstrer for at sikre en objektiv vurdering.

Den eksterne vurdering konkluderede, at der var tale om almindeligt slitage, hvilket ikke falder ind under reklamationsretten. For eksempel er det normalt, at noget pudefyld mister lidt volumen over tid på grund af tryk. Vi anbefaler derfor at ryste hynderne eller lade dem ligge i sollys for at genvinde formen.

Det omtalte fnulder blev vurderet som overfladisk og forårsaget af kontakt med tøj og andre materialer. Dette er ikke en fejl ved stoffet, men vi forstår, at det kan være frustrerende. For at forebygge lignende udfordringer anbefaler vi at anvende imprægnering, som også kan hjælpe med at beskytte mod pletter.

Fantastisk service fra Sofanova

Fantastisk service fra Sofanova! Vi fik grundig vejledning i butikken, og følte os i gode hænder. Derudover var vi så heldige at få sofaen leveret kort tid efter bestilling, hvor den meget høflige og hjælpsomme chauffør gjorde leveringen til en verdensklasse oplevelse! Tak!

17. december 2024

Besvarelse fra Sofanova

et betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse både i butikken og med leveringen. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Jeg giver 5 stjerner for betjening 😊

Jeg giver 5 stjerner for betjening 😊
Jeg kan ikke anmelde mere da vi venter på at modtage vores sofa i januar mdr.

Så en fuld ud anmeldes kan jeg ikke give, og syntes jo først man burde anmelde når varen er modtaget🙃

22. november 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om vores betjening 😊 Vi forstår fuldt ud, at du gerne vil vente med en fuld anmeldelse, til sofaen er leveret. Vi håber, den lever helt op til dine forventninger, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med i mellemtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super god service

Super god service - jeg glæder mig til at modtage min sofa 🙌🏼

21. november 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vores service – vi glæder os til, at du får din sofa.

Skøn oplevelse!

Må bare sige at du får meget for pengene hos Sofanova. Modtog min drømmesofa, ovenikøbet før tid. Er så tilfreds med hvordan den ser ud, materialet og udførelsen på min sofa. Og ham der kom og leverede den var super sød og hjælpsom.

Kan kun anbefale at købe sin sofa fra sofanova

21. november 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med både din sofa og leveringen – og at vi endda kunne overraske dig med hurtigere levering. Det er fantastisk at vide, at din drømmesofa lever op til forventningerne.

Sofanova.

Meget tilfreds med mit køb

Jeg er rigtig glad for min sofa og kan kun anbefale Sofanova - lige fra deres kundeservice til deres store udvalg.

16. november 2024

Besvarelse fra Sofanova

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både din sofa og vores service. Vi sætter stor pris på din ros.

Sofanova.

Sofa der ikke kan samles

Vi havde i længere tid set os lune på sofaerne her, og endte med at købe en for nylig. Vi glædede os til at sætte den sammen, men da vi pakkede den op var det ikke de rigtige moduler men metalstykkerne på undersiden var forkerte et sted, og halvdelen af dem sad i øvrigt 30-40cm forkert.

Vi oprettede en reklamationssag en lørdag, og fik svar søndag at de ikke følte de kunne se noget ud ad billederne, men ville sende sagen videre. Der gik næsten en uge hvor vi var trætte af ikke at have en fungerende sofa. Vi gik, i desperation, ned i butikken vi havde bestilt fra og spurgte om de kunne hjælpe.

Det viste sig så at jeg havde lavet en fejl i min mailopsætning så jeg havde ikke fået besked om der var kommet mail fra Sofanova. Så faktum var at de faktisk havde reageret inden for rigtig fin tid.

Uanset så var personalet i butikken behjælpelig med at give mig de dele der manglede og sendte mig en bekræftelse på jeg ikke ville forbryde mig på reklamationsret og garanti ved nu at fikse den selv.

Det tog kort tid og sofaen er super lækker. Så lige nu er den eneste grund til karakteren på 4 at den ikke var monteret korrekt ved levering. Ellers er vi tilfredse med både produktet, responstiden på mail og hjælpsomheden af personalet i butikken. Leveringstiden var ca. 1 måned (jeg har før prøvet at vente 3-4 måneder på en sofa).

7. november 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er helt enige i, at det var ærgerligt, at monteringen ikke var korrekt ved levering – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Samtidig er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at finde en løsning, både via vores butikspersonale og med de korrekte dele, så sofaen hurtigt kom i brug.

