Alt gik som det skulle og levering fungerede perfekt. Årsag til at det kun er fire og ikke fem stjerner er, at den sofa der var afbilledet i annoncen kostede mere end der stod i annoncen. Der stod “... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.
Svarer typisk inden for 1 uge
God service, levering inden for aftalt tidsramme og skøn sofa

Besvarelse fra Sofanova
Vi købte en sofa fra Sofanova i april, som vi i starten var meget glade for.
Desværre begyndte problemerne at vise sig hurtigt: sofahynderne faldt sammen, og stoffet begyndte at fnuldre efter kun seks måneders brug, selvom vi har passet godt på den.
Jeg kontaktede kundeservice og forklarede problemet.
Deres svar var først afvisende – de mente ikke, at fnulder var et kendt problem, selvom jeg havde set lignende anmeldelser på Trustpilot.
De bad om billeder, som jeg straks sendte, men deres løsning var blot at "ryste hynderne", hvilket ikke adresserer problemet med stoffet eller kvaliteten generelt.
Efter flere dages ventetid sendte Sofanova billederne til en ekstern vurdering, som afgjorde, at der ikke var tale om en reklamationssag.
Jeg blev dermed efterladt med en sofa, der allerede ser slidt ud og tydeligvis ikke lever op til de løfter, der blev givet i butikken.
Jeg er dybt skuffet over både produktet og den manglende vilje til at hjælpe fra Sofanovas side.
Når man investerer i en sofa, forventer man, at kvaliteten holder i mere end et halvt år, og at kundeservice tager reklamationer seriøst. Det gjorde de desværre ikke her.
Jeg kan derfor ikke anbefale Sofanova til andre, der ønsker en sofa af høj kvalitet og en kundeservice, der tager ansvar.

Besvarelse fra Sofanova
Fantastisk service fra Sofanova! Vi fik grundig vejledning i butikken, og følte os i gode hænder. Derudover var vi så heldige at få sofaen leveret kort tid efter bestilling, hvor den meget høflige og hjælpsomme chauffør gjorde leveringen til en verdensklasse oplevelse! Tak!

Jeg giver 5 stjerner for betjening 😊
Jeg kan ikke anmelde mere da vi venter på at modtage vores sofa i januar mdr.
Så en fuld ud anmeldes kan jeg ikke give, og syntes jo først man burde anmelde når varen er modtaget🙃

Besvarelse fra Sofanova
Må bare sige at du får meget for pengene hos Sofanova. Modtog min drømmesofa, ovenikøbet før tid. Er så tilfreds med hvordan den ser ud, materialet og udførelsen på min sofa. Og ham der kom og leverede den var super sød og hjælpsom.
Kan kun anbefale at købe sin sofa fra sofanova

Besvarelse fra Sofanova
Jeg er rigtig glad for min sofa og kan kun anbefale Sofanova - lige fra deres kundeservice til deres store udvalg.

Besvarelse fra Sofanova
Vi havde i længere tid set os lune på sofaerne her, og endte med at købe en for nylig. Vi glædede os til at sætte den sammen, men da vi pakkede den op var det ikke de rigtige moduler men metalstykkerne på undersiden var forkerte et sted, og halvdelen af dem sad i øvrigt 30-40cm forkert.
Vi oprettede en reklamationssag en lørdag, og fik svar søndag at de ikke følte de kunne se noget ud ad billederne, men ville sende sagen videre. Der gik næsten en uge hvor vi var trætte af ikke at have en fungerende sofa. Vi gik, i desperation, ned i butikken vi havde bestilt fra og spurgte om de kunne hjælpe.
Det viste sig så at jeg havde lavet en fejl i min mailopsætning så jeg havde ikke fået besked om der var kommet mail fra Sofanova. Så faktum var at de faktisk havde reageret inden for rigtig fin tid.
Uanset så var personalet i butikken behjælpelig med at give mig de dele der manglede og sendte mig en bekræftelse på jeg ikke ville forbryde mig på reklamationsret og garanti ved nu at fikse den selv.
Det tog kort tid og sofaen er super lækker. Så lige nu er den eneste grund til karakteren på 4 at den ikke var monteret korrekt ved levering. Ellers er vi tilfredse med både produktet, responstiden på mail og hjælpsomheden af personalet i butikken. Leveringstiden var ca. 1 måned (jeg har før prøvet at vente 3-4 måneder på en sofa).

Besvarelse fra Sofanova
Vi får leveret vores sofa d. 27. oktober 2024, og alt ser umiddelbart ud til at være i orden. Da vi endelig får slæbt begge sofamoduler op ad trappen, pakket dem ud og skruet benene på, opdager vi dog, at modulerne ikke passer sammen. Efter længere tids drejning og analyse af, hvordan sofaen skal samles, må vi desværre konstatere, at vi har modtaget forkerte moduler i forhold til, hvad vi bestilte for ca. halvanden måned siden.
Efter vi var i kontakt med kundeservice, gav de os heldigvis et godt alternativ til den sofa vi bestilte, samt ekstra rabat på sofaen og levering. Trods omstændighederne kan jeg klart anbefale at købe fra Sofanova, da deres Sofaer generelt er af super god kvalitet!

