Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 74 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kvaliteten af produktet, hvor enkelte oplevede, at sofaer ikke levede op til forventningerne efter kort tids brug, eller at der var transportskader og pletter ved levering. Nogle kunder nævnte også længere leveringstider end forventet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Mange roser sofaerne for at være flotte, komfortable og af... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange fremhæver den gode og personlige betjening, hvor sælgere og... Se mere

Quality

Brugere har tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Mens mange roser den høje kvalitet, det... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt gik som det skulle og levering fungerede perfekt. Årsag til at det kun er fire og ikke fem stjerner er, at den sofa der var afbilledet i annoncen kostede mere end der stod i annoncen. Der stod “... Se mere

Har købt en lækker flyder af en sofa, levering inden for tidsrammen, og rigtig sød chauffør der kom med den. Kvalitet er i top og sød medarbejder på Vesterbrogade som kunne huske os da vi kom igen, f... Se mere

Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

Bestilt en flot sofa, i flot kvalitet, mangler dog forsat min Puf, men den er godt på vej. Anbefaler at man tager ud i deres showroom Og bliver inspireret af de forskellige modeller.

1. nr. 12 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Ventetiden værd – fantastisk kvalitet og service!

Selvom vores sofaer desværre ikke blev leveret til den forventede tid og først ankom omkring 5 uger senere, hvilket var lidt irriterende – især fordi vi ikke havde en anden sofa at bruge i mellemtiden – så må vi bare sige, at det hele var ventetiden værd. Sofaen er af virkelig høj kvalitet, både hvad angår materialer og komfort, og den lever fuldt ud op til vores forventninger.

Leveringen var til gengæld helt i top. Den mand, der kom med sofaen, var noget helt særligt – utroligt venlig, rolig og hjælpsom. Han tog sig god tid og hjalp os med at få sofaen på plads, uden stress og med godt humør. Det er længe siden, vi har mødt så god en service, og det gjorde virkelig en forskel for den samlede oplevelse.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – til trods for forsinkelsen – og vi ville helt klart handle her igen.

19. juni 2025

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din fine tilbagemelding – og for tålmodigheden i forbindelse med den forsinkede levering.

Vi forstår godt, at det har været frustrerende at vente længere end forventet, især når I stod uden en anden sofa i mellemtiden. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at sofaen har levet op til jeres forventninger, både i kvalitet og komfort – og at den har været ventetiden værd.

Vi sætter også stor pris på dine rosende ord om leveringen. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores fragtmand – vi giver din besked videre, da det uden tvivl vil gøre ham glad at høre.

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse , elsker min nye sofa , den kom som ventet , super flink chauffør og lækker lækker sofa

Kan klart anbefale og handle ved sofanova

18. juni 2025

Besvarelse fra Sofanova

hvor er det skønt at høre, at du er glad for din nye sofa.

Vi er glade for, at leveringen gik som ventet, og at du havde en god oplevelse med chaufføren. Og ikke mindst, at sofaen lever op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Tusind tak fordi du valgte at handle hos os.

Sofa slidt op efter 10 måneder

Jeg kan se jeg ikke er alene om at have købt en sofa som er slidt op efter meget kort tid! Det er simpelthen så dårligt. Jeg købte en sofa til 15300kr som blev leveret 16/8-24, altså for 10 måneder siden. Den er slidt op!!! Det er i hvert fald kundeservice’s konklusion. De påstår udefra et billede at det ikke er en fejl i sofaen, men almindelig slitage eller forkert brug. Man går i bund når man sætter sig. Fjedrene er blevet så bløde at man ligger i et hul. Nu bruger jeg ikke min sofa til andet end at sidde og ligge på, hvilket jeg ikke anser som forkert brug, så det levner kun slitage!! 10 måneder og så er en sofa slidt op!!! Dét er altså dårlig kvalitet. Jeg kan så give 1500kr for at få en møbelpolstrer (valgt af dem selv) ud og vurdere sagen… jeg skal sgu ikke sende flere penge med den sofa!