Det betyder meget for os, at I nu er tilfredse med både sofaen, vores responstid og den hjælp, I har modtaget. Vi tager din feedback til os for at sikre, at vi kan minimere fejl som denne fremover.

Sofanova

God service, fair priser og god kvalitet

24. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du værdsætter vores service, priser og kvalitet – det betyder meget for os!

Stofprøver

Jeg bestilte nogle stofprøver. De var meget små 🙃

22. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi er kede af at høre, at størrelsen på vores stofprøver ikke har levet op til dine forventninger. Prøvernes størrelse er standardiseret for at give et indtryk af farve og tekstiltype, men det er desværre ikke muligt for os at sende større stykker.

Det skal også nævnes, at vi tilbyder de første fem stofprøver uden beregning som en ekstra service til vores kunder. Større prøver kan lånes, men ikke beholdes. Vi beklager, hvis dette ikke stemmer overens med dine behov, og du er altid meget velkommen i vores showrooms, hvor du kan opleve stoftyperne i større format.

Alternativt er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en god løsning, som du bliver glad for :)

Sofanova

Levering af forkerte sofamoduler...

Vi får leveret vores sofa d. 27. oktober 2024, og alt ser umiddelbart ud til at være i orden. Da vi endelig får slæbt begge sofamoduler op ad trappen, pakket dem ud og skruet benene på, opdager vi dog, at modulerne ikke passer sammen. Efter længere tids drejning og analyse af, hvordan sofaen skal samles, må vi desværre konstatere, at vi har modtaget forkerte moduler i forhold til, hvad vi bestilte for ca. halvanden måned siden.

Efter vi var i kontakt med kundeservice, gav de os heldigvis et godt alternativ til den sofa vi bestilte, samt ekstra rabat på sofaen og levering. Trods omstændighederne kan jeg klart anbefale at købe fra Sofanova, da deres Sofaer generelt er af super god kvalitet!

27. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af, at der opstod problemer med din levering, men det glæder os, at vi fandt en løsning, du blev tilfreds med. Det betyder meget for os, at du stadig kan anbefale os og værdsætter kvaliteten af vores sofaer.

Fantastisk service af Mikkel på Fyn

Fantastisk service af Mikkel på Fyn, hvor han virkelig hjalp mig igennem de fantastiske produkter I har, og fandt frem til lige præcis hvad jeg skal have, så igen en stor oplevelse

23. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Mikkel kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt, og at du har haft en god oplevelse med os.

Sofanova

Perfekt oplevelse lige fra showroomet…

Perfekt oplevelse lige fra showroomet hvor vi blev rådet og vejledt uden at blive “presset” til et køb, i stedet gav sælger os en masse stofprøver med hjem og sagde vi skulle mærke efter i maven. Vi følte os helt trygge.
Nu sidder vi i vores skønne Bubbly sofa, som er af mega god kvalitet til en rigtig god pris.

Tak for handlen og den gode service!

3. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at I har haft en god oplevelse i showroomet, og at I er glade for jeres Bubbly sofa. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles. Håber I får mange dejlige stunder i sofaen :)

Skuffende oplevelse med Sofanova

Skuffende oplevelse med Sofanova

Jeg købte et sofasæt fra Sofanova i marts 2024, fik det leveret i april og begyndte at bruge det i juli, da jeg havde høje forventninger til kvaliteten på grund af deres ry. Desværre har oplevelsen ikke levet op til mine forventninger.

Allerede to uger efter brug begyndte sofaen at vise tegn på farveændring, og efter to måneder kunne jeg ikke undgå at reklamere, da problemet udvikler sig dag for dag. Farven, som oprindeligt var dyb og levende, er nu blevet bleg og grålig. Derudover er stoffet begyndt at fnuldre, og det er blevet mat og løst i visse områder. Jeg har vedligeholdt sofaen i henhold til producentens anvisninger og haft den imprægneret, men det har ikke hjulpet.

Da jeg henvendte mig til Sofanova for at reklamere over problemet, blev det afvist som "afsmitning fra tøj" (vores almindelige tøj), selvom jeg ikke har oplevet lignende problemer med andre møbler. Jeg har nemlig andre møbler i bouclé-stof fra andre mærker, og her har jeg ikke oplevet farveændring eller fnug, selv efter længere tids brug, hvilket Sofanova ikke har kommenteret. Sofanova hævdede, at stoffet ikke var defekt, og nægtede at tage ansvar for problemet.