Besvarelse fra Sofanova
Fantastisk service af Mikkel på Fyn, hvor han virkelig hjalp mig igennem de fantastiske produkter I har, og fandt frem til lige præcis hvad jeg skal have, så igen en stor oplevelse

Besvarelse fra Sofanova
Perfekt oplevelse lige fra showroomet hvor vi blev rådet og vejledt uden at blive “presset” til et køb, i stedet gav sælger os en masse stofprøver med hjem og sagde vi skulle mærke efter i maven. Vi følte os helt trygge.
Nu sidder vi i vores skønne Bubbly sofa, som er af mega god kvalitet til en rigtig god pris.
Tak for handlen og den gode service!

Skuffende oplevelse med Sofanova
Jeg købte et sofasæt fra Sofanova i marts 2024, fik det leveret i april og begyndte at bruge det i juli, da jeg havde høje forventninger til kvaliteten på grund af deres ry. Desværre har oplevelsen ikke levet op til mine forventninger.
Allerede to uger efter brug begyndte sofaen at vise tegn på farveændring, og efter to måneder kunne jeg ikke undgå at reklamere, da problemet udvikler sig dag for dag. Farven, som oprindeligt var dyb og levende, er nu blevet bleg og grålig. Derudover er stoffet begyndt at fnuldre, og det er blevet mat og løst i visse områder. Jeg har vedligeholdt sofaen i henhold til producentens anvisninger og haft den imprægneret, men det har ikke hjulpet.
Da jeg henvendte mig til Sofanova for at reklamere over problemet, blev det afvist som "afsmitning fra tøj" (vores almindelige tøj), selvom jeg ikke har oplevet lignende problemer med andre møbler. Jeg har nemlig andre møbler i bouclé-stof fra andre mærker, og her har jeg ikke oplevet farveændring eller fnug, selv efter længere tids brug, hvilket Sofanova ikke har kommenteret. Sofanova hævdede, at stoffet ikke var defekt, og nægtede at tage ansvar for problemet.
Det frustrerende er, at Sofanova indrømmede, at stoffet har visse svagheder, som jeg på ingen måde blev informeret om ved købet. Sofanova burde have informeret mig om stoffets potentielle svagheder, havde jeg kendt til disse problemer, kunne jeg have truffet et mere oplyst valg.
Jeg har efterfølgende læst anmeldelser fra andre kunder, der har oplevet samme problemer med sofaerne fra Sofanova, og jeg har informeret dem om dette. De svarede blot: "Vi har solgt dette materiale i mange år uden tidligere at have modtaget klager over farveændring," uden yderligere kommentarer. Det er dybt frustrerende at bruge mange penge på et produkt, der ser gammelt ud efter så kort tid.
Jeg kan desværre ikke anbefale Sofanova baseret på min erfaring. Hvis du overvejer at købe fra dem, skal du være opmærksom på, at deres sofaer kan miste farve og kvalitet på kort tid, og de er ikke villige til at tage ansvar for dette.
Jeg ville ønske, at jeg på en eller anden måde kunne vise min sofa til dem, der overvejer at købe en sofa fra Sofanova.
Jeg er nu i gang med at indgive en klage til Forbrugerstyrelsen.

Besvarelse fra Sofanova
Det hele spillede bare. Ikke en finger at sætte på noget. Lige fra jeg var forbi showroomet til jeg modtog min sofa, har jeg fået god betjening og de er super hurtige til at svare på mail, hvis man har spørgsmål 🙏🏻
Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Sofanova
Vi fik vores sofa leveret til kantstenen og det hele gik egentligt helt fint. Da vi så kom op i lejligheden på 4 sal opdagede vi, at de to dele af sofaen ikke passede sammen.
Vognmanden havde her givet os to forskellige ordrer, hvor kun den ene del var vores.
Vi panikkede her og prøvede, at finde et tlf nummer, at ringe til. Der var dog intet skrevet vores ordr. Bekræftigelse eller nogen andre steder… heldigvis ringede vognmanden og sagde han ville ombytte til den rigtige del. problemet var dog, at vi allerede havde båret delen op på 4. Sal :(
Vi blev så nødt til at tage delen ned til kantstenen igen.
Dog var vognmanden sød og bar den rigtige sofadel op for os.
Så alt endte godt til sidst :)

Under alt kritik
Bestilte min sofa den 25 juni efter vejledning om at vente med at bestille til den oplyste leveringsdato passede med hvornår jeg ønskede min sofa. Nu skriver vi snart oktober og jeg har stadig ikke modtaget min sofa. Jeg har selv af utallige omgange måtte kontakte kundeservice via mail men med det samme ligegyldige svar.
Har først nu fået besked om at sofaen er forsinket og at jeg kan forvente levering i slut oktober. Aldrig vil jeg anbefale nogen at købe igennem jer. Elendig kundeservice som kun kan foregå via e-mail.
Hold jer langt væk og køb jeres sofa et ordentligt sted