Opdatering:
Jeg fik, efter lidt diskussion, tilbudt besøg af møbel polstrer på firmaets regning. Han kom d 8/7 og åbnede sofaen. Han kunne konstatere at fjedrene ganske rigtigt er blevet meget slappe. Det kan ikke undgås når de er så lange, da chaiselongen er bred. (Det ville jeg gerne have vidstinden jeg købte sofaen)
Han lagde noget ekstra skum over fjedrene og klemte samtidig fjedrene således de ikke er så løse. Det har løst problemet her og nu, men der er ikke andre løsninger og det vil med stor sandsynlighed ske igen.

8. juni 2025

Hej Mona,

Som vi tidligere har forklaret dig i forbindelse med din reklamation, er der ikke tale om en produktfejl ved sofaen. Når man vælger en chaiselong i den størrelse og bredde, vil der naturligt komme en vis form for "blødhed" i midten over tid. Alternativet ville være at montere en støttepæl i midten, hvilket naturligvis ville gå ud over komforten. Man kan desværre ikke både få maksimal siddekomfort og fuldstændig formstabilitet i denne type konstruktion.

Alligevel tilbød vi dig – ligesom mange andre virksomheder ville gøre – at sende en møbelpolstrer ud for en faglig vurdering. Hvis der blev konstateret en reel produktionsfejl, ville vi naturligvis dække udgiften. Hvis ikke, mente vi, det var rimeligt, at du selv dækkede omkostningen.

Vi valgte dog at sende en polstrer ud for vores egen regning. Han konkluderede følgende: "Sagen om den bløde ch del blev afvist, og jeg forklarede hvorfor. Da jeg alligevel var ved kunden, monterede jeg ekstra skum pr. kulance. Kunden er tilfreds med rep."

Derfor undrer det os, at du vælger at opdatere din anmeldelse og stadig give os én stjerne. Det synes vi er uheldigt, da vi faktisk har gjort en ekstra indsats for at imødekomme dig, selvom der ikke var tale om en reklamationsberettiget fejl.

At sofaen skulle være "slidt op" er en overdrivelse, og vi vil opfordre dig til at læse vores øvrige anmeldelser.

Vi håber, at andre, der læser dette, forstår, at vi har behandlet sagen fagligt og fair, også selvom udfaldet ikke var det, du ønskede.

Super super

Super super

24. maj 2025

Hej Lars,

Så kan det jo ikke blive meget bedre vi takker!

Sofanova

Fuldstændig UOVERTRUFFEN lækker sofa!

Først og fremmest er jeg nød til at indskyde - Der er godt nok mange urimelige kundeanmeldelser herinde. Jeg håber, til trods for brok om lang leveringstid osv. at folk alligevel giver dem en chance.

Hvis man kender markedet bare lidt i Danmark, så bliver man hurtig enig med sig selv om, at Sofanova topper - ikke på design alene, men også komfort og kvalitet. Det er ekstremt fede sofaer de forhandler. Hvis du leder efter noget ekstraordinært, så led ikke længere. Du får hvad du betaler for. Hvis man er i tvivl, så skal man bare tage forbi et af deres showrooms. Og tro mig, bor du langt væk, som jeg gør (halvanden times kørsel), så vil jeg lige slå fast - De er besøget værd.

26. maj 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at læse, hvor glad du er for din sofa. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – især når du har kørt langt for at besøge os.

Vi er enormt glade for, at både komfort, design og kvalitet lever op til dine forventninger, og at du har lyst til at bakke os op. Det sætter vi virkelig stor pris på.

Køb ikke herfra

Køb ikke herfra. Efter 4 måneder ingen seng og kan ikke få mine penge. Det er så ringe.

29. januar 2025

Hej Kia,

Vi er naturligvis kede af den forsinkelse, I oplevede – det var bestemt ikke hensigten. Vi er glade for, at vi fandt en løsning, hvor I fik det fulde beløb retur.

Rigtig god dag.

Sofanova

Meget fleksibel og venlig levering!