Det frustrerende er, at Sofanova indrømmede, at stoffet har visse svagheder, som jeg på ingen måde blev informeret om ved købet. Sofanova burde have informeret mig om stoffets potentielle svagheder, havde jeg kendt til disse problemer, kunne jeg have truffet et mere oplyst valg.

Jeg har efterfølgende læst anmeldelser fra andre kunder, der har oplevet samme problemer med sofaerne fra Sofanova, og jeg har informeret dem om dette. De svarede blot: "Vi har solgt dette materiale i mange år uden tidligere at have modtaget klager over farveændring," uden yderligere kommentarer. Det er dybt frustrerende at bruge mange penge på et produkt, der ser gammelt ud efter så kort tid.

Jeg kan desværre ikke anbefale Sofanova baseret på min erfaring. Hvis du overvejer at købe fra dem, skal du være opmærksom på, at deres sofaer kan miste farve og kvalitet på kort tid, og de er ikke villige til at tage ansvar for dette.

Jeg ville ønske, at jeg på en eller anden måde kunne vise min sofa til dem, der overvejer at købe en sofa fra Sofanova.

Jeg er nu i gang med at indgive en klage til Forbrugerstyrelsen.

4. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi er naturligvis kede af, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, men vi står ved vores vurdering. Det er ikke fysisk muligt, at stoffet mister farve på den måde, du beskriver, medmindre det skyldes afsmitning fra tøj eller andre tekstiler. Da du har valgt en meget lys sofa, er der altid en risiko for farveoverførsel fra for eksempel uvasket tøj eller våde bukser, hvilket er normalt for lyse møbler. Det er ikke en fejl ved stoffet, men en naturlig konsekvens af den valgte farve.

Imprægnering kan beskytte stoffet til en vis grad, men det kan desværre ikke forhindre eller fjerne farveafsmitning. Vi har solgt dette materiale i mange år og har ikke tidligere modtaget klager over farveændring under normale omstændigheder, som vi også har informeret dig om.

Derfor mener vi ikke, at der er grundlag for en reklamation, og vi kan desværre ikke tage sofaen retur. Dertil oplyser du at du har læst andre anmeldelser fra kunder med samme erfaring, dette kan vi heller ikke genkende.

Det hele spillede bare

Det hele spillede bare. Ikke en finger at sætte på noget. Lige fra jeg var forbi showroomet til jeg modtog min sofa, har jeg fået god betjening og de er super hurtige til at svare på mail, hvis man har spørgsmål 🙏🏻
Kæmpe anbefaling herfra!

1. oktober 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din fantastiske feedback! 😊 Vi er super glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, lige fra showroomet til levering af din sofa. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores service og hurtige respons.

Fejl fra sofanova

Vi fik vores sofa leveret til kantstenen og det hele gik egentligt helt fint. Da vi så kom op i lejligheden på 4 sal opdagede vi, at de to dele af sofaen ikke passede sammen.

Vognmanden havde her givet os to forskellige ordrer, hvor kun den ene del var vores.

Vi panikkede her og prøvede, at finde et tlf nummer, at ringe til. Der var dog intet skrevet vores ordr. Bekræftigelse eller nogen andre steder… heldigvis ringede vognmanden og sagde han ville ombytte til den rigtige del. problemet var dog, at vi allerede havde båret delen op på 4. Sal :(

Vi blev så nødt til at tage delen ned til kantstenen igen.

Dog var vognmanden sød og bar den rigtige sofadel op for os.

Så alt endte godt til sidst :)

29. september 2024

Besvarelse fra Sofanova

Vi beklager fejlen med leveringen, men vi er glade for at høre, at det hele blev løst til sidst, og at vognmanden var behjælpelig med at få den rigtige sofadel op til jer.

Under alt kritik

Under alt kritik
Bestilte min sofa den 25 juni efter vejledning om at vente med at bestille til den oplyste leveringsdato passede med hvornår jeg ønskede min sofa. Nu skriver vi snart oktober og jeg har stadig ikke modtaget min sofa. Jeg har selv af utallige omgange måtte kontakte kundeservice via mail men med det samme ligegyldige svar.
Har først nu fået besked om at sofaen er forsinket og at jeg kan forvente levering i slut oktober. Aldrig vil jeg anbefale nogen at købe igennem jer. Elendig kundeservice som kun kan foregå via e-mail.
Hold jer langt væk og køb jeres sofa et ordentligt sted

28. september 2024

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din besked og for at dele din oplevelse. Vi forstår din frustration over den forsinkede levering og den manglende kommunikation, og vi beklager, at det har påvirket din oplevelse hos os.