Meget fleksibel og venlig levering!

14. maj 2025

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din fine anmeldelse, det glæder os, at du oplevede leveringen som både fleksibel og venlig. Det betyder meget for os.

Laaanggg Leveringstid og dårlige undskyldninger

Lang leveringstid(vi er på 17 uge) dårlige undskyldninger og massere ikke verificeret anmeldelser.

Det danner sig efterhånden et meget tydeligt mønster: Varen bliver forsinket uge efter uge, og man får først besked dagen før – hvis man da ikke selv rykker for en opdatering. Det virker næsten som om, I først lige dér opdager, at I ikke kan levere som lovet. Det er både useriøst og uprofessionelt.

Og nej, det overrasker mig ikke, at I ikke har telefonisk kundeservice. Hvis I havde, ville jeres medarbejdere blive kimet ned af vrede kunder.

Sidste gang jeg “skulle” have haft leveret sofaen, fik jeg igen besked om forsinkelse dagen før. Det er tredje gang. Man kunne fristes til at kalde det en joke, men det er ikke sjovt at mangle en sofa så længe.

Til svar på deres svar:
Vi har rigtig nok været meget i dialog på mail, men vi har på ingen måde fundet frem til en løsning sammen.

15. maj 2025

Hej Jess,

Vi forstår godt din frustration over forløbet og de mange ændringer undervejs – det har vi virkelig været kede af. Som du ved, har vi haft en del kontakt over mail og sammen fundet frem til en løsning, som vi håber, du trods alt føler dig tilfreds med.

Hvis din oplevelse samlet set har ændret sig, vil vi naturligvis sætte pris på, hvis du har lyst til at opdatere din anmeldelse.

Rigtig god dag.

Sofanova

God og venlig betjening og god til at…

God og venlig betjening og god til at rådgive omkring stof og pleje af møbler glæder mig til at få min sofa og seng

Besvarelse fra Sofanova

Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig godt hjulpet og vejledt. Vi glæder os sammen med dig til, at sofaen og sengen flytter ind hos dig.

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din besked – det betyder meget for os at høre.

Sofanova

Fantastisk oplevelse og en sofa i topklasse!

Jeg købte for nylig en sofa i butikken i København, og hele oplevelsen fra start til slut var virkelig god. Fyren i butikken var imødekommende, hjælpsom og tog sig tid til at vejlede mig i valg af sofa, stof og farve, så det passede til mine ønsker.
Sofaen blev hurtigt leveret af venlige fragtmænd - faktisk købte jeg den d. 19. april og den blev allerede leveret d. 30. april (da jeg var heldig at den var på lager i mit ønskede design!). Sofaen lever fuldt ud op til mine drømme og forventninger.

Jeg kan varmt anbefale Sofanova til alle, der leder efter en ny sofa og sætter pris på god service, kyndig vejledning og høj kvalitet.

19. april 2025

Hej Anna,

Vi er rigtig glade for at høre, at hele din oplevelse – fra besøg i butikken til levering – har været så positiv. Det betyder meget for os at høre, at både vejledningen og servicen har været med til at gøre dit køb til en god oplevelse.

5 stjerner ⭐️

5 stjerner ⭐️
Vi har været meget tilfredse med vores køb hele vejen igennem. Vi designede selv sofaen, så den passede perfekt til vores stue, og både produktion og levering blev overholdt inden for den lovede tid. Sofaen lever fuldt ud op til vores forventninger – den er utroligt smuk i beige velour, og komforten er helt i top. Vi valgte Chill modulsofa, da den har faste ryghynder uden løse puder, hvilket vi forventer giver længere holdbarhed. Rigtig god service og en sofa i lækker kvalitet!

14. april 2025

Hej Mille,

Det betyder meget for os at høre, at hele din oplevelse – fra design til levering – har været tilfredsstillende. Vi er glade for, at sofaen lever op til dine forventninger både i udseende og komfort.

Det er fantastisk at høre, at valget af Chill modulsofa har været det rigtige for dig, og vi håber, at den holder i mange år fremover.

Kundevenlig og velinformeret chauffør

Kundevenlig og velinformeret chauffør. Jeg bestilte en sofa og chaiselong, der var på lager og vi fik den indenfor en uge.

Hej Ann,
Det er fantastisk at høre, at både leveringstiden og chaufførens service levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback, og det glæder os, at du er tilfreds med din sofa og chaiselong.

Håber du får mange gode stunder i din nye sofa.

Sofanova

Jeg har brokket mig gevaldigt over…

Jeg har brokket mig gevaldigt over laaaang ventetid på min sofa fra Sofanova. Retfærdigvis bliver jeg nu nødt til at sige, at sofaen var værd at vente på. Det er den lækreste sofa, jeg har haft i mit 68-årige liv : )

17. april 2025

Hej Isabelle,

Tusind tak for din opdatering, og hvor er det dejligt at høre, at sofaen har været ventetiden værd. Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med dit køb, og at den lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os din feedback, og vi håber, at du får mange gode år med din nye sofa. Tak for tålmodigheden.

Ikke leveret til tiden

Jeg købte ny sofa i forretningen ved søerne d. 5 januar 2025. Ekspedienten sagde, at der sjældent gik de 12 uger som levringensfristen foreskrev. Nu er jeg tre uger over de 12 uger og jeg kontakter selv kontinuerligt kundeservice der blot fortæller, at sofaen er i sidste del af produktionen. Jeg får ydermere af vide, at der er leveringsgaranti eller nedslag i prisen, men hvad skal jeg bruge det til? når jeg står pt. med en meget ufunktionel sofa.

Det er bare ikke i orden. Jeg vil derfor ikke anbefale sofanova i forhold til deres leveringstider.

14. april 2025

Besvarelse fra Sofanova

Vi er helt enige i, at situationen ikke er i orden, og vi beklager meget det forløb, du har oplevet.

Vi forstår at forsinkelsen kunne have været mere gnidningsfrit. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi håber dog du vil overveje om Sofanova´s fulde billede skal være en 1 stjernet oplevelse efter du har modtaget din sofa

Anbefaling herfra

Vi besøgte Sofanovas butik i Odense to gange i februar og blev begge gange mødt af imødekommende og kompetent service. Ham vi talte med var ærlig og grundig i hans vejledning, og vi følte en klar transparens omkring bestilling, leveringstider og mulige afvigelser. Vi havde i samme periode besøgt mange andre butikker i Odense og stiller altid mange kritiske spørgsmål, da vi lægger stor vægt på andres erfaringer og anmeldelser, men vores egen oplevelse oversteg klart mange af de anmeldelser, vi havde læst på forhånd, alle spørgsmål blev besvaret åben og ærligt.

Ved vores andet besøg bestilte vi en sofa med hjælp fra samme medarbejder, hvor vi sammen gennemgik og oprettede ordren. Det var den 17 februar. Den blev meldt færdig præcis 6 uger efter ordren. Sofaen blev leveret til den aftalte tid (4 april) af en venlig chauffør, som også hjalp med at bære den ind. Vi kunne følge sofaens rejse på dagen, så det var nemt at passe ind med dagligdagen. Så levering var inden for den forventede leveringstid på 6-12 uger.

Alt i alt en super god oplevelse og vi har nu den sofa vi drømte om.

17. februar 2025

Besvarelse fra Sofanova

Tusind tak for din grundige og positive tilbagemelding. Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har følt jer godt vejledt og trygge hele vejen fra første besøg til levering – og at jeres oplevelse endda oversteg jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det er netop den form for ærlig og personlig service, vi altid stræber efter – og det glæder os, at I nu sidder med den sofa, I drømte om.

0 stjerner fra mig

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Jeg købte en sofa fra Sofanova for lidt over 2 år siden, og har faktisk været rigtig glad for den – så glad, at jeg har anbefalet den til flere i min omgangskreds.

Men lige præcis én måned efter garantiens udløb, sker det uheldige, at der springer en fjeder i sofaen. Det mener jeg ikke burde ske på et møbel, der er så nyt, og som har været brugt helt almindeligt.

Jeg kontakter Sofanova i håb om, at de vil tage ansvar, men bliver mødt med beskyldninger om, at det må være sket, fordi jeg har ”stået i sofaen”, ”kastet mig hårdt i den” eller at ”børn har hoppet i den”. Ingen af delene er tilfældet. Jeg er en ung kvinde, der bor alene, og som sjældent er hjemme - så den har været brugt minimalt.

I stedet for at tage ansvar, tilbyder de at finde en polstrer til mig – men mod en egenbetaling på 1.500 kr.

I min optik bør en sofa til den pris kunne holde i mere end 25 måneder uden at få strukturelle skader – og man bør som kunde kunne forvente, at producenten tager ansvar for kvaliteten, også selvom det er lige udenfor garantiperioden.

Hvis det er den standard, som Sofanova står for, så skal jeg i hvert fald ikke anbefale dem fremover. Det er skuffende, og har i høj grad ændret mit syn på både produktkvaliteten og virksomheden.

7. april 2025

Besvarelse fra Sofanova

Vi er kede af at høre, at din oplevelse har ændret dit syn på både sofaen og os som virksomhed.

Vi forstår godt, at det kan føles uheldigt, når der opstår en skade kort tid efter, at garantien er udløbet. Men vi er nødt til at forholde os til den garanti, der følger med købet, og vi kan desværre ikke tilbyde særaftaler uden for garantiperioden.

Dog er det ikke hele sandheden der bliver fortalt desværre. Vi har henvist dig til en samarbejdspartner, som kan hjælpe med at udbedre skaden, og vi har tilmed oplyst at hvis der er tale om en produktionsfejl eller kvalitetsfejl så vil vi betale for besøget, selvom vi er uden for garantiperioden.

På den baggrund er vi meget kede af at det forløb bliver anset som en 0 stjernet oplevelse.

Sofanova.

Køb IKKE en sofa igennem Sofa Nova

Hvis man kunne give butikken 0 stjerner ville den få det. Vores sofa blev 6,5 uge forsinket udover de 12 uger hvor vi fik oplyst at den senest ville blive leveret. Super svært og få kontakt til kundeservice. Ved flere forsøg på kontakt til kundeservice kunne de ikke sige, hvornår vores sofa kom, men vi skulle bare vente i tålmodighed, super svært når man har betalt mange penge for en sofa man ikke ved hvornår kommer.

Ved modtagelse af sofaen er en opbevaringskasse hullet voldsomt igennem og med ridser i træet. Huller og ridserne ses tydeligt. Dette mente kundeservice ikke var et problem

SÅ BESTIL ALDRIG EN SOFA IGENNEM DEM

7. april 2025

Hej Julie Sørensen,
Vi er oprigtigt kede af, at forløbet omkring din ordre ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår fuldt ud, at forsinkelser er frustrerende, og vi har derfor også ydet en kompensation på over 30 % af købsbeløbet samt dækket en skade under transporten – noget du har godkendt. Hvad angår de nævnte klemmer, er de en del af designet og synlige i vores showroom for at give et retvisende billede af produktet.

Vi kan godt mærke, at det bliver stadig sværere som virksomhed, når negative anmeldelser gives trods allerede aftalte løsninger. Det påvirker tilliden til os som forretning, og det er vi naturligvis meget berørte af.

Vi er dog stadig glade for, at vi har kunnet imødekomme dig med en betydelig kompensation, og vi håber, at du trods alt bliver glad for din sofa på længere sigt.

Tip top

Tip, top og tak for førsteklasses service - ikke mindst ved levering. Lang leveringstid men værd at vente på.

4. april 2025

Besvarelse fra Sofanova

Tak for din fine anmeldelse – og for din tålmodighed undervejs.

Vi er glade for, at du oplevede både service og levering som førsteklasses, og at sofaen var værd at vente på. Det betyder meget for os.